Hasan Çapan Anadolu Lisesi

NIZIP HASAN ÇAPAN ANADOLU LISESI MEZUNLARI

Subutay Üye
Selam Anadolu mezunlari...Ben okulumuzdan 2001 yilinda mezun oldum ve burada gelmis geçmis bütün mezunlarin mesajlasmasini arzu ediyorum...
benbaskan Üye
aslında çok iyi olur ama kimse kendi şehrimizin sitesini fazla tanımıyor önemliolan reklam bundan sonra herkes kendi şehrinin sitesinde buluşur bunun için arada sırada nrt de haberlerde sitenin daha sık adını geçmesi gerekiyor ismini öğrene bilirmiyim Niziple güzel yarınlara
admin Yönetici
Siz mesajlaşın, gerisi gelir. Nrt herzaman desteğini veriyor bize .... Fakat Nizip te bazı beyinlerin değişmesi lazım, şeffaflaşmak adına hareket edenlerin, buraya yapılanları ve yapılacakları gümbür gümbür yazması lazım, sonrasında gelir gerisi.
Subutay Üye
Valla abi ben üç aydır.Nizipteydim.hatta yanınıza uğrayıp sizden tanışmak istedim.ama işlerden fırsat bulamadım.neyse muhabbet başka zamana kalsın. Başkan arkadaş,ismimin bir önemi yok.önemli olan muhabbetin bilinmesi.burada yeri geldikçe mesajlaşırız.hatta okulda cereyan etmiş ilginç olayları paylaşabiliriz.hem biraz geçmiş günleri yad etmiş oluruz.. Nizipli_kurt
bilal burak sayın Üye
Merhaba arkadaşlar ben 2000 mezunuyum H.Ç.A.L dan şu an istanbuldayım ist. üniersitesindeyim.Valla çok iyi akıl edilmiş keşke sadece bizim okula ait bir adres olsa.Herkesin ramazanını kutlarım.
Subutay Üye
Valla arkadaşım bir zamanlar bizim kendi sınıfımıza ait bir sitemiz vardı ama bakımsızlıktan çöktü!! eğer böyle bir şey yapılacaksa herkese belli bir sorumluluk verip,el birliği ile iş yapılmalı yoksa sitenin sonucu bizimki gibi olur!! Saygılarımla, Nizipli_kurt
bilal burak sayın Üye
Selamlar, Aslında bilgisayardan çok anlamam ama bizim dönemden bir iki arkadaş var.Böyle bişeye önayak olmak benim için çok sevindirici olur...Umarım böyle birşeyi başarırım buradan da herkse iletirim.. Sayglıar...
Subutay Üye
e o zaman tamam, benim şu an vizeler başlıyor.Ve bayrama kadar saçımı kaşıyacak vaktim yok.ben, benim diğer arkadaşlarla da irtibata geçip bu projeyi en kısa zamanda uygulamaya geçireceğim.okulumuza bir güzellik yapalım.ne de olsanizibin en prestijli okulu...
Subutay Üye
Hadi Anadolu Aslanları!! Bu köşeye hepinizin cevaplarını bekliyorum. Farklı olmanın açık farkını gösterelim. Kendi özel sitemizi Mart-Nisan gibi hazırlamayı düşünüyorum. Sizinde görüş ve desteklerini bekliyorum. Saygılar Nizipli_kurt.
Subutay Üye
Admin abi bizim okulun niye bir moderator'u yok? Bize de bir op lazım,ayarlarsan sevinirim.Forumu biraz toparlamış olur. Ne dersin?
admin Yönetici
bundan sonra sensin :)
Subutay Üye
Teşekkür ederim. Bir şeyler yapmaya çalışacam.
omer_kiev Üye
hadi Nizipli kurt goster destek olacagim bir durum varsa soyle,tum anadolulura selam bende 2001 mezunuyum. saygilar
admin Yönetici
Öncelikle bir gece düzenleyin ve buradan da duyurun. Bakalım NIZIP HASAN ÇAPAN ANADOLU LISESI MEZUNLARI ne kadar dayanışma içerisinde :)
Subutay Üye
ömercim, bu yaz kısmet olursa kapsamlı bir mezunlar için pilav günü yapmaya çalışacağız. ben seni haberdar ederim.
c.akpek Üye
merhaba ben 98 mezunuyum bizimkilerden kimse yokmu ayol
Subutay Üye
yoktur, ama haber verirseniz belki teşrif ederler...
İLYAS Üye
ben bu okula niye gittim hala bilmiyorum ilkokulda kalsam daha fazla bilgi sahibi olurdum kalitesiz öğretmen kadrosu cinscins insanlar su an istanbulda hem calışıp hem okuyorum yine de dostlara slm olsun bu arada okul tarihinin en kötü hocası murat .............dır ismaal ekmek ver
Subutay Üye
Yok kardeş, yanıldığını düşünüyorum. Git Nizip''de üniversiteyi kazandırma oranı ve bilgi yarışmalarının sonuçlarını araştır. Sonuca şaşırmayacaksın. Eski okulum nizibin en gözde lisesidir. Murat Zeki Kara''yı çoğu kimse sevmezdi, ama benim aram iyiydi. O adamın suyuna gidecektin. Mesela bir gün hiç unutmam bahar gelmiş, teneffüstekarşıdaki yeşilliklere uzanmışız arkadaşlarla. O da bahçe nöbetçisi. Bana dedi " bakıyorum yayılmışsın çayıra çimene, afiyet olsun!..". Tabi ben altta kalırmıyım, dedim"Buyur hocam, sensiz boğazımdan geçmiyor!..". Gülüştük. Murat ..............böyle bir adamdı.
İLYAS Üye
abi ya sen cok zenginsin ya da baska bişey ama bu adam resmen bizim derste zengin olanlarla fakirleri ayrı tuttugunu soyledi sen diyceksin boyle bişey yok ama bi olayda bana degişik davrandı bir ay sonra nizibin unlu ailelerinden bir ogluna degişik davrandı ve dediki ben adam kayırıyorum var mı bişey diyen sen simdi soracan olay neydi diye bosver o gecmişte kaldı ama yine de hala o sozlerini unutmuyorum dusunebilirsin belkide sen okulun hasarılarındansın diye ama simdiye kadar orada 7 sene okudum sadece onunla sorunum oldu+bu okula gelmiş geçmiş en delikanlı en mert en adam hoca abdülhakim tan hocadır. ismaal ekmek ver
Subutay Üye
Kardeş öyle bir olay yaşandıysa bil ki bu bir talihsizliktir. Değil Murat Hoca'nın ben hiçbir hocanın bu şekilde bir davranışta bulunacağını zannetmiyorum. En azından böyle bir kötü davranışta bulunacak adamın bunu açıkça belirteceğine de pek kanaat getirmedim. O adam bizim zamanımızda sinirlenince biraz kendini kaybediyordu. Sanırım sen de öyle bir zaman denk gelmiştir. Yoksa alenen "Ben adam kayırıyorum" demek her babayiğidin harcı değildir, adamı harcarlar. Neyse geçelim bu mevzuyusana birşey soracağım. Sen bu imzandaki ismaal ekmek ver muhabbetini nereden geldiğini sorabilir miyim? Çünkü bu değiş bana çok eski bir anımı anımsattı. Acaba aynı olaydan mı esinlendin? Görü?mek üzere...
İLYAS Üye
amca oglu bu olaya butun sınıf sahit oldu yalnız ben degil bu arada o olay nohutcu ali ammi ismail abiden ekmek isterken ismaal ekmek ver diye begırması ordan aklımda kaldı. ismaal ekmek ver
meteor Üye
eyyyyyyyyyyyyyt bende geldim ulen
Subutay Üye
Kardeş o olayın üstünde ben de vardım. Sen kaç mezunusun? Ben 2001 mezunuyum vebizim dönemde İlyas diye birini hatırlamıyorum. Ya da sen bizim devre değilsin. Hatta o olaydan sonra biz, ismail diye bir arkadaşımızla baya bir kafa yapmıştık. Özellikle Fatih arkadaşımız bu lafı diline çok dolamıştı. Bir ihtimal daha var: Ali Amca bu tabiri her zaman kullanırdı. Farklı zamanlarda çıkanaynı replik üzerine yorum yapıyor olabiliriz. Bu arada meteor kardeşimiz, hoş geldin. Kendini tanıt, kaç mezunusun? alıntı: İLYAS : amca oglu bu olaya butun sınıf sahit oldu yalnız ben degil bu arada o olay nohutcu ali ammi ismail abiden ekmek isterken ismaal ekmek ver diye begırması ordan aklımda kaldı. ismaal ekmek ver
guruguru Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Merhaba Arkadaşlar Ben Gökhan 2003-2004 Mezunuyum Beni Taniyan Arkadaşlar Varsamsn Adresim Burda Var Kayit Ederseniz Konuşuruz..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim