Cumartesi gecesi Ticaret Odası Lokalinde yapılan Mezunlar gecemiz her senekinden daha renkli ve hareketli geçti. Yoğun ilgi gören gecemize Yıllardır göremediğimiz çok değerli Hocalarımız Ö.Faruk YAŞAROĞLU, Hüseyin ÖĞÜT, Emine ÖZAKAY, Hanifi KARAOĞLU'nun yanısıra kendi içimizden çıkan,aynı sıraları paylaştığımız vekilimiz Mehmet SARI ve Bld.Bşk.mız H.Fevzi AKDOĞAN ve çok sayıda eski mezun öğrenciler katıldı. Geceye emeği geçenlere kendilerini unutmamak adına çeşitli plaket ve dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Geceye emeği geçen ve gecemize gelip renk katan tüm mezunlara teşekkür ediyoruz. Resimleri birileri atarsa iyi olur.Gelmeyen arkadaşlar buradan takip ederler.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz haklarınızı helal edin. Son olarak İstanbul'dan geldiğimize değdi. İnşallah bir aksilik olmassa her sene katılacağız. Saygılar.
Sevgili arkadaşlarım Gecemizin güzel geçmesi için özveri ile çalışan tüm arkadaşları sevgiyle kucaklıyorum.Ben isim belirmeyeceğim Çünkü hepside üstün bir gayret ile çalıştı bunun ben farkındayım ve tanığı oldum.Onlara gönül dolusu sevgiler hepsinide çok seviyorum. Ayrıca her sene daha coşkulu ve güzel geçecek nice geceler daha düzenleyeceklerinden de hiç kuşkum yok. Selamlar saygılar
Bu seneki gecemiz hocalarımızında katılımı ile hem anlamlı hem duygusal vede çoşkulu geçti. Ayrıca işlerini güçlerini bırakıp gece için aramıza katılanlarada ayrıca tşk etmek gerekir. Şahsen hocalarımlada geceye dışardan gelip iştirak eden diğer arkadaşlarada ve özelliklede tertip komitesine böyle güzel bir geçeyi bizlere yaşattıkları için tşk ederim. Müziplik etmeden duramıyacam organizasyoncular 2 dilim baklavayı bizden esirgediler.:))))) herkese tekrar tşkler
kendimizi bi kaptırmışızki zamanın nasıl geçtiğini farkedemedik.ama şudabi gerçekki günler çok hızlı geçiyor. emine hoca 1 yıl oldu emekli olalı deyince yaşlanıyosun oğlum dedim kendime.
Selamlar herkese, Yıllardan beri geleneksel olarak yapılan Nizip Ticaret Lisesi Mezunlar yemeği her yıl olduğu gibi bu yılda dıkkat çekmeyi başardı. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıı tebrik edip kutluyorum, ancak dikkatlerden kaçmayan veya en azından ben öyle düşünüyorum Nizip Ticaret Lisesi gecesinde plaketler verilirken ne hikmetse Plaket verme adabının çok ön plana çıkmadığını gördüm Bizim bildiğimiz kadarıyla plaketler ilgili konuya emeği geçenlere veya ilgili okula emeği geçenlere verilmesi gerekir, ancak bazı kurum amirlerine törende değilde makamlarında plaketin verilmesini ve okulla ilgisi olmayan şahıslara plaketlerin verilmesini ben anlamış değilim anlayan arkadaşlar varsa buraya yorum olarak yazdıklarında sevinirim.
Gece organizayonunda yapılan tüm etkinlikler komite kararı ile yapılmıştır. Plaketlerde okulumuza ve geleneksel toplantılarımıza destek veren kişilere verilmiştir. Plaket alan basın mensupları gecemize karşı devamlı duyarlı olmuş ve desteklemişlerdir. Bu nedenle tertip komitesi biri hariç oy çokluğu ile bu kararı almış ve plaketleri vermiştir. Restaurant organizasyonunda etkili olan arkadaşımız ise maddi zararlıktan bahsetmektedir. Bu zararın sebebi herne kadar bilinsede burada teleffuz etmek bize yakışmaz. Buna rağmen zararlığı yarıyarıya paylaşmak istememize rağmen malum şahıs yanaşmamaktadır. Bilgilerinize sunarım BİLAL DÖRTBUDAK.
Bence bu tatsız konuları burada değilde kendi aranızda çözseniz Ticaret Lisesi adabına daha uygun olur. Zaten sayın Cuma
Çınar kardeşim siz değerli arkadaşlarıma fedo olsun diye not düşmüş bu konuyu uzatmayalım lütfen bu güzel gecemize gölge düşmesin.
Sevgili dostlar Konuların hemen hemen hepsine şahidim yalnız bu konular buralarda çözülmez.Bu konular bir araya gelip konuşarak halledilmelidir. Herkesi kıskandıracak bir gece düzenlenmiş.İnsanlar duygulanmış hatta ağlamış Bu güzel geceyi bizlere yaşatan tertip komitesine ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Gelin bu geceyi güzellikleri ile analım ve yine herkes bizleri (Ticaret Liselileri)kıskansın.Aralarında kırgınlığı olan arkadaşlar Allah Aşkına bu olayları daha fazla büyütmeden kucaklaşın ki daha nice güzel gecelerde birlikte olalım. Hoşçakalın Tüm arkadaşlarımı çok seviyorum .