BNM ÇÖZÜM ÖNERİLERİM
1 ATATURK BULVARINDAKI KALDIRIMLAR GENİŞLETILMELI BULVAR CADESINDE CADDE BOYUNCA PARK YASAĞI GETIRLMELI BULVAR ORTASINDAKI AĞAÇLAR İÇİN AYRILMIŞ BOLGE GENİŞLETILMELI ÇİMLEME YAPILAMALI SULAMASI DAMLAMA SISTEMIYLE YAPILMALI
2 DURAKLAR YENILENMELI DURAKLARA BİLBORDLAR KONULMALI BUNDAN KAZANÇ IYI KAZANÇ ELDE EDILIR ŞEHIR İÇİ HATI 2 AYRILMALI VAYA 3 E, ESKİ DOLMUŞLAR KALDIRLMALI ŞÖFÖRLERIN KIYAFETI AYNI OLMALI VE BU SERVISLER YARINE BELEDIYE OTOBUS GETIREBILIR
3 NİZİP' E GELEN BUTUN YOLLLARIN ETRAFI AĞAÇLANDRMALI KALDRIMLAR YAPILMALI SEHIR GİRİŞİNE NİZBİ SEMBOLIZE EDEN RESIMLER KONULMALI
4 ÇARSI İÇİNDEKİ ELEKTRIK DIREKLERI KALDRILMALI SOKAKLARA ASMA APLIK LAMBALAR YAPILMALI SOKAKLARIN İSMI İÇİN LEVHALAR YAPILMALI BELEDIYE TARAFINDAN BUYK BIR SOSYAL TESIS YAPILMALI BURDA TENISTEN HAVUZA OTELE LOKANTA MARKET HALI SAHA OYUN SALONLARI ÇOÇUKLAR İÇİN ÇOÇUK PARKI YAPILMALI VB
5 BTN BUNLAR YAPILDIĞI ZMN NİZİP O ZMN DEĞİŞİR
NOT: BAZI YAZILARIM YAYINLANMIYOR BUNUN NEDENI NE ACABA?
aslında Nizip ama değişen insanlar.çünkü geleneksellik diye diye bir şey kalmadı,batılılaşma adı altında yozlaşmaya doğru gidiyoruz.bence bu konudan yakınman lazım.demek istediğin bu heralde slmlar............
ben nizibin değiştiğini hiç sanmıyorum bir park nizibin değişimine ölçü olamaz nerede zeuğma(SAHİPSİZ) sahip çıkabildikmi,hancağıza hala zehirli sular akıyor bağ bahçeler kuruyor önlleyebildikmi,Nizipin gelişimine engel deyim yerindeyse kilit vuran otoban giriş çıkışı birecik yolundan verilerek sanayi,organize sanayi,karkamış gümrük kapısı mesafesi hepsi heba olmadımı,hani barak sulaması yaıldı yaılacak döşenen borular bile hep kırılmış gidip bir bakın ,ha park yapıldı birkaç şey oldu,bol bol bina yapıldı ama bunlar nizibe yetmemeli hani bir sosyal etkinlik varmı herşey siyaset ve belediye değil asıl olan vatandaştır biz hepimiz birbirimizin cenazesine katılacağız hizmet edene teşekkür edip essiklerimizide haykırmalıyız bundan kimse gocunmamalı siyasetcileri,seçilenleri biz gönderiyoruz onlara seslenmek vatandaşın hakkı.anayasayı bir saatte değiştirenler otaban girişine güçleri yetmezmi Nizipli bunları hak etmiyormu birbirimizi suçlamayalım görüşlerimizi okuyup yanlışlarını anlasınlar.her şey Nizip için diyen varmı sayğılarımla
İLERLEMENİN İNSANIMIZLA İLGİLİ KISMINDA PROBLEM VAR.(YAPI İMAR VB GİBİ ŞEYLER DEĞİL) BUNU HERKES BİLİRKİ ÜÇ ÇEŞİT İNSAN MODELİ VARDIR. BİR DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRENLER İKİ DEĞİŞİME AYAK UYDURANLAR ÜÇ DEĞİŞİMİ HAYRETLE İZLEYENLER ..
BİZİM PROBLEMİMİZ BU OLSA GEREK HAYRETLE İZLİYORUZ..
YA KARDESİM HOPDEDIKS NIKIN GUZELMİŞ
BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZOR OLUR HERKASİN İŞİNİ SEN YAPARSIN BNM MEHMET SARININ YERİNDE GÖZÜM BİR BIRAKSA DİYORUM YERİNE GEÇEÇEĞİMDE BIR TURLU BIRAKMIYOR SEN IKNA ET BN GELECK SEÇİMDE YERİNE GEÇERİM OLMAZMI
sitemizde espiri yetenegi kuvvetli olan arkadasLar cogalmış maşallah...bu arada, insanların Görüşlerini yazmalarına sonsuz saygımız var ama Lütfen sırf birilerine zarar veririm hesabıyla Yazmayın Lütfen... Sitemizde Belediyeden yetkili Bir Kac buyuklerimiz Var OnLarıda kacırmakmı Niyetiniz?
İlçemiz eski halinde değil, görmek isteyenler için bir çok şey değişti hemde kısa bir zaman içinde ve de eminim ki dahada bir çok şey değişecek
su an tek eksikliği sanayici olarak yatırımların eksikliği diye görüyorum, organize sanayi bölgesinin açılmasından sonra inşallah bu sıkıntıda aşılır.
Nizipte, benim gördügüm bazi degisiklikler:
-1.) Attar Ali meydani. O alan bayagi bir güzellesip acildi önceki hali düsünülürde. Meydan genisledi, orda bir sütcü vardi, etrafta sinekler ve koku ucusuyordu, artik yoktur.
-2.) Osmanli parki, Nizib'in simgesi haline geldi. Insanlarin tenha gezip ve dolasacak bir yeri oldu.
-3.) Kahvedeki insanlar. Önceleri kahvenin önünde gecmek zorunda oldugumda yerin d***** giriyordum adeta. Simdi degisti biraz o insanlar. Hani edepsiz, ne bileyim dar, kisa, acik secik giyim tarzim olsa olsa, anlardim, neden bu nsanlar pis niyetleriyle bakiyorlar diye, ama öyle degil. Resmen utanarak geciyordum o sokaklardan. Simdi bu durum biraz degismis, yani iki yil önce gitmistim en son. Bir daha Nizib'e gidersem, degisen seyleri göz önüne getiririm.
Sadece eleştirerek bir sonuca ulaşılmaz, madem yeterli görmüyorsunuz sizde fikirlerinizi yazın, alternatifler üretin ve fikirlerinizi burada paylaşın.
Herkesin karar kıldığı bir projeyi de yapmayan belediyeyi birlikte eleştirelim.
Verimli sonuca ancak böyle ulaşabiliriz.
Nizip'in bazı yerleri senelerdir aynı. Değişim sadece petek evleri kaymakam evlerinin oraya yapılıyo neden diğer taraflara bir çivi çakılmıyor arkadaşlar bu ayrıcalıktır ayıp ama.....
arkadaşlar Nizipin neresi değişmemiş allah aşkına daha on yıl onbeş yıl önce Nizipin her tarafı zeytinlikti oysa şimdi baktığımızda zeytinler şehirden gittikçe uzak kalıyor.yerine yükselen binalar kooperetifler parklar ve resmi daireler alıyor eğer bunları göz önünde bulundurmuyorsanız yazık derim. tüm bu yapılanlar yapılacakların teminatı gözüyle bakabilirsiniz . Nizip çok değişmiş ve büyük değişim olacağınada inanıyorum .ben şahsen Nizipi on istanbula izmire antalyaya değişmem kim ne derse desin.Nizipte yaşamaktan ve Nizipli olmamdan gurur duyuyorum . çünkü Nizipliyiz
Nese hafyata CUMARTESİ günü Ordayım göreceğiz bakalım değişmişmi değişmemişmi arkadaslar bence değişmişdir ama önemli olan insanlarının değişmesi düşüncelerinin değişmesidir...İnşallah eski Nizip değildir...
memleketin zengini memleketten elini cekmiş dışarıda yaşayanlarda senedebir gelir ondada eş dost ziyareti zaman gecer Nizipte yaşayanlar cevapversin eşinle cocugunla veyamisafirin geldigi zaman götürecek neresi var hangialıiveriş merkezine gidiliyor ben yemek için antepe gidenleri biliyorum benim görüşüm NİZİP GELİŞMEMİŞ GENİŞLEMİŞ arkadaşlar kusura bakmayın.