Basından Nizip Haber

Çocukların Havuz Keyfi

peerless Üye
Sıcaklardan bunalan çocuklar soluğu şehrin güzel görünmesi için kurulan havuzlarda alıyor. Kökmen Bulvarı'nda bulunan ve Zeugma temasına sahip olan havuz çocukların akınına uğruyor. Heykellerin elinde bulunan testiden dökülen suyun altında doyasıya serinleyen çocuklar Nizip Belediyesi Yetkililerini görünce elbiselerini aldıkları gibi sağa sola kaçışıyorlar. Vatandaşlar havuzlarda serinleyen çocukların ve belediye yetkililerin koşuşturmasını gülen yüzle izliyorlar. Öte yandan da "Gerçekten hava çok sıcak. Nizip'te çocukların gibip eğlenebileceği bir su parkı yok. Türkiye'nin bir çok şehrinde vatandaşların bedava şekilde faydalandığı su parkları mevcut. Belediye yetkilileri keşke Osmanlı parkının bir bölümünü çocukların serinlemesi için ayarlasa." diyerek sıkıntıları dile getiriyorlar. haber:Ç www.Nizipdenge.com Çocukların Havuz Keyfi
hazarfen Üye
çocuklar ne yapsın havuz parasının 7 8 ytl olduğu yerde inşallah zamanla Niziptede sosyal tesisler yapılır ve vatandaşlarda yararlanırlar
mehmet gül Üye
halka açık bir havuz şart nizibimize geçen yaz bende geldigimde gördüm bu manzaraları hiç hoş degil
sadik guler Üye
haberg arkadasim guzel bir konu bulmussun.sana katiliyorum.
nizipli19 Üye
arkadaşlar sizlere katılıyorum osmanlı parkının bi bölümüne böyle bi şey yapsalar çok güzelolur
nizipli19 Üye
inşallah yetkililer buna tez zaman çözüm bulsalar daha iyi olacak
mehmetkaplan Üye
Nizip belediyesi son dönemde Nizipe çok güzel şeyler yaptı. Ancak Nizipe çok büyük bir sosyal tesis gerekli; yüzme havuzu, kültür merkezi, gençlik evleri, spor komplexleri. İnşaallah belediyemizin böyle projeleri vardır. Bu tür yerleride yaparsa ünlü filozof gaffur deyimi ile TAM SÜPER OLACAK.. :)) Selamlar saygılar...
küçük mahmut Üye
Valla ben 15 yıldır bursadayım öyle belediyenin halk serinlesin diye bedava yaptıgı bir havuz görmedim duymadım.Sonra o tip yerler denetimsiz ve sağlıksız olmaz mı?
mehmet cicek Üye
evet yukarda yazılanların bir çoğuna katılmamak mümkün değil mesela bir örnek verecek olursak stadyumun yan tarafındaki basket bolpotaları neden yıkıldı türkiyede kaçtane büyük park var ve içinde basketbol potası yoktur gençlerimizin takılajagı eğleneceği yer olarak basket bol potalarının park içine osmanlı parkının içine konulması gerekirdi biz oraların müdavimlerindendik hadi bizi boş verelim ama gelecek nesil için spor etkinlikleri gereklidir saygılarla
umitbozoglu Üye
evet bence de havuz lazım
umitbozoglu Üye
şehrin ortasındaki havuzlara çocukları koymasınlar.belediye değil aileleri koymasın
boroboro Üye
havuza gerek yok...ısteyen denıze gıtsın..ne gereği var havuzun...daha ciddi şeyler yapmak lazım..bu haber her yıl yapılıyor zaten ...gecen yılda gördüm öncekı yılda...
Huzi Üye
ya havuza ne gerek ben küçükken evin damına leğen içinede su koyardım, oohhh değmeyin keyfime...
ibrahim Üye
Huzeyfe;72838 wrote:ya havuza ne gerek ben küçükken evin damına leğen içinede su koyardım, oohhh değmeyin keyfime...
küçükkenmiş, sanki şimdi çok büyük, eminim halen aynı şekilde devam ediyorsundur :D
Cali Üye
ibocan;72855 wrote:küçükkenmiş, sanki şimdi çok büyük, eminim halen aynı şekilde devam ediyorsundur :D
bizim Köyde TavukLar Havuşun içinde cimerlerdi... Huzeyfe şeherli olduğu için civcivken legende cimiyormuş... hhihihihii
ibrahim Üye
cali huzeyfe sizin köyün tavuğu değil bi kere, o sütaş çiftliğinin tavuğu :D
güzzz Üye
arkadaşlar bence derdimizi siteye değilde bizi dinleyecek bir yetkili ile görüşmeye çalışalım.çünkü Nizip aşırı sıcak bir ilçe.mesela bir belediye ile konuşulmalı ve gereğinin yapılması istenilmelidir.ama genede bu haber için emeğinize sağlık.iyi günler
Mustafa KANAL Üye
O ZAMAN BİR YER VERSİN YETKİLİLER UŞAKLARDA ORADA ÇİMSİN
a_Lee Üye
orhan abiiiiiiii havuz istiyoruz:) duy sesimizi
ibrahim1015 Üye
Slm arkadaşlar şimdi şu konuyu biraz açacak olursuk haklısınız Nizip sıcak oluyo havuzun olması iyi bir sosyal etkinliktir. ancak özel havuz olsa ki var zaten çocukların parası ya vardır ya da yok gidemezler. ama şimdi bir havuz yapılmasını istiyorsunuz belediyemizden ve şehrin göbeğinde bulunan dinlenme yeri olan osmanlı parkının bir kısmına akla uyuyormu sizce.. Park nedir? çocukların gidip eğlendiği hoşça vakit geçirdiği, byüklerin ise dinlendiği temiz bir ortam fakat omsnalı parkı faaliyeti geçtiği günden bu yana görmüşsünüzdür.neydüğü belirsiz kişiler tarafından gereksizlik sınırları altında kalıyor. orada yeterince gevenlik olmasına karşı bir çok yeri kırıp dağıtmışlar.yazık ya bu adamlar 24 saat tüm gün vardiyeli bir şekilde işçi çalıştırarak yaptırdılar. peki havuz yaptırsalar nasıl olur o parkın içine..Hemde orada bulunan evlerin gözleri önüne...HİÇ OLURMU? ancak güzel bir arazi bulunursa şehrin dışında ve azda olsa belli bir ücret alınsa hem halkın istediği olmuş olur. hemde belediyenin döner sermayesine katkıda bulununmuş olunur. ama güvenlik yeterince ve sağlam olması gerek yoksa yazık olur orayada. ben şuan osmanlı parkının gidişatını beğenmiyorum halkta duyarlı değil. çocuğunuzu eğlenmeye götürüyorsanız başınada durun en azından zarar vermesini engelleyin....TABİ BUNDAN ÖNCE O PARKA GİDİYOLAR ÇOCUK OYNAYACAĞINA O OYUNCAK ARAÇLARA KENDİLERİ BİNİP ZARAR VERİYOLAR YAZIK YA...(Bunlar evli barklı yaşı olgun kişiler görmüşsünüzdür ama elden ne gelir. söylesen sananey der. durumunu bozmaz..) ibrahim SOYDAN
hazarfen Üye
sosyal tesisler ve sosyal etkinlikler hiç bir kamu kurumu tarafından düşünülmüyor.bunların bilincindeler ama bu konuyu önemli olarak görmüyorlar
sevilmarket Üye
güzel nizibimize spor kompleksi şart
horoz Üye
SANKİ NİZİPTE COCUKLARIN SPOR YAPIP EGLENEBILECEGİ TESISLER VAR DA COCUKLAR MI GITMIYOR????................
miksam1988 Üye
bırakın garibim uşakları eğlensinler ama etrafa ve cevredeki insanlara zarar vermiyecek şekilde :D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim