Basından Nizip Haber

Piknikte Öğretmenler Biraraya Geldiler

kızılaslan tıp merkezi Üye
Eğitim Bir-Sen Nizip Temsilciliğinin her yıl geleneksel olarak üyelerine düzenlediği piknikte bu yılda coşkulu geçti Bügün saat 17 de karpuzatan mesire alanında düzenlenen yemekte aileleriyle gelen tüm üyelerinin yanısıra İlçe milli eğitim müdürü Mahmut Kurt Memur-Sen Nizip temsilcisi M.Nezir Gül Nizip diyanet -sen yetkilileri katıldı piknikte bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Nizip temsilcisi ahmet çiçek Eğitim Bir-Senin her yıl geleneksel bir hale getirdiği bu kaynaşma yemeğinin öğretmen üyelerimize bir yıl sonu ziyafeti şeklinde yaptıklarını belirterek eğiitm bir senin bu yıl yine Nizipte yine öncü sendika olduğunu belirtti Çiçek, bu yıl 3 ncüsünü yaptığımız kaynaşma yıl sonu pikniğe iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür etti..08-06-2007- Zeugma Gazetesi Selim Bacaksız 05468777805
yolcu73 Üye
DEVAMINI DİLERİZ
yilmazyesil Üye
Böyle etkinliklerden habersar olmak için yani davet edilmek için o sendikanın üyesi olmak gerekiyor. Sendikalı olmayan arkadaşlar bizim için önemli değildir anlayışı diğer sendikalarda olduğu gibi Eğitim Bir-Sen'de de hakim. Bu anlayışa tamamen karşıyım. Bence böyle bir sendika herkesi kucaklamalı. Ben aynı görüşte olabilirim ama sendikalı olmayabilirim, ama bu anlayışla bir yerlere varılmaz. Geçmişte hangi sendikan olupta hükümet değişince bu sendikaya giren arkadaşları herkes biliyor. Burada amaç nedir benim kapasitem yok ama sendiikalıyım belki bir yerlere bu vesile ile gelirim anlayışı. Arkadaşlardan isteğimizbunu tekrarlamalarını okullardaki bütün arkadaşları davet içeren bir etkinlik yapmaları.Saygılarımla
Gökhan Dokuyucu Üye
Çok güzel bir etkinlik inşallah zaman gelir bende o öğretmenlerin arasına katılırım :) Nizipte görev yapmak güzel bir duygu olsa gerek...
ahmetcicek Üye
Gönül isterki öğretmen arkadaşlarımızın tamamını davet edelim . nitekim bütün proğramlarımıza öğretmenlerimizin tamamınını davet ediyoruz. ama butürlü organizasyonlar belli bütçe ile yapılan organizasyonlar şu an ona imkanımız müsait değil inşallah ilerde üye sayımız daha fazla artarsa biz de öğretmenlerimizin tamamına yönelik düşünürüz. öğretmen arkadaşları iktidara göre şekil değiştiriyor demek çok yakışıksız bir durumdur. her öğretmen arkadaşımın kendine ait bir düşüncesi var ve o istikamette de üyeliğini devam ettirmektedir. yapılan faliyetleri çalışmaları beğenmeyip ayrılada bilir bu da çok normal bir durum.l
Gökhan Dokuyucu Üye
eğitim-sende de mi kutuplaşma var:( dostca kardeşce yaşamak varken niye aranıza nifak tohumları ekildiği... Ticaret odası size bu konuda yardım edebilir ahmet hocam bir görüşün büyüklerimizle... Tüm eğitimcileri tek yürek olarak görmeyi çok isteriz... Eğer sizde de kutuplaşma oluyorsa diğer kurumların vay haline ki vay....
yilmazyesil Üye
Yapılan çalışmaları beğenmeyip sendika değiştiren arkadaşları tenzih ediyorum. Burada keşke herkese kucak açılsa diyorum. Eğitim Bir-Sen'ni diğer sendikalardan da ayıran bu özellik değil mi. Bütün öğretmen arkadaşlar sendika gözetmeksizin bizim için bizim için önemli değil mi.
aşiyan Üye
herkese merhaba ben yeni üye oldum ve önce bu konu dikkatimi çekti.hayırlısıyla yakında öğretmen olacağım. bütün öğretmen abilerimizden birleşmelrini isterim.bir öğretmen adayı olarak sendika farklarını anlamsız görüyorum.maaş,ücret vb.konularda ve diğer haklarda birlikte hareket edilirse istenen sonuç alnamazmı?işçiler kadar olunamıyormu acaba?yetkili abiler cevaplarsa sevinirim.
ahmetcicek Üye
Demokrasilerde nasıl partilerin varlığı bir zenginlikse sendikaların farklılığı da bir zenginlik kaynağıdır. farklı sendikaya mensubiyet öğretmenler arasında herhangi bir şekilde ayrılık gibi değil bilakis zenginlik olarak görülmektedir. Amaç burada çalışanların hak ve menfaatlerini koruma ve geliştirmedir. farklı fikirler bir ülkenin zengin maden yatakları gibidir. Amaç ülkemizin kalkınmasını gelişmesini sağlamaya katkıda bulunmaktır
bizimali Üye
Eğitim-Bir-Seni kutlarım çok muhteşemdi başarılarının devamını dilerim
mehmetkaplan Üye
Çalışmalarınızın devamını ve başarısını diliyorum.
atikemal Üye
Etkinliğiniz güzel,sendika öğretmenleri arasında kaynaşmayı sağlayan bu tür etkinliklerinizi artırarak yılda bir defa değilde bir de eğitim öğretim yılı başında olursa daha güzel olur.
ibrahim şimşek Üye
bütün öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum ve başarılar diliyorum...
ali-kilic Üye
Tebrikler Ahmet Bey

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim