Sorunlarımız Önerilerimiz

İstasyon Mahallesine Baz İstasyonu İstemiyoruz!!!

Mustafa Bilici Üye
istasyonda oturmuyorum ama... ben buna karışmam beni ilgilendirmez dersem hoş bişey olmaz önemli olan insana verilen değerdir madem zararlı bişeyse insanlardan uzak olmalıdır... vesselam...
Huzi Üye
Fırat mahallesi kubilay sokak...Bence en uygun adres burası....Hatta benim ev bile olur....Eeeee abla parada veriyorlarmı.....Heheheheheh...Hani kuş gribinde diyor yaa...
ibrahim Üye
baz istasyonu hayatımızn vazgeçilmezi olan cep telefonları için ne kadar gerekli olsada insan sağlığından önemli değil, bence böyle bir uygulama kişi veya kişiler kendi evlerine kurdurulmasına müsade etse bile kaymakamlık nezdinde araştırılıp sadece o ev veya sokaktaki vatandaşların değil bütün mahalleden onay almaları lazımdır. neticede baz istasyonlarının vereceği bir zarar doğrultusunda meydana gelecek olumsuzlukların geri dönüşümü mümkün olmayabilir. her ne kadar vatandaşı tatmin edecek ücrette verilse kaybolan sağlığımız için belki servetlerimiz yetmeyebilir.
nizipli_mehmet Üye
Huzeyfe;66117 wrote:Fırat mahallesi kubilay sokak...Bence en uygun adres burası....Hatta benim ev bile olur....Eeeee abla parada veriyorlarmı.....Heheheheheh...Hani kuş gribinde diyor yaa...
huzos baz ıstasyonun sana bır zararı olmaz tavukalara karsı zararı olmuyormus
miksam1988 Üye
baz istasyonun kurulmasında sağlık bakanlığının ,içişleri bakanlığının onayı olmasa bunu hiçbiryere kuramazlar . şikayetler olacaktır bu konu mahkemelik bile olacaktır .bu baz istasyonunu buraya koyan adam bu kadar yatırım yapmıs ve şikayetlerinde olabilecegini bildigi halde altından hiçbirşey çıkmayacagını bildigi için kuruyor.
miksam1988 Üye
bişey daha var baz istasyonunun kurulmasını istemeyenler cep telefonu kullanmasınlar ozaman
Resim kaynağı
mehmet gül Üye
gökhan kardeşim elbette bu iştede bir çıkar meselesi var .sor bakalaım kimin çatısında kaç para almış kurulması için bu işlerin tek sebebi paradır para
Gökhan Dokuyucu Üye
miksam kardeşim öyle diyorsun ama orta ki kişiler senin en yakın akraban onların kanser olmasını ister misin? telefon kullanmayın diyorsun bence bunu ciddi söylemiyorsun lütfen elini vicdanına koy ve bir normal vatandaş gibi düşün o evin sahibi akraban olabilir sözüm yok ama onların sağlığı için düşün lütfen... cevap yazan duyarlı arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler... memhet gül abim onu da sordum 1.5 milyar aylık bir ücret karşıladığındamış...
boroboro Üye
taş baş tepesi en uygun alan ...sanırım maliyet acısından bundan kacınıllıyor..ınsan saglıgı önemli değil..
miksam1988 Üye
Gökhan Dokuyucu;66199 wrote:miksam kardeşim öyle diyorsun ama orta ki kişiler senin en yakın akraban onların kanser olmasını ister misin? telefon kullanmayın diyorsun bence bunu ciddi söylemiyorsun lütfen elini vicdanına koy ve bir normal vatandaş gibi düşün o evin sahibi akraban olabilir sözüm yok ama onların sağlığı için düşün lütfen... cevap yazan duyarlı arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler... memhet gül abim onu da sordum 1.5 milyar aylık bir ücret karşıladığındamış...
zararlı bir maddeyi insan bile bile gelip de evinin tepesine koymaz bir insan kendi sağlığını para ile satmaz
dervisdörtbudak Üye
gökhan'cığım tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorsun gerçekten bravo, hep beraber duyarlılığımızı ve sesimizi duyurmalıyız. Ancak ilk duyarlılık baz istasyonun kurulduğu evin sahibinden gelmeli..''ÇIKAR KARDEŞ ŞU TAKTIKLARINI'' demeli..Çünkü evsahibide bir NİZİPLİ...Sorun galiba yine bizlerde!...
admin Yönetici
Orada bir ahır olsaydı ve koku yaysaydı, bütün mahalle bundan rahatsız olur ayağa kalkardı, günde 10 tanesi ilgili birimleri arardı. Fakat tehlikesi gözle görülemeyen bu tür olayları bu günü kurtarma telaşı ile hazmediyor ve gerekli tepkiyi göstermiyoruz. Baz istasyonunun zararı varsa ki burada zararı olduğu söyleniyor, o zaman ilgili brimler uyarılırken bina sahiplerinide haberdar ve ikna etmek lazım.
ibrahim Üye
bence bütün sorun işin maddiyat kısmında firmalar evin sahibine cezbedici bir rakam önerince olanlar oluyor.
dedekılıç Üye
Sevgili arkadaşlar ben muhtar Dede KILIÇ .İmzalarınızı lütfen bana hiç çekinmeden ulaştırın.Kardeşim olmazsa kim olursa olsun gerekeni yapılır.Konu yetkili yerlere iletilir.Sizler bu konuda müsterih olun.Yasak ve insan sağlığına zararlı ise ilk tepki benden gelir.
Gökhan Dokuyucu Üye
Muhtarım sizden bu güzel yazıyı görmek sizin görüşlere ne kadar saygı duyduğunuzun göstergesidir... Gerçekten çok sağolun... Sizden bir şey rica ediyorum siz bu baz istasyonunun güvenlik raporuna ulaşıp bize bilgi verirseniz seviniriz... Eğer bir zararı varsa en büyük zarar bu istasyonu damına koyandadır!
dedekılıç Üye
Sevgili arkadaşlar bu baz istasyonu kurulmazdan önce etüt yapıldı.İnsan sağlığına zararı olmadığı her türlü raporun tarafımıza yani muhtarlığımıza verileceği garanti edildi.Baz istasyyonu şu an monte aşamasında.Faaliyete geçmezden önce sağlıklı olma konusunda hertürlü raporun elimizde olacağından hiç şüpheniz olmasın.Zaten bu raporlar ve gerekli izinler olmadan faaliyete geçemez.Halkımızın tepkilerini ve kaygılarını saygıyla karşılıyor ve bu konuda gerekli girişimleri yapmaktan hiçbir zaman ve hiçbir kimseden çekincem yoktur.2004 yılında Fatih Sultan Mahallesinde ve AK-İŞ in çatısına aynı böyle baz istasyonu kuruldu.Biz muhtarlar olarak o zamanda tepkimizi koyduk.Yetkililer geldiler ve kontrollarını yaptılar.Ben buradanda bu konuda yetkilileri bu konuya duyarlı olmaya çağırıyorum.Saygılarımla.Dede KILIÇ.
mehmetkaplan Üye
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. O kadar çok sağlığımızı etkileyen etken varki birde bu aktarıcı baz istasyonları kurulması dahada etkileyecektir. Biz bir önceki nesle oranla daha sağlıksız bir hayat sürüyoruz. Gelecek nesiller ne yapacakbilinmez...
miksam1988 Üye
mehmetkaplan;66449 wrote:Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. O kadar çok sağlığımızı etkileyen etken varki birde bu aktarıcı baz istasyonları kurulması dahada etkileyecektir. Biz bir önceki nesle oranla daha sağlıksız bir hayat sürüyoruz. Gelecek nesiller ne yapacakbilinmez...
gelecek nesil geçmişte ne yapılmışsa yine onu tekrarlıyacaklardır
Cali Üye
miksam14;66641 wrote:gelecek nesil geçmişte ne yapılmışsa yine onu tekrarlıyacaklardır
Aşırıya Kacılmadık'dan Sonra Sorun OnLamaz!...
Gökhan Dokuyucu Üye
gelecek nesiller geçmişin hatalarından ders çıkaracaklar miksam kardeş... Eğer yine daha yapacaksak bırakalım okulları, bilimi...
boroboro Üye
arkadaş lar antep te bı baz ıstasyonu kurulyordu..mahallerı taşladı baz ıstasyonu nu yaktı..yınede kuruldu..o gsm sırketı karar vermış se olay bitmiştir...oraya mutlaka kurulur..konu maddi oldugu için insanlarımıza daha cezbedıcı gelıyor bılhassa catısını kıralayan ev sahıblerıne...sağlık onlar için önemli değil..her sey maddi yat ..
nizipli_mehmet Üye
gıbı dusunuyorlar ama sonradan farkedecekler ılerıde bır cocukları olursa sorun ortaya cıkar ve hata yaptıklarının farkına varacaklar
firaset Üye
Doğduğum Evin Penceresi bir çam vardı önünde doğduğum odanın çöpten yapraklarında güneşi rüzgârla sallayıp kafesten içeri dolduran bir çam sedirinde iskambilden kuleler yıkılmış odada loş ve sessiz ikindilerin acısıydı sızan gözlerim dalardı kafesten duvara ve duvardan kafese seyretmeyi güneşi yüz bir güneşti kafesin her deliğinden giren susmuş bir çocukla şaka eden yüz ikindi güneşi İşte şimdi o doğduğum evin penceresinden insanların sağlığından oynacak bir makina görüyorum.İnsana ratyosyon dağıtıp herkes istemeden alacağı birşey işte Kanser edecekler veya daha değişik hastalıklar gelcek Yakındır.... Ama bizim muhtarımız diyor ki izin belgesi var.Ya ne izin belgesi:İnsanları hasta etme belgesimi.merak ediyom. O kadar bilim adamı doktor boşuna tez makale yayınlamışlarbaz istasyonun zararları hakkında o zaman.. (bide orhan abi belediye olarak niye bir açıklama yapmıyo onuda merak ediyom.. yoksa çıkar mı yanlış anlamayın iyi niyetimle yazıyom.)
Murat Savaş Uygur Üye
Atatürk Bulvarı nda Günay Eczanesinin üstündeki Apartman da da sanırım baz istasyonu kuruldu. Uzun zamandır araştırmak sormak istiyordum.Ben Karşısındaki Burak Apartmanında oturuyorum ve tedirginim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı? Daha önce soran yasal olup olmadığını bilen varmı?
Gökhan Dokuyucu Üye
Baz istasyonu hala kurulmadı aldım haber yanlış... Muhtarıma da burdan çok teşekkür ediyorum beni konumuna uygun bir şekilde uyardığı için!

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim