Sorunlarımız Önerilerimiz

50 Yilda Olmadi 2 Yilda Oldu Tesekkürler Müdürüm.

coskun Üye
Sevgili Dostlar mesele yine tartışma noktasına gelmiş. İkili sataşmalara dönmüş bunlara hiç gerek yok. Hizmeti kimin yaptığı cok da önemli değil. Milli Eğitimin bazı okullarının tamiratını belediye yaptı ama bu yüzde oranına vurunca çok çok düşük kalır. Aslan payını yine miili eğitime vermek gerekir. Neticede belediyenin düzenleme yaptığı (çevre düzenlemesi gereğince) okul sayısı cok sınırlı olup ancak parmak ile sayılabilir. Hem bir söz vardır Ölüye rahmet gerek nerden gelirse gelsin. Bizim için önemli olan hizmettir.
terminatör Üye
Hayırlı günler Ya bu boş tartışmalara girmeyiniz lütfen............................. Resmi aç
terminatör Üye
"Title" YAŞASIN MİLLİ EĞİTİM CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. YAŞASIN NİZİP BELEDİYESİ ONLARIDA CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. .
f.deliaslan Üye
Bence burada önemli olan çocuklarımızın daha kaliteli binalara kavuşarak,eğitim ve öğretiminin eksiksiz yapılmasıdır. Bu işi yok "milli eğitim" yaptı, yok "belediye" yaptı gibi; kısır döngüler içerisinde bulunarak, çocuklara daha neler yapabiliriz düşüncesinden uzaklaşmamamız gerektiğine inanıyorum. Elbetteki Sezarın hakkı Sezara verilecek ama, Önemli olan binalarımızın daha kaliteli birseviye ye geldiğidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
mahmil Üye
F.Deliaslana canı gönülden katılıyorum.Önemli olan Çocuklarımızın daha hoş bir ortamda ders görmeleri.Eğitime katkıda bulunmak için kim birçöp kadar faydası varsa onu canı gönülden destekliyorum.Lütfen böyle anlamsız manasız tartışmalar girmeyelim.Şuan yönetimdekiler kurum amirleri hepsi bu memleket için hizmetyarışına girmişler onları takdir etmek lazım.
Royem Üye
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, İlk dikkatimi çeken konu bu oldu. Yazmış oldugunuz yorumdan anlaşıldıgı gibi güzel nizibimizde okullarda yapılan bütün degişiklikler milli egitim müdürü sayın hocamız mahmut KURT ;a mal edilmiş .ben bu konuya katılmıyorum.Mahmut hocamız daha önce nerdeydi neden yapılmıyordu .niçin yapılamamıyordu ve bunun arkasında başka güçlerin oldugunu düşünüyorum. Bunca yapılan tüm güzellikler sadece Mahmut hocaya mal edilemez. Yinede sagolsun.....
donkişot Üye
royem haklısın bir güç var.ama neden milli eğitim yetkililerinden biri çıkıpta bu okul düzenlemelerini belediye yaptı demiyor.iyi olunca ses cıkarma yanı sessız onay ver kötü oluncada başkasının üzerine yıkın.
admin Yönetici
Mahmut bey çıkıpta bunları ben yaptım demiyor, öncelikle bunu nereden çıkardığınızı anlamadım. İlçedeki okulların barınma standardı birkaç kademe yukarıya çıkarılmıştır. Bu kendi kendine olmadı, tabiki bir ekip çalışması ile oldu, zaten bu birçok mesajda da belli. Şimdi bu yapılan işleri takdir etmemek mümkün değil. Neden kötü yapanı tenkit ediyorda iyi yapanı ödüllendirmiyoruz. Heralde bu kısma katılıyorsunuz, iyi iş yapan ödüllendirilmeli ve teşekkür edilmeli. Anladığım kadarı ile sizin katılmadığınız nokta okulların bazılarının düzenlemelerinin başkaları tarafından yapılması. Heralde yapılan güzellikler kendi kendine yapılmadı. Birileri proje üretti, sabah akşam kaynağı nereden buluruz, kimlere yaptırırız, bulabileceğimiz kaynağı en iyi nasıl değerlendiririz diye kafa yordular. Sonuçta belediyenin desteğini istediler, hayırsever işadamlarının kapısını çaldılar, İlçe Milli Eğitimin kaynaklarını zorladılar, Devletin eğitime %100 destek kampanyasından faydalandılar ve işte bu sonucu ortaya koydular. Değerli arkadaşlar yoksa sizler Sayın müdürün bu işleri kendi cebinden yapmasını mı bekliyordunuz ? Şuan hangi okulu gezerseniz gezin,o okulun müdürleri ve öğretmenleri de kazma, kürek, fırça mükemmel bir çalışma içerisindeler. Öyle olmalıydı, öyle de oluyor. Ortada mükemmel bir ekip çalışması var. Öyle ise teşekkürler Sayın müdürüm, teşekkürlerşube ve okul müdürlerim, öğretmenlerim, teşekkürler sayın başkanım, hayırsever işadamları, müteahhidi, emekçisi, amelesi hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
coskun Üye
Arkadaşlar yukarıda gereken açıklamayıyaptım. Malumü ilan nevî indne bir kez daha söyleyeyim. Yapılan hizmetlerin büyük çoğunluğunu Milli Eğitim yaptı. Belediyenin de katkısı var ama çok az. Yüzden fazla okul var ve belediyenin yaptığı çok sınırlıdır. Bakın sizin yüzünüzden foruma giren insanlar milli eğitimin yaptıklarına acaba demeye başladı. Sizin gayeniz nedir anlamak mümkün değil. Bakın yazdıklarınız bazı okurlar tarafından çok kasıtlı ve taraflı olarak anlaşılıyor. Hem esas olan hizmettir. Yıllardır yapılmayanm hizmetler 3-4 yıl gibi kısa bir sürede yapıldı. Cumhuriyet tarihinin hepsine denk ve de fazlası Mahmut Kurt ve Ekibi ile çok kısa zamanda yapıldı ve yapılacak. Lütfen insaflı olun ve taraflı ve tarafsız her ne iseniz hzmetleri TAKDİR edin.
donkişot Üye
sayın admın ve coskun bey ne guzel yazmışsınız umarım yazdıklarınıza sizde katılıyorsunuzdur.hadi diyelim sayın milli eğitim müdürü bunları ben yaptım demiyor onun yerine milli eğitimden bir arkadaş var o neden biz yapmadık okul cevrelerini ve tuvaletlerini belediye yaptı.veya biz rica ettik onlarda bizi kırmadı yaptı neden demiyor.ben bunu ogrenmek İSTİYORUMMMM....
Varol Üye
Ben Turlu Köyünde öğretmenlik yaptığım dönemdeokulun ihata duvarı yoktu, şimdi okulun ihata duvarı yapılmış tuvaletleri modern hale getirilmiş,bir süre Mustafa Nevzat Tuncel İ.Ö.O. görev yaptım okul çatısız, sobalı fiziki yapı dökük , öğrencilerin oturabileceği sıra bile olmayan harebe bir okuldu, Nizip. com ve Nizipmeb internet sayfasındaki görüntüler sayesinde bu okulun çok modern bir hal aldığı derslik ve sıraların kolej dizaynıgibi olduğunu ve ayrıca 18 derslikli ek bina yapıldığını gördüm.Benim öğretmenlik yaptığım dönemde bir sınıftaki öğrenci sayısı 50 idi ,yapılan ek bina sayesinde sınıf mevcutları 30''a düşer. Yatırım proğramlarını milli eğitim müdürlükleri hazırlar bakanlık onaylarsa inşaat başlar.1996-1999 yıllarında Nizip''teöğretmenken o yıllarda Köseler İ.Ö.O. 80 öğrencisi varken 32 derslikli çok süper bir okul yapılmıştı ancak öğrenci yetersizliği nedeniyle okuldaki araç ve derslikler atıl durumdaydı2003 yılından sonraki yapılan yatırım proğramlarına göre Nizip''in hangimahallelerde eksiklik varsa ona göre derslik ve ek bina planlaması yapılmış.Bu akıllı planlamayla Nizip''te 2 yıla kadar derslik sıkıntısı kalmayacaktır. Demek istediğim bu işleri şu mu yaptı bu mu yaptı değil.Bu yatırım proğramını kim hazırladı olmalı. Nizip çok şanslı ki böyle akıllıca yatırım proğramı hazırlayan Milli Eğitim Müdürü var. Teşekkürler Müdür Bey............ Edited by - Varol on 12 ?ub 2006 09:11:46
coskun Üye
Kardeşler bilgi edinmenin eskimez yazı osmanlıca ileüç yolu vardır. Birincisi İLMELYAKİN örneği uzak bir yerde duman olduğunu görürsün ve ateş yandığını bilirsin İkincisi AYNELYAKİN o ateşi gözlerinle görürsün. ÜçüncüsüHAKKALYAKİN ateşin ta içerisinde olmaktır. Ben işlerin içerisindeyim ve Hakkalyakinm olarak biliyorum. Donkişot rumuzlu arkadaşım işler senin dediğin ve bildiğin gibi değil. .
İlker Üye
Milli Eğitim Müdürlüğünde tüm emeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dilerim.
memedim Üye
Resimleri görünce milli e?itimde ça? kapan?p ça? aç?lm?? kan?s?na vard?m.Yontma da? deviri kapanm??.modern ça?a geçilmi?.
ahmetaksoy Üye
ilçe milli e?itimde alt?n ça?? ya??yoruz
ahmetaksoy Üye
ilçe milli e?itimde alt?n ça?? ya??yoruz
ahmetaksoy Üye
ilçe milli e?itim fiziki modernle?menin yan?nda sosyal ve sportif etkinliklere de önem vermektedir. g.antepte yap?lan il gençler güre? musabakalarında 9 birincilik ,5.ikincilik,14.üçüncülük alarak,tak?m olarak il birincisi olmu?tur.. sorar?m size sevgili arkada?lar hangi dönemde böyle ba?ar? elde edilmi?tir?
cem Üye
mahmut bye selamlar.nicedir yazmak istiyorduk ama kısmet bu güneymiş.yalnız bi durum var sanırım açıklık getirir burası serbest bi forum.milli eğitim müdürü benim diyen şahıslar var piyasada.mahmut beyi duruşu dik olarak kamuoyu biliyor.yalnız bazı kişiler kendisine yakın olanlar sanki milli eğitim müdürü gibi hareket edip
Orhan Çelik Üye
Milli eğitim müdürümüz şuan evde hasta yatıyor,geçenlerde ameliyat oldu.Şu an durumu iyidir,kendisine Allah'tan acilşifalar diliyoruz.Dolayısıyla size şuan yanıt vereceğini sanmıyorum.
ahmetaksoy Üye
sayin mahmut kurt ile biraz önce görüstüm.durumu çok iyi idi,kendilerine geçmis olsun dileklerinde bulunuyorum.
admin Yönetici
Bizde site esnafı olarak :) Sayın müdürüme acil şifalar dileriz.
saldiray27 Üye
okullarımızın bu kadar kısa zamanda gelişmesine katkıda bulunan herkese tşk eder milli eğitim müdürümüzü ve ekibini kutlarım
seyit ahmet uzun Üye
Milli Eğitim Müdürümüzün başarılarının devamını dilerim.
mahmil Üye
Sayım müdürümüzün yanısıra,Şube müdürleri : Cengiz Gündeş ve Metin Kılıçparlar beylere de , ayrıca çalışmalarından dolayı müteşekkiriz. Sizin gibileri bu ilçeye bir daha gelmez.
ibrahim utkan Üye
SAYIN MÜDÜRÜ VEDE EKİBİNİ KUTLARIM BAŞARILAR DİLERİM.....GERCEKTEN GÜZEL GELİŞMELER VAR..SAYGILAR MÜDÜRÜM...... Edited by - ibram27 on 9/12/2006 8:31:45 PM. Edited by - admin on 12.09.2006 9:08:46 PM

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim