Basından Nizip Haber

Ortak Ses: Şakşakçı Değiliz

Thalep Üye
www.Nizipdenge.com
Resim kaynağı
Nizipli, Nizip’i seven aday istiyoruz. Partiler Nizip’i yok sayarsa oyda yok. Şakşakçı değiliz” diyen vatandaş partilerde aday sıralamasını bekliyor. CHP’DE NİZİP YOK Ön seçim yaparak sıralamasını belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nde Nizip yok. Gözler şimdi başka partilerde. Nizipli bir adayın hangi partide olursa olsun iyi bir sıralaması olursa o partinin şansı diğerlerinden fazla olacak gibi görünüyor. “CHP Nizip’e haksızlık etti. Abdullah Altınbaş’ın adaylığı Genel Merkez dahil herkes tarafından biliniyordu. Neden önce bunu açıklamadılar. Nizip’ten hem Altınbaş’ın hem de başka aday olacak isimlerin önü kesildi. Daha doğrusu Cumhuriyet Halk Partisi Nizip’i ve Niziplileri önemsemedi, Nizip’i yok saydı. Bunun sandığa yansıması bekleniyor.” Diyen vatandaşlar “CHP’den Nizip’e umut yok” diyerek diğer partilerin aday sıralamalarını bekliyor. Ve “vatandaş bu sefer iyi karar vermek istiyor. Nizip'li, Nizip’i seven aday görmek istiyor. İnşallah bunu görürüz. Siyasi partilere şakşakçı olmayacağız” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. SIRALAMADA OLMAZSA Nizip'li bir adayın siyasi parti listelerinde olmaması halinde Nizipliler bir bağımsız aday üzerinde anlaşma sağlamalı ve seçime öyle gidilmeli” diyen vatandaşlarda “Nizip’i oy deposu gibi gören siyasi partilere iyi bir cevap vermelidir.” Düşüncesi hakim.
Orhan Çelik Üye
Şakşakçı ifadesi biraz ağır kaçmış.
admin Yönetici
Bu haberin başılığından rahatsız oldum
Kasım Böler Üye
değiştirin o zaman :) Yanlız bu konu da Nizip halkı haklı, hiç değilse Nizip'in bir milletvekili olmalıdır.
peerless Üye
Başlık tam yerinde bir başlık nasıl anladınız bilmiyorum ama mana olarak manşet çok uygun bir manşet... "şakşakçı değiliz" demek; yani SEÇMENLER partilerde boş boşuna alkışlamak istemiyoruz diyorlar . çünkü siyasiler seçmenini öyle görmeye başladı. Nizipli seçmenlerde farketti siyasilerin kendilerini şakşakçı gördüğünü yani ortak ses= ŞAKŞAKÇI DEĞİLİZ...
Cali Üye
Haberin aslı Yok...eger Varsa atsınLar izleyelim... mutlaka kameraya almışlardır sonucta haberciler!... Bu Vatandaşında YaLanLarLa doLanLarLa Haber Yapan Habercilere ihtiyacı Yok( düşüncesi Hakim!)...
felsefefe Üye
Yav güzel bir konu hepimiz yarın bir sıkıntısı olduğuna Gazianetepli yada merkezden hiç tanımadığımız birine gidip nasıl dert anlatacak. Elbette milletvekilimzi Nizipte yaşayan biri görmek istiyoruz. Bundan doğal ne var. Hepimiz tek yürek olarak bir Nizipli Ve özellikle Ak Partiden Mehmet Sarıyı tekrar milletvekili olarak görmek istiyoruz. başlığın Nesi sizi kızıdırdı.Anlamadım C.Ali niye bu yorumu yaptın sen Nizipli birini milletvekili olarak görmek istemiyormusun neye karşı çıktığını anlamış değilim.
kel_ali Üye
bu haber nizidte bomba etkisi yaptı kimleri görsem bundan bahsedi
kızılaslan tıp merkezi Üye
Bence talibin yaptığı heberde yanlış bir kelime yok şakşakcı değiliz dediği yani seçim meydanlarında boşu boşuna alkışlamayacağız hizmet için alkışlayacağız boşuna alkışlamak yok anlamında söyledi..
İbrahimMertSayın Üye
NİZİPLİ ADAYLARIN PARTİLERİNDE KAÇINCI SIRADALAR? BU SENE ÇOOK ZOR GÖZÜKÜYOR OYLARIMIZI BOŞA ATMIYALIM NİZİP OYLARINI BAĞIMSIZ ADAYLARINA VERSİN VEYA SEÇİLMESİ EN MUHTEMEL ADAYA BENCE
Thalep Üye
Haberde asıl maksat, ses getirmesi, sesin ilgili yerlere ulaşmasıdır. Bir Nizipli Gazeteci-vatandaş olarak Nizipli, Nizip'i seven vekil istiyorum. Gönül isterki her partiden bir Nizipli olsun, ama biz tek vücut olmazsak tepkimizi göstermez isek her platformda olduğu gibi siyaset arenasında da bizi dışlarlar. A veya B partisi maksat değildir. Maksat Nizipli vekil adaylarının iyi bir sıralama alması ve seçilmesidir. Böyle toplumsal tepkiler tüm partilerin dikkatini çekecektir. Yoksa milletvekilsizde kalabiliriz. Bu ihtimalide göz ardı etmeyelim.
admin Yönetici
HAberin içeriği zatan aylardır konuştuğumuz fikirlerimizden farklı değil. Sadece "şakşak" kelimesinin umuma açık bir yerde kullanılması uygun değildi. Yerel basında çıkan haberlerin bire bir yansımasını buraya aktardığınız için, müdahale etmeyi uygun görmüyoruz. Aynı başlık gazetenizde de hoş kaçmamıştı. Ben bunu sadece argo kelime gördüğüm için yansıttım. Şakşak yerine alkışcı gibi bir tabir kullanılabilir ve verilmek istenen aynı mesaj verilirdi.
Thalep Üye
Alkış hakedene ve sevilenenlere gösterilen bir sevgi gösterisidir. Aynı üsluplar yaygın basında günübirlik karşımıza çıkmaktadır. İsterseniz bu konuda örnekleri siteye atabilirim. Bence Nizip'i sahipsiz bırakmaya çalışanlara hafif bile gelir. Önemli olan haberin muhteviyatıdır... başlığa fazla takılmamak lazım... Saygılar...
mechullll Üye
pardon arkadaslar bi tanesi herkes mehmet sarıyı görmek istiyo diye bi ifade kullanmıs acaba söz hakkı sizinmii herkes adına oymu verdiniz sayın abimm.bırakında herkes kendi kararını versin sen iste mehmet sarı yı güzel ama herkes deme lütfen .ha bu arada mehmet sarıya karsı bi tavrımda yok haaa yanlıs anlasılmasın lütfen.
peerless Üye
öncelikle FELSEFE abimin konuya bu kadar anlayışlı davranmasından ve msj ındna dolayı kutluyorum saolsun... şakşak kelimesine çok değinildi argo olan ne anlamadım bir türlü... lafı nereye çekerseniz oraya gider... lütfen yazıldığı gibi okuyalım.... kulağından tutup çekmeyelim
Cali Üye
( Nizipli, Nizip’i seven aday istiyoruz. Partiler Nizip’i yok sayarsa oyda yok. Şakşakçı değiliz” diyen vatandaş partilerde aday sıralamasını bekliyor. “vatandaş bu sefer iyi karar vermek istiyor. Nizip'li, Nizip’i seven aday görmek istiyor. İnşallah bunu görürüz. Siyasi partilere şakşakçı olmayacağız” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. ) Felsefe Abim Ben Bundan Rahatsiz Oldum...Diger siyasi Partilerin adayLarına Birsey dedigim Yok... Bende isterim NİZİP'Li Meclise girsin Bizi Hizmet getirsin... Gazeteci arkadasLar verdiginiz Link Çalışmıyor... Lütfen Yaptıgınız Cekimin videosunu atarmısnız?...
Mustafa Bilici Üye
peki barajı geçemeyen bir partide Nizipli ilk sırada olursa nasıl olacak...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim