Sorunlarımız Önerilerimiz

Baskanlarin Hangi Hizmetlerini Hatirliyorsunuz?

Kumral Ada Üye
Hatirlayacagimizdönemlere damgasini vuran Belediye Baskanlari: 1-Rahmetli Osman SAYIN....10 YIL 2-Ömer PEKMEZ....................5 YIL 3-Rahmetli Halil SAYIN.........5 YIL 4-Coskun ÖZKAYA.................8 YIL 5-Mustafa SAHIN....................2YIL 6-Haci Fevzi AKDO?AN........22 AY Asfalt,kanalizasyon,temizlik,imar düzenlemesi, park gibi vb. çalismalar Belediyenin asli görevidir. PEKI çalisma süreleri belirtilen Belediye Baskanlarinin yaptiklari asli görevlerinden ve yaptiklari diger islerden neler hatirliyorsunuz?
gül Üye
Hacı Fevzi Başkan Hariç Hepsi Asli Görevini Yaptı Diyorlarmı?.............. Hangisi 2000 Fakir Aileye Her Yıl Ortalama Bir Yıl Yetecek Yardımı Yaptı Hangisi 65000 Elbiseyi Her Yıl Kışın Fakir üşümesin Diye Elbise Dağıttı Hangisi Fak?r Fukaraya Her Yıl Yakacak Yardmı Etti Hangisi Fakir çoçuklarını Sünnet Ettirdi Hangisi Zihinsel Ve Kimsesizlerin Kimi Oldu Hangisi Fakir Babası Oldu Hangisi Kaç Tane Fakir çocuğunu Okuttu Hangisi Fakir Fukaranın Hakkını Başkalarına Peşkeş çektirmedi Hangisi Yandaşlarını Zengin Ettirmedi Hangisi Memleketindehalkıyla Beraber Oturup Kalktı Hangisi Sosyal Ve Kültürel Manada Hizmet Etti. Bu Memlekette Yolda Yapılır. Parkta Yapılır Asfalta Yapılır Diğer Hizmetler Yapılır. Ama Her Yigit Adam ,yüregi Yanan,kimsesizlerin Dostu Hacı Fevzi Akdoğan Başkanın Yaptığı Gibi Dul, Yetim ,öksüz,yatalak,bakıma Muhtaç Insanlara Yaptığını Hizmetleri Yapamadı Ama Unutmamak Gerekirki (hayırlı Işleri Hayırlı Adamlar Yapar.).
nizip_nizip Üye
Coşkun Özkaya döneminden hatırladığım 8 katlı apartmanların dikilmesi.
mahsun Üye
Haci Fevzi AKDOĞAN dönemi Nizp belediyesi tarihinde tüm hizmetlerde devrim yapılmıştır.Herşeyden önemlisi hırsıılık bitmiştir alınan araçlar bunun en belirgin göstergesidir. Belediyenin en büyük hizmeti çalışanların maaşlarının zamanında ödenmesidir.Allah kendilerinden razı olsun.
delta oscar Üye
ASLINDA BIR KONUYU TARTISIRKEN VEYA YAPILANI YAPILMAYANI,YAPANI YAPMAYANI MEYDANA CIKARIRKEN TARAFTAR OLARAK KONUSMAMALI,TARAFTAR GOZUYLE GORMEMELIYIZ ISTE O ZAMAN DOGRULARI GORUR VE DOGRULARI YAZARIZ. YOK EFENDIM, A KISI SUNU YAPTI , YOK B KISI BUNU YAPTI VE YOK EFENDIM BIZIM X KISI SUNLARI YAPTI .....V.S YATI YAPMADI YAPTILAR BU BOYLE DEVAM EDER GIDER. YAPACAK KARDESIM YAPACAKLAR KARDESIM OYLEDE BOYLEDE YAPACAKLAR HIZMET EDECEKLER AMA AZ AMA COK HER YIGIDIN BIR YOGURT YIYISI VAR BUNUDA KABULLENMEK LAZIM. BEGENSENDE BEGENMESENDE BU INSANI BURAYA KADAR SEN TASIDIN VE SEN CIKARDIN. HER IKI TARAF ICINDE BUNUN VEBALI BUYUKTUR YAPAN CEKER VE OYLEDE BOYLEDE VEBALINI ODER. BU GERCEKTIR. ONUN ICIN O BUNU YAPTI YOK SU BUNU YAPMADI DIYEKENDIMIZI UZECEGIMIZE,NE YAPMALARI GEREKIRDI, GEREKIR,EKSIKLERI VE AKSAKLARI KONUSMAKTA YARAR VAR NEDENMI BELKI BUMUKEMMEL SITYI ZIYARET FALAN ETTIKLERINDE GUZEL TARTISILAN KONULARI GORURLERDEBIR FEYZ ALABILIRLER. SUCU LISAN EYLEDIYSEM AF OLA....SELAM SAYGI.
delta oscar Üye
YAPACAKLAR MECBUR YAPACAKLAR VE YAPMAK ZORUNDALAR. SUNU SOYLEDIM HER YIGIDIN BIR YOGURT YIYISI VAR. HERKESIN BIR CALISMA SISTEMI VAR BUNLARIN HEPSI AYNI TABIKI OLAMAZ. EGER BU TUR KONULARI, BOYLE BASIT SEKILDE TARTISMAMAK LAZIM DIYE DUSUNUYORUM. EGER SIZIN YAZDIKLARINIZ SEKILDE A BUNU YAPTI, B SUNU YAPTI BU KONU AYNI AYAR VE SEVIYEDE HIC BIR BOYUT VE RENK DEGISTIRMEDEN, DEGISIK KISILERCE VE DEGISIK KONULARLA AYLARCA SURER GIDER VE BIZ HALA BU KONUDA BIR ARPA BOYU YOL ALMADIGIMIZI GORMUS OLURUZ. BU TARTISMA KONUSUNADA HIC BIR FAYDALI DUSUNCE VE FIKIR AKTARMAMIS OLURUZ. CUNKU KIM KIMIN NE YAPTIGINI YANI SEVGILI NIZIP HALKI KIMIN NE OLDUGUNU KIMIN NE YAPTIGINI COK IYI BILIR/BILIYOR. SUDA COKMU COK ONEMLI SAKSAKCI OLMAMAK GEREKIR DEVAMLI DOGRU VE DOGRULARIN YANINDA OLMAK GEREKIR. HIC BIR ZAMANDA MISLI/MUSLU ALGILAMAMAK, DUSUNMEMEK VE ANLAMAMAK GEREKIR.AYRICA A KISI SUNLARIYAPTI. GERCEKTEN YAPTIYSA YAPTI SAGOLSUN BU DA ONUN GOREVI BU INSANLAR ONU YAPSIN DIYE ORAYA TASIDI BUNU ZATENNIZIPLILER BILIYOR. BU TUR BOS SEYLERLE KENDINIZI UZMEYELIM KARDESIM. BIRAZ ILERI BAKALIM YERIMIZDE SAYMAYALIM. HERSEY GONLUNUZCE OLSUN BU KONUDA SUCU LISAN EYLEDIYSEM AF OLA. NIZIP'E NE FAYDALI OLACAKSA SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ SELAMLAR VE SAYGILAR SUNUYORUM.
astelya Üye
Kumral Ada sana ne kadar tesekkür etsek azdır.Bizler genç nesiller olarak geçmişte ve günümüzde yapılan hizmetleri açmış olduğun bu form sayesinde öğrenmiş olacağız.Gül Hanımın yazdıklarının bazılarını ilk defa duydum Belediye Başkanlarından kim hizmet etmişse Allah razı olsun.Hatırladığınız hizmetleri yazarsanız arkadaşlar çok iyi olur ilgiyle bu formda yazılanları okuyacağım.
murat35 Üye
Rahmetli Halil SAYIN döneminde iyi asfalt çalışması yapılmıştı.Haci Fevzi AKDOĞAN'ın çalışmalarıda gözler önünde zaten söylemeye gerek yok.
memedim Üye
Osman SAYIN Allah rahmet eylesin Nizip'te çok emeği olduğunu herkes söyler. Ömer PEKMEZ döneminde kanalizasyondan dolayı çok büyük sorunlar yaşanmıştı. Haci Fevzi AKDOĞAN döneminde park, tuvalet, taziye evi,temizlikte özellikle güzel çalışmalar var.
Huzi Üye
Eski belediye başkanlarını yaşım itibari ile hatırlamıyorum sadece coşkun özkaya dönemini bilirim, ama şimdiki belediye başkanı ile kıyas dahi edilemez.Haci fevzi başkanın fakirlere yaptığı gözardı edilemez,yalnız biraz halkla daha içiçe olursa iyi olur.Ayrıca taşbaş ve belkıs mesire alanlarınıgörmek kısmet oldu, tek kelime ile harikaym??.
Hasretim Nizip Üye
Sevgili Hemşerilerime; Başka Nizip yok, başka Haci Fevzi yok "Yigit bin yaşar fırsat bir düşer" Haci Fevzi AKDOĞAN , hizmete yatırıma aç kalmış Nizip 'imize tek ve son fırsattır.
imported_Deli Yurek Üye
çalışmadan Maaş Alınan Bir Dönem Vardı Hatırlayan Varmı
yıldız Üye
Çok güzel bir konu ben şuanki belediye başkanı hariç diğerlerinin yaptığı veya yapamadığı çalışmalardan haberim yok, bu form sayesinde öğreneceğim. Şmdiki belediyenin hizmetlerini beğeniyorum ne güzel tuvalet yapmışlar
ariff Üye
memetokan parkındaki gahveyi kim kaldırırsa nizibe en büyük hizmeti yapmış olur en asli görev gençlerimizi zehirleyen o parktır.
delta oscar Üye
SAYIN KUMRAL ADA KARDESIM, SIZDEN BOYLE BIR TEPKI GELECEGINI TAHMIN ETMISTIM. UYGUN DUSUNCELI ACIKLAMANIZ ICIN SIZE TESEKKUR EDIYORUM. BEN SIZI YETERINCE ANLAMAMISIM VE SIZDE BENIM NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLAMAMISSINIZ. IYI GUNLER SAYGILARIMI SUNUYORUM. HERSEY GONLUNUZCE OLSUN..
ergenekon Üye
Belediyecilik sadece imar,temizlik,alt yapı değildir.Gençlerimizi kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklardan koruyabilecek tek yol spordur.Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor Müdürlüğü gençlerimize yönelik spor kursları açmışlar tesekkürler. Rahmetli Halil SAYIN belediye başkanı iken Nizipspor'u çok başarılı bir yerlere getirmişti, Haci fevzi Akdoğan Başkanımızdan Nizipsporla biraz daha yakından ilgilenmesini rica ediyorum.
oya Üye
Halka Hizmet Etmek Için Hak''tan Korkmak Gerekir... Hacı Fevzi Akdoğanın 22 Ay Gibi Kısa Sürede Yaptıkları Ortada: Ilk Defa Belediye çalışanları Maaşlarını Gününde Alıyor Ilk Defa Belediyede Grev Olmuyor Ilk Defa Kul Hakkı............. çekilmiyor
bilimsel Üye
Nizip'e emeği geçen tüm belediye başkanlarından Allah razı olsun Coşkun Özkaya uzun çarşıyı genişletmekle iyi bir hizmet yapmıştır. Tabiki Haci Fevzi Akdoğan da kısa sürede büyük hizmetler yapmıştır.En büyük hizmeti at arabasını kaldırmasıdır.
Hekimoğlu Üye
Bundan önce ki belediye başkanları döneminde , belediye başkanının ilk yaptığı iş kendinden önce yerleştirilen kişileri işten çıkarıp, yerine partisine çalışan insanları almaktı.Bir belediye başkanı ekibini kendisi kurar ama başkalarını işten çıkararak değil ihtiyaç varsa yeni eleman alır. Bu dönemde de belediyeye yeni elemanlar alındı bu elemanlar birileri işten çıkarılarak mı alındı ....... Belediye yetkilileri cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler.
ahmetaksoy Üye
ben forumda bulunan tüm belediye başkanlarını iyi biliyorum, bu başkanların da memlekete hizmet yaptıklarınıda unutmayalım .ancak elimizi vicdanımıza koyup cevaplamak lazımdır.işte tüm bunlara da cesaret ister? ilçemiz Nizip te gerçekten güzel emeği olan başkanlar da var.yinede allah hepisinden razı olsun. Nizip belediye başkanlığı geleneğini bu dönem yıktı.en azından halkın içinden bir belediye başkanı seçildi ve görevinde hem de çok başarılı,siyasi düşüncemiz farklı ama,gerçekten ,H.FEVZİ AKDOĞAN arkadaşların anlatığı şekilde vicdan sahibi bir insan ve çok çalışkan bir başkandır.
figenim33 Üye
sevgili KUMRAL ADA ve diğer katılımcılar size tesekürler, evet,konu çok güzel,benimde çorbada tuzum olsun diye yazıyorum. Nizip belediye başkanları içerisinde,gerçekten H.FEVZİ AKDOĞAN saygı duyulacak bir insan olmakla birlikte en azından ALLAH korkusu olan,inançlı bir kişi olmakla birlikte çok dürüst ve çalışkan bir insandır. en azından Nizip te,hırsızlık yapanların önünü kesti,hayali aylık alanlar kesildi,caddeye bina yapmaların önü kesildi,akar yakıt hırsızlığı kesildi....ve daha niceleri ...........niceleri.bu melmeket dönemlerce hırsızlara arpalık oldu,çok kimse lord oldu..........işte tam bu zamanda bize h.fevzi akdoğan geldi.tüm pislikler son buldu.ALLAH akdoğan dan razi olsun.başarılar dilerim.
Huzi Üye
Özellikle gördüğüm bişey varki,beni hayrete düşürdü, belediye başkanının sabah saat 07:30 sıralarında belkıs mahallesinde tek başına gezerken gördüm,fırat mahallesi sakini olarak güzergahım olan lise caddesi , yeşil camii civarlarında başkanı görmem tuhafıma gitti,niye yalan söyleyeyim,çokta hoşuma gitti. Hatta yanında koruması bile yoktu,yaya bir şekilde geziyordu. Acaba dedim başkan bizim mahalleyemi taşındı ne? Diye düşünmeye başladım. Resmi aç .
admin Yönetici
alıntı: Huzeyfe Özellikle gördüğüm bişey varki,beni hayrete düşürdü, belediye başkanının sabah saat 07:30 sıralarında belkıs mahallesinde tek başına gezerken gördüm,fırat mahallesi sakini olarak güzergahım olan lise caddesi , yeşil camii civarlarında başkanı görmem tuhafıma gitti,niye yalan söyleyeyim,çokta hoşuma gitti. Hatta yanında koruması bile yoktu,yaya bir şekilde geziyordu. Acaba dedim başkan bizim mahalleyemi taşındı ne? Diye düşünmeye başladım. Resmi aç . Sayın başkanı bende birkaç defa gece 00:30 sıralarında Kapalı spor salonu civarında aynı şekilde gördüm.
mahmil Üye
Burdan anlaşıldığı gibi sayın başkan sanırım fazla uyumayı sevmiyor..
murtaza Üye
valla bende gördüm başkanı sabah 7 de .başkana 24 saat yetiyor mu acaba

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim