Arkadaşlar evvela Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanına İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.
Benim değinmek istediğim konu menderes mahallesindeki çevre düzeni maalesef çalışmalara başlanalı 1 yıl olmasına rağmen halen eski Antep yolu üzeri esenkent koop. civarındaki kaldırım çalışmaları ve çevre düzeni bitirilmedi bu bir yıl içerisinde koskoca osmanlı parkı bitirildi kapalı spor salonunun çevre düzenlemesi yapıldı ve daha aklıma gelmeyen bir sürü yeni hizmetler yapıldı bu arada menderes mh. esenkent koop. içine kaldırım ve asfalt yapıldı bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.Yalnız bu antep yolu üzerindeki çevre düzeni o kadar zor bir işmiki bu zamana kadar bitirilmedi.Buraya örnek teşkil edecek yer gaziantepte bulunan şelale civarı ve anayol üzeridir.
Not: Şuanda da bahsettiğim menderes mahallesin de çalışmalar devam ediyor.Ama 1 yıldır devam ediyor Lütfen! menderes mahalleside ilçemizin bir mahallesi bunu unutmayalım.
Sorunlarımız Önerilerimiz
MENDERES MAHALLESİ çevre düzeni
Menderes mahallesine yapılan bir park vardı onu unuttum o nun içinde ayrıca teşekkür ederim emeği geçen insanlara
Menderes mahallesi parkına çocuk oyun gurubu yapıldı.
Menderes mahallesi çamlıklarına oturma gurupları aydınlatma yapıldı.
Menderes mahallesine askerlik şubesinden başlayarak çamlık mevkiine kadar kaldırım yapıldı.
Menderes mahallesi esenkent konutlarının bulunduğu mevkiinin tamamı asfalt ve kaldırım çalışması yapıldı.(10 yıldır asfalt ve kaldırımı yoktu )Konuyu açan arkadaşımızın evi ordadır.
Menderes mahallesi esenkent konutlarının girişi sol tarafta bulunan bölüme çok şirin bir park yapıldı.
Menderes mahallesi Müslüm Avkan parkına düzenleme çalışmaları yapıldı.
Menderes mahallesinde yarım kalan iş sadece duvar taşları ve 200 metre kaldırımdır.
Evet menderes mahallesi için açılan konunun başlığı çok yakışmış,bravooo....Üvey evlat:D
Sevgili Mustafa kardeşime böyle bir konuya değindiği için teşekür ederim ancak yapılan şeylerinde hakkını vermek lazım belki orası için çok daha orjinal ve modern bir uygulama yapılacaktır. örnek teşkil edecek yer dediğin Gaziantep şelale civarı gibi olması da biraz taklit bir düzenleme gibi olmaz mı? daha orjinal kente özgün kimlik kazandıracak yapılar ve uygulamalar daha yerinde olur diye düşünüyorum.ama inanıyorum ki eskisinden çok çok iyi olacak.
Sevgili orhan kardeşim bu yazdıklarının hepsini yazdım emeği geçenlerden allah razı olsun sadece benimde bahsettiğim konu duvar taşları ve kaldırımlar 1 yıl oldu başlanalı
Mustafa abi o kadar olsun hani. Şu anda ekipler otoban Nizip girişini bitirmekle meşgullar,malum orası daha önemli.
ORHAN DAHA OTOBAN ÇEVRESİ BİTMEDİMİ BİZİM DUVAR TAŞLARI VE KALDIRIMLAR NE ALEMDE BEKLİYOZ SABIRSIZLIKLA BİTMESİNİ
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.