Zeugma gazetesinin vatandaşlarla yapmış olduğu ropörtajda Nizip devlet hastanesi Mehmet cankesen acil ünitesi sevk rekoru kırdığı öğrenildi vatandaşlar antepteki hastanelerdeki cihazlar ve olanakların Nizip devlet hastanesindede mevcut olduğu söylenirken günlük ilçemizde meydana gelen trafik kazaları veya herhangi bir yaralama darp kavga sonucu meydana gelen yaralanmalar sonucu kaldırılan yaralılar hastanede ilk müdahalelerinin ardından antebe sevk edildiği belirtildi yapılan ropörtajda 112 acil servisin zamanında olaylara müdahale ettiği belirtilirken acil ünitenin ise her hastanın derdine derman olmadığı öğrenildi.
Zeugma Gazetesi
Basından Nizip Haber
Devlet Hastanesi mi ? Sevk Hastanesi mi?
HER HASTANIN DERDİNE DERMAN OLSAYDI NİZİP İLÇE DEGİL İL OLURDU BUKADAR NÜFUSA BÖYLE ACİL BAKIYORSA HALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ
miksam heralde hastaneye hiç düşmemiş sin...bu hemsıre ve doktor lar kendılerını ALLAH ın bi lütfu olduklarını sandıklarını görmemişssin de yazıyosun..
miksam sen kimden tarafsiz halktan mi yoksa başka birilerindenmi merak ediyorum herkes dogru diyor sen yanlış diyosun anlamadım gitti
sayın admin eleştiri yapmamızı istemıyorsan sıtenın basına büyük hafler le yaz eleştiri içerikli yazılar fikirler silinir diye..bilelimm...
HER HASTANIN DERDİNE DERMAN OLSAYDI NİZİP İLÇE DEGİL İL OLURDU BUKADAR NÜFUSA BÖYLE ACİL BAKIYORSA HALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ
eleştirileri admin değil hiç kimsenin silmeye hakkı olduğunu sanmiyorum.Yeterki eleştiriler yapıcı olsun.
Ama devlet hastanesinden söz açılmışken geçen beyin cerrahına kayıt yaprırdım pazartesi günü.Saat 11:00'a kadar bekledikten sonra doktorun gelmeyeceğini söylediler.Çarşamba gelecekmiş deyip tüm hastaları yolladılar.Çarşambayada saat 06:30 da kayıt yaptırıp beklemeye başladık ama nafile ne gelen var nede giden tabi o günde sat 11 :00 e kadar bekledik maalesef.
Hastanemiizin hizmeti mükemmelliğe yakın bir seviyeye gelmişti.Ne olduda bu hale düştük tabii araştırıp sorgulamak lazım.
Üzülerek eleştirdiğimi de bilmeniz gerek.
Selam ve dua ile.
normal dir fecrisadık doktor arkadasların denetım altına alınmadıkca bu tür seyler olur..yabancı doktor calısma ızını verılecek dendi..bı sey cıkmadı sonrasında..o olsaydı bızım doktor lar daha ıyı calısırdı sanırım..rekabet her zaman iyidir..
Arkadaşlar hastanemiz güya tam teşekküllü bir devlet hastanesi olmasına rağmen maalesef acil olan hastaların bir çogu Gaziantep e sevk edilmektir.O zaman bu demek oluyorki hastanemiz tam teşekküllü bir devler hastanesi değildir.Acı ama gerçek. Gerçekler de acıdır.
Arkadaşlar devlet hastanesi idaresi her konuda sizleri aydınlatmaya hazırdır,yeter ki eleştiriler seviyeli ve yerinde olsun,her hangi bir konuda bilgi sahibi olmadan kulaktan duyma şeylerle eleştiri yapmayalım lütfen....
Sormak ya da öğrenmek istediğiniz her konuyu burada yazın size mutlaka aydınlatıcı ve bilgi edindirici bir cevap verilecektir....
Acil konusuna gelince öncelikle vatadaşlarımızın acil polikilinik hakkında biraz bilgi sahibi olması gerekmektedir...Adı üzerinde acil poliklinik burada ki esas hizmet acil hastalara yapılan hizmettir,diğer hastalar için hastanemizde hemen hemen çoğu yerde olmayan branşlarda doktor ve polikiliniklerimiz var buradan faydalanabilirler....Ama yinede acile gelen hiç bir hasta tedavi edilmeden geri gönderilmemiştir.....Tüm doktorlarımız büyük bir özveri ile görev yapmaktadırlar......Bir önemli nokta ise Nizip Devlet Hastanesinde günlük muayene olan hasta sayısı 1500 kişi civarındadır sevk yapılan hasta sayısı ise 10-15 civarındadır bunu da yüzdeliyecek olursak 1000 hasta da 10 kişi demektir ve o kadar da büyük bir oranda değildir....
Acil ünitemizde bir günde yaklaşık,450-500 hastaya hizmet verilmektedir,bizlerde halk olarak acili acil olarak kullanır isek acil hastalara daha rahat bakılma imkanı muhakkak ki doğacaktır...
Sevk yapılan hastalara gelince burda yapılacak tüm müdahale ve tedavi yapıldıktan sonra bir mecburiyet varsa sevk edilmektedirler....
Keyfi hiç bir sevk kesinlikle yapılmamaktadır....Tüm vatandaşlarımızın bu konu da duyarlı olmaları bizleri de memnun edecektir....
Sevgili Acun 27 kardeş dediklerine aynen katılıyorum fakat.Bu sevk olayı Nizip'in tam teşekküllü hastanesine yakışmıyor allah şükür bir kaç doktor dışında bir eksiğimiz yok hatta diğer alanlarda fazlamız bile var ama sevkler devam ediyor yinede..
ORANLAR ÇOK İYİ AMA ŞUNA BAKMAK LAZIM GELEN KANAMALI ACİL HASTAYI SEVK Mİ EDİYORSUN YOKSA ACİLDE MÜDAHALE Mİ EDİYORMUSUN? VERİLEN ÖRNEKLER POLİKLİNİK HASTALARI ZATEN ONLARDA SEVK HER ZAMAN DÜŞÜK OLMAKTADIR BİRDE NİZİP DEVLET HASTENESİ KADAR İMKANIN VARSA DEĞİL Mİ? BENCE HASTANEDE ÇALIŞAN BİR DOKTORUN DEDİĞİ GİBİ ACİL BİR HASTA İSE NİZİPE DEĞİL ANTEP E GÖTÜR VAKİT KAYBI OLMASIN!
:) Niziptekı hastane hastane değilmi????vakşt kaybı olmasın antep e götür deniliyor..antep ın kendıne göre hastaları var..
mrb aslinda kavgayi seven bir millet olarak kimin ne demek istedigini anlamadan hemen kavgaya basliyoruz evet hastanemiz yetersiz bu kesin ve gercek bir konu nufusu 80 binin uzerinde olan Nizip icin tek hastane muhakakki yetersiz gelcek..Ama bu demek degildirki hizmete kalite dusecek saygi dusecek ben öncelikle hastane personelinin iyi bir pisikoljik egtim almasindan yanayim ayrica piskoljik dedavi görmesinden yanayim evet halkimizda cok cahil insanalrimiz var bunlarla anlasabilmek gercekten marifet ister..Bide hastaneye yigilmayi önlemek gerekir bugun sanirm her mahalede bir saglik ocagimiz var cogu hasta sirf cani sıkılıyor diye hastahaneye gidiyor evet buda bir hastalik dedavi edilmesi gerekir ama biz o sevyede degiliz benim vatandaslardan ricam acil olmadigi surece ve gercekten citti rahatsiliklar yok ise hastane tercihimiz olmasin derim saglik ocaklarimiz var.. ve hastane personelinden ricam.. sizde bu ilcede yasiyorsunuz zaman acil bir hasta icin cok önemlidir. gazi antep en suraatli arac ile 20 dk surmektedir.. cogu hastanin bu 20 dk sı olmaya bilir bu sizde olabilirsiniz. bana bisey olamaz demeyin. ölüm bugun bana yarin sana belki sana yarindanda yakin....tsk
sevgili dostum bence sen diğer hastaneleri görmemişsin allah düşürmesi ana kimseyi oralara ben ce benim gördüğüm en iyi hastane Nizip devlet hastanesi özel hastaneye benzetiyom sürekli bence ilçeler arasında en iyi hastane bizim sevk olayına gelince yoğun bakımımız yok burda ondan yolluyorlar ve yollamak zorundalar örnek kafadan darbe almış bir hastaiçin beyin cerrahisi ve yoğun bakım gerekli bu yüzden merkeze sevk etmek sorundalar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.