018_Sizden Gelenler

nizipte sigorta sektörünün geleceği

kılıçbalığı Üye
7 yıl önce Nizip’e ilk geldiğimde o kadar çok sigortacı tabelası gördüm ve şaşırdım.Bu durum sektör hakkında yanıltıcı bir görünümden ibaretmiş. Sonradan öğrendim. SİGORTA SORUNLARIYLA ilgilendikçe burada büyük boşluğun bulunduğunu gördüm ve kendimi bu konuda geliştirmeye başladım. Sektörle ilgili sorunlarınızı lütfen yazınız. yanıtlayıp tartışalım..
admin Yönetici
İlginize teşekkür ederim. Diyelimki aracım kaskolu, biri çarpıp gitmiş. 1- Ne yapmam veya yapmamam lazım ? 2- Kasko gelecek defa benden fark ister mi ? 3- Aracımın değeri düştü , bunu talep edebilirmiyim ?
Kasım Böler Üye
Bir soru da ben sormak istiyorum, Hatanın bende olduğu bir trafik kazasına karıştım, her iki araçta kaskolu ve hasarlar dişe dokunur şekilde, Hata bende olduğu için karşı aracın kasko şirketi bana dava açabilir mi? açarsa benim kasko şirketim karşı aracın hasarınıda öder mi, yada bunu benden mi tahsil etmek isterler. Aydınlatırsanız memnun olurum..
kılıçbalığı Üye
sayın admin sorularınız içinteşekkürler. 1. kaskolu aracınıza biri çarpmış gitmişse ilk yapmanız gereken emniyet güçlerinin rapor tutmasını sağlamak. eğer mümkünse aracın yerini değiştirmemeniz gerekir. çünki kusur raporu için önemli eğer aracınız kaskolu ise .aracınızı yaptırır. aracınız değerinin yarısından fazla hasar görmüşse araç bedelini size öder. yeni bir araç alınırsınız. 2. kusur sizde değilse kaskonuz delinmez. hasarsızlık indiriminiz devameder. siz kusurlu iseniz indirim alamazsınız. 3.aracınızın kaza nedeniyle değer kaybını kaskonuz ful ise öder.değilse ödemez. teşekkürler.
kılıçbalığı Üye
sayın kkasım teşekkürler. bu durumda sizin kasko ve trafik sigortanız karşı tarafa ödeme yapar. zarar sigortanızın teminat miktarını geçmezse siz ödeme yapmazsınız.
isyan27 Üye
trafik sigortam var aracım park halinde iken çarpılmış tanıklarda var ödermi sigorta
pirate382 Üye
kılıçbalığı;47666 wrote:sayın admin sorularınız içinteşekkürler. 1. kaskolu aracınıza biri çarpmış gitmişse ilk yapmanız gereken emniyet güçlerinin rapor tutmasını sağlamak. eğer mümkünse aracın yerini değiştirmemeniz gerekir. çünki kusur raporu için önemli eğer aracınız kaskolu ise .aracınızı yaptırır. aracınız değerinin yarısından fazla hasar görmüşse araç bedelini size öder. yeni bir araç alınırsınız. 2. kusur sizde değilse kaskonuz delinmez. hasarsızlık indiriminiz devameder. siz kusurlu iseniz indirim alamazsınız. 3.aracınızın kaza nedeniyle değer kaybını kaskonuz ful ise öder.değilse ödemez. teşekkürler.
2. cevabınız yanlış olmuş kılıçbalığı zaten adam çarpmış kaçmış hatalı hatsız kasko indirimi de ölür.
kılıçbalığı Üye
SAYIN PRATE CEVABIM YANLIŞ DEĞİL. ANCAK SİZ BU KONUDA UZMAN DEĞİLSİNİZ. ÇARPIP KAÇAN FAİLİ MEÇHUL ARAÇLARIN DA KUSURLU OLDUĞUNU MAHKEME KANALIYLA İSPAT EDEBİLİYORUZ. BİZ BURADA TEORİK BİLGİ DEĞİL PRATİKTE UYGULAYIP SONUÇ ALDIĞIMIZ TECRÜBELERİMİZİ AKTARIYORUZ.
kılıçbalığı Üye
SAYIN KASIM KARDEŞİM HATA SİZDE İSE 6000 YTL YE KADAR ARACINIZIN TRAFİK SİGORTASI, KASKONUZDAKİ TEMİNAT KADAR DA KASKONUZ KARŞI TARAFIN HASARINI KARŞILAR. TEMİNATINIZ YETERLİ İSE KASKONUZ SİZİN ARACINIZI DA KARŞILAR.ANCAK ALKOL, EHLİYETSİZLİK VE AŞIRI YÜKLEME VARSA SİZE GERİ DÖNER.
Jachal_carloSss Üye
SAYIN KILIÇBALIĞI KASKONUZDAN YARARLANDIĞINIZDA HER HALÜKARDA HASARSIZLIĞINIZ BİTER. BENİM İŞİMDE BU. BENDE ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM
pirate382 Üye
kılıçbalığı;59367 wrote:SAYIN PRATE CEVABIM YANLIŞ DEĞİL. ANCAK SİZ BU KONUDA UZMAN DEĞİLSİNİZ. ÇARPIP KAÇAN FAİLİ MEÇHUL ARAÇLARIN DA KUSURLU OLDUĞUNU MAHKEME KANALIYLA İSPAT EDEBİLİYORUZ. BİZ BURADA TEORİK BİLGİ DEĞİL PRATİKTE UYGULAYIP SONUÇ ALDIĞIMIZ TECRÜBELERİMİZİ AKTARIYORUZ.
SAYIN KILIÇBALIĞI CEVABINIZ YANLIŞ VE ARKADAŞLARI YANLIŞ BİLGİLENDİRİYORSUNUZ..BENİM DE JACKAL CARLOS GİBİ 15 YILDAN BERİ SİGORTA MÜŞAVİRLİĞİ İLE UĞRAŞIYORUM.EĞER BUNU İDDA EDİPTE BENİM BİLDİĞİM DOĞRU DİYORSANIZ.SİZİNLE İDDAYA GİRELİM KAYBEDEN NİZİP.COM ÜYELERİNE YEMEK VERSİN...
Jachal_carloSss Üye
PİRATE YİNE KESKİNSİN.SAYGILAR
kılıçbalığı Üye
tamam kardeşler her ikiniz de uzman olduğunuzu ispatladınız. polemiğe gerek yok. iş yapıldığında belli olur.kişi de iş başında belli olur.
kılıçbalığı Üye
ayrıca ben sigorta şirketlerinin uygulamalarını değil olmasıgereken yasal uygulamayı aktarırım. uygulamada yapılan hatalar doğru anlamı taşımaz.
pirate382 Üye
uygulama hatalımı yani üstad.
kılıçbalığı Üye
evet kardeş uyandınız. teşekkürler.
BARAK28 Üye
ben de ışık sigorta akdeniz bölge müdürlüğünde çalışmaktayım tüm hemşerilerime hasar konusunda yardımcı olmak isterim.
kılıçbalığı Üye
barak 28 hoş geldiniz. ışık sigorta çıkışını sürdüremedi. niçin.
esento Üye
merhabalar ilginiz için teşekkürler haklısınız Nizipte sigorta sorunları büyük boşluklarda doldurmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar çünkü benimde sigorta acentem var. BU SORUNLARI BERABER DAHA ÇABUK VE DAHA NET AŞICAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM HERTÜRLÜ MEVZUYA AÇIK OLDUĞUMU BELİRTİYORUM.. SAYGI VE SEVGİYLE KALIN ...
pirate382 Üye
kılıçbalığı;62710 wrote:evet kardeş uyandınız. teşekkürler.
SİZİN DEDİĞİNİZ DOĞRU DEĞİL YANİ YANLIŞ ALGILADINIZ.BİZ HİÇ UYUMADIK Kİ UYANALIM BOL UYKULAR SİZE ÜSTAD

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim