Kiymetli site okurlari, yine ben yazmak mecburiyetinde kaldim. Neden is ehline verilince, isin ehlide isini tam yapinca kimseden ses çikmiyor anlamiyorum ? Ya Allah askina bakin Nizip ilçe milli egim müdürü sayin Mahmut Kurt ve ekibi neler yapmislar ?gelecegimiz olan nesil ve yavrularimiz için neden yazmiyorsunuz? Beyler neden vurgun yok, kendi çikarlari için kullanma yok, her sey yavrulariniz için yapiliyor ama kimseden çit çikmiyor .
Daha dün degimli idi okullarin boyasindan tutunda tuvaletlerine kadar kokmus bir egitim veögretim içinde degilmi idi yavrularimiz? Yavrularimizin onü kesilip teokul harçliklari ellerinden alinan hapçisi uyusturucu tacirleri tarafindan pusuya düsürülen bizlerin yavrusu degimli idi ?Ama bakin öyle bir adam kiatalarimizin dedigi gibi adam gibi adam göreve gelir gelmezyavrularimiz için okul köselerinde bekleyerek hapçisinin tinercisinin uyusturucusunun kucagina düsmesin diye saatlerce yaz demeden, kis demeden bekleyen bir müdür gördünüz mü? Söyleyin…
Beyler az mi duyduk okullarda hamile kalan kizlarin akibetini !!! Bizler yazmadik ama kimse rencide olmasin diye. Beyler bu ülkede hirsiza ödül var ülkeyive makami kendi yandaslarina peskes çekene ödül var ama adam gibi hizmet edene kimse sahip çikmayacaksa yaziklar olsun derim ve ekliyorum yilin en basarili kurumu Nizip Ilçe Milli Egitim Müdür ve kadrosudur. .
sevgili ERBAKAN, inan seni tebrik ederim. ilçe milli eğitim müdürümüz mahmut kurt,u anlatmışın ,yerinde ve hak ettiğin şekilde yazdığın için tşk ederim.inan ilçe milli eğitim her türlü övgüye değer.
Aslında bizim ilçe milli eğitim de BİR DEVRİM DÖNEMİ YAŞANİYOR.50yılda yapılmayan çalışmalar.bu dönemde yapıldı.hele bir ilçe milli eğitim müdürümüz var.bir EVLİYA dır.öyleki,hiç haksızlığı ve tembelliği af etmeyen,siyasi ayrımı yapmayan,sosyal kültürel ve eğitim aşığı bir insandır.aslında çoktan tebrik ve taktiri hak etmiş bir yöneticidir.bizim derneğin de dostu ve destekleyicisidir.ekibi ise muhteşem bir ekibi var,senin adını yazdığın.m.metin kılıçparlar,ise iktisatçı ve prof.gibi bir super çalışma ile ,işler elinden yaşmış ve milli eğitimde ona iş yetiştirilemiyor.öyle biri ki,hiç boş zamanı sevmez ve boş durmaz.çalışkan olduğu gibi,derneklerimizin iyi bir üyesi ve destekleyicisidir.burada ben,üstün çalışmalarından dolayi,ilçe milli eğitim müdürü ,mahmut kurt ve ekibini kutluyorum.
Milli Eğitim Müdürü sayın Mahmut KURT'un zekasına hayranım.Yaptığı her işte muhakkak bir planlama var gibi.Şöyle okullara bakıyorumda; Zübeyde Fidan Sayın İlköğretimokulu 5 derslikti ek bina yapılmış,Mehmet Niyazi Marufoğlu İlköğretim okulu 5 derslikti ek bina yapılmış,ZB 120 yıl ilköğretim okulu 5 derslikti ek bina yapılmış, İslim Marufoğlu ilköğretim okulu 5 derslikti ,24 derslikli modern bir okula taşınmış ve bu okullarda fen ve bilgisayar labaratuarı, kütüphane ve çok amaçlı salonunun olduğu söyleniyorMustafa Nevzat Tuncel iöo harabeydi modern bir okul olmuş çatısızdı çatısı yapılmış ayrıca yanına ek derslik yapılıyor
Hangisini sayacağımı bilemiyorum, ben Namık Kemal iöo okudum çok amaçlı salonu yoktu, Cumhuriyet, Atatürk, Ali Alkan iöo gibi merkez okullarımızda bu modernliğin olduğunu sanmıyorum.
İyiki varsın Mahmut bey, Nizipli öğrenciler adına size teşekkür ederim
Milli eğitimi idare eden zihniyet bunu aksini yaparsa o zaman anormaldir,Mahmut kurt hocamızın başarılı olmaması şaşılacak şey olurdu,o birecik imam hatip lisesinde de sevilen bir hocaydı.Allah tan temennim tüm ülkemde milli ve manevi değerlerine sahip bir nesil yetişir....
Edited by - RamazanTarhan on 25 Oca 2006 10:22:17
Bence her şeyi resimler anlatıyor.Bu yerlerin hepsini şuanda bulunan meb müdürü mü yaptı?
Valla helal olsun harika bir yöneticiymiş.
Aldığı paranın hakkını veren yönetici görmek zor bu zamanda...
sayın ahmet abi sana tşk ederım duglarım hep ALLAHA VE ONU TEMİZ VE HİZETKAR KULARINA ADADIM
Bu yaşıma geldim hep onana hızmet edenleri yazdım cizdim sayın müdürümüzü de ben izledim ama uzaktan inan onan beni sorsan belki iyi demez ama biz sanyın mahmut kurt la görüşmesek te kalplerimiz
günde beş defa hakının hüzurunda buluşuyor biz onu seviyoruz hizmetlerin den dolayı seviyoruz HAKKA VE HALKINA HİZMETLERİN DE BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM. FİKİR OLARAVE ARAŞTIRARAK YAZDIĞIM
BU YAZIMA KATILAN VE KATILMAYAN TÜM İNSALARA TŞK ERDİM ALLAHA AMANET OLUN.
Erbakan bu resimlerde eksiklerin bile var
Nizip yatılı okulu gördünüz mü? Erbakan senden rica etsem yatılı okulun yeni haliyle eski hali resimlerinide aktarır mısın.yatılı okul sanırım yapıldığı günden beri ilk defa onarım görmüş ve muhteşem olmuş
dostlar bence şu an fotoraf koymayalım.çünkü metin bey ,gerçekten gölge kahraman.o harika bir yönetici,biz onunla gurur duyuyoruz.siz merak etmeyin.sevgiler
Şimdi ki Milli Eğitim Müdürü göreve geleli 4 yıl mı oldu?Bu kısa sürede Nizip'imizde ki okulları gerçekten güzelleştirmiş.İnşallah öğrencilerimiz bu yapılan yenilikleri gelecek nesillere sağlam olarak bırakırlar. Çünkü şuan kullananlar gelecekte okuyacak öğrencilerimizin emanetçileridir.....
Nizip emin ellerde
arkadaşlar herkese yürek dolu selamlar...
..........................................
Edit Admin
Şimdi bu adamlar, beğendikleri kurumlara teşekkür etmekle yanlışmı yapıyorlar. Sende tenkit etmen gerekiyorsa, tenkit et. Olabilir, bunların görmedikleri birşey vardır. Sen görmüşsündür, yaz ozaman.
admin
KAPLUMBAĞA İLE TAVŞAN
Kaplumbağa ile tavşan bir yarış kararı almışlar.Tavşan yarış yapacakları mesafeyi önceden gidip kontrol etmiş, demiş ki:
-Kaplumbağa bu yolu ancak 3 günde gelir ben bu mesafeyi 1 saatte gelirim.
Yarış başlamış tavşan 1 saatte koşmuş bitişe gelmiş ve bir ağacın gölgesinde uyumuş. 3 gün geçmiş ama kaplumbağa hala ortalarda yok 4 gün olmuş yok 5 gün olmuş yok, 6. günün sonunda bakmışkine kaplumbağa yavaş yavaş karşıdan geliyor.
Tavşan hemen kaplumbağanın yanına gelerek :
-Kaplumbağa kardeş tamam yarışın galibi baştan belliydi ama sen bu yolu benim hesabıma göre 3 günde gelirdin ne oldu" demiş.Kaplumbağa:
-Sorma tavşan kardeş ben yoluma devam ederken ileriyi göstererek o. çocuklardan biri bana tekme vurdu ters döndüm. 3 günde ancak ayaklarımın üstüne dönebildim.Tavşan
-Doğru tavşan kardeş bende hesabımda o. çocuğu düşünememiştim.
"Arkadaşlar hakikaten Nizip'te bir hizmet yapılmaya çalışılıyor elimizden geldiği kadar bizlerde yardımcı olalım.O. çocuklardan olmayalım".Saygılar.........
.
Nizip milli eğitim müdürü ve ekibini kutlarım.Gerçekten okulları çok modern duruma getirmişler.Ayrıca bizi bilgilendirdiği için Huzura teşekkür ederim.