https://www.resimekle.com/image/18861.jpeg Halkımızın,özellikle Atatürk mahallesinin beklediği kanalizasyon inşaatına dün başladık.Proje işinin uzaması nedeniyle gecikme yaşandı ama hızlı bir çalışmayla inşaallah bu yaz döneminde Atatürk Mahallesinde kanalizasyon sorunu tarih olacak ve diğer mahallelerimize de aralıksız devam edeceğiz.Halkımıza da gösterdikleri sabır nedeniyle teşekkür ediyoruz.
Sorunlarımız Önerilerimiz
KANALIZASYON INSAATI BASLADI
https://www.resimekle.com/image/18861.jpeg
Yıllardır fosseptik çukurlarına mahkum olan Atatürk ve Fırat mahallesi sakinleri adına güzel bir gelişme oldu. Nizip'imize hayırlı olsun..
Nizip'in yıllardır kanayan yarası altyapıya el attığınız için sizlere teşekkür ediyorum.Belediye olarak çalışmalarınız takdire şayandır. En büyük eksiğiniz altyapı idi. Altyapıyı da bitirdiğiniz takdirde size sadece ''eyvallah ''demekten başka söz söyleyemeyiz.
Gerçektende şimdiyedek yapılan işlerin içinde herşey güzeldi tek eksik alt yapıydı.şimdi buda biterse elinize sağlık, Ayrıcı bu sıcak havada dışar bu hizmeti veren Başkan ve ekibine Helal olsun.Allah yardımcınız olsun.diyecek bir kelime bulamıyorum. .
çalışmalarınızı taktirle takip ediyor ve destekliyorum.başarılar dilerim
Hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle ...
Allah Yardımcınız olsun.
Selamlar Saygılar.
Yüce Rabbim sizi yarattığında;dünyaya ilk gözünüzü açtığınızda ağlamak yerine HİZMETTT diye bağırmışsınız..
Nizip için yapmış olduğunuz tüm hizmetler için teşekkürler.......
Hayırlı olsun diyorum. Geç kalmış çalışmanın biran önce bitmesini umut ediyorum.
Hizmet için seçilenler, hizmet yapmakiçin göreve talip olmalılar. Sizlere bu meşakkatli yolda başarılar diliyorum. .
Aaaaaaaaaaaa Kumralım burada....Kumralım nasılsın , afyettesindir inşaallah... Pardon sevigli abilerim; konumuz altyapı çalışması idi değilmi....? Evet bir an önce fırat mahallesine de bekliyoz...Tamammı...?
Eminim bu hizmetler Fırat Mahallesinede gelecektir.Belediye belli bir proğram dahilinde aciliyetine göre hizmetleri sunacaktır..
yakında Nizipi çok şey bekliyor.çalışmalar iyi yol da.............
..
Edited by - metal on 17.12.2006 16:43:12
Yapılan Çalışma Hem iş gücü olarak hem de proje olarak
olması gerekli zaruru ve çalışmalardan en önemlilerinden
birisidir.Ben de Bu tür çalışmalrı önemsiyor ve dikkatle
takip ediyorum.İşin teknik ve iş hacmi potansiyelini tetkik
ettigimde bazı öneri ve eleştirileri de yapmadan edemiyorum.
Kıymetli dostum Latif beyin bu tür eleştiriler için memnuniyet
duyduğunu da buradan ifade ederek bir iki noktada fikrimi
yazmak isterim.
1.Belki madi olanaklar yüzünden sertligi test edilmemiş beton
boruların bu kadar önemli bir çalışmada kullanılması bence
önemli bir proje hatasıdır.Zira bu tür borular gevrek ve çok çabuk
kırılgan bir yapıya sahiptirler.Ayrıca birbirlerine geçmeli olan
özelliklerinden dolayı da kanalizasyon gibi önemli bir konuda
çok çabuk tıkanmalara sebep olmaktadırlar.
2.Modern yapılaşmanın en son örneklerini gördügümüz modern
yerel yönetimler kanalizasyon gibi önemli altyapı inşaatlarında
HDPE Tipi plastik,dayanıklı,uzun ömürlü ve tıkanmayan boruları
tercih etmektedirler.Bu tip uzun ömürlü ve problemsiz borular
Hem iş gücü hacmini azaltıyor hem de inşaatın çabuk bitirilmesini
sağlıyor.Tabiki fiyat hususunda beton borudan daha külfetlidir.Ama
bu külfetin çok farklı olduğu söylenemez.
Dostlar,
Hani ADMİN her yazısında kullandığı bir sloganı varya...
Ben sadece onu yineliyorum.
... Ya Yeni Bir Yol Aç ... Ya Yeni Bir Yol Göster ... Yada Yoldan Çekil ...
Arif olan anlar...
Selamlar Saygılar images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı]
vallahi ramazantarhan hemsehrime "sitedeki agirligindan", cok tesekkur ederim beni cesaretlendirdi....
inanin korkumuzdan bisey yazamiyoruz, oyle tepki aliyoruz ki!....
ramazan bey sonuna kadar haklidir efendim, resimlerden anladigim kadariyla ( 3 saatten fazla inceleme yapiyorum )hem kulfet fazla hem teknoloji eski hem de "gec kalinmis" herhalde secime yetistirilmek isteniyor...
eminim daha detayli teknik eksiklikleri uzmanlari tarafindan ortaya konur....
efendim "adminin" veczinden aldigimiz gucle, yeni yol acmak icin YOL UZERINDEKILERI CEKMEMIZ GEREKIYOR....
yusufçuğum,burda seçimlik için değil,ALLAH için çalışmalar yapılmaktadır.hemen bent olmayalım?
Edited by - Orhançelik on 6/29/2006 07:22:04 AM
Belirteyim imar müdürümüz alt yapı uzmanıdır. yusuf kardeşim seçime daha 3 yıl var ve bir resmi 3 saat incelemişsin ne diyeyim senden de bişey kaçmıyor..
Edited by - coskun on 6/29/2006 07:32:57 AM
Nizip belediyesinin en alt kademesinden en üst kademesine olmak üzre tüm personellerini kutluyorum..
birzamanlar hizmete aç bir şehir olan Nizip şimdi çok şükür kiduyarlı bir yönetimle bu açlığını gidermiştir. Allah hepsinden razı olsun..
.
Bende milli eğitim de çalışan biri olarak,belediyeyi kutlarım. Sizin kervana bir şeycikler olmaz,bırakın kervanınız yürüsün....
Nizip halkina hayırlı olmasını diliyorum emegi gecen Bütün Belediye Personellerinden allah razı olsun
SabredeLim MevLam NeyLer, NeyLerse MevLam GüzeL EyLer...
Fotograftaki kazı derinligine bakılırsa sanırım 1:50-1:80 arası bir kot farkı mevcut.Tabiki diger kısımlar da böylemi bilemiyorum.Ancak akış yönüne göre atıkların cazibesini sağlayacak bir egim sağlandıktan sonra bu tip beton boruların oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebilirim.Ancak Ramazan beyin bahsettigi kırılabilirlik sınırının kontrol altında test edilmesi ile ilgili üretici firmanın beton sertligini Belediye birimine ulaştırmış olması gerekir.Bu boru tiplerinin Nizip bölgesinde üretilmiş olması ihtimaline karşı aynı kaygıları ben de taşırım.Zira hiçbir deneysel alt yapısı olmayan kalıp boru üreticilerinin çoğu ruhsatlarındaki standarların altında üretim yapmaktadırlar.Bu kontrol ve testlerin takibi de oldukça zordur.Fakat alınan boru tiplerin deneyimli büyük firmalardan sağlanmış olması hemen hemen bütün kaygıları giderecektir.Çok az da olsa ilgi alanıma giren konuları gördügümde büyük mutluluk duymaktayım.Bu tip Çalışmalarından dolayı Belediye çalışanlarını tebrik ediyorum..
Değerli arkadaşlar şimdi belediye buradan yeni bir hizmet yaptığını duyuruyor. Daha sonra siteye giren üyeler;
yapılan hizmet için tşk ederiz,
Allah razı olsun,
elinize sağlık,
çalışmaları takdirle takip ediyoruz,
hayırlı olsun,
gibi basit yorumlar yerine, RAMAZAN TAHRAN Bey bilirkişi ve işin uzmanı olarak elinden geldiğince ve çok samimi olarak bir iki olumlu görüş belirtmiş. Keşke diyorum her üyemiz yapılacak işlere Ramazan bey gibi güzel öneri veya eleştrilerde bulunsadayapılanın eniyisi yapılsa, daha iyi olmaz mı?
Bide ben Ahmet KARADAĞ Beyefendinin''arif olan anlar'' dipnotundan pek bişeyanlamadım, fakat birilerinin (arif olan anlar)o gibi senaryolar peşinde olduğunu hiç zannetmiyorum.!!!!!!!!!!
Kusura bakmayınAhmet Bey!! belki ben yanlış tespitte bulunmuş olabilirim, sadece bu kendi düşüncelerim.
NOT: Konuya 30 civarında yorum yazılmış. Konu ile alakalı bir tek Ramazan Bey'inki görüş belirten bir yorum, diğerleri sadece teşekkürden ibaret. Ben inanıyorum ki Sayın İmar müdürümüz Latif KARADAĞ Bey buradan teşekkür almak için bu konuyu açmamıştır, konuyu açmış ki; olumlu yada olumsuz görüşler yazılsın diye.....Selametle..
Al benden de o kadar...... Ben diyorum ki şu yersiz tartışmalara son verin.... Belediyeci arkadaşlar biraz daha sakin oluverseniz fena olmaz... Yusuf abim keşke sende biraz daha sakin olsan çok daha iyi olacak sanırım....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.