https://www.nizip.com/pic_show.asp?PICID=270 12 ocak 2006 bayramin 3. günü düzenlenen geleneksel imamhatipliler günü çok nostaljik ve hos geçti.
Yine guygulandik,güldük,agladik ve uzun zamandir göremedigimiz dostlari gördük. Programi organize eden müdür beylerden,Nezir gül hocadan, ve okulumuzun çehresini degistiren belediye baskanindan ve imar müdüründen Allah razi olsun diyor ve tüm imam hatiplilere saygilar sunuyorum......
selam sana imamhatiplim
İmamHatip Lisesi
Imam hatipliler günü muhtesemdi.
huseyfe,geceden haberim yoktu ama?KUR AN SOHPET? çok güzel oldu.imam hatip te gerçekten güzel çal??ma var.fark?ndayim.tebrikler
bende o programa kat?ld?m gerçekten duygulu geçti.huzeyfe seni baya merak ettim,desene o gün berabermi?iz.
Aman be karde? neyimi merak ediyon iki elim iki ayağ?m var,.......heh heh......
Dostlar,
Bende toplant?ya kat?lanlardan?m.Bu y?lki geçtiğimiz y?llara göre daha az kat?l?ml? ancak daha organize gibi geldi.
Selamlar sayg?lar
Asl?nda her y?l toplant?n?zdan birkaç resmi ve gündemi, yap?lanlar? buraya ekleyebilirsiniz.
bende belirli bir süre Nizip imam hatip lisesinde okudum ama hiç kat?lmad?m bu programlara çünkü 15 senedir Nizipte bulunamad?m ... eski dostlara selamlar...
Bana gelen özel mesajlar doğrultusunda bir konuya açıkl?k getirmem gerekiyor:
Bu konuyu ben açt?m ama fotoğraf? Admin ağabeyimiz konuya uysun diye oraya atm??.
Bana gelen özel mesajlarda sen hangisisin diyorlar.
Ben bu resimdekilerden hiçbiri değilim,dahas?n? söyleyeyim onlar ?imdiye kadar benim dedem ya??na gelmi?lerdir herhalde....
O resmi siteye yollayan benim Huzeyfeciğim.1986 y?l? mezunlar?.Ama ben yokum o ayr? bir?ey.
Ayr?ca ya? ortalamam?z 38-40 aras?.Dede olan henüz yok içimizde.Ama devre olarak dersen olabilir.
Selamlar,sevgiler.
.
Edited by - muharrem on 19 Oca 2006 23:24:51
ya dedeliğe az kald?
bende belki emin yaprak dede olmu? olablir diyorum ama bilmiyorum
ben 8 y?l sonra dede olabilirim (?n?aalah)
Muharrem Hoca konu?uyor ya?land?n i?te bilesin
Sayg?lar
Sevgili HUZEYFE,
O resmi siteye ben yollam??t?m. 1986 y?l? mezunlar?.Ama ?anss?zl?k,aralarında ben yokum.
Dedem derken san?r?m devre olarak dü?ünmü?sündür.Bizler 4.mezunlar?z. Ama bizlere ya?l? diyorsan sana kat?lmam, zira ya? ortalamam?z 38-40 aras?.
Selamlar,sayg?lar.
Muharrem abiciğim sadece espiri olsun dedim,hem böyle bir iğneleme yapmasayd?m imamhatiplilerin bu konuya i?tirak etmeye niyetleri olmayacakt?,bak nas?l mecburengirdiniz.
Ayr?ca selam ve sayg?lar sunar,benden ya?ça büyük olan tüm imamhatiplilerin ellerinden öperim.
"Title" Selam Arka?lar Bende 3. Günü proğrama kat?lamad?m .ama çok isterdim kat?lmay? hay?rl?s? in?allah K?smet olursa ilerdeki y?llarda diyorum .vede herkese burdan selamlar gönderiyorum.?mam Hatip Liselerine emeği Geçen herkesten Allahraz? olsun .
SELAM ?MAM HAT?P HAT?PL?M.
Nizip 72 karde?im nas?l imamhatiplisiniz be böyle programlar kaç?r?l?rm?? Mesela Hayrettin hoca taaaaaaaaaaa nerelerden kalk?p gelmi?, urfa milletvekili Yahya akman,Nizip milletvekili Mehmet sar? gelmi?,belediye ba?kan?,savc?lar,doktorlar daha kimler kimler kimbilir nerelerden kalk?p gelmi?ler,dimi yani.
Allaha ?ükür mezun olduğumdan beri her y?l kat?l?r?m.
"Title" HUZEYFE Karde? Ben ozaman Ba?ka bir ?ehirde olduğumdan Gelme imkan?mda yoktu. Yoksa gelmek kat?lmak.isterdim.Bu Bayram böyle gerekti ilerdeki y?llarda mutlaka kat?lmak isterim.
"Title"
Edited by - Nizip72 on 21 Oca 2006 15:32:17
Bak seneye muhakkak gel tamamm? ?
selam arkada?lar. ben mehmet özel yani resimde gördüğünüz en yak???kl? ?ahsiyet
sevgili arkada??m muharrem birkaç resim daha koyarm?s?n???.
Resimde yak???kl? çoktu. En yak???kl?s? hangisiymi? acaba ;)
Yav memet abi resme o kadar bakt?m ama sizi bir türlü bulamad?m. ...
Ben de?HL gününekat?lm??t?m. Gayet güzel geçmi?ti. Haz?rlayanlardan Allah raz? olsun. Te?ekkürler...
iyi de dostlar ben fotografları göremedim hangi sayfada bunlar?
ayrıca o günle ilgili olarak bir çok döküman elimizde mevcut ,gerek slayt gösterisi gerek yemekteki fotograflar,isteyen olursa özelime e-mail adresini bıraksın.
güzel bir gün idi.özellikle sevgili mehmet nezir gül ağabeyimize(kimileri için hoca)kalb-i şükranlar.
aslında şunu ifade etmek isterim ki o programda gözden kaçan ama ii tesbit edilmiş bir kaç husus var.inanın bunları sizinle paylaşmayı cok isterdim ve emiinimki gülme krizine girersiniz.ama burada anlatılmayacak kadar gizli.bu arada sevgili okul müdürü mehmet şenel'e selamlar.programı cok güzel sabote etti
Din kültürü öğretmeni Sayın Ahmet Dinçoğlu'na özellikle teşekkürler.
o güzel günde serbest kürsübölümünde söz alan,kayseri erciyes üniv.si iletişim fak.öğretim görevlisi osman utkan'a:
serbest kürsüden babanıza teşekkür ettiniz sizi imam-hatipe kaydettirdigi için.ben de babanıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.teşekkür ederimBAY-RO amca!iiyiki osman'ı benden 3 sene önce okula kaydettirdiniz.yoksa 7 sene osmanla aynı sınıfta hayat cekilmezdi.
program boyunca yemekten başka bir şeyi düşünmeyen tarih öğretmeni mehmet birlik'e de selamlar.(yedin de ne oldu)
Nizip imam hatip demek ahmet topal demek dusturuna binaen bursaya sayın ahmet topala,emin şahine ve hasan erdem beylere kalbi selamlar.
Bld. Bşk. sayın h.fevzi akdogan gelecek sefer ki programın belediye sinema salonunda yapılacagını söz vermişti,şimdiden hatırlatalım,her ne kadar önümüzdeki programa katılamayacak olsam da katılacak olan arkadaşlar hafızalarında taze tutsunlar bu mevzuuyu.
dedim ya o günle ilgili anlatılacak çok şey var,tabi gece vakti bir bahçede oturup ay ışığı altındaçay ve tütün keyfiyle birlikte ii giderdi.
maassalam
böyleprogramların düzenlenmesi cok güzel yarayı kapatamıyorlar bari sarıyolar ama bi sorun var tamkapanacagızaman biriyine deşiyo
güzel günler elbet gelecektir rojcu,karanlıgın koyulugu varsa şafagında aydınlıgıvar.maassalam
Edited by - Gençosman on 20.09.2006 21:45:08
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.