ozaman bir belediyeden ilan yapalım da yılmaz korkmaz gelirse ona balcan vermesinler çünkü sevmiyor deriz ( işin şakası==))
Genç Muhabbet
en sevdigimiz yemeklerimiz
Kardeş senin balcanı çok yediğin belli
sana ozaman gel ben bir cacık yapımda cacık ye onuda sevmiyorsan sen ozaman bütün yaz hep patata yiceksinyilmaz_korkmaz;61180 wrote:Kardeş senin balcanı çok yediğin belli
En sevdigim cigköfte :p
yılmaz haklısın
katılıyorumNizipli_mehmet;61100 wrote:yazın o sıcakta patlıcam yemeyı hıc sevmıyorum ama mecburen yıyoruz
herkesi bir gün patlıcan yemege davet ediyorum
Kardeş bende herkesi bir gün ciddi olmaya davet ediyorum ben patata diye bir şey yok kastettiğin patates ise ben onuda yemem
davet için teşekkürler( herkes adına).ben baştan söylüyorum yokummmmmm gerçi davet geri, çevrilmezmiş ama....miksam14;61333 wrote:herkesi bir gün patlıcan yemege davet ediyorum
Güzel kardeşim davetten dvete değişir davet eden miksam ise konuda patlıcan ise o davete icabette bulnulmazNizip güzeli;61350 wrote:davet için teşekkürler( herkes adına).ben baştan söylüyorum yokummmmmm gerçi davet geri, çevrilmezmiş ama....
davet eden kişi sizi hiç unutur mu?size özel yaptırmalı değil mi?herkesin zevki bir değildiryilmaz_korkmaz;61346 wrote:Kardeş bende herkesi bir gün ciddi olmaya davet ediyorum ben patata diye bir şey yok kastettiğin patates ise ben onuda yemem
Güzel kardeşim ne demek istedin anlamadım
patlıcan dediysem sade patlıcan degilki patlıca nın kebabını yapacam size hemde kendi ellerim le
Kendi elin ile yapar kendi ağzın ile yersin kardeş afiyet olsun
bu aifyet te n senin de agzına bir iki sokum koyarız merak etme sen ac bırakmam ben
Ne kadarda çok düşünürmüş beni ayyyy canım kardeşim sağol ben şimdi makarna yedimde geldim
sen onunla doymazsın ben bilirim ben senin karnını doyururum
Sen beni nerden tanıyorsunda neyle doyup neyle doymuyacağımı biliyorsun seni çözücem az kaldı
sen daha beni cözemedin mi benim kim oldugumu bilen ler var ama söylemezler söylerse bir anlamı kalmaz ama yakında kim oldugumu acıklıcam yılmaz kardeşimyilmaz_korkmaz;61383 wrote:Sen beni nerden tanıyorsunda neyle doyup neyle doymuyacağımı biliyorsun seni çözücem az kaldı
Yani tanıdığımız birisin benide tanıyorsun ben senin kim olduğunu biliyorumda emin değilim
yok yaw daha seninle tanısmak kısmet olmadı tanıdıgım bir kaç kişi var sadece sitede ama kısmetse yakında tanısırız
Kısmet kardeş kim öle kim kala
ayda yılda bir davet ettik onada gelmiyorsunuz olmadı simdiNizip güzeli;61350 wrote:davet için teşekkürler( herkes adına).ben baştan söylüyorum yokummmmmm gerçi davet geri, çevrilmezmiş ama....
mıksam yılmaz en guzel cvbı vermısyilmaz_korkmaz;61367 wrote:Kendi elin ile yapar kendi ağzın ile yersin kardeş afiyet olsun
İstersen sanada bir dürüm salsın MEHMET ısparta ediğin kaç aatlik yol ki?
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.