HELAL OLSUN
Nizipden Duyurular Etkinlikler
bence böyle ekonomik ve soyal bir projeyi desteklereniz iyi olur yani bu çocuklara sahip çıkın:)
Nizipli İki Mucit Kardeşimiz...
Görüntülenme: …
Nizipten böyle iki arkadaşımızın böyle bizlere gurur verircesine projelere imza atıp dikkat çekmesi gerçekten çok sevindirici.umarım gereken desteği görürler.kutluyorum
ÖNCELİKLE BU ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM.GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.BÖYLE BİRŞEYE CESARET EDİP YAPTIKLARINDAN DOLAYI TEBRİKLER.
BU GENÇLERİ KAYMAKAM, İLÇE MİLLİ EGİTİM MÜDÜRÜ VE OKUL MÜDÜRÜ TARAFINDAN DA DESTEKLERSELER İYİ OLUR..
BU GENÇLERİ KAYMAKAM, İLÇE MİLLİ EGİTİM MÜDÜRÜ VE OKUL MÜDÜRÜ TARAFINDAN DA DESTEKLERSELER İYİ OLUR..
Arkadaşlarımızı tebrik ederim.Özellikle büyük şehirlerimizdeki trafik kazalarının alkolle bağlantılı olanlarını önlemede,belkide azaltmakta büyük faydası olacağını düşünüyorum.Umarım böyle gençlerimiz devletimizin yetkilileri tarafından desteklenir ve çalışmaları ödüllendirilir.
NİZİPLİ KARDEŞİM NOLCAK
MÜKEMMEL OLMUŞ DESEK YERİ VAR BENCE
Nizipli_subutay;57420 wrote:Ben teşekkür ederim ilgi gösterdiğiniz için. Genç kardeşlerimizden çalışmalarını Nizip üzerine yoğunlaştırmalarını isterdim. Yani Nizip'de gerçekleşen tarımsal ya da endüstriyel çalışmalarda bir takım araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmaları sponsor bulma yönünden daha uygun olur diyorum. Gerçi Metin Hoca'nın verdiği bilgide bu tarz projeler var. Zeytin Çekirdeğinden Aktif Karbon Üretimi isimli projenin ayrıntılarını merak ediyorum.
bence böyle ekonomik ve soyal bir projeyi desteklereniz iyi olur yani bu çocuklara sahip çıkın:)
Biz Nizip.com sitesi olarak bu türden başarılı çalışmaları sitemize aktararak daha geniş kitlelere ulaşmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Bu program gece saat 2 gibi yayınlandı. O saatte TV başında çok fazla izleyici olmayacağı kesin. Diğer taraftan maalesef bu türden TV programlarının tekrarlar yayınları da pek sık yapılmıyor. Sanırım bir çok kişi bu iki genç kardeşimizi ilk defa Nizip.com sitesinde izledi. Eğer arkadaşlarımız buradaki vidyo sayesinde maddi-manevi destek bulursa ne mutlu bize...
subutay kardeş gerçekten de sana ne kadar teşekür etsek azdır bizimle bunları paylaştığın için.bir Nizipli olarak çok gurur duydum izlerken
ıkı hafta once yıne çıkmıslardı genc bakıs programına
Ben teşekkür ederim duyarlılığınız için.
Sonbahar;61601 wrote:subutay kardeş gerçekten de sana ne kadar teşekür etsek azdır bizimle bunları paylaştığın için.bir Nizipli olarak çok gurur duydum izlerken
bu yarısmada gercektende çok guzel seyler cıkıyor orataya hayatı kolaylastıran ıcatlar çok çıkıyor orataya
ÇOK İYİ YAKALAMIŞSIN ÇOCUKLARDA GÜZEL YAPMIŞLAR BU ARADAJachal_carloSss;56808 wrote: Eski medya için oynatıcı bulunamadı. Özgün kaynağı aç
ÜSTÜN TÜRK/NİZİPLİ ZEKASI TŞKLER PAYLAŞIM İÇİN
En güzel yatırım eğitime yatırılandır. Çünkü geri dönüşümü insanlığa hizmet verebilmektedir.
annem utanıyo benden hatta yüzüme tükürüyo puuuh sana bak milletin çocuklarına aferin hele bi de sana bak ance pc başında o site benim şu site senin gez yetmez msn leri çal milleten sonra aaa şaka yaptım de:)
benim tek bulduğum icat güdümlü anne terliği annem bi fırlatıyo kafama hoooppp geriden geriye anneme geri gidiyo terlik sonra bi daha fırlatıyo bi daha bi daha derken aha durum ortada
benim tek bulduğum icat güdümlü anne terliği annem bi fırlatıyo kafama hoooppp geriden geriye anneme geri gidiyo terlik sonra bi daha fırlatıyo bi daha bi daha derken aha durum ortada
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.