Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

nizipli_mehmet Üye
Adını Hasret Koy Eğer senden bir an ayrı kalırsam, Adını hasret koy, hasret kalayım, Özlemlerle yansın içim her gece, Adını hasret koy hasret kalayım. Uzansan yanıma dokunsam sana, Bir yatakta olsak yatsak yan yana, Sen şiir okusan ben ninni sana, Adını hasret koy hasret kalayım. Aşkımız büyüsün yıldızlar kadar, Gecemiz görünsün, gündüzler kadar, El ele tutuşup olsak kafadar, Adını hasret koy, hasret kalayım. Göz kırpmamda dahi göremez isem, Sesini bir anda duyamaz isem, Alnına bir buse koyamaz isem, Adını hasret koy, hasret kalayım. Gözle kapak kadar ayrı kal sakta, Birlikte sahilde ufka dalsakta, Binlerce yıl hep beraber olsakta, Adını hasret koy hasret kalayım. Kuş olup uçalım, kanatla vücut, Gidelim sevdaya, gel elimi tut, Hepsi gerçekleşse kalmasa umut, Adını hasret koy, hasret kalayım.
Selahattin Bakır
Gökhan Dokuyucu Üye
Mehmt kardeş dün bir bu gün iki ne bu hasret:)
miksam1988 Üye
KARAYILAN SAVAŞ DESTANI Karayılan derki harbe oturak Kilis yollarından kelle getirek Fransız adını bütün kaldırak Neylemeli Aslan Mulla vuruldu! Fransız topları leyleğe vurdu Salladı salladı Anteb’e vurdu Yılan bey uğruna bekçi mi durdu Neylemeli Aslan Mulla vuruldu! Atıyor da zalim gavur atıyor Mulla beyim şehit olmuş yatıyor Güçcük Mehmet çetelerin kaçıyor. Vur gavuru dayanmaz Mulla beye! Anama söyleyin damda yatmasın Çuha şalvarına uçkur takmasın Oğlum gelir diye yola bakmasın Neylemeli Aslan Mulla vuruldu! Karayılan derki öldüm gaziler Kurşun değdi yaralarım sızılar Evde yetim kaldı emlik kuzular Neylemeli Aslan Mulla vuruldu! Atına binmişte elinde dizgin Çeteler içinde yılanım azgın Olduğu cephede hiç vermez bozgun Vurun Türk Uşağı Antep gidiyor! Anteb’in kolleci yücedir yüce Topların sesinden yatılmaz gece Gözünü sevdiğim Savcılı Hoca Neylemeli Aslan Mulla vuruldu! Kolumu salladım toplar atıldı Kara daş içinde çete koymadı Karşıdan göründü düşman kalmadı Vurun arkadaşlar namus günüdür! Şıhın Dağı derler bir ova yazı Yazıda yaylar koyunla kuzu Gözünü sevdiğim Türk Elif Kızı Neylemeli Aslan Mulla vuruldu!
Gökhan Dokuyucu Üye
Gerçekten harika bir şiir şarkısı daha bir güzel paylaşım için çok sağol... hüseyin eroğlu'nun bu güzel şiiri için çok sağol;)
Gökhan Dokuyucu Üye
ANTEPLİ ŞAHİN Ben Antepliyim, Şahin’im ağam. Mavzer omzuma yük. Ben yumruklarımla dövüşeceğim. Yumruklarım memleket kadar büyük. Hey, hey! Yine de hey hey! Kaytan bıyıklarım, delişmen çağım Düşman kurşunlarına inat köprü başında Memleket türküleri çağıracağım. Bu dağlarda biz yaşarız,bu dağlar bizim dağımız. Namusumuz temiz, bayrağımız hür Analarımız, karımız, kızımız, kısrağımız Burada erkekçe dövüşür Bir bayrak dalgalanır Antep kalesi üstünde Alı kanımdaki al, akı alnımdaki ak Bayraklar içinde en güzel bayrak Düşüncem senden yanadır Hep senden yanadır çektiğim kahır Bu senin ülkende, senin gölgende Düşmesin kara kalpaklar, kirlenmesin duvaklar Korkum yok ölümden kâfirden yana Alacaksa alsın beni şafaklar. Hey, hey! Yine de ey hey! Al bayraklar altında kara bir kartal gibi Yaşamak ne güzel şey. Bir sır var bu mavzerde, attığım gitmez boşa Çıkmış bir eski savaştan Türk ün bir karış toprak parçası için Destanlar yazacağız yeni baştan. Yıktım toprağın üstüne bir sarı kurşunla birini Çıktı karşıma biri, Çıktıkça çektim tetiği Bismillâhlar la beraber Vurdum alnından kâfiri. Bu kaçıncı kurşundur, bu kaçıncı bismillâh Bu kaçıncı ölüdür? Bir türkü söylenir siperlerde her sabah Vurun Antepliler namus günüdür! Ben Antepliyim Şahin’im ağam Mavzer omzuma yük Ben yumruklarımla dövüşeceğim Yumruklarım memleket kadar büyük Yavuz Bülent BAKİLER
miksam1988 Üye
Gökhan Dokuyucu;57958 wrote:Gerçekten harika bir şiir şarkısı daha bir güzel paylaşım için çok sağol... hüseyin eroğlu'nun bu güzel şiiri için çok sağol;)
rica ederim senin koydugun şiiride koyacaktım ama diger arkadaslara da yer kalsın diye koymadım
nizipli_mehmet Üye
gokhan abı neyı kast ettın anlayamdım da
deli kiss Üye
[h5] Hala deniz gözleri beni kabul etmiyor Atiyor beni kumsala Arkadas olarak bakiyor, ama yetmiyor varken yok olusu. Yalan bakismalar devam ediyor, Yetiniyorum yine yalanlarla[/h5]
nizipli_mehmet Üye
zuhal bu sıırın tam bır kısa msj olarak gonderılecek turden
Gökhan Dokuyucu Üye
Site hasretine dayanamadın mı dedim mehmet kardeş:) dün Nizipten gittin bu gün siteye o güzel şiirlerinde tekrar döndün dedim:)
MUH@MMED F@TİH Üye
ÇOK GÜZELMİŞ
nizipli_mehmet Üye
tamam abı anladım
ahmet mesut Üye
bende şiirleri çok severim çok hoşuma gider hele bide elinde saz olacak içinden geldiği gibi çok güzel olur yaaaaaaa.........
nizipli_mehmet Üye
HERSEY SENDE GiZLi Yerin seni cektigi kadar agirsin Kanatlarin cirpindigi kadar hafif.. Kalbinin attigi kadar canlisin Gozlerinin uzagi gordugu kadar genc... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kotu.. Ne renk olursa olsun kasin gozun Karsindakinin gordugudur rengin.. Yasadiklarini kar sayma: Yasadigin kadar yakinsin sonuna; Ne kadar yasarsan yasa, Sevdigin kadardir omrun.. Gulebildigin kadar mutlusun Uzulme bil ki agladigin kadar guleceksin Sakin bitti sanma her seyi,sevdigin kadar sevileceksin. Gunesin dogusundadir doganin sana verdigi deger ve karsindakine deger verdigin kadar insansin Bir gun yalan soyleyeceksen eger Birak karsindaki sana guvendigi kadar inansin. Ay isigindadir sevgiliye duyulan hasret ve sevgiline hasret kaldigin kadar ona yakinsin Unutma yagmurun yagdigi kadar islaksin Günesin seni isittigi kadar sicak. Kendini yalniz hissetigin kadar yalnizsin ve guclu hissettigin kadar guclu. Kendini guzel hissettigin kadar guzelsin.. iste budur hayat! Iste budur yasamak bunu hatirladigin kadar yasarsin Bunu unuttugunda aldigin her nefes kadar usursun ve karsindakini unuttugun kadar cabuk unutulursun Cicek sulandigikadar guzeldir Kuslar otebildigi kadar sevimli Bebek agladigi kadar bebektir ve herseyi ögrendigin kadar bilirsin bunu da ogren, SEVDIGIN KADAR SEVILIRSIN
nizipli_mehmet Üye
ASK DILENCISI Sen her gece köse basinda, Paramparca urban; Kirli ellerinle, bir dilim ekmek icin Avuc acan sefil insan. Inan ki farkimiz yok birbirimizden, Belki sen, hayat boyu dileneceksin; Istedigin bes kurusu biri vermez ise, Baska bir diyardan bir ikincisini bekleyeceksin. Lakin ben; hayatta bir defa dilendim. Bir vefasizin askiydi, sevgisiydi derdim. Oylesine acik, öylesine bos kaldi ki elim, Yemin ettim bir daha dilenmeyecegim.
asi ve mavi Üye
Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak Her şey yapılabilir Bir beyaz kağıtla Uçak örneğin uçurtma mesela Altına konulabilir Bir ayağı ötekinden kısa olduğu için Sallanan bir masanın Veya şiir yazılabilir Süresi ötekilerden kısa Bir ömür üzerine. Bir beyaz kağıda Her şey yazılabilir Senin dışında Güzelliğine benzetme bulmak zor Sen iyisi mi sana benzemeye çalışan Her şeyden Bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor Belki tabiattadır çaresi Senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin Ve benim Bilinci nasırlı bir bahçıvan çaresizliğim Anlarım bitkiden filan Ama anlatamam Toprağın güneşle konuşmasını Sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla Sen bana ışık ver yeter Bende filiz çok Köklerim içimde gizlidir Gelen giden açan soran bere budak yok Bir şiir istersin "İçinde benzetmeler olan" Kusura bakma sevgilim Heybemde sana benzeyecek kadar Güzel bir şey yok Uzun bir yoldan gelen Tedariksiz katıksız bir yolcuyum Yaralı yarasız sevdalardan geçtim Koynumda bir beyaz kağıt boşluğu Her şeyi anlattım Olan olmayan acıtan sancıtan Bilsem ki sana varmak içindi Bütün mola sancıları Bütün stabilize arkadaşlıklar Daha hızlı koşardım Severadım gelirdim Gözlerinin mercan maviliğine Sana bakmak Suya bakmaktır Sana bakmak Bir mucizeyi anlamaktır Sana sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır Aşk sorgusunda şahanem Yalnız kelepçeler sanıktır Ne yazsam olmuyor Çünkü bilenler hatırlar Hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar Bahçıvanlar değil tüccarlardır Sen öyle göz "Sen öyle toprak ve güneş ortaklığı Sen teninde cennet kayganlığı iken Sana şiir yazmak ahmaklıktır " Bir tek söz kalır Dişlerimin arasından Ben sana gülüm derim Gülün ömrü uzamaya başlar Verdiğim bütün sözler Sende kalsın isterim Ben sana gülüm derim Gül sana benzediği için ölümsüz Yazdığım bütün şiirler Sana başlayan bir kitap için önsöz Sana bakmak Bir beyaz kağıda bakmaktır Her şey olmaya hazır Sana bakmak Suya bakmaktır Gördüğün suretten utanmak Sana bakmak Bütün rastlantıları reddedip Bir mucizeyi anlamaktır Sana bakmak Allah'a inanmaktır yılmaz erdogan
asi ve mavi Üye
<<AşKıMa Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak
ahmet mesut Üye
dur! birak kaynasin kahvenin suyu, bana istanbulu anlat nasildi? bana bogazi anlat nasildi? haziran titreyislerle kaçak yagmurlar ardi yikanmis, kurunurmuydu yine o yedi tepe ana sefkati gibi sicak bir günesle insanlar gülüyordu de trende, vapurda, otobüste, yalanda olsa hosuma gidiyor, söyle. hep kahir, hep kahir, hep kahir biktim be... dur! birak, kalsin, açma televizyonu bana istanbulu anlat nasildi? sehirlerin sehrini anlat nasildi? beyoglu sirtlarindan yasak gözlerimle bakip köprüler, sarayburnu, minareler ve halice öv diyiverdin mi bir merhaba, gizlice insanlar gülüyordu de trende, vapurda, otobüste yalanda olsa hosuma gidiyor, söyle. hep kahir, hep kahir, hep kahir biktim be... dur! birak, kimildama, kal biraz öylece n'olur kokun istanbul gibidir, gözlerin istanbul gecesi simdi gel saril, saril bana kinalim gökkubbenin altinda ordada beraber çok sükür diyerek yeniden baslamanin hayali hasretinin çölünde sanki bir pinar gibi insanlar gülüyordu de trende, vapurda, otobüste yalanda olsa hosuma gidiyor, söyle. hep kahir, hep kahir, hep kahir biktim be... cem karaca

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim