Genç Muhabbet

GÖNÜL BAHÇESİ

cengizkrbck Üye
www.zuxxi.org/komik/fun000015.jpg [Eksik eski medya kaydı]
cengizkrbck Üye
NOLDU YAV BAHÇEN?N GÜLLER? SOLDU MU???
fsoyarik Üye
Yer yüzüne gökten rahmet dökülür iken ne fayda gökyüzüne ise yerden toz yükselir.Her kab,içinde olan? s?zd?r?r.
cengizkrbck Üye
mevlana ne güzel demi?; Testide ne varsa d??ar? o s?zar...
Gökhan Dokuyucu Üye
fatih abi aram?za ho? geldininz valla ya?am?n?zdan ?üphe edre olmu?tuum::))). bizi bir daha b?rakmay?n o güzel yaz?ların?z? eksik etmeyin.. cengiz güzel yaz?ların? bekliyoruz karde? ..
Gökhan Dokuyucu Üye
Nerde o eski ?ark?lar Sürekli "nerde o eski ?ark?lar" diyen kitleye hitaben "Deh?et albüm kapaklar?d?r"
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Dipnot: Eskiden sadece komikmi?siniz. https://www.zindan.net/uploads/smil413c7e1329510 [Eksik eski medya kaydı]
Gökhan Dokuyucu Üye
Babas?n?n Dursun'a Mektubu -------------------------------------------------------------------------------- Uy sevgili u?a?um Dursun Allah'?n selam? üstine olsin... Mektubu çok yava? yazayrum, çünkim bilirum, çabuk okuyamazsun ! Benden yana sual edersen, Allahuma pin ?ükür iyiyüm, yeni pir i? puldum. Emrimde yüze yak?n adam var, hepsi de sessüz sedasuz, kendi hallerinde. Ne i? puldu?umu soraysan söyleyece?um patlama, mezarluk pekçisi oldum. Bacin Emine bir u?ak do?uracak, daha erkek midur, kiz midur, pelli de?ül. Haçan o yüzden sa?a dayi mi oldin, teyze mi oldin söyleyemeyrum. Temel emicen de tükan açt?, o da otuza aldigini yirmipe?e verir, sürümden kazaniyormu? öyle dedi. Bizim köye findukçularin Temel'i muhtar sectuk, akillu usak da! Geçen gün hepimizi zelzeleye kar?i a?i etturdu. Temel akilludur, hem de durusttur.. Geçenlerde bir taksinin ?oforu köye varm??, muhtari arayu, me?er yolda pir tavuk ezmu? sahibini soraymu?. Muhtar Temel tavu?a pakm??, ha pu bizden de?ildur, pizum köyde yassu tavuk yoktur, demi?. Senin küçü?ün Memet cok akilli bir u?ak çıkt?. Geçen gün tepeye varmi?, elinde bir ip sallayup duriy. Anan, “Uy u?a?um ne edeysun orada ?” demi?. O da hava turumuna bakayrum demi?. Çektum oni ak?am kar?uma, anlat pakayum ?u hava turumu i?inu dedim. Anlatti, me?er ip sallanunca havanin rüzgarli oldu?uni, ip islaninca da ya?mur ya?di?uni anlaymi?. Çok akilli u?ak vesselam. Sen o ya?ta böyle akilli degildun! Yaa i?te boyle usa?um.. Memleçetten sa?a pol pol havadis.. Yeni havadis olursa yine yazarum.. Baki Hudaya emanet ol. Baban Not: Mektupa para koyacaktum, ama geç aklima celdi, zarfi kapatmi?um !
Gökhan Dokuyucu Üye
Adresini yitirmi? sevgiler . . Comic Sans MS"" Bütün a??kların gözünde, sevdikleri, ‘en’ güzel ve yegâne güzeldir. Bütün güzellikler onundur. Hiçbir a??k, sevdi?inde hata bulamaz. Hem zaten aramaz. Elinden gelse bütün güzellikleri ona verir. Güzelle?tirir onu. U?runa divanlar yazar. Hatta hiç hakk? olmad??? halde, güne?i dahi utand?r?r. Ona göre güne?, sevgilisinin cemalinden bulutların arkas?na gizlenmi?tir. Sadece yeryüzü de?il, kâinattaki ‘bütün’ güzellikler ve hüsünler o sevgilinin güzelli?inin birer yans?mas?d?r. Ay onun yüzü, güne? onun saçlar?d?r. Bütün ?ark?lar onu söyler. Size her ?ey onu hat?rlat?r. Bulutlar ya?mur olur, onun ayr?l???na a?lar. Hiçbir ?ey yoktur ki ondan bahsetmesin, onu hat?rlatmas?n. A?k de?il midir ki, her ?eye yol açt?r?r, Mecnun’un elleriyle. Comic Sans MS"" A??klar, sevdikleri u?runa, sadece kendilerini de?il, ?ehirleri bile yakarlar. Yar u?runa can verilir, yoluna toprak olunur; yine de vazgeçilmez ondan. Onsuz ya?anmaz zira. Ba?ka güzel de yoktur. Çünkü, a?k?n gözü kördür. Sadece onu görür. Böylesi bir sevgilidir sevdikleri. Comic Sans MS"" Hem, a??klar, haks?z da de?ildirler; sevgi müfrittir. Sevgiler abart?l?d?r. Sevdi?ini sonsuzuna sever insan. Ba?ka türlü sevemez. Sevgilinin güzelli?ini zaman?n ba?lang?ç ve sonuna yayar, öylece sever. Sonsuzla?t?r?p, ezelî ve ebedî sayar, öyle sever insan. Hem sonra tapar bile ona. Comic Sans MS"" Mecnun, Leyla’s?z ya?ayamaz. Onun hüsnüne, mükemmelli?ine ve belki de bir buselik ihsan?na kar?? savunmas?zd?r. Sevmeden edemez. Güzellik gerekçesiz sevilir. Sevince ba?lan?r insan. ?ntisap eder. Ona inan?r. Yüre?ini ona verir. Bir ?ark?da söylendi?i gibi, yüre?i onda kal?rsa ya?ayamaz. Frutiger Linotype"" Comic Sans MS"" "Nursel, zevk veren biri gibisin Ama gerçekte gözya??s?n." Comic Sans MS"" Ne ki, a?lan?r sonra. Hüzünlere bölünür saatler. Zaman hoyratça çeker yüre?inizle ba?land???n?z her ?eyi. Zaman içre olan her ?ey ama her ?ey yiter gider, göz ya?ların?za bakmadan. Güne? niyetine sevilen aynalar bir anda k?r?l?r, tuz-buz olur. Bütün emeller ans?z?n elemlere dönü?ür. O zaman sevginin verilmesi insana yap?labilecek en büyük kötülük olur. Yoksa sevgi ba?lamasa insanlar?, ayr?l?k ac? verebilir mi? Comic Sans MS"" Böylesi bir duygudur a?k. Tekelcidir.* ?efkat kadar ?efkatli de?ildir çünkü. Alabildi?ine bencildir. ?nsan sevdi?ini sonsuzuna sever. Sonunu dü?ünmeksizin. Sonsuzmu?ças?na. Sevdi?inin hiçbir zaman ula?amayaca?? bir paha biçer, öylece sever insan. Ve a??k sadece sevdi?ini görür. Sevgisini ba?ka yere yayamaz. Sadece bir yere odaklar. A?k?n gözü bu yüzden kördür. Bütün zamanların en güzel ve biricik varl???d?r sevgili. E?i ve benzeri yoktur. Münezzeh ve mukaddestir. Zaman?n kayıtlarından uzakt?r. O hep güzeldir. Ondan öncesi ve ondan sonras? yoktur. Onsuz geçen zamanlar ya?anmam??t?r. Comic Sans MS"" Halbuki sevgili, Tanr?’ya ne kadar da çok benzemektedir. Acaba bu yüzden mi insanlar yanl??l?kla Tanr?’ya gidecek mektubu sevgiliye b?rak?rlar? Peki ya, a?k?n gözü Tanr? tek oldu?u için mi kördür? Bu yüzden mi a?k?n saltanat? sevgilinin mecaz? kadar sürer? Comic Sans MS"" A?k, adresini yitirmi? bir sevgidir. Comic Sans MS"" Duyguların do?ru yerde kullan?lmalar? için tüm sevgileri, Bir Olana, özellikleri sevginin ve a?k?n resmetti?i tabloya uyana vermeli insan. Ancak o zaman, inhisarc? olan a?k ba?ka güzelleri incitmemi? olur. Ve yine ancak o zaman, sonsuz olana ve kusursuz olana a??k olabilen duygular, yanl?? adreslerde gezinmemi? olur. Comic Sans MS"" E?er gerçekten duyguların yanl?? adreslerde örselenmesi istenmiyorsa, hangi duygunun nerede kullan?laca??n? iyi bilmek gerekiyor. A?k, solmayan Güne?i resmeder; güne?çiklere benzeyen aynalar? de?il. Güne?i bulan, bütün aynalar? bulur. Ayna biriktirenlerin ise Güne? garantisi yoktur. Bütün aynalar k?r?l?r, ama Güne?e dokunamazs?n bile. Velhas?l, Leyla Mecnun’un hayalindeki sevgilinin özelliklerine, Mecnun’u a?k derecesinde kendisine ba?layan sonsuzluklara sahip de?ildir. Leyla a?k?n penceresinden görünecek endama sahip de?ildir. Ve emin olunuz ki, e?er Mecnun Leyla’ya kavu?mu? olsayd?, ne Leyla ‘Leyla’ olurdu, ne de Kays ‘Mecnun.’ Çünkü, sevginin resmetti?i sevgili, sevginin yöneltildi?i sevgiliden farkl?d?r. O’ndan ba?ka hiçbir sevgili a?k?n fiyat?na de?mez. Bundand?r ki insan, mektubu okumal?; adresleri de?il. Mektubun resmetti?i adresleri aramal?. Buldu?u adreslere mektup b?rakmamal?. Yoksa duyguların? hoyratça kullanm?? olur. Haberini ula?t?ramaz sevdi?ine. Arzuların? ac?lara dönü?ürken, sevme gerekçelerini de zaman?n kollarında erirken izler. Ve hiçbir ?ey yapamaz. Bu yüzden, O’nu sevmeli insan. O’nu bulmak için, kendini okumal?. Yoksa kendini okumadan ‘onu’ bulur, ama O’nu bulamaz. Comic Sans MS"" * A?k?n tekelci olmas?, ba?ka güzel tan?mamas? gerçek sevgilinin Vahid ve Ehad olu?undan kaynaklan?yor olmas?n? . . . . Edited by - gokhandokuyucu on 20 Ara 2005 19:56:39
haberci Üye
Araba ta??yan kamyonu ta??yan kamyonlar baz? araçlar her?eyi ta??yabilmektedirler https://www.zindan.net/uploads/smil413c829d11258 [Eksik eski medya kaydı] ??te size Araba ta??yan Kamyonu ta??yan KAMYONLAR...
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Art?? bu türlü ?eylere hiç mi hiç ?a??rm?yorum ___________________________________________________________________________ Edited by - haberci on 20 Ara 2005 20:12:47
haberci Üye
Türk i?i motorize güvenlik ?eysi ??TE 1 TÜRK DÜNYALARA BEDELD?R SÖZÜNÜN 1 KANITI DAHA ! "TÜRK ??? MOTOR?ZE GÜVENL?K ?EYS? - KASK" Motorsiklet mi kullan?yorsunuz ? Peki ya güveli?inize yeterince önem veriyormusunuz ?? Ya bir kaza geçirirseniz ???
Resim kaynağı
KORKMAYIN !!! Kaza bela size dokunmaz, KASK tak?n yeter !
haberci Üye
lütfen bayanlar al?nmas?n MASLAK OTO SANAYI- ISTANBUL Bir otomobil firmasinin satis "showroom"una bir bayan müsteri gelerek "710'luk kapak" aradigini söyler... Saticilar hemen oto yedek parça bölümünden birini oraya çagirirlar ve kadinin talebini iletirler. Herkes kadina ve birbirine saskinlikla bakmaktadir. Hiç kimsenin parcayi tanimadigi yüz ifadelerinden belli olur... Kadin ise; israrla bunun, arabasinin motorunun bir parcasi oldugunu, bir sekilde kayboldugunu ve yenisinin gerektigini söyler... Bu esnada uyanik bir satici kadina yedek parcanin resmini cizip cizemeyecegini sorar... Sorununun cözülebilecegi umuduna kapilan kadin hemen kagit kalem isteyerek 8 cm capinda bir daire cizer ve icine de "710" yazar... ?slem sonuc verir... Parcanin fotosu https://www.teknikzone.com/forum/images/smil/haha [Eksik eski medya kaydı] Resmi aç sizce bu bayan sar???nm?d?r https://dunyaforum.com/forum/images/smilies/dirdir [Eksik eski medya kaydı]
haberci Üye
Yük ta??yan forklifi kald?ran forklift ??TE 1 TÜRK DÜNYALARA BEDELD?R SÖZÜNÜN 1 KANITI DAHA ! "YÜK TA?IYAN FORKL?FT? KALDIRAN FORKL?FT!" Forkliftiniz yetersiz mi geldi ? Sorun de?il hallederiz https://www.zindan.net/uploads/smil413c829d11258 [Eksik eski medya kaydı]
Resim kaynağı
Bu 2 forklift ile her?ey kolayca ta??nabiliyor
c.akpek Üye
Oktay 2 karde?im. Dini kavramlar? tart??ma konusu yapman?z beni üzdü.Yazd?g?n?z f?kralar? cumhuriyet gazetesine gönderebilirseniz belki yay?nlayabilirler.Bunlar? ne amaçla yazd?g?n?z? do?rusu merak ettim.S?rat köprüsünün insanların hesap gününün böyle seviyesiz f?kralarla sacma ve hurafe ?eyler gibi alg?lanabilece?ini hiç dü?ünmedinizmi.Bu konularda ?üphesi olan ki?ilerin bakabilece?i çok güzel kaynaklar ve sorabilece?i pekçok bilgi sahibi insan var. F?krada gecen cahil imam hatip ö?retmeni kimseyi ba?lamaz.Tempo dergisinin türban? ahlaks?z haberlere konu ederek gercekle?tirdi?i y?pratma hareketini sizde dini kavramlar üzerinde denemi?siniz.Bilmeyerek yapt?ysan?z sizden özür dilerim.Bilerek yapt? iseniz bu durumu tasvip etmedi?imi belirtmek isterim.Zira zaten insanlar kendi dinleri hakk?nda cok az malumata sahipler veinançlarına neredeyse pamuk ipli?i ile ba?l?d?rlar. Zihne tak?lacak baz? ?üpheler cok güzel tesir uyand?rmayacakt?r.?yi günler.Portala cok uygun olmayan mesajım için herkesten özür dilerim.Sevgilerimle. Edited by - cansu akpek on 21 Ara 2005 14:59:05
ahmetaksoy Üye
cansu hn,lütfen CUMHUR?YET GAZETES? ,D?N dü?man? de?il,o gazete sadece LA?K TÜRK?YE N?N BÜYÜK B?R SAVUNUCUSUDUR. ..............
c.akpek Üye
Ahmet a?abey.Sayg?lar sunuyorum.Ama size kat?lm?yorum.Bu günlerde Hasan Cemal beyin kitab?n? okuyorum.Fazla söze hacet kalm?yor.Bu gazetenin tiraj?n?n yar?s? zaten resmi dairelere al?nan gazetelerden mütesekkil.Sayg?larla
cengizkrbck Üye
?u an laiklik savunuculu?u baz? organların üzerine kabuk olarak kulland??? bir mevzuya gelmi?tir. insanlar vebaz? kurumlar bunu kendi oyunlarına alet etmekte. cumhuriyet gazetesi art?k kendi kabu?una çekilmi? bir vaziyette misyon gazetesi durumundad?r..
Gökhan Dokuyucu Üye
hiç akl?ma gelmezdi.. Hiç akl?ma gelmezdi... Uyurken seyrederdim seni.. Geçen gün izledi?im filmde vard? öyle bi' sahne... Sabahlar? yata??n içinde geçirdi?im o cennet dakikalar? geldi akl?ma... Uyudu?un ve seni izledi?im ya da uyand???m ve seni o dünya güzeli gözlerinle beni izlerken buldu?um sabahlar... Hiç akl?ma gelmezdi zaten ...Ama özellikle sabahlar? hiç gelmezdi birgün çekip gidebilece?in... Bir sabah kafam? çevirip gözlerimi, açt???mda yan?mdaki yast??? bo? bulaca??m o yeryüzü cenneti sabahlarda asla akl?ma gelmezdi... Sen sevgilim dünyan?n en güzel sabahlar?yd?n... Sen sevgilim evrende t?nlayan en güzel sestin... Sen sevgilim ömrüm boyunca gördü?üm ve gitti?inde yoklu?unun körlü?e yol açt??? en güzel renktin... Sen 'sevdi?im' din... Hala öylesin... Çay içiyorum sabahlar? deminde sen vars?n... Yürüyorum yollarda ad?mlar?m?n aras?nda sen... Etraftaki herkes sen... Çok özlüyorum ben seni... Çok seviyorum... Yoklu?una al??am?yorum... Sen gidince bulutlar?m? çald?lar, ya?mur art?k ya?m?yor... Hep güne?, yakan kavuran içimi kurutan güne?... Kimse bu ?ehirden nefret etti?imi, kimse ya?murlar? sevdi?imi, kimse sensizli?in iliklerimi kemirdi?ini anlam?yor... Filmler izliyorum... ?stiyorum ki kafam? yaslad???mda omzunun o muhte?em yuvarla??na kavu?sun aln?m?n kö?esi... ?stiyorum ki elimi tut heyecanlan?nca... Korkunç yerlerde gözlerimi kapat o dünyan?n en güzel elleri ile... Sineman?n büyülü karanl???nda senin o büyülü varl???nla bulu?may? hayal ediyorum yine .... Hiç akl?ma gelmezdi birgün bir yeryüzü mele?i ile evlenece?im ve yine hiç akl?ma gelmezdi o mele?in birgün beraberinde cenneti de götürerek gidece?i... Ad?n?n her harfi için ömrümden bir y?l alsalar... Ald?klar? o y?llara kar??l?k bana sar?l?p beni tutaca??n 5 k?sac?k dakika verseler olmaz m?? Sabahlar? uyurken seyrederdim seni... ?imdi bana kimseler inanm?yor ben cenneti gördüm' dedi?imde... Jeanne D`arc al?nt?
Gökhan Dokuyucu Üye
güzin abla olay? a?m??:) -------------------------------------------------------------------------------- GÜZ?N ABLA OLAYI A?MI? ?zmir' den M.T. soruyor Ben 38 ya??nda, kimya ö?retmeni bir genç bayan?m. Üç ay kadarönce k?smetim açildi ve iyi niyetli bir gençle tan??t?m.Geçen hafta da ni?anland?k. Mutluluktan uçuyordum ki dün laboratuvarda korkunç bir ?ey ke?fettim.Ni?anl?m?n bana ald??? yüzü?ü denemek için civaya att?m vemaalesef yüzdü. Halbuki saf alt?n?n özgül a??rl??? civan?nkinden fazla,yüzü?ün batmas? gerekirdi. Demek bana ald??? yüzük saf alt?n de?il, öyleyse sevgisi de saf olamaz. ?imdi ben bu civay? ni?anl?m?nyeme?ine koyup bu i?i bitirmeyi dü?ünüyorum, ne dersiniz? S?k? durun simdi, iste Güzin Abla' nin Cevab? Ar?imet'in hayat?na her yönüyle vak?f oldu?unuz anla??l?yor.Yaln?z yüzey gerilimini hesaba katmam??s?n?z, civan?n yüzey gerilimi suyunkinden çok daha fazlad?r, böylece kendinden a??rcisimleri de kaldirabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çıkartaca?? yüzeyiçin harcamas? gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayr?ca civan?n saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlarvermeyin derim.
cengizkrbck Üye
tav nerden bulisiniz b?nlar? yav ben eklemeye erinim eme?iyize sa?l?k...
ahmetaksoy Üye
evet,arkada?lar baya emek vermi?ler.kutlar?m.hem e?itici,hem emek isteyen bir u?ra?.......... selamlar .......
cengizkrbck Üye
eeee nede olsa Nizipli hem?ehrisi için her ?eyi yapar bunlar..
ahmetaksoy Üye
ha ? i?te ne güzel tüm bu hususlar hepimizin bilmesi ve rehber haline getirmemiz gerekir.cengiz anlat?m ve te?ir çok güzel.tebrikler...... ..........
Gökhan Dokuyucu Üye
sizinde katk?ların?z? bekliyorum.. .
Gökhan Dokuyucu Üye
Erkek secilebilecek bir dükkan Kad?nların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek dukkan? (magazas?) ac?lm?st?r. Magaza 5 katl?d?r ve her kat c?k?ld?kca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir. Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir kat?n kap?s?ndan iceri giren kad?n, o kattan al?s-veris etmek zorundad?r ve eger bir ust kata c?kmak isterse, tekrar asag? katlara inemez. Bir gun bir grup k?z arkadas, kendilerine erkek secmek icin magazaya gider. Ve.... 1. KAT'?n kap?s?nda sunlar yaz?l?d?r: "Bu kattaki erkeklerin cal?sacak bir isleri var ve cocuklar? da severler". K?zlar yaz?lanlar? okur ve soyle derler: "Eh, hic yoktan iyidir ama bir de ust kata bakal?m". 2. KAT'?n kap?s?nda yaz?lanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, cocuklar? severler ve son derece yak?s?kl?d?rlar. " K?zlar: "Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?" 3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocuklar? severler, son derece yak?s?kl?d?rlar ve ev islerine de yard?m ederler". K?zlar: "Aman Tanr?m, cok etkileyici ama yukar?da baska katlar da var." 4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocuklar? cok severler, gayet yak?s?kl? olup, ev islerine yard?m ederler ve ayr?ca son derece romantiktirler". K?zlar c?gl?k atmaya baslarlar: "Inan?lmaz, bir ust katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!" Ve bir kat daha c?karlar... 5. KAT'?n kap?s?nda sunlar yazmaktad?r: "Bu kat bostur ve sadece, kad?nlar? memnun etmenin mumkun olmad?g?n? kan?tlamak icin konmustur. C?k?s soldad?r; umar?z inerken merdivenlerden yuvarlan?rs?n?z https://images.turkforum.net/tfimages/images/smilies/smile [Eksik eski medya kaydı] https://images.turkforum.net/tfimages/images/smilies/smile [Eksik eski medya kaydı] https://images.turkforum.net/tfimages/images/smilies/smile [Eksik eski medya kaydı] https://images.turkforum.net/tfimages/images/smilies/smile [Eksik eski medya kaydı] https://images.turkforum.net/tfimages/images/smilies/smile [Eksik eski medya kaydı] YORUMLARINIZI ALAYIM EVL? KARDE?LER :) :)
Gökhan Dokuyucu Üye
Bir Anne'nin Fedakarl??? Amerika'n?n ünlü do?a park? Yellowstone National Park'da çıkan bir yang?n sonras? görevliler, hasar tesbit çal??malar? için ormanda geziyorlard?. Görevlilerden biri, bir a?ac?n dibinde küller içinde neredeyse kömürden bir heykele dönü?mü? bir ku? gördü. Görevli, elindeki çubukla hafifçe dokundu kömürle?mi? ku?a. Dokunur dokunmaz ku?un kanatlar? alt?ndan üç küçük ku? yavrusunun c?v?ldayarak çıkt???n? gördü. Anne ku?, gelen tehlikeyi farkederek, yavruların? bir a?ac?n arkas?na getirmi?, kendisinin yanaca??n? bile bile onlar? kanatların?n alt?nda saklam??t?. Yang?n, yay?lmadan çok rahatl?kla uçup oradan uzakla?mas? mümkünken yavruların?n yan?nda kalmay? tercih etmi?ti. Alevler, bulundu?u yere var?p küçücük bedenini kavurmaya ba?lad???nda hiç k?p?rdamadan kalm??t?. Bedeni, yan?p kavrulmu?tu, ama geriye hiç ölmeyecek bir "anne" heykeli b?rakm??t?. (al?nt?) NERDES?N?Z HAYIRSIZ YARENLER.?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim