Tüm TICARET MESLEK LISESI mezunu arkadaslar. Siteye girdim fakat çok üzücü bir durumla karsilastim. Niye diye sorarsaniz: Imam hatip mezunu arkadaslar buraya bir hücum etmisler ki sormayin, tam 3500 üzerinde yazi yazip,birbirleriyle haberlesmisler. Bu durum beni çok üzdü,hem bizim dönemimizde ticaret liseli ögrenciler kadar birbirine tutkun bir okul daha gösterilmezdi. Bizden sonra noldu da bu baglar koptu.Haaaadiyin arkadaslar bizim okulumuzun, egitimcilerimizin ve bizlerin yine eskisi gibi birbirimize tutkunlugumuzu burada gösterelim. Bence TICARETLI olmak ayricalik ister....Valla bu yazimada duyarsiz kalirsaniz, bundan böyle ticaret lisesi mezunuyum demekten utanacagim.Haaa bu arada belki yeni mezun arkadaslar bilmezler, eski arkadaslar haberiniz olsun eski müdürümüz Fikret ATAK Bey Gaziantep Il Milli Egitim müdürü olarak göreve basladi.Yine okulumuz mezunlarindan Mehmet SARI’da malumunuz üzere Gaziantep milletvekili olarak meclise girmistir.Simdi bunu niye yazdi diyeceksiniz,niye mi yazdim: Belediye baskanimiz Haci Fevzi AKDOGAN imam hatip mezunlu oldugu için, imam hatipliler buraya çok yazi yazmaya basladilar....Onlarin belediye baskani varsa, bizimde GÜL gibi bir MILLETVEKILIMIZ var. Kiskananlarrrr çatlasinnnnnnnnnnn.....Yaw arkadaslar ben biraz deli dolu yazarim,arada bi saka yollu yazilarda yazdik...Sona durduk yere basimizi agritmayin))))))) Hadiyin arkadaslar, daha nediimmmmm T_I_C_A_A_A_R_E_E_E_T_T_T_T
Meslek Liseleri
TÜM TICARET LISESI MEZUNLARI.; BAK SANA DIYORL
mektebi Ticaret gelde ö?retek.....
Derviş kardeş buradan bağırma ile duyulmaz, tek tek tlf la araman lazım, bu ticaret liselileri biraz dürtmek lazım
Alırsın bi 100 kontür onuda yaparız.Sen kontürü al, ben telefon bulurum.Bir arkadaşta SONY ERİYİKSON 628 telefon var onu emanet alabilirim..
Senden korkulur, bakıyorum da gözünden de bişey kaçmıyor ;)
merhaba arkadaşlar... bende ticaret meslek lisesi mezunuyum.. NİZİP TİCARET MESLEK LİSESİNİN SIRALARINDA 1 YILDA OLSA OKUDUM. GÜZEL GÜNLERİM GEÇTİ.. MATEMETİKCİMİZ YANILMIYORSAM M.ÖGÜT OLACAKDI.. ALLAH RAHMET EYLESİN REŞİT HOCAMIZ VARDI AYNI ZAMANDA MÜDÜR MUAVİN? İDİ. ŞİMDİLERDE GAZİANTEP İL MİLLİ EGİTİM MÜDÜRÜ OLAN FİKRET ATAK O ZAMAN MÜDÜR VEKİLİ SIFATIYLA BULUNUYORDU... KISACASI ANLATILACAK O KADAR ÇOK ŞEY VAR AMA VAKTİMKISA EN KISA ZAMANDA BURALARDAYIM..
romatixturk; aramıza hoşgeldin arkadaşım..ticaret lisesinde 1 gün okumakta,3 yıl okumakta aynı şeydir, zaten bizim okulumuzun farkı burada ortaya çıkıyor. Matematikçimizin ismi Hüseyin ÖğÜT idi. Tarih ve inkılap hocamız olan Reşit KILIÇ Hocayıda söylediğiniz gibi kaybettik.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Fikret Hocayada yeni görevinde başarılar dileriz. Romantix, diğer arkadaşlarınada haber et, siteye uğrasın ve eski arkadaşlarıyla herkes haberleşsin, daha çoğunun haberi yok.
KIS TLF YAZ CEP V E SİTEYİ BİRAZ DAHA AKTİF HALE GETİR GÜNDEM OLUŞTUR VE SİTEDE GÜNDEMİ TARTIŞMALARA AÇ ÖRNEGİN ESNAFIN BELEDİYE VE BELDİYE BAŞKANINDAN BEKLENTİLERİ VEYA ESNAF BELEDİYE ELELE ALIŞ VERİŞLER?MİZİ KENDİ İLÇE ESNAFIMIZDAN YAPALIM GİBİ KONULARLA KAMUOYU OLUŞTUR KENDİNE İYİ BAK VE DOSTLARIM MENÜSÜNDEDE SANA ÖZEL BİR MESAJ ATTIM BAK VE İNCELE
siteyi görünce ve okuyunca inanın tüm arkadaşlar baya duygulandım. hani derler ya tüylerim diken diken oldu. aynen öyle oldum. bu ortamı yaratan ve emeği geçen herkese tesekkürler. diğer arkadaşlarında dediği gibi daha sık bu sitede görüşelim. herkese selam 2. mezunlar (1985-1986) mezunları sizler nerdesiniz. ayrıca sayın meslaktaşım cuma çınar dernek ne alemde neler var bu yıl programda. Şimdilik hoşçakalın, herkese yeşil Nizip'e selamlar'
tüm ticaret lisesi mezunları arkadaşlar herkese meraba,
İnanın sitedeki bölümü okuyunca çok duygulandım. hani derler ya; tüylerim diken diken oldu. aynen öyle oldum arkadaşlar. sitedeki bu ortamı yaratan ve emeği geçen herkese tesekkür ederim. İnanın bende gurbette çok özledim yeşil Nizip'i. 1985-1986 yılı ticaretin 2. mezunları sizlerden ne haber, nerdesiniz, neler yapıyoruz. özellikle sayın meslektaşım cuma çınar nerdesin sen. yaşıyormusun. bu yıl bir program varmı. görüşelim.
Şimdilik hoşçakalın, herkese selam
.
cuma aramıza hoşgeldin, bunlardan hayır yok. hepsi para peşindeler :)
sen yazmayı eksik etme, diğer arkadaşlara da haber verde takılalım biraz
tesekkürler admin. seni tanıyabilirmiyim. bu siteye ilk bugün öğrendim ve girdim. diğer arkadaşlarla görüştükçe bahsedeceğim. bana hemen muğla da okuyan bir Nizip li hemşerimizden mail geldi bile. kısacası baya iyi olacak. görüşmek üzere...... selamlar.
yabancı değil merak etme, sizden biri :)
merak ettim. ama buldun. ne haber ...... efendi..
saol cuma kardeş, oralarda keyfin keyf. bizleri arayıp sorduğun yok. işlerin nasıl iyimi ?
merak ettim. ama buldun. ne haber ...... efendi.. sende 85-86 mezunusun. okul numarani hatirlayamadim. 6/a
msn adresini yazarmısın m.a.a. efendi. yalnız sitenin bu bölümünde hata var. çünkü msj. gönderilmedi diyor. ben tekrar gönderincede birden fazla msj. çıkıyor. neden m.a.a. efendi.
valla bravo , siz muhasebecilerden korkulur..
Şuan bende o sorunla uğraşıyorum, binlerce kod içerisinde bulmaya çalışıyorum
muhasebecilerden korkulmaz merak etme. bence byc lardan korkulur. hadi dalga geçme benle. daha çok işim var ver msn adresini haci efendi. herşey yeşil Nizip için.
haci abi versene msn' ni :))
Aldım msn yi derviş ama bi arkadaşın yazısını okudum ve inanki üzüldüm. Ticaret Lisesi Mezunları olarak gece yapılmış hiç haberimiz yok. Neyse buda bizim son yazımız olur. Sağlık olsun. Atalarımız ne demiş; "Çağrılan yere erinme, Çağrılmayan yerede GÖRÜNME!
91-92 yıllarında ticaret lisesinde okudum.
ama Nizipten ayrıldım ve o kadar özlüyorum ki songül
Biraz geç oldu ama; aramıza hoşgeldin songül arkadaşım. inşallah bu forumu bundan böyle devamlı aktif tutacağım. Diğer arkadaşlarınızıda siteden haberdar ederseniz seviniriz.
BEN 2003 YILI TML MEZUNU EŞREF DEMİR TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR...!
H E Y... ! Arkadaşlar Hepcinize kuçak dolusu sayğı ve selamlar. Bende buradayım 85-86 mezunları beni iyi tanırsınız nerelerdesiniz yahuw...Hepinizi çok özledim yaw eğerki konuşmak isteyenlerde olursa msn cemsir117@hotmail.com dur bekliyorum K.İ.B
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.