Site ve Üyeler Hakkında

Nizip.com'da Görev Almak İsteyenler

admin Yönetici
Birçok konuda görev paylaşımı yapmak ve bildiklerimiz aktarmamız lazım. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum. foruma mesaj yazamıyorsanız elinizdeki bilgi, resim evrak, duyum yani izip.com u ilgilendiren ne varsa bize telefon, fax , elden, kargo veya email ile ulaştırın size tekrar iade edelim ve kaynağını sizi göstererek yayınlayalım, tüm Nizip’liler faydalansın.. admin@Nizip.com0342 5171254 fax 5173450 Mehmet Akpek Cumhuriyet cad. No 3 Nizip. . Nizip, karkamış, zeugma,barak kısacası çevremizle ilgili kaynakları burada paylaşalım. İçeriğindeki bilgilerde lazım olanları resimler ve kütüphaneye aktaralım. Uygun bir arkadaş bo vakitlerinde üstlensin. Sizlerde de linkler varsa yazarsanız, kaynağımız gelişsin. Mesela..
admin Yönetici
Nizip.com un bazı bölümlerinde flash kullanmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.
admin Yönetici
Arkadaşlar biraz çalışmamız lazım, yani işlerinizi aksatmadan, boş vakitlerinizi buraya yazacağım konuları paylaşıp, bildirip, araştırır ve yayınlarsanız memnun olurum. Taklıdığınız yerde bu bölümde başlık atın bizde bildiklerimizi varsa ekleyelim. Bu bölümün amaçlarından ve mahremiyetinden biri de budur.. Aklıma gelen konular;. Haritalar, ...... Ramazan bey ilgilenecekti. Ören yerleri, mahalle isimlerinin özellikleri, Orhan bey ilgilecekti. İslam tarihinde Nizip, camiler İHER ilgilenecekti... Ayrıca reklam ve ücretsiz ilan ve ücretsiz link bölümü hakkında teşviklerinizi bekliyorum.. Geçmişte kültürel konular, Musa ekenden bekliyorum. Nizip patlıcanı, Nar gibi özellikleNizipde yetişen sebze bitki vs. Kasım ilgilenecekti. Fıstık ve Zeytin hakkında çalışmaları, yani tarım konularıKasım ’da. Nizipde hayırseverler hala eksik konu, meb sitesindeki yeterlimi? bilemiyorum. Önemli makalelerin ingilizceye çevrilmesi, Muharrem bey yapacaktı. Namaz kılarken biton konu vardı aklımdan çıktı, neyse aklıma geldikce yazarım.Yani yapacaktı dediklerim, daha önce konuştuklarımız ve konu paylaşımında anlaştığımız ve üzerinde hala çalışna arkadaşlarımızdır. Su koyuverdiler anlamında anlaşılmasın ;) .
admin Yönetici
Otellerimizin telefon, oda sayısı, yıldız vs. özellikleri lazım Zeugma resimleri mod bölümünü sadece okuyupdafikir beyan etmeyenarkadaşların, en azından bunları paylaşmasında veya farklı bir alanda konu üretmesinde fayda var. Daha olmadı bana görünün, bakın sizlere ne konular buluyorum
ibrahimher Üye
alıntı: "quote" admin demişki: İslam tarihinde Nizip, camiler İHER ilgilenecekti... Namaz kılarken biton konu vardı aklımdan çıktı,. bide genelde insanın aklına kaçarken gelir ama, allaha şükür et seninkine namazda gelmiş.. abi taaaaa ana sayfadan duydum geldim. bana demişsin.
fsoyarik Üye
Sevgili adminim Nizipte olmadığımız için her türlü konuya uzak kalıp sana yardımcı olamadığım için üzgünüm.bu konuda ziyafeti kim götürüyorsa işleri o görsün felsefesi ile yaklaşmıyoruz tabi Eski resim adresi geçersiz.
admin Yönetici
Her zamanki gibi yinehaklısınız Fatih abi, fakat katılımları noktasında nasıl bir çaba harcayabilirim bilemiyorum...
fsoyarik Üye
Sevgili dostum senin işin başından aşkın,sana yüzümüz yok abi şunu yapalım veya yapın diye.Zaten yengem kumsa olanNizip com yüzünden ne zaman sizi evden kovacak bilemiyorum.Ancak Bursa şehri emrine amade haberin olsun.. İçinde sevgili orhan kardeşimizde olmak üzere iki veya üç kişinin bulunduğu bir komisyon birebir kurum müdürleri ile görüşür birer yetkili üye alınır be konunun başına mod olmadan benim gibi geçerse hemen hemen her konuda Nizip halkı site sayesinde, tapudan verği ödemeye,sağlıktan ,mezarlık ziyaretine kadar her şeyi sorabildiği gibi her türlü v atandaşlık bilgisinede sahip olabilir diye düşünüyorum.. Kıymetli dostum biz burada bir ilki başlattık. Gazeteci,siyasetçi ve tüm belde başkanlarını ayda bir sağlık konusunda toplayıp meseleleri görüşüyoruz.Tabi kaymakamdan izin alarak her konuya parmak basıyoruz.Örneğin Yap işlet devret modeli ile 30 dönümlük yeni bir hastane yapmayı planlıyoruz. Selam ve hürmet ile.
admin Yönetici
İmamoğlulunun kitabından bir kaç parağraf Bir arkadaş Nizipliler en elverişsiz doğa koşullarına karşın Prof. Fox ve Prof. Forsberg gibi bu konuda dünya çapında otorite sayılan bilim adamlarını hayran bırakan, bağları bahçeleri oluşturabilme becerisini gösterebilmişlerdir. Nizibe has sulama teknikleri, ekim teknikleri, (telbis, masara, hat kesim, evcik kurma, bozma, kubara yatırma, vs.) Nizibe has sebze, meyve türleri varsa bilimsel araştırmalar … Bir arkadaş şire bekmezi araştırmıştın biraz geliştirip, turşu, tarhana benzeri ekleyebilirmisin.. Kamışlı ve Kıraç mevkiinde tarih öncesi mağaralar varmış fotoları ve varsa bilgileri lazım. Hamam çukuru hakkında bilgi lazım. Bir arkadaş Ezo gelin var fakat iskani hakında bilgi yok. Nizipliler derin tarihlerini barak havalarında (ezo gelin ve iskani ) ile yakmakta, halayları ile yad etmektedir. Çark kilidi gibi kullandığımız eski aletleri ön plana çıkaralım İslam tarihinde Nizip’i araştırdım, fakat civar bölgelerle ilişkilendirilip daha derin arşatırmalar yapılabilinir mi ?
ahmetaksoy Üye
sevgili admin ,görev bekliyoruz.
cengizkrbck Üye
abi Nizipli_kurt varya...
admin Yönetici
Osman abi ulaşım için hazırladığın çalışma için teşekkür ederim. Sn.Karadağ dan da nakliyat ve kargo bilgilerini alır ve ayrı başlık olarak atarsak güzel olacak.. Ören yerlerimiz konusunu turizm başlığı altında değerlendirmeli ve nizibin turizm ve gezilecek yerlerini detaylı bir şekilde paylaşmalıyız. Arkadaşlar bilgilerini sana yönlendirirse daha da güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır. . Metin Kılıçparların güzel bir düşüncesi vardı sizle paylaşacaktır.. Menüleri ben oluştururum.... Ahmet aksoy beyden, Nizipdeki tüm dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarının yapılarını, başkanlarını, bugüne kadar yaptıklarını, yapacaklarını, telefon bilgilerini falan istirham ediyorum.. Akhaneton, nrt video kayıtlarında, Nizip geceleri varmı ? onları sana tarif edeceğim şekilde küçültüp nrtmedya sitesine koyabilirsin, biz oradan çekelim. Gerekirse Osmanla ben konuşurum. Ayrıca anonim parçalarda varsa onlarıda paylaşmanı bekliyorum... .
admin Yönetici
Teşekkür ederim. Benim amacım sadece ilçenin değerlerini tanıtmak, öne çıkarmak, ilçeden kopanlara sevdirmek ve ulusal da tanıtımına faydalı olabilmektir. Şu bu site açılmış pek önemsemiyorum... Forumu olanlar hariç :) .
admin Yönetici
Amaç ilçemizin tanıtımı olunca ve Nizip.com mayası da tutunca her dakikamı buna ayırır oldum, rüyamda bile fikirler üretiyorum. Allah sonumuzu hayır getirsin :). Tezler.... Nizip’lilerin tezlerini yayınlamayı düşünüyorum. Bu konuda bir kaç arkadaşınızın olumlu fikirlerini alırsanız, özetlerini kütüphanemize atalım... forumda da bir başlık açıp, Tarhan’ın ve Orhan’ın resimleri yayınladığı gibi daha özetini yaynlarız, kütüphaneye atıldıkça.... Haydi ozaman pamuk eller telefonlara :) Olumlu mesajlarınız gelince Kütüphanede yer açacağız..
admin Yönetici
Nerde kalmıştık ? . Özellikle ana sayfadaki konulara kişi ayırımı yapmadan yorumlarınızı bekliyorum . Birkaç gün kapalı kaldık, bir kopukluk oluştu, hızı tekrar arttırmak için çeşitli konularda açılamsında fayda var, yardımlarınızı bekliyorum.. . Görev üstlenen az oldu, yoksa nokta atışımı yapayım :).
admin Yönetici
Sanırım normal üyelerimiz bana daha çok yardımcı olacak. Mod olan arkadaşlarda durgunluk oluyor.... Arkadaşlar yukarıda yazdıklarımla ilgili bana nasıl yardımcı olabilir ve görev alabilirsiniz ? İster özelimden ister buraya yazın paylaşalım... Yeni konular üretelim....
Gökhan Dokuyucu Üye
Abi bu taş bana ise ben boşluk buldukça girebiliyorum derslerden boşluk buldukça ama Nizipte olduğumda baş üstüne ;)
admin Yönetici
folklorumuz, başarılı gençlerimiz, ilçede buluş yapanlar vs.vs ne bulursak kontrollü şekilde aktarmamız lazım
muharrir Üye
Nizip Eğitim ve Dayanışma Derneği yeni bir solukla,tatlı bir heyecanladaha da önemlisi "Vira Bismillah"diyerek yola koyuldu.Sesimizin bu seçkin platformda yankılanmasına olanak sağlayan dostlara teşekkürü bir borç biliriz.
Omer Copur Üye
Zeugma konusunda bence daha bir geniş çaplı düşünülmeli. Olaya bir de şöyle bakalım. Mesela yurt dışından biri Googleda Zeugma yazdı ve sitemize girdi. Burda sadece resim ve anlamadığı türkçe şeyler bulmuş olacak. Bence şunlar yapılabilir:. 1) Daha güzel ve tanıtıcı bir resim arşivi oluşturalım. 2) Siteye ingilizce içerikli bilgiler de ekleyelim. Bana yazı verirseniz memnuniyetle çevirebilirim.. 3) Bu adamlar buraya nasıl ulaşacaklar, nerde kalacaklar, otel vs. bilgileri ayrıntılı bir bölüm oluşturalım. Bu konuda kamu kuruluşları ile de oturup iyi bir plan yapmak lazım. Mesela belediyede böyle bir tanıtım işi ile uğraşan ofis kurulabilir.. Eğerbunları yapabilirsekdışarıdan gelecek turistler için de tanıtım sağlayabiliriz. Mesela Fransadan bisikleti ile gelip kapadokyada tur yapan insanlar vardı. Bu tür grupları buraya çekebiliriz. .
admin Yönetici
Aromel teşekküre ederim, Uzun zamandır fikir üreten ve destek sözü veren kişi sayısı bir elinparmakları kadardı.. Resimler bölümü yeniden tanzim ediliyor.. Muharrem bey vardı İng.İçerik ekleyen, iş yoğunluğundan giremiyor bir müddettir. Fakat Nizip.com daki ilginç bulduğun tüm yazıların altlarına ingilizce yorumlarını atabilirsin. Bunu diğer arkadaşlarda yapmalı. Size bu konuda müteşekkir oluruz... Zeugma ofisi gayet güzel bir düşünce. Aslındasadece Zeugma için düşünülmemeli, Ören yerlerimiz hakkında kapsamlı bir araştırma yapılmalı. Ulaşımfirmaları eklenmişti, bir harita eksik orada, onuda Ramazan bey bu hafta tamamlar sanıyorum. . Bize şuan tarihler lazım. Nizipde hangi gün ne olmuş, binlerce tarihe ihtiyacımız var.... Elinde bilgi olan bize atsın lütfen admin@Nizip.com.
Subutay Üye
Admin abi ben bir zaman atıyordum İngilizce içerik, pek rağbet görmediği için atmıyorum. Ama isterseniz elimdeki bazı kaynakları atarım.
ottomanempire Üye
Bİ İŞE YARAMIYORUZ AMA İŞ DÜŞERSE YAPARIZ
istanbulkurutemizleme Üye
selam sayın abim benimde elimden gelen bir şey olursa yapmaya hazırım yaptıklarınızdan dolayıda bir Nizipli olarak sizlere teşekkürü bir borç bilirim
istanbulkurutemizleme Üye
abi banada görev verirseniz kabul ederim yani herşey nede olsa NİZİP içindir.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim