Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizip Trafik Hastanesi Neden Bir Türlü Kurulamiyor

Görüntülenme: …

hazal1 Üye
Yillar öncesinden planlanan ve hatta yeri bile belli olan Çevre Trafik hastanesinin temeli bir türlü atilamadi..Yoksa bu projeden vazmi geçildi bilemiyorum..Dutlu köyü E-90 Kuzey yönünde simdiki Bölge Trafik Merkezinin oldugu bir yere bir Trafik Hastanesinin tesisi ile ilgili bir çalismanin yapildigi fakat Kriz nedeni ile ertelendigini duymustum.Krizler geçti ama tesisin temeli atilamadi.Böyle bir hastane her bölge için zaruret teskil etmektedir.Gazateci arkadaslarimiz takip edebilirlerse bu konuda bizi aydinlatsinlar...
Ramazan Tarhan Üye
Ben konuyu ilk defa duyuyorum.Ama Çok önemli bir konu.Bilindigi gibi
Trafik Hastanelerinin en önemli özelligi TRAMVATOLOJ? ünitesinin
bünyesinde barınd?rmas?d?r..Trafik kazaların?n tümü hastanelerdeki bu
bölüme gitmektedir.Ne yaz?kki Nizip Devlet Hastanesinde böyle bir birim
yoktur.En yak?n ?ahinbey T?p Fakültesi Ünitesidir.Zaten hastalar oraya
ula?ana kadar ya can vermekte ya da sakat kalmaktad?rlar.Böyle bit Hastane
Suruç-Uluyat?r bölgesindeki tüm kazalar? an?nda kar??lar..in?aa edileci
ümidim pek yok ama hakikaten akibetini ben de merak ediyorum.Gül han?ma da
bu hususta tesekkür ediyorum...
ahmeter Üye

AB? TARLASINI SATAN MÜN?BÜS ALIYOR...ÖZELL?KLE SURUÇ MÜN?BÜSLER? ANTEP YOLUNU FORMULA-1 YAPMI?LAR..ALANSOLAR ?UMAHERLER C?R?T ATIYOR BU YOLLARDA..AMA ?AKA B?R TARAFA BU HASTANE ?Y? OLUR DER?M.HALFET? ?LE B?REC?K YOLU,KARKAMI? ?LE N?Z?P YOLU VE URFA ANTEP YOLUNDAK? TÜM KAZALARIN TEDAV?S? BURADA YAPILAB?L?R.?Y? B?R GÖRÜ? BENCE.. EEEE K?M K?ME NE D?YECEK..K?M YAPACAK BU TES?S?...VEYA SORUMLUSU K?M..B?LEN VARMI ACEP....
ayferulu Üye
Ben 3 gün yaya yürüsem bile Suruç arabalarına binmem..
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Peki Nizip Devlet hashanesinde böyle bir bölüm aç?lamazm??
yani ayr? in?aat, bina derken epey masrafl? olur o i?
guruguru Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
ben böyle bir hasteneyi ilk defa duyuyorum ama bildigim kadar ba?ka ?ehirlerde de böyle hastaneler yok ama tabii bizde olursa iyi olur.....
ahmetaksoy Üye
ÖNCELL?KLE N?Z?P A?I?I ,HAZAL HANIMI KUTLUYORUM.BU ÖNEML? KONUYU GÜNDEME GET?RD??? ?Ç?N?
Evet,bölgemiz çok yo?un olan bir ta??ma mekezidir.bu nedenle devlet planlama ve yat?r?m pro?ram?nda y?llarca önce ,belirlenmi? olan bu hastanenin yap?lmamas?n? kanatimce yine siyasilerin acizli?i olarak,degerlendiriyorum?neden derseniz ?bizim vekiller aras?nda bu gibi çeki?meler oldu?u için bu gerçekle?medi?ancak konum itibar? ile hazal hn.da dedi?i gibi.buraya bu hastane ?art,çünkü kazaların yo?un oldu?u ve bir çok yere Nizip kilit konumda olduüu için bu ?artt?r.örne?in.bal?kesir in alt?nova gibi küçük yerle?im biriminde bu hastane kurulurken?sinek avlamaktad?r.buras?.temenimiz kaza olmamas? ama?yo?un kazalar oluyor?bu bak?mdan ilçemiz bölge trafik in oldu?u yörede bu hastane yap?labilir?bizim Nizip vekilli ve bel.ba?kan? bu hususta bast?r?rlarsa bu hastanenin kurulmas?na ,sebep olurlar.isteseler bu hastane kesin yap?l?r.çünkü yat?r?m program?nda zaten vard?.?yeterki biz istemesini bilelim.sagolsunlar.RAMAZAN BEY,HAZAL HN,v.s gibi çok degerli Nizip a???? Nizip in ekme?ini yiyen Nizip lilerimiz var.ALLAH bu dostlar?m?zdan raz? olsun..ben AHMET AKSOY olarak bu arkada?lar? kutluyorum..
..........S?Z?N BU ?NCE VE DE?ERL? DÜ?ÜNCELER?N?ZDEN DOLAY? KUTLARIM.........
.............................
Ramazan Tarhan Üye
Ben de Trafik Hastaneleri ile ilgili bir ara?t?rma yapt?m.Türkiye genelinde 159 tane
facia bölgesi var..Yani trafik kazaların?n çok s?k oldu?u bölgeler.Bunlardan birisi de
Birecik Tünelidir.Her y?l ortalama 9 kaza olmaktad?r..Yani neredeyse her ay bir kaza..
En me?hur kaza ?ran Hac? kafilesini ta??yan otobüsün tünel çık???nda Birecik'in içine
uçmas? sonucu 38 ki?inin ölümü ile sonuçlanan kaza haf?zalardan henüz silinmedi.
Yine E-90 Karayolu y?ll?k kaza ortalamas? ile Türkiye istastiklerinin üzerindedir.Admin
karde?imizin bahsettigi gibi Nizip Devlet Hastanesine TRAMVATOLOJ? ünitesinin
konulmas? ile bu i? hallonulm?yor.Trafik hastaneleri çok özel bir hastanedir ve sadece
Trafik kazalarına tahsis edilmi?tir..Baz? bölgelerde bu hastanelerin ismi ?LKYARDIM
HASTANES? olarak ta geçiyor...?nsan hayat? kurtarma önemli ve kutsal bir vazifedir.
böyle bir yat?r?m plan? varsa geçikmeden yap?lmas? gerkir.
fsoyarik Üye
Sevgili Nizipli karde?lerim söyledi?iniz çok do?ru.Bir hastanenin kurulmas? bulundu?u yerin nufus,co?rafi özellik ve hasta potansiyeli ile bire bir örtü?mesi gerekmektedir.Kanatimce Birecik-Nizip aras?nda (Nizibe yak?n olmak kayd?yla) Çevre trafik hastanesi de?ilde bir Bölge trafik hastanesi kurulmas? mümkün.Ancak böyle büyük bir hastane kurulmas? için Ahmet beyin dedi?i gibi siyasilerin bu i?e sahiplenmesi laz?m.Zira büyük yat?r?ma girdi?i için 5 y?ll?k yat?r?m plan?na girmektedir.Uzun ve gayretli bir u?ra? laz?m.
ahmetaksoy Üye
ZATEN,S?YS?LER?M?Z B?RAZ GEÇM?? HÜKÜMET KARAR VE YATIRIM PROGRAMLARINI ,ARA?TIRIRSA BURANIN,ÖNCELL?KLE B?R TRAF?K BÖLGE HASTANES?N?N ,YAPILMASI KARARLARINI BULACAKLARINA ?NAN?YORUM.BU KONUDA ARA?TIRMA YAPILMASINI HASETTEN ÖNER?YORUM.TAB?K K?,?KT?DAR VEK?LLER?NE BU ?? DÜ?ÜYOR?
...............................
ahmetaksoy Üye
ZATEN,S?YS?LER?M?Z B?RAZ GEÇM?? HÜKÜMET KARAR VE YATIRIM PROGRAMLARINI ,ARA?TIRIRSA BURANIN,ÖNCELL?KLE B?R TRAF?K BÖLGE HASTANES?N?N ,YAPILMASI KARARLARINI BULACAKLARINA ?NAN?YORUM.BU KONUDA ARA?TIRMA YAPILMASINI HASETTEN ÖNER?YORUM.TAB?K K?,?KT?DAR VEK?LLER?NE BU ?? DÜ?ÜYOR?
...............................
bilaldortbudak Üye
dfbdfbdfbdfbfbdfbdfbdfbfbd
bekirsen Üye
Evet size tesekkür ediyorum. Bu konu daha önce gündeme al?nd? ama iktidar ile yerel yönetimin de?i?mesi bu konuyu ortadan kald?rd?. Ben bir gazeteci olarak bu konuyu ?hlasHaber Ajans? (?HA) gündemine alarak yetkililerle görü?ece?im. ?n?allah bukonu bir an önce çözüme kavu?ur. Sayg?lar?mla... Gzt.Yzr. Bekir ?en
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici

Bir yetkili ile görü?mem sonucunda,
?uan gündemde böyle bir hastanenin olmad???n?, çok gerekli olmas?na ra?men, devlet planlama te?kilat?nda da yer almad???n? söyledi. Trafik hastanesi olarak Gaziantep kar??yakadaki hastanenin ?uan için hizmet verdi?ini söyledi..
oktay2 Üye
Trafih hastanesi degil de Nizip'e acil Mobliyet hastanesi laz?m..Hergün birkaç ki?i mutlak surette çarp???yor zaten...
oktay2 Üye
Trafih hastanesi degil de Nizip'e acil Mobliyet hastanesi laz?m..Hergün birkaç ki?i mutlak surette çarp???yor zaten...
oktay2 Üye

Ben hatirliyorum...Mustafa TA?AR bir cami aç?l??? için Nizip'e gelmi?ti..Orada yüzlerce ki?iye bu hastanenin sözünü verdi...Tabiki siyasilere ne kadar güven olur oaras? bilinmez..bugün söyler yarın inkar eder.....
oktay2 Üye

Ben hatirliyorum...Mustafa TA?AR bir cami aç?l??? için Nizip'e gelmi?ti..Orada yüzlerce ki?iye bu hastanenin sözünü verdi...Tabiki siyasilere ne kadar güven olur oaras? bilinmez..bugün söyler yarın inkar eder.....
oktay2 Üye

Kalender Üye
bu ba?kan vekil olsayd? valla buraya hastanede yap?l?rd? yolda yap?l?rd?.tar?m meslek lisesi gitmezdi ama malesef ne yapars?n?z. buda sa?l?k olsun
Mustafa KANAL Üye
Neden kurulamadığını yetkililerin bire bir ağzından öğrenmekle olur..Buda en sağlıklı bilgi olur...
HakanSahin Üye
antep te daha yeni kuruldu

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim