Nizipde Spor ve Gençlik

NIZIPLI GENÇLER VE SORUNLARI

Gökhan Dokuyucu Üye
bizim durumumuz yinede allah cok sükür türkiyede ögrencilerden cok daha iyi( onun için size burs imkan? sa?lamoyr devlet ama burda...............) :) gerçekten komik bir durum ama do?ru ben zaten türkiyede ö?retmenlik yapmay? dü?ünmüyorum çünkü türkiyede beyine önem vermiyorlar benim bölümüm gere?i bir y?lda avrupa için petegoji dersi al?p bizi avrupa ya gitme hakk? verecekler ben ?uan gitmeyi dü?ünüyorum ama mezun olmama daha var in?allah dü?ünçemi de?i?terecek kanunlarr çıkar da bir beyin göçü daha gerçekle?mez bir dü?ünün bu ortamda bir de evleneçe?im bir de bu dünyaya çocuk getireçe?iz geleçe?ini bilmeyen bir bir çocuk daha ben bu a??r yükü kald?ramam babam bana her zaman demi?tir "kendinden emin oldu?un zaman evlen ve hayat ?artların iyi oldu?u zaman çocu?unu dünyaya getir.. aç? cekmesin torunum" diye.... e?er Nizipi az çok aile yap?s?n? bilirseniz bir evde en az 4 çocuk vard?r tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz...o eskidenmi? çok çocuk çünkü o zamanda da?da tarlada çal??acak insan laz?md? atalar?m?zda ma?allah 20-25 aras? çocukalar? varm??........... ?imdi nokta koydu?um yerleri sizin hayal güçünüze b?rak?yorum burdan ahmetaksoy sesleniyorum yukar?daki yaz?y? gazetede yay?nlayacak m?s?n?z.
ck Üye
arkada??m çok güzrl bir konuya deyinmi?sin seni kutlar?m babana rahmet allah raz? olsun allah tuttu?unu avrat etsin belki bizde üniversiteli olabiliriz bunun için arkada??ma çok destek veriyorum
Gökhan Dokuyucu Üye
çok sa?olun arkada??m?z san?rsam bu y?lki N?Z?P ÖSS B?R?NC?S? cengiz karabacak öncelikle kendisini tebrik ederim ba?ar?s?n?n devam?n? dilerim bizden bilgini mahrum etme böyle iki sat?r biza yetmez.........
imam Üye
GENÇL??E SAH?P ÇIKALIM. Aziz Mü'minler! Topluma hayat veren kan damarlar? mesabesindeki en büyük milli hazinelerimizden biri de gençliktir. Gençlik, cemiyetin güç kayna?? ve toplumun devam?n? sa?layan ilahî bir emanettir. Gerçe?in ????? olan ilimle, faziletin temeli say?lan edep ve terbiye ile mücehhez bir gençli?e sahip olan milletler, yarınlarına ümit!e bakabilirler. Aksi takdirde, gelecek meçhullerle, ümitsizliklerle dolu olacakt?r. O halde, sahip oldu?umuz bu bitmez tükenmez hazinenin istidatların? ve kabiliyetlerini en güzel ?ekilde de?erlendirerek onlar? ayd?nl?k yarınlara hazırlayal?m. Ruhen ve bedenen sa?l?kl? olmaların? temin edelim. Gençler, gerçek ilim, sanat, din ve ahlak kültüründen mahrum b?rak?ld??? takdirde maddi sahada cinsel içgüdülerin, manevi sahada da inanç buhranların?n çözülmeyen dü?ümleri aras?na s?k???r, bunun neticesi olarak da, ö?renme, inanma, sevme temayülleri bazan suküt-u hayal, bazan ihanet, bazan ruh kompleksleri ve intibaks?zl?klar ?eklinde tezahür eder. Saadet ve mutluluk kelimesini aslî anlam?ndan çok farkl? yönlerde manaland?rmaya ba?larlar. Mesela; para, ?öhret, mevki ve ?ehveti hudutsuz bir ihtiras içinde mes'ut olman?n tek ?art? zannederler. Bu ruhî ke?meke? içinde de din, milliyet, iman ve ahlak aleyhtar? telkinleri, manas? derinlemesine anlat?lmayan kavramlar?, siyasi sloganlar? ölçüp tartmadan kabul etmeye, kamplara bölünmeye ve bazen da kar?? kar??ya gelmeye ba?larlar. De?erli Mü'minler! Toplumda önemli bir yeri olan ve Peygamber lisan? ile övülen gençlerimizin maddi ve manevi yönlerin ihmal etmeden e?itelim, iyi bir insan ve iyi bir müslüman olmalarına çal??al?m. Onların dinine ve mukaddesat?na ba?l?, vatan?n? ve milletini seven ve bu u?urda fedakarl?ktan kaç?nmayan, sa?lam inançl?, temiz karakterli olarak yeti?melerine dikkat edelim. Hutbemizi Peygamberimizin hadisleri ile bitirelim. "Cenab-? Hak, k?yamet gününde yedi s?n?f insan? ar??n gölgesinde bulundurmakla ?ereflendirecektir. O gün O'nun himayesinden ba?ka s???n?lacak bir melce de yoktur. Bunlar; 1-Adil idareciler, 2-Rabbine itaatle büyüyen, olgunla?an gençler, 3-Kalbi camilere ba?l? kimseler, 4-Birbirlerini Allah için sevenler, 5-Güzellik ve mevki sahibi bir kad?n, kendisini kötü fiile davet etti?i zaman "ben Allah'tan korkar?m" diyerek iffetini koruyanlar, 6-Sa? elinin verdi?in! sol eli bilmeyecek kadar sadakay? gizli verenler ile 7-Iss?z yerde Rabbini zikrederek gözya?? dökenlerdir." [1] " Allah'?n en çok sevdi?i kimse, kötülükleri terk edip iyiliklere yönelen gençlerdir."[2].
imam Üye
?a?t?m kald?m, sustum, oldum divane, Hele bir cevap ver, gençlik nereye? Fikir, zikir, ?ükür hepsi bir yana, Ne olur bir sor, gençlik nereye? Sa?c?s?, solcusu hepsi bir âlem, Ne fikir ne kayg?, bak??? elem, Kan a?l?yor ülkem ben nas?l gülem, Gözün aç biraz gör, gençlik nereye? Yavru meyhanede, ana figanda, Gözleri bu?ulu baba isyanda, Bekliyor kara gün iki cihanda, Ki vebali çok zor, gençlik nereye? Bayku?lar dost olmu?, bülbüller yaban, Kurt kapm?? sürüyü, duyars?z çoban, ?stikbal bulan?k, e?itim ç?ban, Susma bir ak?l ver, gençlik nereye? Ne sorars?n imam gençlik nereye, ?öhret ister kimi tapm?? paraya, Kimi bayg?n yatar, mahkum biraya, Dönüyor ba??m der, gençlik nereye? gökhan karde?imize kar?? çıkmayanlara selam olsun.....
imam Üye
kar?? çık?n ki fikir üretilsin söyledikleri hep do?ru sizde bir yanl?? söyleyin gökhan karde?imizefarkl? fikirler üretilsin örne?in Nizipte bir gençlik yürüyü?ü yap?ls?n de?il mi canlar. bu konuda ba?ar?lar gökhan bir dost..
Gökhan Dokuyucu Üye
sevgili Nizip.com ziyaretçileri :. öncelikle sitemize Nizip milletkevilimizin de girdi?ini de biliyor muydunuz bunca ayd?r bu konuyu burda yay?nlad???ndan büyük ihtimalle haberi vard?.Ama hala bir yorum göndermedi biz sizi milletin vekili olarak seçmedik mi efendim.. bu konu çok önemsiz bir konu geliyor size de?il mi sadece seçim zaman? gençleri sormay?n lütfen .... bu gün bu kadar yaz?yorum ama cevap yazmad???n?z her gün size hitaben yaz?lar yazmaya devam edeçe?im . sadece aç?l??lar ve kutlamalr için gelmeyin Nizipe açık oturumlara da kat?l?n NRT de program yap?n dinleyin sorunlar?m?z?....
felsefefe Üye
Ben bu konuya bir kaaç kez yazma denemesinde bulundum sonra geri vaz geçtim. Mehmet Akif pek güzel söyler biz orta ya?l?lar sadece kendi bildi?imizi do?ru kabul ediyoruz. Oysa gençken öylemiydi içimizde f?rt?nalar eser ve biz sanki dünyay? yeniden imar edecekmi? gibi fikirler üretirdik. Yeni kavramlar yeni konular vs... Ama art?k olayların öyle pek bizim istedi?imiz gibi ba?lamad???n? geli?medi?ini ve sona ermedi?ini gördük. Geçen gün Ravza Yay?nlar? sahibi Mustafa kasadar''''la konu?uyoruz ve ben biz ne yap?yoruz veya yapabiliyoruz diyorum. Benden bir ümitsizlik görmü? olmaml? ve ya?ant?m?zla hayellerimizin asla birbirine benzemeyece?ini söjylüyor bana. Hayallerimiz veya olmas? gereken veya olmas? ?art olanlar. Ancak hayal etmeyince o hayal için sava?may?nca da ya?ant?m?z?n anlam? kalm?yor. En çok ta gençken hayal edilir. "Code" style="WIDTH: 91.68%; HEIGHT: 141px" Gençler önce hayallerinizi bir ka??da yaz?n. Sonrada bu hayaller için yapman?z gerekenleri yaz?n. Bu yapman?z gerekenleri tarafs?z olarak (siz siz olmadan) okuyun, yapman?z gerekenlerden yap?labilir olanlar? ayr? bir sutuna yaz?n ve onlar? yapmaya ba?lay?n. Önce kendiniz için sonra da bizim için ...... Selamlar ve sayg?lar
Gökhan Dokuyucu Üye
öncelikle felsefe abi bensizden ümiti kesmi?tim size att???m özel mesaj? kimseye atmad?m : önemli olan ya? de?il insan?n ruhu genç olmal? yani gençleri anlamak için büyüklerimiz zaman yolculu?una m? çıkmal? tabii ki bu da hayal demek ki bizim i?imiz zor .. ..........
fsoyarik Üye
Sevgili gökhan bir devlet büyü?ü en az yirmi y?lda yeti?ir.Yine kamil bir insan ise tam k?rk y?lda yeti?ir. Çok afedersin bir e?ek ise k?rk günde s?pal?ktan çıkarak e?ekli?e ad?m atar.Biz insan?z ve bir dünyam?z var.Benim senden ricam ilçemizin bir tane milletvekili var.onuda y?pratmamak laz?m.Hislerini çok iyi anl?yorum çok temiz niyetler ta??d???n?da biliyorum.Millet vekilimize yasa çerçevesinde görü? ve temeni gönderebilirsek daha iyi olur.Gözlerinden öperim.
admin Yönetici
Osman abi yaz?n? öyle be?endimki içimden yaz?y? çerçeveleyip duvara asmak geldi. Bence bu mesajla?malardan al?nacak ders veya en iyi ö?üt müsaadenle çerçeveleyip foruma ast???m o küçük para?raf oldu. Seninde buyurdu?un gibi hayallerimizi bir yere yazmal?, olmas? için gerekenleri alt?na not almal?, hatta sonuçlar? ile neleri kazan?p kaybedece?imizi de tartmal? ve yola ö?le koyulmal?y?z. Tekrar tesekkürler. Gökhan karde?, sevgili fsoyarik'in dedi?i gibi, vekilimiz gerçekten de?erli bir insan, de?erli bir vekil. Nizip için yapt?kların? belki sen duymuyorsun ama gerçekten ç?rp?nan bir insan. Daha fazlas? olmal? kabul ediyorum ama onunda dedi?i gibi elini ta??n alt?na koyan çok az. Geçen bir yemekte idik, sa?olsun lutfedip geldi yan?ma oturdu, in?aat nas?l falan derken konu, hastaneye ve di?er kurumlara geldi. Siteyide takip etti?ini, vakti oldukca mesajlar? gözgezdirdi?ini, içlerinden mant?kl?olanlar? ara?t?rd???n? ve konunların takipcisi oldu?unuda söyledi. Neyse konuyu da??tmadan,Nizip insan?n?n çok laf söyledi?ini fakat i? ba?a dü?ünce öne at?lan pek az oldu?unu veya arkas?na dü?eninbir elin parmaklar?say?s?nca bile olmad???n? üzülerek söyledi. Çok kararlar al?yoruz, toplant?lar yap?yoruz, tart???yoruz fakatbirlik olam?yoruz dedi. Bence hakl?, Nizip halk? benim gibi çok konu?up, icraat yapmayanlarla dolu :).
ahmetaksoy Üye
lütfen arkada?lar,kim seyi incitmeden sayg? ve sevgi içerisinde derdimizi anlatal?m ve çözüm önerelim.olmaz m?...milletvekillimiz say?n SARI gerçekten Nizip için bi?eyler yapmaya çalışıyor.ba?ka vekiller gibi seçilip bidaha Nizip e gelmemezllilik yapmiyor en az?ndan.onuda bilelim. selamlar.
deniz63 Üye
gökhannnn, sen mehmet sar?'n?n kaç defa yan?nda bulundun,kaç defa s?k?nt?ların? dile getirdin....hem sar?'n?n i?i gücü yok senin i?inlemi u?ra?acak,60 milyonun toplumsal sorunu varken.....Madem senin bir sorunun var,git görü? yan?t alamazsan yapars?n kulisini, adam ankara'da de?il ki, sabahtan ak?ama kadar Nizip'in içinde geziyor, di?erleri gibi 5 senede bir oy istemeye gelmiyor.Bende biliyorum gençlerin sorunlar? çok seni bu konuda sonuna kadar destekliyorum, fakat dert bir de?il ki hemen her?ey hallolsun...B?RAZ DAHA SABREDEL?MMMM
İLYAS Üye
kenan bu meksika dalgas? sen?n icin abicim.
EmilyTheStrange Üye
burda Nizipli genclerin sorunlarini tartisiyoruz degilmi? bana bu konu biraz kayip olmus gibi geliyor... o yüzden ufakdan baslayip: bana su devlet hastanesinin numarasini gönderin... lütfen:) gurbette olsakda sonucta nizibin bir genciyiz... eger hastane görevlilerinden biri bu siteye girip cikiyorsa: benim staj icin müracaat dilekcesini aldinizmi??? bak eger hemen cöpe falan attiysaniz... cok kizgin olacam ya koca internette bulamadim (hele adresinden hic laf etmim... ortalikda hic yok) simdiden tesekkür ederim, yok simdiden etmiyorum.... bana yardimci olduktan sonra tsk edecem
Gökhan Dokuyucu Üye
öncelikle hastanenin telefon numaras? ve al?nan adres 0342 517 54 00 https://www.angelfire.com/md/organbagisi/gaziantep.html SON YAZI ÖNCEL?KLE BENDE ARTIK S?Z?N G?B? OLMAYA KARAR VERD?M S?Z?N G?B? S?TEYE SADECE B?R?LER?YAZI YAZMI? MI?D?YE G?R?P E?ER YAZI YAZMI?SA HEMEN ONA KEND? DO?RULARIMLA KAR?ILIK VER?P ONUNDA S?TEDEN AYA?INIZI KESELM? MANTI?IYLA HAREKET EDEÇE??M ÖNCEL?KLE BEN K?MSEY? ?NC?TMEK G?B? B?R DÜ?ÜNCEM YOKTU E?ER YAZILARIMI ZAHMET ED?P OKURSANIZ BUNU H?Ç B?R ZAMAN YAPMADIM S?TEYE HEP YAPICI YAZILAR YAZDIM AMA B?R?LER? S?YAS? DAVRANIYOR YAPALIM D?YOR HAD? YAPALIM DED?KTEN SONRA KIRK DEREDEN SU GET?R?YOR BU LAFIM AHMET AKSOYA KEND?N? B?R?LER?NE YAN? M?LLETVEL?NE YADA BELED?YE BA?KANIMIZA YADA ...... ?SPAT ETMEYE BURDA ÇALI?MA SANA SÖYLED?KLER?M? ÖNCEL?KLE YAP! GÖRMEK M? LAZIM SÖYLEY?N ADRES?N? G?D?P KONU?AYIM BEN? D?NLEYECEKSE NEDEN OLMASIN LÜTFEN BEN? BA?KALARI ?LE KARI?TIRMAYIN BEN BU S?TEY? EL?M?N GELD??? KADAR REKLAMINI YAPMAYA ÇALI?TIM AMA H?Ç B?R ZAMAN ?Ç?N MENFAAT ?Ç?N BUNU YAPMADIM YAPANLARA SELAM OLSUN . BU N?Z?P? S?ZE BIRAKMI? DE??L?M AMA ?UAN BEN B?R Ö?RENC?Y?M AMA ZAMAN GELEÇEK ............... BU BO?LU?A YAZAMADI?IM YAZILARI ?CRAAT OLARAK YAPAÇA?IM... 2 AYDIR BU YAZIYI YAYINLIYORUM ?LLAK? YORUM YAZMANIZ ?Ç?N B?R?LER?N?N DAYISINI MI TORP?L?NE M? LAF ATMAK GEREK?YOR DU.............. ADM?NDEN GERÇEKTEN ÖZÜR D?L?YORUM AMA BEN?M N?Z?P A?I?I OLDU?UMU B?L?YOR HER YAZDI?IM KEL?ME N?Z?P ?Ç?N YA?IM 20 SONUNA KADAR ?DEAL?ST?M H?Ç B?R ZAMAN YA?LANSAM B?LE REAL?ST OLMAYAÇA?IM.... FAT?H AB? ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN ALLAHUEKBER!!!!!
ahmet aksoy Üye
BAK ,GÖKHAN BEY,sen çok ileri gidiyorsun bana göre,bence CAH?LSIN SEN,kendi dü?üncem.neden dersen ,bak dinle ve ders al,emii...sen geldin tan??t?k degil mi..yan?na ?NSAN DOSTU K?YMETL? KARDE??M ...DERV?? DÖRTBUDAK ? verdim degilmi sana yard?mc? olmas? için öylemi..yoksa yalanm?..o karde?imde pe?ine dü?tü yard?mc? oldu degil mi..peki biz ne yapal?m...söyleyin senin gibi günde 20 ki?i geliyor.hiç birisi seninle ilgilendigim gibi ilgilenmedim.biKERE Sevildigini bil....Ç?ZMEY? a?mal? de?ilsin .Ama daha öteye gidersen buna musade etmem.....bak can?m sen senden büyük ?eylere kalk?yorsun.bu bence ?NTHARDIR.yaz?k biz ALLAH için ?NSANIMIZA yard?mc? oluyoruz.mecburiyetimiz yok.kimse zorlayamaz bizi...Ama biz bu çal??may? yaparken sadece Allah için yap?yoruz..bunu bikere bil..bilmeni isterim.senin için D?Nimi y?kamam..ha Gelelim S?YAS? simalara yaranma ile ilgili ?THAMINA ..ha orda DURACAKSIN...i?te ben yakana yap???r?m hemde fazlas? ile...bak can?m senin o dedi?in milletvekilli ve ba?kan hak?nda aylarca kimsenin A?ZINA dahi alamayaca?? çok ?ey yazd?m..Ama sagolsunlar..onlar çok AYDIN.B?LG?L?.KÜLTÜRLÜ VE ÇALI?KAN ?AHS?YETLERD?R.bir gün olsun yüzumuze gelip bi?ey dememi?lerdir.çünkü hep hakl? ele?tirdim.hatta haks?zl?k yapt?m.ama yaranmaya çal??mad?m.bizim biraz azmimiz var bizi bezdirme...yapt?klar?m?z net olarak ortada.....senin gibi de?il...hem biz sana ne sözü verdik veya yapma mecbüriyetim varm?.söyle...bana sorarsan sen yard?m? hak etmiyon derim.çünkü i? yeriniz var da ondan...tamam?...TAKT?R? TÜM OKUR VE YAZARLARA BIRAKIYORUM...bir daha ele?tiri DOZUNU kaç?rmayal?m.çünkü o bizim esas mesle?imizdir..bizi koparamazlar..ama 1.hazirandan itibaren KALEM BIRAKMA EYLEM?M VARDI AMA S?Z?N SAYEN?ZDE YEN?DEN YAZMAYA BA?LAYACEM..ha memleket ve insan?na yap?lan her yat?r?mda eme?imin olmas?n? isterim.bu nedenle yap?lan tüm yararl? çal??malara deste?i seve seve veririm.lütfen kimseyi incitmeyelim....UMADI?IN DA? BA? YARAR......
ahmet aksoy Üye
gökhan bey.Ben tabiki SYAS? DÜ?ÜNCES? OLAN VE TÜM S?YS? DÜ?ÜNCELERE SAYGI DUYAN B?R ?NSANIM.DÜ?ÜNCES? OLMAYAN B?R K??? BENCE H?Ç B?R ?EDE BA?ARILI OLMA ?ANSI OLAMAZ...bende halk aras?nda SOLCU olarak bilinirim ama DÜ?ÜNCEMLE HEP GURUR DUMU?UMDUR.hata onunla yarg?lan?p cezaevi bile yat?p berat etmi? bir ki?iyim..peki ben AKP.SP.MHP,DYP L?? OLAB?L?RM?Y?M SENCE ,TAB? K? OLAMAM.AMA BA?INDA BULUNDUGUM kurum NEDEN?YLE TÜM S?YAS?LERE AYNI UZAKLIKTAYIM...LÜTFEN S?YAS? DAVRANILIYOR G?B? YALANLAR YAZMAYIN..TAMAMI BEN GÖREV?M NEY? GEREKT?R?YORSA ONU YAPARIM.B?RDE ALLAH ?Ç?N YAPARIM...AHMET AKSOY.TÜRK?YE YARDIMSEVENLER DERNE?? N?Z?P ?ÜBE BA?KANI
hakan27 Üye
Merhabalar arkada?lar ben Gökhan dokuyucu ile Ahmet Aksoy aras?ndaki olay için cevap yazmak istedim. Bu sitenin ciddi bir site oldu?unu dü?ünüyorum ve bu arkada?lardan ikili sata?malardan uzak durmaların? istiyorum. Ben Gazeteci Ahmet Aksoy'u tan?r?m. Sol görü?lü bir insand?r amabütün siyasi parti ba?kanlarına da sayg? gösteren biridir. Gelelim Gökhan karde?ime 20 ya??nda genç br delikanl?ya benziyor, hayattan çok ?ey ö?renmesi gerekir. Kendisi üniversite ö?rencisiymi? ba?ar?lar dilerim. Amabaz? ?eyler burada yaz?lm?? konu?ularak anla??l?r. Tüm okuyuculara sayg?lar?m? sunar?m.... Hakan
admin Yönetici
En güzel dostluklar kavga ile ba?larm??.Eminim arkada?lar tekrar elele verip, Nizip gençli?inin sorunların? çözmekiçin çal??acaklard?r. Daha elle tutulur fikirler üretmemiz laz?m. Gençler sorunu çok olan kendilerinizi görüyorsunuz, sizleri Nizip te uygulanabilecek fikirler üretmeye davet ediyoruz.
Gökhan Dokuyucu Üye
sadece diyeçe?im i?yerinin tamam? benimmi? :):) 2 abim çalışıyor ikisinide durumu ortada babam uzun çar??da semerci hiç bir zaman utanmad?m ama birilerin yarras? ka??t???m için bunlar? yazma ihtiyaç? duydu ama ben onun gibi yapm?yorum .... dervi? abi kalender bir insand?r sana da zaten yapacam dediklerinin arkas?nda dur dedim ama sen öyle ?eyler yazm???n ki ötlek biri olsam beni tehdit etti?ini sanaca??m ama sen bunu yapmayacak kadar karekterli bir insans?n unutma dostun bile dürüst olsun............. siyasede gelince ben ö?renciyim bu konular? sizin kadar bilmem ama bildi?im günlerde olacak:) bu siteyi öyle bana tehdit yakt?rarak lütfen kullanma biz okumu? insan?z dü?ünçelerini e?er hakaret edeceksen de güzel bir uslup kullanarak yap..
Gökhan Dokuyucu Üye
Beni yanl?? anlad???n? san?yorum e?er bir hatam varsa özür dilemekle bir ?ey olmaz ben ?imdi özür diliyorum e?er dost kalmam?z? istersen sende dilersin bu olayda burda kapan?r.
ahmetaksoy Üye
BAK CANIM KARDE??M GÖKHAN BEY,BEN SEN? TEHD?T ETMED?M SANA ÖYLE GEL?YOR.SADECE CAH?LL???NE DE??ND?M...AMA Y?NE ANLAMADAN CEVAP YAZ?YORSUN.ORADA ÖZÜR D?L?YORSUN B?RDE YETMEZ G?B? YOL GÖSTER?YORSUN ??TE BU YALN??...ZATEN ÖZÜR D?LENECEK B? KONU OLSADI BEN SANA BUNLARI YAZMAZDIM..SANA HAKSIZLIK YAPMAZDIM..SEN BABANA DE??NM???N SAYGI DUYARIM ELLER?NDEN ÖPER?M. O HELAL KAZANÇ SAH?B?...SAYGI DUYARIM..BENDE TAM TERS? SONDERECE VARLIKLI B?R A?LEDEN?M ..AMA HERKES BEN? PAZARDA VEYA SOKAKTA ÇORAP,BALON ,AYAKABI .VS.SATARKEN ?Y? B?L?R.AY?P DEG?L ÇALI?MAK...NEYSE BEN?M D?YECEK B?R?EY?M YOK SANA ...ÖFKE ?LE KALKAN ZARARLA OTURUR...SÖZÜNÜ LUTFEN UNUTMA....BAK BEN? ARADIN DED?NK? AB? BEN B?R HATTA YAPMI?IM TAMAM DED?M.ANLAYI?LA KAR?ILADIM..HATTA DED?N S?TEYE ÖZÜRÜMÜ BEL?RTEN B?R YAZI YAZDIGINI SÖYLED?N.ANLAYI?LA KAR?ILADIM..AYNEN ÖYLE AMA SABAH BAKTIGIMDA FARKLI YAZMI?IN KOÇUM YAPMA ÖYAPACAKSAN SANA HODR? MEYDAN...BANA YOL GÖSTERME...NE OLUR GÖZLER?NDEN ÖPER?M...EM?....HAD? BA?ARILAR....BÖYLE ?EYLERE BAKMA..MEMLEKETE HAYIRLI B?R EVLAT OL................................................................
hamas Üye
meraba arada?lar ben bügün Nizip sitesine üye oldum ancaksitey? incelerken birden kar??ma iyilik ve k?smses?zlerin sesi olan vedurust azimli olan b?r ab?m?z?n hak?nda gökhan ?s?ml? b?r kade?im abimiz in hak?nda yanl?? ve yersiz bir yaz? yazm?? malesef . say?n gökhan bey sen?n hak?nda yaz? yazd???n abimizi tan?mam???n cunku tan?sayd?n ileri geri yaz? yazmazd?n ahmet aksoy ab?m?zi y?lardan bu yan? tan?r?m bu insan senin belk? de hayat?da ya?atmad???n ve duyamad???n kadar ?nsanların umudu olmu? ve onlara dünyan?n en güzel duyguların? ya?atm??t?r ve b?zler ?ah?d olmu?uzdur. özel?kle özürlu kardeleimize yat?klarından bilgi verey?m beyend?k reaal çet?nkaya Nizip hükümet kona?? tedda? vs gibiher gencin hayeleti?i devlet ve özel kurulu?lara yerle?t?rd??i insanlar? göre bilirsin görmesen gel ben sana yard?mc? oluruM..? AHMET AKSOY SANA SÖZ VERDISE O SÖZÜN ERIDIR.SAVUN DU?U DU?UNCE VE ILKELER? GERE?I N? YAPAR.SAYIN GÖHAN BEY SEN YA?MURLU HAVA VE ESEN POYRAZDA UZERINDEKI CEKET? CIKARIP KIMSESIZ YA?LI BIR ?NSANA GEDIRIR MISIN ACABA?AHMET AKSOY N?Z?P ?Ç?N VEN?Z?P ?LÇEMIZIN GELECE?I OLAN GENÇLER?N ONA IHTIYACI VAR...?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim