ben biliyordum zaten..aksoy beni bekliyor..nereye gittigimi neler yaptığımı adım adım biliyor.son 3 haftadır müsait degildim.bu yüzden yemegi hep erteledi durdu..ama bu hafta müsaitim.mazeretim yok yani..ama verilecek yemek nerde olacak? kimler katılacak? nasıl bir program organize edilmiş? bunlar netleşirse bir yolunu bulup Nizip’e damlarız bizde...Yani dünyanın yolu...geldigimize degsin bari..degilmi yani..
belkız mesire alanında,yapılacak olan davet te,şeref verirsin.ayrıca üst düzey de,kaymakam bey ve belediye başkanımızda katılacaklar.kardaş buyursunlar,herkese yüreğimiz açık
Yaa hakikaten bu yemek tarihi 1 Nisana geliyor, önümzde 2 yol var, ya Ahmet abinin sayesinde hep beraber güzel vakit geçireceğiz, ya da fenatoslayacağız, artık hakkımıza hayırlısı ne diyelim. Resmi aç
mühterem tarhan,sen cezaevi hayatınıda biliyorsun?inan günler çok zor gecer,cezaevinde,ya kardeş sen mizahçılığada el atınsa sana hiç göcümüz yetmez? Resmi aç
Yaa hakikaten bu yemek tarihi 1 Nisana geliyor, önümzde 2 yol var, ya Ahmet abinin sayesinde hep beraber güzel vakit geçireceğiz, ya da fenatoslayacağız, artık hakkımıza hayırlısı ne diyelim. http://www.Nizip.comResmi aç
ya metal,
merak etme hayal kırıklığına uğramazsın,gelde sana soğan doğratak,olmaz mı?