Hayırseverlerimiz

Nizip Sevdalısı Dürümcü Emmi

muftah sever Üye
Istanbul’da faaliyet gösteren, Nizip kültür ve dayanisma dernegi baskani mehmet cankesen "dürümcü emmi’’nin" kültürel ve dayanisma faaliyetlerini yakindan takip etmekteyim. çok aktif çalismalar yapan dürümcü emmi’yi tebrik ediyorum. gerek Istanbul’da, gerekse Nizip’te tüm insanlarin yardimina kosup onlarin dert ve sorunlarini dinledigine defalarca tanik oldum. baskan dürümcü emmi ne mi yapti derseniz aklimda kalan hizmetlerden bazilari söyle; 1- dernek olarak 5 yildan beri bir türlü çikartilmayan karpuzatan dergisini çikartip okuyuculariyla bulusturdu. 2- dernek olarak 5 yildan beri verilmeyen, Nizip’li ögrencilere burslar verilmeye baslandi. 3- dernege müracaat edildiginde Istanbul’da okuyan kiz-erkek ögrencilere yemek dahil yurtlar temin ediliyor. 4- Nizip ve zeugmanin Istanbul’da tanitilmasi için kadiköy gazetesi’nde "zeugma" isimli ek dergi çikartildi. 5- dernek kuruldugundan beri hiçbir yaygin basinda dernek hakkinda basinda yer almamisti. bugün mehmet cankesen döneminde ulusal televizyon kanallarinda 15'er dakikalik Nizip belgeseli yayinlandi. 6- dagitilmak üzere Nizip sevgi magazasina 25 bin adet kiyafet gönderidi. 7- kocatepe belediyesine bin kiyafet, kütüphanesine 3 bin kitap, sekili belediyesine 650 kiyafet, 400 çift ayakkabi, 5 bin kitap, uluyatir belediyesine 1500 kiyafet ögrencilere önlük, 2 bin kitap gönderildi. 8- Nizip devlet hastanesine acil servis ünitesi yine mehmet cankesen’in üstün ve azimli çalismalarila kazandirildi. "dürümcü emmi" mehmet cankesen’in hizini kesmeyelim, hizmetlerinin devam etmesi dilegiyle hosça kalin.
murats Üye
Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır tanıdığım ve yaptıklarını takdir ettiğim biriyle ilgili buraya yazmak istedim. Kendisi başlıkta da yazdığım Mehmet Cankesen. İstanbul 'da tanıştığımızdan beri her İstanbul 'a gittiğimde yanına uğramadan edemediğim bir abimiz Mehmet Bey. Her uğradığımda yanında en az bir Nizip 'li dostunu görüyorum. Orada hem dernek çalışamlarına elinden gelen her türlü desteği sağlıyor hem de şahsi olarak tek başına bir dernek gibi çalışıyor. Evinden uzakta kalan Niziplilere destek olmaya çalışıyor, oradaki Nizip 'lileri biraraya getirerek insanların esaslarını, özlerini, köklerini unutmamalarına yardımcı oluyor. Bu da yetmiyor, yine elindekilerle Nizip 'e yapılar kazandırıyor. Nizip 'ten giden pek çok işadamımız Nizip 'e sırtını dönerken kendisinin bu yaptıklarını takdir etmemek elde değil. Bizler de elimizden geldiğince kendisine destek olmaya çalışmalıyız. Ben de bu ortamda kendisini anmak gerektiğini düşündüğüm için yazmak istedim. Saygılar,
Ahmet karadag Üye
dostum, yaz?n?zda bahsetti?iniz karpuzatan dergisini ben göremedim. temin etme ?ans?m?z nedir? selamlar sayg?lar
cankesen Üye
ahmet merhabalar ben emminin oglu rustem ?kamet adres?n? yaz ?stersen posta yoluyla adres?ne karpuzatan derg?s? yollayab?l?r?m
admin Yönetici
rüstem, karpuzatan dergisinin son ve önceki say?ların? , Nizip.com a yükletebilirmiyiz. onların pc sinde vard?r bunların dökümanlar?.
e129172 Üye
dürümcü emmiyi tebrik ediyorum ben de kanal 7 de bir programda izlemi?tim. malesef ankarada biz ö?rencilerin en ufak destek alacag?m?z kimse yok. sözde Nizipliler derne?i diye bir yer var ama siyasal çıkarlar etraf?nda dönen tuhaf bir yer hiç bir faydas? yok bize. dürümcü emmi gibi Nizip i unutmayan her zaman yapt?g? yard?mlarla destek çıkan insanlara türkiye nin her yerinde ihtiyac?m?z var..
tikencan Üye
dürümcü emmiye hizmetlerinden dolay? tesekkürler.karpuz atan der?isinden d??ardaki nizili olarak bende istiyorum ve derne?e yard?m amaçl? abone oluna bilinilirmi.emmiye say??lar.
cankesen Üye
slm arkadaslar ben rustem emminin oglu yazd?g?m g?b? adres?n? yazan arkadaslara derg?y? yollaya b?l?r?m derg?m?z ucrets?zd?r....
fsoyarik Üye
rüstem karde? senin veya orada bir karde?imiz bu der?iyi sürekli güncelle?tirerek sitede yay?nlayamazm?? e?er böyle bir hizmet verile bilirse çok memnun oluruz.?imdiden çok tesekkür ederim. özellikle ba?ta dürümcü emmi herkese selamlar
admin Yönetici
bencede çok iyi olur, hem daha geni? kitlelere ula?m?? olur.
cankesen Üye
slm arkadaslar mesaj at?p derg? ?steyen tum arkadaslara en k?sa zamanda Nizip haric d?gerlerıni posta yoluyla yolluyorum.Nizipte ise mehmet akpek abi kabul ederse ona 50 adet gonder?p ?steyen arkadaslar?m?z oradan temin edebilirler
orçun ok?ar Üye
merhaba. ben orçun ok?ar. ben karpuzatan dergisini edinmek istiyorum. adresim ?udur. ?f project ihlamurlu sokak 11/2 4. levent/ ?stanbul. tesekkür ederim.
Gökhan Dokuyucu Üye
yeni mah. gündüz sok. no:3/a elaz??derginizi bende okumak istiyorum.gökhan dokuyucu
admin Yönetici
Nizip te da?t?m? ben üstlenirim tabiki.... ayr?ca özellikle verilmesi gereken yerler varsa oralar? da belirt, tek tek götürüp vereyim.
suat sabuncu Üye
MAHKEME KADIYA MÜLK DE?LD?R ATASÖZÜ VARDIR AMA BU GEÇERL? DE??L HERHALDE DÜRÜMCÜ AMM? GENE 4 DEFADIR N?Z?P DERNE??NDE YÖNET?ME SEÇ?LM?? 4. DEFADIR BA?KAN YARDIMCISI GÖREV?NE SEÇ?LM??T?R ÜLKELER VE TOPLUMLAR AYRICA ?NASANLAR KEND? KADER VE YÖNET?C?LER?N? KEND? G?B?LER?N SEÇEREK KADER VE GELECEKLER?N? TAY?N EDERM?? B?LG? ?Ç?N ?EKL?NDE DE???T?REREK YAZIYORM SUAT SABUNCU
cankesen Üye
slm arkadaslar babam mehmet cankesendrnk.b?.l???n? b?rakt? gercekten cok yoruluyor. Su an ayn? zamanda Nizip dernek b?.yard?mc?l???, ist. lokantac?lar ve restorantlar derneg?n?n yonet?m?, G.antep klt.dyn.derneg? yonet?m?,zeugmay? koruma drng.yonet?m?nde ve zaman?n?n en fazlas?n? n?z?ptek? sevg? magazas? (yard?ma muhtac ?nsanların ucrets?z b? sek?lde al?sver?s yapt?g? g?y?m magazas?)na harc?yor bundan dolay? drnk.b?.l?g?n? yap?lan genel kurulda oy cokluguyla MAHMUT TANYOL devrett?.hay?rl? ugurlu olsun. Edited by - cankesen on 15 Eki 2005 07:12:31 Edited by - cankesen on 15 Eki 2005 07:14:59
geda Üye
DÜRÜMCÜ EMM? Y? ÇOK YAK?NEN TANIYORUM O DA BEN? TANIR... BU GÜN Y?NE 1 TIR ELB?SE GÖNDERM?? FAK?RLER ?Ç?N... KEND?S?N? SAYGIYLA SELAMLIYORUM VE BURDAN D?YORUMK? DÜRÜMCÜ EMM? SEN? ÇOOOOOOOOOOOOOOOK SEV?YORUZ... MEVLANA G?B? ?NSANSIN...
admin Yönetici
Sonuna kadar haklısın
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Mehmet Cankesen abimizin ismini pek sık duydum ama kendileriyle tanışma fırsatım olmadı.. özellikle Nizipteki bazı mimari yapılarda ismini görüyorum.. Nizip acil ünitesi bunların başında geliyor.. sanırım bu binanın yapımında çok büyük desetekleri var.. Allah razı olsun diyorum. inşallah tüm Nizipli işadamlarımız Mehmet Cankesen gibi Nizip'e ve Niziplilere faydalı olur.. Edited by - akhenaton on 8/13/2006 6:54:40 PM
saldiray27 Üye
Allah razı olsun mehmet abimizden Nizip'li olupta Nizip'i düşünmeyen insanlara(öyle biri war mı ben bilmiyorum)örnek oluyor...
alp27 Üye
mehmet cankesen demek Nizip sevdalısı demektir hastanemizle ilgili yenibir uğraşın içinde şuan netleşirse hepimiz duyarız ALLAH yardımcısı olsun.. selamlar.
Murat CANKESEN (27) Üye
Bende buradan (alp27) kardeşimin yazdıklarına katılıyorum. NİZİP için herkes taşın altına elini sokmalıdır. çünkü başka NİZİP yoktur. herkes maddi destek sağlayamayabilir ama manevi desteği de unutmamak lazım.
kasapoglu Üye
Arkadaşlar Dürümcü Emmi(Mehmet CANKESEN) amcam olur.Yaptıklarının tümü Nizip içindir.Ancak amcam bu haliyle memleketimize katkıda bulunuyorsa bazılarının da bu taşın altına ellerini koyması gerektiğine inanıyorum.Foruma katılıpta bu konu ile ilgili düşüncesini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim......
Huzi Üye
Kasapoğlu abim sırf senin için yine yazarım beeeeee....... Kasapoğlu abimin amcasına da, Maaaaşaaaallaaaaaahh..... Hizmetlerinin devamı gelir inşaaaaaaaallaaaaaah..... Ya bu amcamız çok hayırsevermiş,Allah razı olsunda,hani diyorum bekarları da evlendirse fena olmaz hani.... Dimi yani.....? Bakın kendim için istiyorsam naaamert olayıııııım.... Ben,geceleri yalnızlıktan canı sıkılan ve konuşacağı bir eşi olmadığı için,Nizip.com'dan çıkamayan,hergün annesi ve dedesi ile kavga eden,ahırdaki sarıkızla dertleşmeye mecbur kalan,zavallı gençler için söylüyorum...Yoksa kendim için değil.... Resmi aç Dürümcü emmiyi görmedim ama,dürümlerinin namını duydum..... ııııımmmmm...! Nasılda canım çekti valla....
Gökhan Dokuyucu Üye
Hiç söyleme şimdi olsa da yesek şöyle süs biberi yanında acılı ahhh ahh... şaka bir yana oktay abi gerçekten tam bir Nizipli diğer girişimci kişilere örnek olması gerekir.. Devlet girişimçilerden küçük bir parada olsa alıp isimlerini o yapılan yere verebiliyor... Nizipimizin iş adamları Nizip iiçin çalışması gerekiyor çünkü başka Nizip yok.. Kayserili iş adamları bir tane burssuz öğrenci bırakmıyor sizce neden çünkü o kişiler gelecekte kayserinin beyinleri olacaklar onlarda aynıuygulamayı yapacaklar..Ama bizde çok farklı burs olayını yanlış lanse ediyorlar. Nizipteki gençlere önem ne kadar veriliyor ki ne tür bir sosyal etkinler yapılıyor...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim