BENİM ANLAMADIĞIM BİŞEY VAR.ÜLKEMİZDE HER YIL İŞSİZLİK ORANI ARTIYOR.BUNA KARŞILIK SOKAKTA BİR KAÇ KİŞİ ELLERİNDE İŞ İLANLARINI İNSANLARA DAĞITIYOR.EK İŞ ARAYANLAR İÇİNMİŞ.DOLGUN ÜCRETLE ÇALIŞTIRILACAKMIŞ.ANLAMIYORUM.BÖYLE BİR İŞSİZLİK ORTAMINDA NE İŞİ BU???
Sorunlarımız Önerilerimiz
İŞSİZLİK Mİ
gökçe ıyı bır konuya degınmıssın ama bu ıs ılanlarında ıstenılen özellıkler war şöyle bır kaç tanesı sıralayayım ;
1)BİLGİSAYAR KULLANIMI
2)YABANCI DİL (PEK NADIR)
3)ASKERLIK
4)DAHA ONCE DENEYIM WARMI?
gibi ama zaten bunları bılen kişi bosta kalmaz kı
seni tanımıyorum Nizipli mehmet.beni başkasıyla karıştırdın sanırım.ben Nizipli değilim ve hiç görmedim.
yok bunu nerden çıkardın onu anlamadım senı tanımıyom benım tanıdıgım gokce ayrı sen degılsın nasıl boyle bır yorum getırdın hayret
Nizipli Mehmet’in sıraladığı şeyler, İş ilanlarını veren kişilerin aradıkları işçilerde olmasını istedikleri özelliklerdir.. Gökçe18, Mehmet’İn saydığı özellikleri kendisi için söylediğini zannetti ki (heralde) böyle bir yorum yaptı..
hayır ya kendım ıcın degıl bunlar en çok aranan ozellıkler erkekler ıcın
özür dilerim yanlış anladım kusura bakma
titan olayını bilirmisiniz bir zamanlar titan vardı...
acil iş ilanıda böyle bişey işte az söyleyeyim çok anlayın...
milyon dolarlar dönüyor bu işte....
onemlı degıl
aslında işsizlik yok bu zamanda ya da kandırılıyoruz milli gelirin her dönem biraz daha arttığını ve ekonominin bu sene %6 daha büyüdüğünü yazıyor internette ki sayfalar https://www.tisk.org.tr/isveren.asp !! ancak mehmet kardeşimi hem kınıyorum hemde ona biraz da olsa katılıyorum... istenen özellikler insanlara fazla geliyor ama gelişen teknoloji ve yaşanmasına az kalan şu uzay çağında aranan özellikler pekte fazla değil hani... işsizlik yoktur kısacası tembel insan vardır (bilgisayar öğrenmemek gibi...)
saygılar...
GÜZEL DEMİŞSİNDE KARDEŞİM BU ÜLKEDE AÇIKLANAN RAKAMLARIN SENCE HANGİSİ GERÇEĞİ YANSITIYOR. BU ÜLKEDE ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLANIYOR ENFLASYON DÜŞTÜ DENİLİYOR MİLLETİN ALIM GÜZÜ YOKKİ İŞSİZLİK KONUSUNA GELİNCE ASLINDA İŞSİZLİĞİN RAKAMININ BU KADAR YÜKSEK OLMASININ SEBEBİDE İŞSİZ İNSANLARIN İŞ BEĞENMEMESİDİR VE BİR BAŞKA ETKENDE İNSALARIMIZIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEMESİDİR. SAYGILARIMLAMehmet Fatih Avcı;47489 wrote:aslında işsizlik yok bu zamanda ya da kandırılıyoruz milli gelirin her dönem biraz daha arttığını ve ekonominin bu sene %6 daha büyüdüğünü yazıyor internette ki sayfalar https://www.tisk.org.tr/isveren.asp !! ancak mehmet kardeşimi hem kınıyorum hemde ona biraz da olsa katılıyorum... istenen özellikler insanlara fazla geliyor ama gelişen teknoloji ve yaşanmasına az kalan şu uzay çağında aranan özellikler pekte fazla değil hani... işsizlik yoktur kısacası tembel insan vardır (bilgisayar öğrenmemek gibi...) saygılar...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.