Nizipden Duyurular Etkinlikler

Ahmet taşgetiren nizipe geliyor

nursena Üye
hocamızı sabırsızlıkla bekliyoruz. çok istifade etdeceğimize inanıyorum
AHMETCİCEK Üye
SALON BİRAZ TAŞGETİREN HOCAMIZ İÇİN KÜÇÜK OLDU . AMA NE YAPALIM BELEDİYEDE DÜĞÜN VARMIŞ BAŞKA DA ALTERNATİF OLMADIĞI İÇİN TİCARETODASINI TUTMAK ZORUNDA KALDIK ŞİMDİDEN AYAKTA DİNLEMEK ZORUNDA KALACAKLARDANÖZÜR DİLİYORUM . AMA TAŞGETİREN HOCA İÇİN AYAKTADA OLSA DİNLEMEYE DEĞER İ
beyoglu Üye
Selam arkadaşlar...Ahmet Taşgetiren hocamızı Nizibimize getiren çok degerli Egitim Bir Sen mensuplarına bu yapmış oldukları hzmetlerin den dolayı çok teşekür ederim.Nizip ilkez Egitim Bir Senin faliyetlerinde dolayı, kültür ve sanat anlamıda bir doygunluk noktasına varmıştır.Bu faliyetlerin organanizasiyonu malumca çok zordur.Dışarda bakıldıgında çok basit gibi görünen şeylet, çok büyük çabalar gerekmektedir.Bu işte emegi geçen çok degerli Ahmete çiçek kardeşimime ve yönetim kurulu üyelerine tekrar teşekür eder, devamının gelemesini dilerim ...duaaa ile.
zübeyr Üye
Sayın Ahmet TAŞGETİREN Hocamız Türkiye’ deki müslümanların tamamının benimsediği, fikirlerine değer verdiği, basiret sahibi değerli bir insandır.Eğitim Bir Sen’ in tüm çalışmalarını taktir etmekle birlikte, bu konferansı çok önemsiyor, kendilerine şahsım ve tüm Nizipliler adına teşekkür ediyorum..
DEMİR Üye
her zaman için bilinenin aksine farklı bir sendikacılık anlayışı hareket eden ve bunu sosyal vekültürel etkinliklerle bizlere hissettiren eğitim-bir-sen yine çok önemli ve büyük bir etkinliğe imza atıyor.ülke meselelerine ilişkin çok değerli fikirleri olan, Türkiye nin saygın ve etkili kalemlerinden birisi olan sayın AHMET TAŞGETİREN Eğitm-bir-sen in davetlisi olarak Nizip e geliyor.Bu büyük kültürel organizasyonundan dolayı yönetim kurulundaki arkadaşları kutluyor, bu türdeki faaliyetlerin artarak devam etmesini diliyorum...
mehmetkaplan Üye
Değerli aydınımızı Nizipe getirecek olan değerli insanlara teşekkür ediyorum. Nizip’in aydınlanma sürecine katkıda bulunacak güzel çalışmalara imza atıyorlar. Tebrikler.
musaeken Üye
evet ,güzel bir ilgi var.Hem sitede ,hem dışarda.Sanırım Ahmet Taşgetiren’i yine ayakta izleyeceğiz.Zira misafirlerden bize oturacak yer kalmaz.iyi olur inşallah!
almali Üye
Dışlanmışlığın getirdiği kendini ispat duygusu, hem şeş cihetten denir ya, aynen öyle, her cihetten varolma, bir zemin edinme ve mensup olduğu dünyanın yüzünü ağartma... Bunun yolu, kendini yetiştirmektir ve o da okumakla, daha çok, daha çok ve her türden okumakla olur diyen AHMET TAŞGETİREN HOCAMIZ ilçemize şeref verecek.İnsanlık krizinin nedenini ve çözümünü böyle kısa cümlelere sığdırmış bir insanı dinlemek ve acaba ben ne yapabilirim diye düşünmek isteyen tüm herkesin bu fırsatı kaçırmamalarını dilerim.EĞİTİM -BİR SENE sonsuz teşekkürler.
seyit ahmet uzun Üye
Eğitim Bir-Sen konferanslarına devam ediyor. Özellikle Ahmet Taşgetiren abiyi ki yazılarını severek ve içselleştirerek okuduğpum ender yazarlarımızdan birisidir. Duyguları, düşünceleri denge atmosferinde hareket eden değerli düşünürümüzü ilçemize getiren sendikaya da başarılar diliyorum. Kaçırılmaması gereken bir konferans diye düşünüyorum. Musa Eken’e katılıyorum. 10 Mart’ı merak ve heyecanla bekliyorum.
kılıçbalığı Üye
sayın musa eken bilet ayırmamız gerekir mi. slm.
dervisdörtbudak Üye
Yakından görüp dinlemeyi çok arzu etmişimdir. Teşekkürler MUSAeken hocam, teşekkürler EĞİTİM-BİRSEN
musaeken Üye
sayın kılıçbalığı ,bu konferans ücretsizdir.Halka açıktır.Ama ,bilirsin ticaret odası biraz dardır.Erken gelmenizde fayda vardır.selamlar.
musaeken Üye
Güzel hislerinize katılıyorum sayın seyitahmet başkan,derviş bey.Verimli bir söyleşi olacak .siz sorularınızı hazırlayın.Ben 2 tane hazırladım bile..
musaeken Üye
gerisayım başladı
ottomanempire Üye
ÇOK GÜZEL BİR İNSANDIR AHMET TAŞGETİREN BİRKAÇ KONFERANSINI DİNLEDİM
avcı1973 Üye
gitmek lazım dınlemek lazım her kula nasıp olmaz böyle ses böyle yorum
bad_i_saba Üye
Ülkemizin Yetiştirmiş olduğu saygın değerlerden olan Ahmet Taşgetiren’i Nizip’e getirerek Hocamızın engin düşünce ikliminden yararlanma fırsatını bize sunan Eğitim Bİr-Sen camiasına teşekkürlerimii bir borç bilirim.
güneyli Üye
DEGERLİ YAZAR VE DÜŞÜNCE ADAMI AHMET TAŞGETİREN BEYEFENDİYE: NİZİPTE KONFERANS VERDİRECEK OLAN EĞİTİM BİR-SEN VE DEGERLİ BAŞKANI AHMET ÇİÇEK BEYE TEŞEKKÜR EDERİM ....
musaeken Üye
sayın taşgetiren bu gün saat:17:00 da otoban çıkışında karşılanacak.Ahmet Çiçek beyin vereceği akşam yemeğinden sonra ticaret odasına geçilecektir.Konferans:19:30 civarı başlayacaktır.hoşgeldiniz sayın taşgetiren.
güneyli Üye
DEGERLİ HOCAMIN SAMİMİ VE İÇTEN GELEN KONUŞMASINI..BENDEDİNLEMEK İSTRDİM.KISMET DEGİLMİŞ TÜM NİZİPLİ DOSTLARA SELAM.
güneyli Üye
[ı]degerli hocamın samimi ve içten gelen konuşmasını.. Bende dinlemek isterdim.kısmet degilmiş tüm nizipli dostlara selam[/ı].
AHMETCİCEK Üye
proğramımıza teşrif ederek bizleri her zamanki gibi yalnız bırakmayan kardeşlerimizinden Allah razı olsun. Proğram boyunca salondan en ufak ses çıkmazken, hocanın insanlık krizi ilgili verdikleri örneklerde insanımızın kendini sorguya çekmesi gerektiğini,bütün davranışlarımızda kul hakkına ,aşırı riayet etmemiz gerektiğini, şehirdeki parktan bir çiçek koparmanın, derse geç girmenin,trafikte kural tanımamanın kul hakkı kapsamında değerlendirileceğini belirterek, örnekleri çoğal mümkün ama buradaçok da fazla uzatmak istemiyorum. proğram sonunda salondan ayrılırken kendi adıma kazançlı bir gün olarak değerlendirdim. allah taşgetiren hocamızdan razı olsun
musaeken Üye
evet sayın başkan,hakikaten verimli bir konferans oldu.Değişen,dejenere olan ve insan olmanın zorlaştığı bir devirde,müslüman insanını çok güzel anlattı sayın taşgetiren.2 saati aşan konuşması kalbi,insani,vicdani bir perspektif sundu.Batının yozlaşmış dünyasına islamın cevabını güzel bir anlatımla kazıdı yüreklerimize.sağol Taşgetiren,Allah razı olsun!
ahmetaksoy Üye
salon dolu idi,gelenler seçkin insanlardı.bu tür etkinlikler için sendika yöneticilerine teşekkürler.bizimde katıldığımız proğram mükemmbel oldu.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim