Adamin isi varmis, Ankara''ya gidiyormus, tam uçaga binerken kulaginda bir ses: -Binme, bu uçak düsecek! Dönmüs, bakmis, kimse yok, ama içine de bir kurt düsmüs, binmemis. Ikinci uçagi beklerken kara haber ulasmis: -Uçak düstü kurtulan olmadi! Kosmus Haydarpasa`ya, bilet almis, tam trene binecek, ayni ses kulaginda: -Binme bu trene, raydan çikacak! Dönmüs, bakmis yine kimse yok, trene binmemis, gelmis eve, sabah gazeteyi açinca tüyleri ürpermis: -Tren Eskisehir`de raydan çikti su kadar ölü, su kadar yarali... Allahina sükretmis, kosup otobüse bilet almis, tam binerken yine o ses: -Bu otobüse binme, freni patlayacak! Dönmüs yine kimse yok! Dayanamamis, bagirmis: -Sen kimsin yahu? -Ben senin iyilik meleginim! Adam iyice kizmis: -Ulan evlenirken neredeydin?
Genç Muhabbet
Ulan evlenirken neredeydin?
güzel
GAYET GÜZEL , DEVAMINI BEKLER?Z.
Harika bir f?kra
hocam selam ben 95-96 dönemöğrencilerinden murat yurtseven sizi burdan takip ediyorum.selamlar
harika :DDD
adam haklı evlenirken nerdeymiş brn bekarım ama eni sonunda pişman olurum galiba :)))
:D:D:D:Dmanyak ya evlenirken başka yerde işi çıkmıştır ya :D
bence güzel değil.bende farklı açıdan düşündüm.paylaşıldığı için teşkkürler.
sağolasın iyi güldük...
Bir fıkra da ben yazayım bari adamın birisine milli piyangodan büyük ikramiye çıkmış kimseye haber etmeden ankaraya parayı almaya giderken kırıkkaleye yakın bir yerde telefonu çalmış telefonda kayınbirederi, neredesin enişte çok kötü bir şey oldu demiş, adam hayırdır ne oldu diye sorunca, ablam demiş telefondaki ses, adam yoksa hasta mı oldu, hayır aniden vefat etti demiş.
Adam koltuğa yaslanmış derin bir nefes almış hey yüce ALLAH'ım verdikçe veriyor verdikçe veriyor demiş.
tşkler abi...güzel fıkra...
çok komik ya. mahmut abi seninkide daa manyah yaw :)
anlamadığım bu fıkra uzak bi tarihten gelmiş buraya
çok güzell...:)
madem öyle boşansınlar bunlar
niye boşanmıyorlar.
Benim hanım bu fıkrayı okuduğumu görürse bir daha beni Nizip.com a girişmi yasaklar.
Yazmayın böyle fıkra bak bir tarafım morarırsa sebebi siz olursunuz.
ay ayy light bir Nizip.comlu daha çıktı:D
gÖKhAn Kaşınıyorsun ElleĞam( Sanırım) :DGökhan Dokuyucu;84082 wrote:ay ayy light bir Nizip.comlu daha çıktı:D
sevgili felsefe ne boşanması yav biz onları boşasak köpekler yüzümüze bakmaz.
Bak sana bir dua öğreteyim.Amin (burada ellerini havaya kaldırıyorsun)Yarabbi hanım hasta olacağına ben hasta olayım,ben öleceğime o ölsün. Nasıl.
harıka bır fıkraymıs walla :D
dehset bişeymiş hehe :):)
MAHMUT ABİ HALA ÇOK ESPİRİLİSİN EGER BENİ M TAHMİN ETTİGİM KİSİSEN NİZİP TE TEK OLAN HONDA MOTORUN VARDI
ELLERİNDEN ÖPERİM
Ben kimim biliyormusun sanayide tamirhanede çalıştım ustalarım Ahmet DAMAR ve adil Öğüt sonra tamirci yusuf ustanın kardeşi Cuma ustanın yanında kısa bir dönem çalıştım, siyah bir motorum vardı birde hacıbekirtesislerinde dükkanımız vardı her cumartesi o zamanlar çok meşhur postane caddesinde arzum kuafördeydik. (Çok hızlı yaşadık çok) yada şöyle söyliyeyim;halı sahası olan tuncay KÜÇÜK varya işte onunla öz be öz amca çocuğuyuz. ( 15 yıldır bursadayım)
sene 90 -91 yıllarında hacı leylek camisinin oradaki ekmek fırınının tam karşisında tüğsaş gübre bayii vardı amcamınoğlunun, bende yanında çalıştım kırmızı bir honda motor vardı onu kasdediyorsan evet o benim Seni çıkaramadım sen kimsin mail atabilirsinmuratciloglu;84199 wrote:MAHMUT ABİ HALA ÇOK ESPİRİLİSİN EGER BENİ M TAHMİN ETTİGİM KİSİSEN NİZİP TE TEK OLAN HONDA MOTORUN VARDI ELLERİNDEN ÖPERİM
ben bu duayı bir yerden duymuştum sanırım gül ahmet isimli bir aşık ta söylüyordu:)))küçük mahmut;84163 wrote:sevgili felsefe ne boşanması yav biz onları boşasak köpekler yüzümüze bakmaz. Bak sana bir dua öğreteyim.amin (burada ellerini havaya kaldırıyorsun)yarabbi hanım hasta olacağına ben hasta olayım,ben öleceğime o ölsün. Nasıl.
BİR FIKRADA BENDEN
Adamin biri, s.x hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider
ve sikayetlerini anlatir:
- Doktor bey, bana bir seyler oluyor. Sevisirken bir sicak basiyor,
terliyorum, bir soguk basiyor, üsüyorum.
Yapilan tahlillerde hiçbir sey çikmamasi üzerine, doktor
kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya
rastlayamaz. Adama hitaben:
- Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim...
Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir:
- Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus.
Kadin: neden olacak
- Körolasıca herif, bir Ağustosta sevişir, bir de Ocakta ondan!!!
ehuehuehu ya çok güldüm bu fıkraya :)))))))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.