Sorunlarımız Önerilerimiz

E-90 Sanayi Kavşağı da Can Alacak

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

baraj_surgunu Üye
kesinlikle katılıyorum..bir şehrin giriş ve çıkışı şehrimizi tanımayan insanlar açısından bir rehber niteliği taşımaktadır.gerçekten de o görüntüler virane bir şehir görüntüsü çizmekte..düşününki o yoldan geçen binlerce insan Nizip dendiğinde aklına o yol manzarasındakiprofili ile geliyor..buda Nizipin karizmasına yakışmıyor.
Arzu2727 Üye
Nizipimizi güzelesdirdiyi icin beldeiye baskanimisa öncelikle cok tsk ederiz....Yaptiniz hersey cok iyi biliyiniz gibi devam edin basarilar dilerim...
kılıçbalığı Üye
Nizipte yapılan her şey güzel yapılıyor demeyelim lütfen. son yapılan asfalt çalışmaları gayet çirkin yapılmış. bu kadar para harcandı .bir kaç ay geçmeden bozuldu asfalt. güzlleştirmeye yönelik yapılan güzel işleri övelim ancak saçmalıkları da görelim lütfen. korkmayalım. gerektiğinde eleştirelim. Nizipte yeterli eleştiri kültürünün olmadığını görüyorum. basın yayın ve insanlarımız eleştiriden niye çekiniyor.
kılıçbalığı Üye
daha güzel Nizip için eleştirelim lütfen
Gökhan Dokuyucu Üye
Eleştiri derken karamadan mı bahsetiyorsunuz... Bence şuan Nizipe bu hizmeti yapanlara teşekkür etmeliyiz... eğer illaki birilerini eleştirmek istiyorsak bunca yıl Niziplilerin sırtından Kendine Mal mülk edinenleri eleştirelim:)
rişvan bey Üye
kılıç balığı sen bişeyler göremiyosan bu senin sorunun .Kimsenin korktuğu bişeyde yok .Yapılanlarla eleştirilecekleri yan yana koyarsan ardaki farkı görürsün.OSMANLI PARKI Nizipte yapılmış en büyük projelerden biridir.diğerlerini saymama bile gerek yok görebilen görüyo zaten.Yapılması gereken leri bi öneri olarak sunarsan daha güzel olmaz mı
ahmetaksoy Üye
sevgili RIŞVAN BEY, sizi yürekten kutluyorum. belediyenin çalışmaları son derece güzel,ama otoban çıkışları gerçekten berbat bir şekilde yapılmış olup bu konuda siyasilerimizin ,baskı uygulamalarını isteye biliriz.tabi ki,belediyemizde güzel bir Nizip için çalışmalar yapmaktadır.kutlarım.
rişvan bey Üye
SAYIN: AHMET AKSOY ilginize teşekkürler herşey tabiki güzel bir Nizip için
kılıçbalığı Üye
arkadaşım eger sen illaki yanlışları görmek istemezsen, görmezsin tabi. biz yapılanları inkar etmedik. ynlışları söyledik. ancak sizin gözünüz görmez olmuş, güzeli bilmemekten kaynaklı belki deyapılan her şeye güzel diyorsun rişvan bey kardeşim.
kılıçbalığı Üye
gökhan karalamaya karşıyım ama yağcılığa da hayır diyorum. belediyenin görevi zaten Nizipi güzelleştirmektir. kimseye görevinden dolayı teşekkür edilmez. hadi teşekkürüde anladık.yapılan yanlış işlerin üzerini kimse örtemez. ancak o işler düzeltilirse örtülür. selamlar.
kılıçbalığı Üye
eleştirilerimiz de Nizip için kardeşim.
Gökhan Dokuyucu Üye
Bu iş sitede çoğu kişinin işine yarayacak :) bağ mı bağcı mı amaç onu anlama çalışıyorum?
rişvan bey Üye
kardeşim yapılması gereken leride güzel bidille yazıyoruz buna yağcılık denmez.neden teşekkür etmicekmişim bundan önceki belediye başkanlarının da görevi buydu ama bu günkü belediye başkanımız kadar güzel şeyler yapamadılar ben başkanımıza tabiki teşekkür ederim buda yağcılık almaz
ahmetaksoy Üye
biz gerçek ne ise onu konuşuyoruz.herkesin gözü göriyor yapılanları.
henefi Üye
arkadaşlar isteyen istediği yorumu yazar niye karışıyonuz ki kimine göre yapılanlar yeterlidir kimine göre yetersiz... e-90a gelince kesinlikle kaldırmlar falan yenilenmeli işiklandırılmalı ağaçlandırılmalı ben Nizipli değilim ve ilk geldiğim zaman o Nizip girişi beni çok etkilemişti ve o an geri dönmeye karar vermiştim
kılıçbalığı Üye
YAPILANLARI GÖRÜYORUZ. ANCAK YAPILMAYANLARI VE YANLIŞ YAPILANLARI DA.DURUŞ BU OLMALI DİYORUM.HERKESE SLM.
ahmetaksoy Üye
tabiki,çalışmalar yapılıyor,önce alt yapı sonra düzenleme.yeterki bekleyelim.
Gökhan Dokuyucu Üye
Belediye başkanına sorduğum birkaç soruyu da sizle paylaşmak istiyorum.. Soru . Nizip’e giriş kısmını yani ticaret borsasının karşısındaki boş alana bir çalışma yapabilir misiniz?. Cevap . Zaten orada duble yol çalışmaları şuan devam ediyor. Dediğiniz yer şahıs malıdır ama elimizdeki projeler bittiğinde oraya da el atacağız.. . Times New Roman"; mso-fareast-font-family: ’Times New Roman’; mso-ansi-language: TR; mso-fareast-language: TR; mso-bidi-language: AR-SA" Bir öneri: Nizip’in simgesi olan fıstık, zeytin ve Zeugma ile ilgili bir yapıt profesyonel heykel tıraşlara sipariş verilerek yapılabilir. Bilindiği gibi bu yol doğunun ve batının kalbine akan bir damar gibidir. Nizip’in reklâmı açısından güzel bir çalışma olacağına inanıyorum Bu ropörtajı yazın yapmıştık...
avcı1973 Üye
Bazı arkadaşlar söylenenlerı saptırıyor böyle olmaması lazım konuyu başka yerlere tasımıyalım Nizip için gerekenler yapılıyor. zaten gözden kacan yerlerıde gören arkadaşlarımız belirtıyor zaten olurya eksıklıkler bıtmez ama eksılır zamanla hersey düzelir Nizip ve Nizipli olarak duyarlı olmalıyız emegı gecen herkese tşk ederız saolun var olun..
derman27 Üye
Allah belediye baskanimizdan razi olsun,biz raziyiz.Nizip’imize elinden geldigi kadar hizmet ediyor,bazi eksikleri görüp ilete biliriz,onunda bu konuya sessiz kalmayacagini düsünüyorum. KILICBALIGI Bardagin bos tarafindan bakiyor,yapilanlari görmüyor,herkese selam.
DEMOKRAT Üye
belediye nin özverili ve çok başarılı çalışmalarını ,taktir ile karşılıyorum.
kılıçbalığı Üye
belediyenin yaptığı güzel ve yerinde yapılan çalışmaları ben de takdirle karşılıyorum arkadaşlar. ancak siz belediyeyi yaptığı bozuk yolları eleştirdiğim için görüyorum kiçok kızdınız. artık kıymetli belediyenizi eleştirmem siz isterseniz. selamlar.
ahmetaksoy Üye
ne alaka efendim,yanlışlar söylenmese doğruyu nasıl bulacağız.tabi ki,mühlefet te olacak.. bu arada meydana gelen aksaklıklarıda tabi ki,belirtmek lazım.
kılıçbalığı Üye
şimdi kıymetli belediye başkanımız sayın h.fevzi akdoğan bey veya yol çalışmasından sorumlu yetkili müdürümüz tartışmamızı duyup şöyle diyorlarmış. ne oluyor beyler ,gerçekten yeni yapılan yollar bozuldu. bu yanlışları biz de tespit ettik ,düzelteceğiz derse eleştiriye kızan bazı arkadaşların yüzlerini görmek isterim.arkadaşlar, eleştiri gelişmenin başıdır.yoksa ben örnek belediyecilik sergileyen Nizip belediyesini en az sizler kadar takdir etmekteyim. dışarıdan şehir dışından gelen misafirlerime belediyemizin yaptığı çalışmaları anlatıp gösteriyorum.başka bildiğim illere gittiğimde de anlatıyorum.mizip belediyesi diğer bazı illerin belediyelerinden de güzel çalışıyor. ancak özeleştiri yapmazsak gelişme olmaz.sayın aksoy ve bazı arkadaşlar beni anladılar. teşekkürler.
ahmetaksoy Üye
biz bazı toplantılarda ,başkana karşı bir çok yapılan çalışmanın ve yapılması gerekenleri ,açık yürekllilikle söylüyoruz.hatta bazen de yapılan yanlışlıkları da ,direk men belirtiyoruz.başkan bu tür konuşmaları severek dinliyor,daha sonra ortaya çıkan sonuca göre doğru olanı9n yapılması için,fikir birliğine gidiliyor. önemli olan bir konuyu belirtmekten yarar görüyorum,sevgili belediye başkanımız AKDOĞAN nın bir sözü var,eğer yanlışımızı görüpte ,söylemeyenlerin,vebalımız onun boyuna olsun diye ,hep söyler, eeeeeeeeee,daha biz söylemeyek te kim söylesin...konuşan insandan zarar gelmez.

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim