Gurbetten Duyurular Etkinlikler

İstanbulda Toplanalım

CANKESEN Murat Üye
VALLAHİ, NERDESE BENİM İSTANBULA GİDESİM GELDİ. FAKAT İŞİM GEREĞİ GİDEMEYECEĞİM. FAKAT, MÜSAİT OLAN ARKADAŞLARIMIZIN GİTMESİNDE FAYDA OLACAĞI KANISINDAYIM.ÇÜNKÜ, BUGÜN iSTANBULDA OLUR, YARIN, BURSADA, NİZİP DE VB. YERLERDE OLUR. AMAÇ, BİRLİK BERABERLİĞİN OLACAĞI ORTAMDA TANIŞIP, KAYNAŞMAK VE EBEDİ DOSTLUKLAR KURMAK. ZATEN SONUÇ DA HEPİMİZDE "NİZİP COM"’ u VE "ÜYELERİNİ"SEVİKYA YORUM.
ilkaytrade Üye
admin abicim Nizip’e geldik sizi göremedik, bir iş için istanbula gitö,mişsiniz, namı meşhur "comcular" ile ve orhan ile görüştük, ama sizinde bayağı bir kulağınızı çınlattık. selamlar, ilker kayar alıntı: "quote" admin demişki: İlkay bey görüşelim
ilkaytrade Üye
bursa’dan 1 kişilik rezervasyon rica edeyim arkadaşlar, ilker kayar alıntı: "quote" Tarhan demişki: 17 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 21:00 DA OKTAY CANKESEN’İN EVİNDE SICAK BİR ORTAMDA ÇİGKÖFTE YAPILARAK FELSEFE KARDEŞİMİZİN İSTEGİ YERİNE GETİRİLECEKTİR.BU TOPLANTININ AYLIK OLARAK SÜREKLİ YAPILMASI İÇİN KARAR VERİLECEKTİR.HER AYIN İKİNCİ CUMARTESİ GÜNÜ NİZİPCOM İSTANBUL KANADININ TOPLANTI VE FASIL GÜNÜ İLAN EDİLECEKTİR.ŞİMDİDEN BU DUYURUYU BURADAN YAPALIM.SESİMİZ BURSA’YA DA GİDECEK KAFAR GÜR ÇIKMIŞTIR SANIRIM.ONLARI DA BEKLERİZ.BİZİM DAİMİ BİR HEYETİMİZ VAR.YENİ ÜYELERİMİZİ DE BU DAİMLİGE KATACAZ İNŞAALLAH.. TOPLANTI LİSTESİ: RAMAZAN TARHAN OSMAN DEMİR(FELSEFE) OSMAN ÇELİK(LEBSAN) OKTAY CANKESEN(ANTEP SOFRASI) AHMET ER İSMAİL KAPLAN(TATLICI ANTEPLİOĞLU) MUSTAFA KAPLAN(TATLICI ANTEPLİOĞLU) ÇETİN YILDIZ(ŞİŞLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA MÜDÜRÜ) KASAPOĞLU(CANKESEN) RÜSTEM(DÜRÜMCÜ EMMİ) MURAT ÇELİK ..... .... KONTENJANIMIZ 20 KİŞİLİP OLUP AİLE YERİMİZ MEVCUTTUR :)))))
hakem Üye
osman maçım ve işim olmazsa ve de karşıya getiren olursa gelirim.Biraz masraflı oldum.
felsefefe Üye
Kıymetli hakem toplatı bağcılarda tam sana göre
Ramazan Tarhan Üye
İlker kardeş büyük bir memnuniyetle seni de listeye aldık.Bu arada çigköfteden sonra katmeri de menüye kattık....Herkesin mutabık kalması durumunda gece yarısı oktayın minübüsü ile Güzel bir istanbul turu da yapabiliriz.Biz bunu hep yaparız...:)
Gökhan Dokuyucu Üye
hmmm şimdi siz bize gıcık mı yapıyorsunuz:)) Ama bunu size pahalıya öderiz:)))) Böyle güzel bir etkinliği düzenleyen Nizipli hemşerilerimize sonsuz teşekkür ederiz.
ibrahim Üye
Gökhana katılıyorum ne yani gıcıkmı atıyorsunuz :-))
felsefefe Üye
Hakemi de yaz abi O da gelecek Her toplantıya davet ediyordum abi bu sefer gelecek kararlı Maçı olmaz ve de nöbeti olmazsa tabi Kendisi Futbol maçı setrederken hakeme gözlük diye bağırdığımız bir göreve sahip yani fitbol hakemi (lütfen fitbol diye okuyun)
Gökhan Dokuyucu Üye
Hiç osman abi bizi görmezden gelmiş metalçiğim :( neyse bizi tarhan abi yada oktay abi halimizden anlayıp yazar:))
felsefefe Üye
Bakıcıları duymuyoruz kardeşim başka kapıya zaten birtane korsan mı morsan mı ne biri var geleceğim deyip bizi kandırıyor gelmezse ben ona asıl korsanın ben olduğunu göstereceğim
ahmetaksoy Üye
sevgili FELSEFE kardaşım .1 kişilik kontejan alabilirim.değişiklik olmasa aranızda bulunmaktan onur duyarım. bari sayin TARHAN bizi davet etmedi,hiç olmazsa siz davet edin.
felsefefe Üye
Şimdi köyde mehmet ağanıneşeği kaybolmuş herkes arıyor Bulan yok Karşı dağda çobanı görmüşle laaa Çoban Sülüüüüüüüüü Mehmet ağanın eşeğini gördüüüüüüüüüüüünmüüüüüüüüü çoban sülü cık diye cevap veriyormuş yine soruyorlar yine cık en son çoban sülü kızmış Bağırmaya başlamış la cık dedim yaaaaaaa la cık dedim yaaa Üstad bizde sevinç ve istekle he dedik ya geeel abi başımızın üstünde yerin var geeel başka gelmek isteyen varsa metal ve gükhanı da getirebilirsen getir malum şimdi bir yerleri şişer hasta masta olurlar yazık
Gökhan Dokuyucu Üye
metal ve gükhanı da getirebilirsen getir malum şimdi bir yerleri şişer hasta masta olurlar yazık Bak Abiçiğim İsmim Gökhan :)) Ve elazığdayım artık maalesef gelemem ama yine bizi düşündüğünüz için çok sağolun abi. Hep böyle birlik olmamız dileğiyle...
ilkaytrade Üye
bursada organize edemeyiz bu 1+1=2 kadar basit, ama neden , acaba bursadaki dostluklar dahamı geçici , özele sorma ihtiyacı duymuyorum , burdan bir açıklama yaparmısınız selamlar, ilker kayar alıntı: "quote" küçük mahmut demişki: SEVGİLİ NİZİP COM.CULAR BU İŞİ NİZİP’ TE İSTANBUL’DA HATTA ETYOPYA’DA BİLE ÇOK GÜZEL ORGANİZE EDERSİNİZ ÇOK DA İYİ OLUR. AMA BURSA’ DA ÇOK SAĞLIKLI OLABİLECEĞİNE ASLA İNANAMIYORUM.TERSİNİ İDDİA EDEN VARSA BEN BURDAYIM GELSİN BENİ İKNA ETSİN.M.KÜÇÜK.(SEBEBİNİ ÖĞRENMEK İSTEYEN VARSA BANA MAİL ATSIN) ([email="mehmetenes27@yahoo.com.tr)M.KÜÇÜK"]mehmetenes27@yahoo.com.tr)M.KÜÇÜK[/email]
ilkaytrade Üye
otobanlarda fazla dolaşmayalımda , haaaa bu arada yeni geldim memleketten, çiğ köftesinden, katmerinden,içli köftesinden,yuvalamasından,patlıcan kebabından,lahmacunundan tıka basaaaaaaaaa doydum arkadaş, oraya gelene kadar 1 hafta sulu yemek yiyecem bursada, selamlar, ilker alıntı: "quote" Tarhan demişki: İlker kardeş büyük bir memnuniyetle seni de listeye aldık.Bu arada çigköfteden sonra katmeri de menüye kattık....Herkesin mutabık kalması durumunda gece yarısı oktayın minübüsü ile Güzel bir istanbul turu da yapabiliriz.Biz bunu hep yaparız...:))))))))...
felsefefe Üye
Yalnız Nizip.com toplantısını ilk önce bursada yaptık abi resimler ve yazılar dedilidir. yaz gelsin yine yapacağız sizi oralarda yalnız bırakmayız. Edited by - felsefefe on 12.02.2007 05:52:25
küçük mahmut Üye
SEVGİLİ İLKAY BENİM KASTIM NİZİP COM’CULARIN BU İŞİ ORGANİZE EDEMEMESİ DEĞİL.BENİM KASTIM BURSADAKİ NİZİPLİLERİ BİR ARAYA GETİRİP BÖYLE BİR ORGANİZEYİ YAPMAK ÇOK ZORDUR DİYORUM.BENİM ASIL ANLATMAK İSTEDİĞİMŞU. BÜTÜN NİZİPLİLERİN BİR ARAYA GELDİĞİ BİR ORGANİZEYİ YAPMAK YOKSA ÜÇ BEŞ TANE TUZU KURUYLA DERNEKTE HOŞ BİR AKŞAM GEÇİRİP ONDAN SONRA KİMSE KİMSEYİ ARAYIP SORMADIKTAN SONRA NE ANLAMI KALIR DEMEK İSTİYORUM.(DERNEĞE GELEN NİZİPLİ SAYISI KAÇ SONRA ORASI NİZİPLELER DEĞİL GAZİANTEPLİLER DERNEĞİ ÜYE SAYISI KAÇ GELEN KAÇ KİŞİ TOPARLANALIM DİYORUM HAKSIZMIYIM.)M,KÜÇÜK.
fsoyarik Üye
Sevgili ilker ve küçük mahmut kardeşim benim iki tane ciddi manada hastam vardı.Hem hanım ameliyat oldu hemde çocuk hasta,çok özür dilerim görüşüp İsanbula gidemediğimiz için. AYRICA TÜM İSTANBULDAKİ KARDEŞLERİMDENDE ÖZÜR DİLERİM. SELAMLAR
ahmetaksoy Üye
hala bir davet alamadım.ses verin ses?
ahmetaksoy Üye
bende teklif gelmediğine göre bende ,oktay cankesen beye ,misafir olurum.. şaka şaKA,TÜM KARDAŞLARIM BAŞTACI,
küçük mahmut Üye
SEVGİLİ FSOYARİK KARDEŞİM HASTALARINA GEÇMİŞ OLSUN ALLAH (C.C) ACİL ŞİFALAR VERSİN.M.KÜÇÜK.
ismailkaplan Üye
tabiki inşallah gelicegiz teşekkür ederizanteplioğulları
ismailkaplan Üye
ramazan abi bizim firmanın ismi ANTEPLİOĞULLARI TATLI BAKLAVAbizebenzer isimler oldugu için yazdım özür dilerim sitede reklamımız var zaten internet sitemiz yapım aşamasında. inşallah davetinize içabet edicegiz saygılar ismail kaplan
fsoyarik Üye
Küçük mahmut kardeşim teşekkür ederim.Tanışmak ümüdi ile,selamlar.SEVGİLİ İSTAMBULLU DOSTLARADA AFİYET OLSUN ,HEWRKESE BOL BOL SELAMLAR

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim