admin kardes karsı kapalı tribun yagmur almıo oturmaya musait bi yer ama protokolde de erken geLirseniz yer bulabilirsiniz.. 50 tane bayrak yapıldı biliorum ki bazı arkadaslar bu bayrakları oturmak amacı ile kullanacaklar Resmi aç herkesi beklioruz bu maca cok guzel bi mac olacak umarım skor yonunden de bizim acımızdan guzel bi mac olur.. saygılar.
Nizipde Spor ve Gençlik
Tüm NizipSpor Maçları ve skorları
NİZİPSPOR YÖNETİMİNE VE FUTBOLCULARA YARINKİ MAÇDA BAŞARILAR DİLERİZ GÖNÜL İSTERDİ Kİ BİZDE MAÇDA OLALIM AMA ŞARTLAR EL VERMİYOR İŞALLAH SON HAFTA ŞAMPİYONLUK MAÇINDA ORDA OLURUZ, GENEL KAPTAN SANA GÜVENİYORUZ. ------İSTANBUL GÜNGÖREN DERNEK BAŞKANI ALİ DEGİRMENCİ VE YÖNETİM KURULU SAYGILARIMIZLA........
NİZİPSPORUN 3.LİGDE OLDUGU ZAMANLARI HATIRLIYORUMDA.NE GÜZEL GÜNLERDİ O GÜNLER.VE O NİZİPSPORUN BİR ZAMANLAR TEKNİK DİREKTÖRLÜGÜNÜ YAPMIŞ BİR İNSANIN EVLADI OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYMUŞUMDUR.GURBETTE OLABİLİRİZ AMA GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERLE.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAŞARILAR.İNŞALLAH HAKETTİGİNİZ YERLERE TEKRAR GELİRSİNİZ.
.
NİZİPSPORUN 3.LİGDE OLDUGU ZAMANLARI HATIRLIYORUMDA.NE GÜZEL GÜNLERDİ O GÜNLER.VE O NİZİPSPORUN BİR ZAMANLAR TEKNİK DİREKTÖRLÜGÜNÜ YAPMIŞ BİR İNSANIN EVLADI OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYMUŞUMDUR.GURBETTE OLABİLİRİZ AMA GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERLE.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAŞARILAR.İNŞALLAH HAKETTİGİNİZ YERLERE TEKRAR GELİRSİNİZ.
.
.
acun27 Nizipspor’ un bu sene şampiyon olacağına yürekten inanıyorum. Takım üzerindeki şansızlığı bu maçta atacaktır İNŞAALLAH. Önceki maçlarda kaçan goller, yaşanan şansızlıklar bu maçla beraber ortadan kalkacaktır. Bende tüm seyircimizi maça davet ediyorum. İyi Geceler.
dostum dogru sölüyosun ama ...ateşli bir taraftarımız yok..ilk önce..takımımız en azından 3,ligde olmalıki..gerisi gelsin....Herşey yeşil Nizip için...
civciv sana katılmıorum 3,lige cıkınca zaten herkes mutlaka geLir onemli olan bu zmanlarda bu takıma destek vermek zaten senin gibi bole dusunenler oldugu surece bi olusum olmaz!!!!!!!
pazar günkü maça herkes gitmeli gerçekten Nizip adına kalan maçların hepsi çok önemli hatta deplasman maçlarında gitmeliyiz arkadaşlar kalan 5 maç var bunların hepsi altın puan hepsini almalıyız şehitkamil ile burada oynayacağımız maç bide nefis meselesi oldu onların çok etkisi var Nizip sporun bu durumda olmasına o maça da gitmeliyiz bide önemli olan islahiye deplasmanı adamların 3000 taraftarı var bizde burdanm en azından 3 otobüs gitmeliyiz bunun için büyükler ön ayak olsun Nizipspora ve faruk tabur dayıma ve ekibine başkanıma herkese başarılar
öncelikle Nizip spora başarılar diliyorım benoradan ayrılalı çok oldu şu an takımda kimler var bilmiyorum goçey ve gara cengize çok selamlarımı gönderiyorum istanbuldan .ğer bunlar oynuyosa takım ii demektir!............
ADİL UZUNASLAN......
"HAYDİ HERKES MAÇA " .
HER ŞEY NİZİP SPOR İÇİN.
.
saatini de yazsaydınız..?
ya kardeşim cumarteside maç olurmu pazargünü niye oynat mıyor lar bele olmaz şehitkamil macınada cumartesine almasınlar yoksa hiç iyi olmaz pazargünüolur işşallah taraftarları bekliyoruz doldurun şu stadı be kardeşim siz nasıl taraftarsınız hatta siz nasıl Nizip lisiniz doldurunkı şehitkamilliler korksunlar kı nasıl taraftar olurmuş görsünler işte taraftar işte şampiyonyetkililere duyruluranos ettırın davul çaldırın taraftarı stada çekın ve destekleyin
gazi sporu 2-1 yendik kardesim..mukemmel bir mactı
admin kardes rica etsem bi resim eklermisin bide anasayfaya tasırsan memnun olurum
bencede Güzel bi maç olucak herkes gelsin arkadaşlar Nizip spor için cok önemli bi maç güzel bi mac olucagina inaniyorum Nizip bu maçı alirsa direkmen potaya girio herkesi bekleriz....
walla herkes bu maçı bekliyordu.. su şehitkamili Nizipten çıkarmayalım arkadaslar. onların bize orada yaptıklarını daha unutmadık bu macda bizim icin ya tamam yada devam maçı! herkes bu maça gelmeli arkadaslar müslüm kardesimiz cok guzel bi sey yazmıs atalarımız yıllarca savastı da biz mi 90 dakika destek vermeyecegiz. herkes elini taşın altına koysun ve bu maça gelsin memleket takımına destek versin... BURASI NİZİP BURDAN ÇIKIŞ YOK!!!.
Sevgili arkadaşlar; Bence milleti fazla galeyana getirmeseniz diyorum. Centilmenlik içerisinde bir maç olsun. Korkutmak, Nizipten çıkarmamak, intikam almak gibi sözler biz Niziplilere yakışacak sözler değil. iyi oynayan kazansın diyelim. Tezahuratımızı en iyi şekilde yapalım. Takımızı destekleyelim. Rakip takım taraftarlarını kışkırtmayalım. Bu bizim takımımız ve Nizipimiz için en iyi olanıdır diyorum. Saygılar sunuyorum.
yüreğim ve kalbim tabiiki sizlerle ama şunuda unutmayalım Nizipsporun hedefi sadece şehitkamil olmamalı 3.lig hatta 2.lig olmalı bize bunlar yakışır pazartesi sonucu burdan bildirirseniz çok sevinirim tüm kalbim Nizipsporla istanbul kadıköyden sevgilerimle.....
adil uzunaslan............
walla ümit kardes oradaki macta orada olsaydın Nizip spora yapılanları gorseydin eminimki boyle konusmazdın.. tamam haklısın tabiki centilmenlik sart ama biz bunlara iyi yaklasınca orada bizim anamızdan emdigimiz sutu burnumuzdan getiriyorlar.. onlar taraftar felan getirecegini sanmıorum zaten korkuyorlar Nizipte
bu arada gecen hafta antepte bizim bi ustumuzde bulunan Gazi sporu 2-1 yendik... (ahh ümit kardes ahh antepte bu takıma neler yapıyorlar bir görsennn)
Sevgili arkadaşlar; Bence milleti fazla galeyana getirmeseniz diyorum. Centilmenlik içerisinde bir maç olsun. Korkutmak, Nizipten çıkarmamak, intikam almak gibi sözler biz Niziplilere yakışacak sözler değil. iyi oynayan kazansın diyelim. Tezahuratımızı en iyi şekilde yapalım. Takımızı destekleyelim. Rakip takım taraftarlarını kışkırtmayalım. Bu bizim takımımız ve Nizipimiz için en iyi olanıdır diyorum. Saygılar sunuyorum.
ümit sanal arkadaşımıza katılıyorum bu kadar ateşli sözlere gerek yok
futol kardeşlik oyunudur.
başarılarının daim olmasını dilerim.
saygılar.
kurtuluş savaşımı var arkadaşlar çıkacagız sahaya macı alacagız başka yolu yok destek bızden goooolll nızıpspordan
olurmu yaw yapılanlar unutulmaz her ne kadarda antepli olsalarda bize saygi göstermeyene bizdende yokk tüm Nizipliler maça yumurta gönderelimde atin kafalarina :)))) ama bunlar sadece eglence olsun ve maçi alin ve bu onlara en büyük cevap olur gerçi onlari yapanlar anlamaz yaaa bu tür karşiliklardan :)))
BİZ NİZİP’ TE OTURURKEN ANTEP ADAMININ KEMİĞİNİ KIRSA İLİK YERİNE B.... ÇIKAR DERLERDİ .TABİKİ CENTİLMENLİK KARDEŞLİK İÇİNDE GEÇSİN AMA GÜCÜNÜZÜDE GÖSTERİN. FİZİKİ SAVAŞ DEĞİL PSİKOLOJİK SAVAŞ HANİ. M.KÜÇÜK
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.