Merhaßa arkada$Lar...Herkezinde ßiLdigi Gißi.. Nizip te Hiç ßir $ekilde Gençlere YöneLik hiç ßir FaaLiyet Yer aLmamakta...ßuda insanimizin,GençLErimizin farkLi yoLLara Te$vik Etmektedir..( KapaLi mekanlar da Yasa dI$I davranI$Lar ) Eger Nizip Gencinin Gerçek anLamda SosyaL aktivitelerini GerçekLE$tirecegi ßir mekan oLasa ßununda Önüne GeçiLmi$ oLur...ßu Sayede Hem Nizip Emniyeti..ve haLki Rahat ßir Nefes aLir...Ama ßunu dü$ünen Yok..Ha tek dü$ünen ßenmiyim HAYIR..Herkes ßu kanida ama ßilirsiniz i$te türk haLkinda LAF Cok icraat Yok..! acIkcasi ßen Nizip e Hiç ßir YatIrIm Yapmam... ßunun Nedeni ise üst düzey yetkiLiLerin Can sIkmasi...! ßir Mekan Aciyosun..Sanki Orda Her TürLü Yasa di$i oLay oLuyormu$casIna tepkilerLe Kar$iLa$io insan... Nizip HALKI DEGI$IN ARTIK ! ßy maLißu !
Nizipde Spor ve Gençlik
Nizipte Sosyal faaLiyete atILIm Neden YOK !
2 sene önce Halep'e gitti?imde ?ok olmu?tum. Gençlerin ve ailelerin gitti?i çok güzel birkaç yere gitmi?tik. Bu kadarın? beklemiyordum. Bunların neden Nizip'te hatta Antep'te olmad???n? dü?ünmü?tüm ve biraz da k?skanm??t?m. Bu tür yerler, büyük al??veri? merkezleri neden bizim oralarda yok çünkü istek yok. Hepimiz bu ?ekilde gitmesini istiyoruz da o yüzden.
selam valla bende bu konu hakk?nda baya b? zaman once daha s?te guncellenmeden once b?rseyler yazm?st?m . ama ne yazan var ne cevap veren ne okuyan neden b?l?yo adam kabul olmayacak duaya am?n denmez ama ben ?ster?mk? n?z?pe adam ak?ll? b?r s?nema salonu ac?ls?n b?z?m spor yapt?g?m?z alanlar yen?lens?n yaz futbol okulu denen b?sey b?le yok gerc? ben 2-3 y?ld?r n?z?pte deg?l?m ama arada s?rada ugruyorum soruyorum buradan arkadaslara neden bowl?ng salonu yok neden yabanc? muz?k fazla sev?lm?yoo neden radyolar damar calarak gencler? c?ld?rt?yo :D neden insan sevdigi ile c?k?p b? guzel gezem?yo neden gencler ?spanyol pantolon topuklu ayakkab? g?y?p alt?na dem?r cakt?r?yo valla art?k bunlar? asmam?z gerek cunku gerekl? olan seyler as?l bunlard?r
Nizip te iki tane çok güzel sinema salonu aç?ld?.
Yaz okulu Spor ilçe müdürü Ömer YAKAR taraf?ndan bu yaz aç?ld?.
Spor alanlar? Belediyenin gayretleri ile düzenleniyor.
Bowling salonuna ne gerek var, anlamad?m :)
Yabanc? ve hit müziklerin telif haklar? var ve buda ücrete tabi, san?r?m sorun bu
öyle çokta a??lacak bi?ey yok gördü?ün gibi
verilenler ornektir. Ne kadar kolay b? c?r?p?da bu azl?k? yeterl?l?k kabul ed?leb?l?r. Nizipte caddede bi anket yap?n bakal?m yada burada asl?nda b? basl?k acm?ss?n?z tam onluk b? soru asl?nda adm?n abe valla bole b? anket acarsan cok sev?n?r?m bakal?m ver?len yan?tlar ney? goster?yo . her y?l 23 nisan yap?l?yo Nizipte acaba hang?s?nde farkl? b?sey yap?ld? s?zlere 15 seneden bahsedeb?l?r?z bu bariz bi örnektir..
Nizipte en iyi sosyal aktiviteleri say?yorum 1.atari salonlar? 2.internet cafeler 3.k?raathaneler 4. bizim eski bak?ms?z futbol saham?z bundan ?baret daha ?y? s? varsa s?z yaz?n ben ve ben?m arkadaslar?m bu g?d?sattan memnun deg?l?z bu anket? ?st?yoruz
Hakl?s?n bu konu anket olabilir, hemen sorusunu ve verilebilecek cevaplar? yaz?p buraya koyal?m. Sana görev :) ciddiyim.
Sorusunu ve cevapların? dü?ünüp buraya yaz bende anketle?tireyim onu
soru : Sizce Nizipte yap?lan sosyal Faaliyetler yeterlimi_?
A:yeterli
B:yeterli Degil
C:Gerek yok
D:Cok cal?smal?y?z cok :D
ab? bunu b? ac?lan forumun uzerıne atal?m alt?na da m?llet ac?klama yazab?ls?n oylar yeterl? olmayab?l?r :D
?sted?g?n yerde duzeltme yapab??rs?n :P
ben hangi sosyal faaliyet, park sinema falan istiyorsunuz gibi bir anket dü?ünüyordum ve hala cevapların?z? bekliyorum
Say?n admin, FADE2BLAC bence yerden gö?e hakl?; ne var allah?n? seversen ?u nizibimizde bide bana söylermisin........toz duman içinde kebab?m?z? yap?p,yemekle birlikte bir o kadar tozunu yuttu?umuz,ihtiyac?m?z geldi?inde bir a?aç dibi arad???m?z KARPUZATAN'?m?z var de?il mi? __Neyse daha sonra bu sosyal faaliyetler, ?ehir ve kent ya?am? hakk?nda dahada do?rusu ?ehirle?menin sosyal hayata yans?malar? konusunda çok daha geni? kapsaml? yaz?lar?m olacakt?r. Fakat say?n belediye ba?kan?m?z haci fevzi AKDO?AN'dan ve di?er yetkili makamlardan buraya yaz?lan yaz?lara biraz daha duyarl? olmaların? kendilerinden istirham ediyorum. Çünkü kendilerine ula??pta bu konular? izah etmeye f?rsat vermiyorlar. Maa?allah etrafların? aç kurtlar talam??. Banada k?zmaya hiç kimsenin hakk? yokkkkk.Ben varolan bir gerçe?i yazd?m.
insan diyor ki al ba??n? bu Nizip ten git.do?ru söyleyeni dokuz köyden de?il 99 köyden yine kovarlar.insanlar ba?ka ba?ka duyarl?l?k yok.bazen bu Nizipte sadece bizler ya??yormu?uz da herkes biryerlere gitmi? gibi geliyor.biraz daha ilgi çok de?il ya.bu kadar vurdumduymaz olmayal?m.sorunlar konusunda hiç cevap gelmemesine al??t?m.yazd?klar?m?z havada kald?.gelecekteki çocuklar?m?z bizlere sitem edecek.
çıkar çıkar her?ey çıkar u?rana......
allah hepimize yard?m etsin.ne olur allah?m ?u kulların? uyand?r.
cengiz aslan
söyledikleriniz çok doğru ben Nizipte olmadıgım halde yinede birşeyler yazmaya , iletmeye çalışıyorum söylediginiz şu kelime sadece Nizipte bizlermi yazıyoruz , zaten sadece sizler gibi geniş fikirli,ince düşünceli, duyarlı insanlar olsaydı Nizip şu anda daha farklı konumda olurdu
şu gördügüm kelimeyi yazmak istiyorum
NİZİPLİLER İKİYE AYRILIR NİZİPLİLER VE DİĞERLERi?????
eser
Düşüncelerinize katılıyorum. 100 bin sınırına dayanmış insan nüfusu olan ve bir çok güzelliğimiz olmasına rağmen ilçemizi tanıtacak bir festivalimiz bile yoktur. Kaymakamlık, İlçe Belediye Başkanlığı, sanayici, Esnaf vb. gibi desteklerle birlikte düşünebiliyormusunuz acaba her yıl yaz mevsiminin sonunda düzenlenecek festivale gurbette olan hemşeriliremiz organizeyi görmek için geleceklerdir. İç turizm açısından çok önemlidir. İlçeye canlılık getirir düşüncesindeyim.
Herkese saygılar..........
vay be su yazilanlara bak milletin ici yanmis benim gibi :'( ve anket olayina gelelim vede ben bu olayi biraz daha genisletip yetkili makamlara ulasmasini istiyorum .
arkadaslar anket hakkinda fikirlerıniz almak isteriz lutfen yazin
saygilar
bence soru lord kardesimin yazdigindan ibaretir
dusunusenize anket sonuclandi olaylar parklara dayndirildi millet paso parklara mi gidecek genel bi sorun oldugundan bu soru bence iyidir guzeldir
ben Nizip'e yaklaşik iki ay önce geldigimde birecik barajina Nizip tarafindan degil birecik tarafindan gördüm az zamanim olduğu için gezemedim, Nizip tarafinin olduğu yere çok güzel aile bahçesi ve piknik alani olabilir böyle bir güzelligi yakalamşken degerlendirilmeli burada güzel sahil restorantlari olabilir ve oraya vasitaların haricinde, yasaklanan at arabalardan faytonlarlar olabilir bence çok ilgi çeker bir okadarda ragbet görür tabi böyle birşeylerinolabilmesi içinde sayin AKDOğAN'IN daha çok çalişmasi gerekir diye düşünüyorum
sevgiler
eser
guzel fikir cok begendim harbiden bence hemen uygulamaya gecilse cok iyi olur diye dusunuyorum
bu arada admin abi naptin bizim anketi bekliyor millet :D
Sayin başkan, belkiz daki su deposunun sol tarafina baraj gölünü görecek şekilde, güzel bir mesire alani yapmiş. Hatta geçen gün sayin vali geldiğin de de gezmişti, benim gezme firsatim olmadi, umarim güzel birşey olmuştur. Fayton konusuna gelince, fena bir fikir değil ama çok emek harcanmasi lazim, şöyle büyük ada da ki gibi oraya araba giremiyormuş, herşey doğal ortaminda imiş falan, güzel olur tabi...
cok iyi ya ayin 4 unde oradayim oradaya ugruycam merak ettim
abi avatar yuklemissin eywallah
ne demek görevimiz ;)
ama sen hala anket konusunu hazırlamadın
ne demek görevimiz ;)
ama sen hala anket konusunu hazırlamadin
adminciğim....fadeğblac, sana anket konusunu 1 hafta önce yukaridayazmişti. ama hala sen ona o sana sorup duruyorsunuz. Yani LORD'un yazdiği anket konusunda hemfikir olduklarıni söylemişlerdi.Yukariyi az bi incelesen iyi olur....Ben tesekkür ederim:))
tamambunu yazmiş. ama ben istiyorum ki Anketin konusu Nizip te hangi sosyal faaliyetleri istiyorsunuz. a b c d e gibi seçenekleri olsunalinti: soru : Sizce Nizipte yapilan sosyal Faaliyetler yeterlimi_? A:yeterli B:yeterli Degil C:Gerek yok D:Cok calismaliyiz cok :D abi bunu bi acilan forumun uzerıne atalim altina da millet aciklama yazabilsin oylar yeterli olmayabilir :D istedigin yerde duzeltme yapablirsin :P
a. kültür merkezi b. çok amaçlİ spor tesisi c. aile mesire yeri d. aKuapark yüzme tesisi
Arkadaşlar Selam Uzunca Bi Zamandan Nizipden Yokum. Sanirim 1 Ay önce Birecige Giderken Nizipden Geçtim Nizipdeki Gelişmeleri Gördüm. Gelişmelerdeki Kasit Yapilan Yeni Evler. Ama Insanlar Nedense Yine O Benim Küçüklüğümün Geçtiği Attarali Semti Olsun Nizip Lisesinin Oralari (bunlar Gördügüm Yerler) Kahveler Dolu... Hal Böyle Olunca Ne Aci Ki Sosyal Faaliyetler Kahvede Yaşaniyor.. Işte Okey, Pişti Vs... Böyle Olmaz.... Insanlarinda çaba Göstermesi Gerekir... Bilal-saide Marufoglu Ortaokulunda Okurken Türkçe ögretmenimizin ( Ali Hoca) Katkilari Ile Bir Gazete çikarmiştik.. şimdilerde Devam Ediyormu Bu Gelenek Sürüyormu Bilmiyorum...şimdi Ben Nizip'e Bir Yenilik Getirsem Bu Kaç Gün Sürecek Ki.. 1 Kaç Gün Sonra Taklitlerim çikmayacakmi Soruyorum Sizlere....
selam arkadaslar.benim bir önerim var.bence biraz daha icerikli bir anket hazirliyalim.herkez az cok Nizipte nelere ihtiyac oldugunu biliyor.bence Nizip te yapilmasi gereken seyler olmali.parklardan bahcelerden daha önemli seyler vardir.bence daha icerikli ve gerekli seyleri bulmamiz gerek...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.