Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

Safa Üye
Bülbülüm gel de dile, söyle benimle bile Sesini duyur ele, çile bülbülüm çile Issız yuvanda tektin, çekilmez çile çektin Kim derdi gülecektin, çile bülbülüm çile Müjde ey güzel kuşum, bahara döndü kışın Eriyor içim dışım, çile bülbülüm çile
asi ve mavi Üye
HELİN BU YAZDIGIN ŞİİRİ KİM SÖYLÜYO BİLİYOMUSUN.... BENDE Bİ YERDEN OKUMUŞTUM AMA KİMİN OLDUGUNU BİLMİYORUM....
Gökhan Dokuyucu Üye
ben cevap vereyim bari helni yok:) merak etme diye yani. Asi kardeş zamanında ahmet kayanın seslendirdiği bir şarkıydı sanırsam...
helin Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
evet bu yazdigim bütün sarkilarin hepsi ahmet kayaya ait onun yazdigi ve söyledigi bütün sarkilar süper ondan baaska güzel sarki söyliyen bilmiyorum cok avrdir ama benim gözümde ahmet kaya cok baska bi insan Resmi aç
nizipli_mehmet Üye
Gül senin tenin bende güller icinde kafesdeyim, Vatanim senin yanin bende senin kölenim. Defalarca denedim olmuyor askim ne yaptiysam ben seni unutamadim. Bi söz varya diyorsun gel ayrilalim ben senden vazgecemem isteme yok hakkin. Söyle askim senden uzak ne fark eder nefes almak unutulmak inan bana yok olmak. Söyle askim senden uzak ne fark eder nefes almak vagectim herseyden bak bir canim var oda senin olsun ahhhh.
nizipli_mehmet Üye
. Dünyaya yeniden bir daha gelseydim Bir değil bin defa seni severdim Yolumuz ayrıldı seni özledim Ne kavgalar ettik Sustum kaldım ah sustum kaldım Saygımdan Başımı eğdim, konuşmadım Hırsımdan Duvarlara yumruk attım Aşkımdan Yüreğime taş bastım sevgimle Sevgimle Başımı eğdim, konuşmadım Öfkemden Duvarlara yumruk attım Derdimden İçtim içtim agladim sevgimle sen benim gökyüzüm Ben bastığın toprak Ben sana mecburum Ben sana tutsak Sen benim evrenim Ben içinde kaçan Ne yaptıysan bana Sustum kaldım ah sustum kaldım Saygımdan Başımı eğdim, konuşmadım Hırsımdan Duvarlara yumruk attım Aşkımdan Yüreğime taş bastım sevgimle Sevgimle Başımı eğdim, konuşmadım Öfkemden Duvarlara yumruk attım Derdimden İçtim içtim agladim sevgimle
nizipli_mehmet Üye
Ne güneş ne ateş beni sen yaktın Ne hasret ne gurbet beni sen vurdun Hem yazım hem kışım baharım oldun Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Sensiz geçen akşamlarda geceler ağlar Pusu kurmuş yalnızlıklar saatler ağlar Bilsen nasıl özlemişim gökkubbe ağlar Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Ne yere ne göğe ismini yazdım Senin ismini canım kalbime yazdım Sen günüm sen gecem sabahım oldun Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Sensiz geçen akşamlarda geceler ağlar Pusu kurmuş yalnızlıklar saatler ağlar Bilsen nasıl özlemişim gökkubbe ağlar Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar .
nizipli_mehmet Üye
elimi açtım da yalvardım mevlaya dileğim bir sendin istedim duamda sevgili hasreti çekmek zor güzelim ağlattın ağlattın tükendim sonunda ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim ben sana ömrümü vermedim mi güzelim ben sana kendimi kul köle ettim de sen bana mutluluğu çok gördün güzelim laylaylom galiba sana göre sevmeler hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler uğramaz mı semtine ayıplar utanmalar duysalar elalem sana ne söyler son sözümü söyleyim benden sabır bekleme zaten dertle doluyum bir dert daha ekleme sende kadir kıymet yok senin sevgin bu kadar benden sana elveda melek yüzlü sahtekar ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim ben sana ömrümü vermedim mi güzelim ben sana kendimi kul köle ettim de sen bana mutluluğu çok gördün sevgilim laylaylom galiba sana göre sevmeler hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler uğramaz mı semtine ayıplar utanmalar duysalar elalem sana ne söyler .
nizipli_mehmet Üye
Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım Kazanmalı, kaybetmeliyim Aşk uğruna harp etmeliyim Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğrenıyorsun.
nizipli_mehmet Üye
Hani o duygu varya Terkeden sevgiliyi düşünmek ara sıra Hani koşarsın camlara Bakarsın insanlara Düşersin bir boşluğa Bir an görebilmek onu Değer tüm yaşamana Hani sarılırsın çaresiz anılara Hani serilir anılar karşına Hani gözlerin kararır o anda
nizipli_mehmet Üye
Ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş Bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım Sensiz geçen yılları sildirdim sana yeni zaman aldırdım Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim .
nizipli_mehmet Üye
gün gece, ben sana dönerken, gözlerime yaş... yaşlar dolarken, ay geceye, sen bana doğarken, üşümem hiç, aşk sarar beni. korkmam hiç, aşk korur beni. düşsem bile o tutar beni. kaybetse de yine o bulur beni... (öldürse de yine o yaşatır beni) AŞKTAN KORKMA ! KORKMA ! "...aşka kapını açtığın zaman, acılar giremez diyemezsin. aşk acılarıyla, tutkularıyla, gözyaşlarıyla, rüzgarlarıyla, taze çiçek kokularıyla bir bütün olarak girer içeri. aşkı acılardan süzemezsin! istesen de istemesen de aşka boyun eğersin..." .
nizipli_mehmet Üye
hala saklı bir yerde o görmediklerin o bilmediklerin, içimdeki acılar... hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin, hiç sezmediklerin, içimdeki aşk... geçmişi hatırlatır... hatırlatır bu yağmurlar... bu yağmurlarda kaybetmiştim seni. ve karanlığı hatırlatır... hatırlatır bu rüzgarlar... bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni. ve şimdi sokaklar... sokaklar yalnızlığa çıkar... yıldızlar gökyüzüne... gece olunca bişeyler çöker yeryüzüne soğuk ıssız sessizce... neden hep pencerede bekleyince daha çabuk gelir sanır o bekleyenler... neden o kaldırımlarda yüzlerini göremediğim insanlardan biri sanırım seni sen bilmezsin... bilmezsin nasıl olur insan nasıl olur aysız gece yalnızken... üşüdüğünü sanırsın aniden, ağladığını duyarsın birinin içinde hıçkırarak sessizce.. ellerin... ellerin... ellerin cennetimdi benim... gözbebeklerinde kendimi görmek istedim... istedim bir sabah... güneş doğarken güneşe gülümsemek, güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya... kapkaranlık bir gece saçların ellerimde, ay ışığının ışığı yansırken kirpiklerinden yüzüme... sabaha kadar yanında uyumak isterdim bir gece... sessizce... .
nizipli_mehmet Üye
Sevmek suç mu kader bu mu sensiz rabbim canım alsın kaderimde sen varsın dayanamam hasretine gel sevgilim desem bile neye yarar yoksun sen ağlar ağlar sana bakan gözlerim yanar yanar şu zavallı yüreğim vazgeçemem bu sevdadan o kapkara gözlerine ben doymadım el doysun gözyaşlarım bana keder sana eğer kavuşmazsam bu aşk toprakta biter ağlar ağlar sana bakan gözlerim yanar yanar şu zavallı yüreğim
nizipli_mehmet Üye
irmaklar denizlerde denizler sahillerde buldular arayanlar hic bir yerde inananlar dualarda buldular kim bilir sen benim halimde sakinligimde ne buldun bense yoruldum kendi kendime sokuldum uyuya kaldim aklimin iplerini saldim o giderken biran durup pesinden baktim ne dersin umarim beni affedersin ne dersin belki de terkedip gidersin gider misin
nizipli_mehmet Üye
Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü ve toprak uyurken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken ya da güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden... Ellerinden... .
nizipli_mehmet Üye
Güneşin ufka değdiği yer Oraya git ama yine gel Döneceksin diye söz ver Böylesi hepsinden güzel Git özlet kendini yine gel Döneceksin diye söz ver Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan Dinle uzaktan küllerin arasından Madem her şey biter yine başlar yeni baştan Bana ne olur ellerini ver Gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver.
nizipli_mehmet Üye
Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bedenden hak ise Can ne cami çeker ne kilise Ten sönmeden bitmez bu hadise Beni yanlış anlama şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim gel merhem ol yarama Ben hem kalp hem bedenim Nefestir ruhum benim Aşk şarabı içerim Tez gelse de ecelim Ben hem kalp hem bedenim Ateşten ruhum benim Aşk şarabı içelim Kendimizden geçelim Bir ömür böyle geçmez ah ile Ağlasan da gülsen de nafile Sen dursan da yürür bu kafile Beni yanlış anlama şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim gel merhem ol yarama Ben hem kalp hem bedenim Nefestir ruhum benim Aşk şarabı içerim Tez gelse de ecelim Ben hem kalp hem bedenim Ateşten ruhum benim Aşk şarabı içelim Kendimizden geçelim .
tilkinin günlüğü Üye
oy ahneton ahneton. nerden çıktı bu buton. sen tvde dijiyken. mehmet oldu bir buçuk ton. yaa aklma bu geldi anca,idare edin kızmayın ama.
nizipli_mehmet Üye
hayrola TİLKİ bır sey mı war?
asi ve mavi Üye
Kır kırabildiğin kadar Yıkabildiğin kadar Vurabildiğin kadar vur Belkide beni de bir aşk sarar Senıi bir hüzün kaplar Yanabildiğin kadar yan Sadece... Bırak beni, Sevmiyorum ne seni ne kendimi Unuturum unutmak Bu aşkın tek çaresi Bırak beni, Hoş göremem aşkıma ihaneti Niye oldu, nasıl oldu Bu mu aşkın adaleti...
asi ve mavi Üye
Gün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor Görüyorum dönence Kupkuru bir ağacın dalıyım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde bir şeyler kök salıyor Biliyorum dönence Çatlamış dudağımda ne bir ses ne bir nefes Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor Duyuyorum dönence Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor Görüyorum dönence Kupkuru bir ağacın dalıyım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde bir şeyler kök salıyor Biliyorum dönence Çatlamış dudağımda ne bir ses ne bir nefes Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor Duyuyorum dönence Duyuyorum biliyorum görüyorum dönence Dönence gün dönende dönence Bir gün gelecek dönence biliyorum
nizipli_mehmet Üye
ası super bır sey yazmıssın walla bravo benım ıcımden gecırıpte yazamadıgım seyler çok ama çok saol çunku bu durum ıcerısındeyım
asi ve mavi Üye
Yıllar sonra da bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum Yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım En yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın Umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin Bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Yıllar geçti, yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa Şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara, yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım Nice yıllara Ve yıllar sonra da uyanırsam Bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim