Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

Huzi Üye
Hadi anam hadi... .Başka kapıyaaaaaaaaa.... Kibariyenin anası seni bekliyor.... Resmi aç .
demet Üye
Çok zaman geçmesi gerek aradan Akşamdan sabaha onaramam ki Boş kalırsa durur atmaz ki bu kalp O zaman ben nefes alamam ki Onu yeni bir masala inandırmalıyım Hatta bi süre kandırmalıyım Akarsuda iki kere yıkanılmaz Yüzünü yarına döndürmeliyim Bi daha bi daha dener miyim hiç Bi daha geriye döner miyim Araya girenleri el sürenleri Ben unutsam kalp unutmaz İhanetle vurulmuş biri bi daha Öncesi gibi kanatlanamaz Bi daha bi daha dener miyim hiç Bi daha geriye döner miyim Kendimi korumaya aldım Bana bu aşkın olmuş olabilecek tek faydası bu Bastığım yerin ayağımın altından Kızgın kumlar gibi kayması bu Söz: Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu
asi ve mavi Üye
gökhan olur olur inş.... üzülme bu kadar...... huzeyfe abi maşallah keyfin yerinde..... .
nizipli_mehmet Üye
abı ası haklı sen uzulme senı için ılerde şiir yazanlar çıkar inşallah
Zuhal Üye
Artik seninle duramam Bu aksam cikar giderim Hesabim kalsin mahsere Elimi yikar giderim Sen zahmet etme yerinden Gurultu yapmam derinden Parmaklarin uzerinden Su gibi akar giderim Artik surersin bir sefa Ne cismim kaldi cefa Sikayet etmem bu defa Disimi sikar giderim Bozarmi sandin acilar Belaya atlar giderim Kursun gibi mavzer gibi Dag gibi patlar giderim Kaybetsem bile herseyi Bu aski yirtar giderim Sinsice olmaz gidisim Kapiyi carpar giderim Sana yazdigim sarkiyi Sazimdan soker giderim Ben aglayamam bilirsin Yuzumu doker giderim Kopeklerimden kusumdan Yavrumdan cayar giderim Senden aldigim ne varsa Yerine koyar giderim Ezdirmem sana kendimi Govdemi yakar giderim Beddua etmem uzulmem Kafama sikar giderim Bulursun yav Gökhan sende sana siir yazan
Gökhan Dokuyucu Üye
Ne hasta bekler sabahı Ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar. Necip Fazıl Kısakürek
asi ve mavi Üye
Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar. . kime bu laf gökhan???? .
nizipli_mehmet Üye
ası gokhan abımın sankı ıcı yanmıs ya baksana manalı manalı yazıyor
Gökhan Dokuyucu Üye
Yine gözlerim uykusuz bu gece. aklımda gülümseyen yüzün,sesin. ve de davetkar bakışların,kahretsin yine uykusuzum.. . bu kaçıncı olacak kimbilir..?. güneşin doğuşunu saniye saniye görüp. ibibiklerin ötüşüyle,cigaramdan. derin bir nefes çekişim.. . bu kaçıncı olacak kimbilir..?. yorganımla boğuşup,yatağımla dövüşmem. öffff..!radyo da bozuk;. desene yine şeytanla uğraşacağım.. . bu kaçıncı olacak kimbilir..?. tavana dikip gözlerimi ,ellerim bağrımda. seni düşleyip ağlayışım. desene yine salya sümük olacağım .... . bu kaçıncı olacak kimbilir..?. sabah ezanını yatağımda okuyuşum,. seher vaktini bekleyip;. sabah ayazını içimde hissedişim.. . desene gözlerimyine uykusuz bu gece. aklımda gülümseyen yüzün,sesin. ve de davetkar bakışların. kahretsin yine uykusuzum..
Yunus Üye
Yaf bu kadar genç arkadaşımız var, 1 tane Yaşar seven yokmu???? Resmi aç Neyse, beni yaşar hayranı yapan şarkıyı da ben yazayım;. Şarkıcı: Yaşar Albüm: Divane Şarkının Adı: O’nun Vedası Çok mu kolay bu son demesi Vermiyorum ki son nefesi Ellerin eskisi gibi beyaz mı Bana bunları o ellerle mı yazdın Ah yeniden başlamalı dersen Zamanı var bekle beni dersen Beklemek eskisi gibi kolay mı Zaman geçmiyor zaman yalan mı Yine karşılaşırız dünya küçük Aşkın büyük Mevsimler dönünce yaza Kuşlar döner pişman Simdi sen mi ben mi Kim suçlu kimse yar Voltalar atıyorlar İçimde pişmanlıklar Simdi sen mi ben mi Kıydılar ikimize Çok mu kolay bu son demesi Vermiyorum ki son nefesi Sen ne yazarsan yaz ey sevgili Mektupla biten ömrümce sürmeli Yok sensiz olmaz.
nizipli_mehmet Üye
Deniz Kızı Deniz koktu sabaha kadar saçları dudakları Yükselen göğsü deniz gibiydi Yoksuldu biliyordum Ama boynumda yoksulluk lafı etmezki ya Kulağımın dibinde yavaş yavaş aşk türküleri söylendi Neler görmüş neler öğrenmişti kim bilir Denizde buğaz buğaza gecen hayat Olta yapmak yem çıkarmak kayık temizlemek Dikenli balıkları hatırlatır Elleri ellerime deydi O gece gördüm onu Ne güzel doğarmış açık denize güneş Onun saçları öğretti dalgayı Çalkalandım durdum rüyalar içinde .
nizipli_mehmet Üye
o da sen Bugün yine seni andım Sanki geliceksin gibi Ruhum ozlemınle yanıyor Çöldeki kumları ısıtan gunes gibi Kutuplardaki buz gıbı dönüyorum Yanında olmayı istiyorum Olmuyor Yolları asıp gelmek istiyorum Dön artık Aynalarda yalan söyler oldu Baktığım fallarda Hep gelecek diyorlar Ama nafile Sensizken pamuklardan taç yaptım Kumsalda ki kumları okşadım Saclarının hissede bilmek için Yinede gelmez oldun Yıldızların altından geçtim Kayanların ardından dilek tutmak için Seni sensizken çok sevdim Sensizlik beni baştan yaratmıştı Gülemez olmuştum Yokluğun içimi kavurmuştu bu sıcak yaz günlerinde Tek satılmayan ilaç var biliyorum .
nizipli_mehmet Üye
Bak yağıyor yağmur Her damlada gözlerin Bak esiyor rüzgar Rüzgar dediğim de sensin Bak sımsıcak güneş Sevginle ısındı içim Sen vazgeçemediğim Yanımda bile hasretimsin Güneş doğarken çiçek açarken Ve hayat geçerken ben seninleyim Bir gün olur ayrılık kapımı çalarsa Senle yaşanan zaman yeter bana Bak yağıyor yağmur Her damlada gözlerin Bak esiyor rüzgar Rüzgar dediğim de sensin Bak sımsıcak güneş Sevginle ısındı içim Sen vazgeçemediğim Yanımda bile hasretimsin Güneş doğarken çiçek açarken Ve hayat geçerken ben seninleyim Bir gün olur ayrılık kapımı çalarsa Senle yaşanan zaman yeter
nizipli_mehmet Üye
Güneşin ufka değdiği yer Oraya git ama yine gel Döneceksin diye söz ver Böylesi hepsinden güzel Git özlet kendini yine gel Döneceksin diye söz ver Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan Dinle uzaktan küllerin arasından Madem her şey biter yine başlar yeni baştan Bana ne olur ellerini ver Gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver.. .
KONT Üye
"FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #9933cc; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: Tahoma; BACKGROUND-COLOR: #ffffff; TEXT-DECORATION: none; layer-background-color: #FFFFFF" Seni Uzaktan Sevmeyi, Sana Bakmadan Görmeyi, Seni Duymadan Dinlemeyi, Gözyaşlarımla Gülmeyi, Kavuşmak için Sabretmeyi, Herşeyi Öğrendim. AMA SENSİZ OLMAYI ASLA!....
Sonbahar Üye
Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annem Sen üzülme Sözlerin hep Yüreğimde Annem annem Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutur dost oluruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşlarının altında Her yeni güne sevgiyle başlarsın Annem sen benin yanıma kalansın
cengizkrbck Üye
Edited by - cengizkrbck on 1/15/2007 5:17:15 PM
Zuhal Üye
Hayal kirikligina ugratma beni, Uzanir ellerin, ben bilirim seni. Zannetme sevmem seni, En derin kuytularda tanirsin beni. Yalniz kalmam artik su dünyamda, Feminist diilim, anlatamim onlara. Resmi aç EN temiz insanlardan birisin sen, Maneviyatimizi koruyalim, sen ve ben. ...Vay be ben neymisim beee. Yavas yavas tutturim heral. Resmi aç Resmi aç Edited by - Zuhal on 15.01.2007 20:17:54
nizipli_mehmet Üye
zuhal yawas yawas degıl bence sen baya bır hızlı gıdıyon baksana bakalım huzıcık ne yazacak sana bunun karsılıgında Resmi aç
ultrAslan Üye
Küfr-i zülfün salalı rahneler îmânımıza Kâfir ağlar bizim ahvâl-i perîşânımıza Seni görmek müteazzir görünür böyle ki eşk Sana baktıkça dolar dîde-i giryânımıza Cevr-i çok eyleme kim olmaya nâgeh tükene Az edip cevr ü cefâlar kılasın cânımıza Eksik olmaz gamımız bunca ki bizden gam alıp Her gelen gamlı gider şâd gelip yanımıza .
ultrAslan Üye
İMKANSIZ. Yıldızlara baktırdım fallarda çıkmıyorsun Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Pencereden bakmıyor yollara çıkmıyorsun Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayır da Su serp yanan bağrıma sağlığını duyur da Yaban gülü gibisin dağda kırda bayırda Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Seviyor,özlüyorum seni can pahasına Bir fırsat ver ne olursun beni bir dahasına Bu aşkı söyleyemem senden bir başkasına Seni sormam imkansız imkansız rüyalarım olmasa Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayır da Su serp yanan bağrıma sağlığını duyur da Yaban gülü gibisin dağda,kırda,bayırda Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Edited by - ultrAslan on 15.01.2007 21:19:13 Edited by - ultrAslan on 15.01.2007 21:23
Huzi Üye
Zuhalcığımın bu şiirinden sonra dilim tutuldu...
Sonbahar Üye
ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmış ben saymışım meğer dostum sanıp aldanmışım meğer yıllarca sürer sanmışım meğer boşa kalbimi açmışım meğer vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere ben ne çok hata yapmışım meğer seni yokken var saymışım meğer yollar gitmiş ben kalmışım meğer aşkım deyip hapsolmuşum meğer bir ömür sürer sanmışım meğer ben boşa kürek çekmişim meğer vakit kaybıydı diyemem ama senden çoktan vazgecmişim meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim