İmamHatip Lisesi

IMAM HATIP LISESI MEZUNLARI (1985-86 DÖNEMI)

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

Ahmet karadag Üye
RESAT ÇETINKAYA ÖZEL BIR ISLETMEDE GÖREVLI NIZIP BILAL GÖKKIR IST. MAHMET ASLANOGLU YARDIMCI DOÇENT S.URFA AHMET KAYA IMAM HATIP ARABAN MAHMUT AKSÜT EMNIYET MÜDÜRLÜGÜNDE GÖREVLI MERSIN ÖMER KILIÇ IMAM HATIP NIZIP EMIN YAPRAK ÖGRETMEN S.URFA YUSUF ALTINOVA YURTDISINDA ALMANYA CEVAT DURSUN IMAM HATIP IST BAHRI DOGAN ÖGRETMEN NIZIP M.ZIYA IZCI VEFAT ETTI ALLAH RAHMET EYLESIN BEKIR ÇAKIR IMAM HATIP NIZIP AHMET KOÇ IMAM HATIP NIZIP ALI KUZUDISLI ÖGRETMEN IZMIR AHMET KARADAG ÖZEL BIR SIRKETTE YÖNETICI KAYSERI IHSAN AGCAN BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI GAZIANTEP ÖMER KESKIN IMAM HATIP NIZIP ÖMER KILIÇPARLAR IMAM HATIP NIZIP RESIT POLAT IMAM HATIP NIZIP SELIM KILIÇ EMNIYET MÜDÜRLÜGÜNDE GÖREVLI GAZIANTEP BEDRETTIN CENGIZ SILAHLI KUVVETLERDE GÖREVLI GAZIANTEP MAHMUT KURT ILÇE MILLI EGITIM MÜDÜRÜ NIZIP OSMAN DEMIR MUHASEBECI IST MUHARREM BILGEHAN (TIKTIK) ÖGRETMEN DIDIM YUSUF NALÇACI PETROLDE GÖREVLI NIZIP ÖMER SAHIN MAKINA MÜHENDISI IST ADNAN SAHIN ISKI - INSAAT MÜHENDISI IST SALIM BILEN IMAM HATIP MEHMET YÜRÜKEN IMAM HATIP NIZIP M.NUSRET KÇÜKBAYRAK NÜFUS MÜDÜRLÜGÜNDE MEMUR SIVEREK IDRIS YILDIRIM DOKTOR NIZIP FERIDUN SAGIR ÖGRETMEN BIRECIK HAYRI SAHIN GENÇLIK SPOR MÜD.GÖREVLI GAZIANTEP MUSA KURT IMAM HATIP BIRECIK MEHMET ÖZEL LOKANTA ISLETMECISI ESKISEHIR
Ahmet karadag Üye
bilal gökkır hayri şahin salim bilen 1985-86 dönemi nizip imam hatip lisesi mezunu arkadaşlarımıza ulaşamıyorum.nerede oldukları hakkın fikri olanlara lütfen görüşelim. [sıze=3] [/sıze]
felsefefe Üye
Sevgili Ahmet Ömer Kılıçparlar esnaf imam. Bir de senin sınıfında değilde bizim ortaokulda 1-c sınıfında beraber okuduğumuz ve şimdi görüştüğüm değerli bir kaç arkadaşımız var. onlara da ulaşırsak sevirim. Mesela Mehmet Sarı (Milletvekili)bizim sınıftaydı. Bülent Örskıran (foto ipek) Eyüp Öğüt (Mobilaycı)Mehmet Şevket Uygur (sanırım bir şirkette yönetici) Muharrem Öğüt. Erkut Dikici (bir fabrikası varmıı) ve M.Tahir Hartavi, Emin yaprak,Yusuf Altınova ile adı şimdi aklıma gelmeyenler. Osman Demir
Ahmet karadag Üye
osman bey, mahmut kurt'u yazmıştım.burada yazdıklarım 1985-86 nizip imam hatip lisesi mezunlarıdır.imam hatipte okumuş ama bu dönemde mezun olmamış(bizden önce veya sonra mezun olmui o kadar çok arkadaş varki yazmaya kalsam altından kalkamam diye düşündüm.bu sebeple yalnızca 1985-86 dönemini yazdım. Diğer dönem mezunu arkadaşlardan bu konuda destek olmalarını istirham edelim.bize bu konuda yardımcı olasunlar [sıze=3] [/sıze]
felsefefe Üye
Aziz Arkadaşım Ahmet Bey elbette haklısın ancak Bülent Örs kıran Nizip’te ve diğer arkadaşların bir çoğuna ulaşabilir. Ben bu konuda onun destek olacağından eminim. Eğer Reşat’a ulaşırsak Reşat bu irtibatı sağlar diye düşünüyorum. Bende ne Reşat’ın ne de Bülent’in telefonu var. Eğer Nizip teki arkadaşlarımızdan biri bu forumda ise o yardımcı olsun diye çağrı yapmış olayım. herkese selamlar
Ahmet karadag Üye
listede bilal gökkır için istanbul yazılmıştı.ancak bilal gökkır ile irtibat kurulmuş olup arkadaşımız ısparta süleyman demirel üniversitesinde yardımcı doçent olarak görev yapmaktadır. Bilgilerinize sunulur selamlar saygılar [sıze=3] [/sıze]
felsefefe Üye
Sevgili Ahmet Salim Bilen Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü düzeltebilirmisin. Selamlar
Ahmet karadag Üye
ulaşamadışımız arkadaşlarımızdan hayri şahşinin bir kaç yıl önce hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Hepimizin başı sağolsun.allah rahmet eylesin
muharrem Üye
Ahmet ellerine sağlık. Harika olmuş. Yine farkını belli ettin.Osman bence ahmet haklı.Çünkü listeye beraber mezun olduklarımız eklenmiş.Yoksa birçok arkadaşımız var.86 mezunu arkadaşlar,mesaj bırakın haberleşelim.Salim,Cevat,Selim...nerelerdesiniz herkese selamlar,sevgiler...Muharrem Ayrıca bu siteyi yapan arkadaş,Allah senden razı olsun.Sayende memleket özlemini gideriyoruz.Ellerine sağlık. muharrem
muharrem Üye
Hayri kardeşimize de çok üzüldüm.Rabbim mekanını cennet eylesin.Rahmetli Ziya'dan sonra sanırım bu ikinci kaybımız.Rabbi yar ve yardımcıları olsun. Ayrıca kimyacı Hameyi gören var mı? Varsa benim yerime onu bir dövsün.İNSAN BU KADAR MI VEFASIZ olur? Ahmetciğim tekrar ellerine sağlık.selamlar,sevgiler muharrem
Ahmet karadag Üye
arkadaşlar, bilindiği üzere her yıl kurban bayramının 3.günü okulda yapılan geleneksel mezunlar günü kutlamasını yaptık.emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve okul müdürümüz sn.mehmet şenol bey ve öğretmenlerimizden sn.m.nezir gül beyefendilere teiekkür ederiz. 1985-86 mezunlarından kutlamaya katılanlar : Reşat çetinkaya, ömer kılıç emin yaprak bahri doian bekir çakır ahmet koç ali kuzudişli ahmet karadağ ihsan ağcan ömer keskin ömer kılıçparlar reşit polat selim kılıç bedrettin cengiz yusuf nalçacı mehmet yürüken idris yıldırım feridun sağır musa kurt
mbilgehan Üye
Sevgili Muharrem bu sen olmuşsun fakat ben sana yinede mbilgehan diye yeni bir üyelik açtım onuda kullanabilirsin. Herkese selamlar OSman
muharrem Üye
eyvallh kardeşim.selamlar muharrem
osmanutkan Üye
s.a. Nizipte tanışmak fırsat olmamıştı.ben 1995 yılı Nizip imam hatip lisesi mezunuyum.kayseride görüşmeyi çok istiyorum.nasip olursa 95 mezunlarını da ben toparlamaya çalış cam.zaten çoğuyla görüşüyorum.gönül ister ki kendi sitemiz olsun ve bizler oradan haberleşelim. bütün 85-86 dönemini saygıyla selamlıyorum mezuniyet törenindeki yoğun katılımdan dolayı da çok tebrik ediyorum. Allah a emanet olun. Ahmet Abi tlf bekliyorum... osman utkan
yusuf Üye
ben imam hatip lisesi mezunu degilim kusura bakmayin ancak bu osman utkan denilen sevgili hemsehrim kardesimle tesviki mesaim olmasi hesabiyle bir selam etmek istedim..... osman kardesim nasilsin.... kayseride ne isin var ?... bi zahmet email adresinide yazi verde mailleselim INSALLAH.... saygilarimla......
Ahmet karadag Üye
sn.osman utkan kardeşim, mail adresine gerekli bilgilerimi ilettim görüşmek üzere selamlar,saygılar [sıze=3] [/sıze]
admin Yönetici
Sizlerin bu bölümde buluşup mesajlaşmanız, bana ne kadar zevk veriyor anlatamam. Tüm emeklerim ve harcamalarım feda olsun. İnşallah unuttuğunuz veya bulmak istediğiniz arkadaşlarınıza da bu site aracılığı ile ulaşırsınız. herşey Nizip için
muharrem Üye
Değerli hemşerim, Ben Aydın/Didim'den yazıyorum Ellerine sağlık Allah senden razı olsun.Sayende memleket hasretini gideriyoruz.Eğer imkanların müsait ise Nizip haberlerine daha çok yer verebilir misiniz Ayrıca canlı yayınları hiç alamıyoruz.Bunun için nasıl bir yol izlememiz gerekir Herşey gönlünce olsun.Selamlar,sevgiler muharrem
eyunus5 Üye
s aleykumben 92- 93 mezunuyum belcikadayim avrupada gorusebilecegim arkadas larla gorusebilirmiyim selamlar
osmanutkan Üye
yusuf bey mesajınızı aldım çok mütehassıs oldum görüşmeyeli epey olmuştu mynet teki adresine mail bıraktım bundan böyle sanal ortamda görüşmek dileğiyle... hoşça kal.. esen kal...
felsefefe Üye
Kıymetli arkadaşlar bir konu açalım da milletin siteye girme nedeni olsun Muharrem - Ahmet Lisedeki en komik anı anlatma yarışmasına girmeye ne dersiniz ? selamlar Osman
muharrem Üye
Osmancığım neden olmasın Ama bizim arkadaşlar bilgisayar özürlü galiba. Hiç mesaj bırakan yok. Benim unutamadığım anım "M.Ali YAŞAR" hocamızın anlattığı (lise 1'deydik) "PAPAĞAN" fıkrası. Hatırlıyorsanız sonunda bir el hareketi yapmıştı. Hala aklımdan çıkmaz. Ayrıca Erol YILDIZ’A yazdığım mektup yüzünden yediğim dayak.(Sevgili hocamız DOĞAN bey yamultmuştu beni. Ama suçlu bendim.)Hem onur kurulu üyesiydim hem de disipline gidip dayak yemiştim.Her iki hocamı ve diğerlerini de saygıyla selamlıyor ve ellerinden öpüyorum.Herkese selamlar.Sen mesajıma niye cevap vermedin? muharrem
Ahmet karadag Üye
anılarım hatıralarımda çoksıkı saklanmış galiba aklıma gelmiyor. Geldiği zaman yazarım. Ama ben size halen görüşmekte olduğum öğretmenlerimi ileteyim. Mehmet ali yaşar - tarih osman karataylı - matematik mustafa kaçar - meslek dersleri halil tekşen - ingilizce mevlüt mamak - türk dili edebiyatı doğan kaygısız - fen bilimleri zeki akkaya - meslek dersleri
felsefefe Üye
şimdi Halil Tekşen ilk Nizibe geldiye adam Ankaralı Bizim sivri zekalılardan birisi sordu Hocam hiç televizyona çıktınız mı? Hocada cevap verdi evet bir kere televizyonun üstüne çıktım. Ben en komik anı olarak iki tane anıyı çok iyi hatırlıyorum. Birisi Bizim Mehmet Ali Hoca sınıfta Din Dersi dersi var bir konuyu okutuyor. Hocanın dersleri de hep hakikaten güzeldi. Herkes sessizce dinliyor. Sınıfta çıt çıkmıyor.Öyle ki sinek uçsa duyulacak. Bu sessizlikte en arkadaki sıradan bir ses . Bir John Faber kalem kapaşı şıgır şıngır şıngır diye geldi ve çöp kutusunun yanında durdu. Sınıf şaşkınlıktan küçük dilini yutacak. Kalem sessizliği bozmuş ve Hocanın da dikkatini çekmişti. Hoca kızdı kim attı bu kapağı dedi kimseden çıt yok. Bir kaç kez sordu. Yine ses yok bizim güleceğiz ama korkudan gülemiyoruz. Birisi ben attım dese kurtulacağız. Yok kimse çıkmıyor. Hoca kızgın kızgın geziniyor. Ben iri yarı olduğum için en önde oturuyorum ya bana döndü git lan Doğan Hoca'dan sopa getir . Ben çıktım dışarda sopa geziyorum Uyanığım ya eften püften bir şey arıyorum.Hademelerin (müstahdem) yanına gittim yok kafama göre birşey bulamadım. Doğan Hoca gördü beni sordu ne arıyorsun lan . Ben ona söylemek istemiyorum çünkü onda bir sopa var evlere şenlik. Onu almak istemiyorum. Kem küm Mehmet ALi Hoca sopa istedi dedim. Gel o zaman dedi odasına gittik. Sopayı aldım ama sopa elimi yakıyor. Hocaya verdim. Ne önde benim ya açlan elini dedi. Açtım elimi her ele 2 şer tane vuruyor. Soyadını hatırlamıyorum Mustafa vardı sıra buna geldi biz sopa yiyenler elini tutup kıvranıyoruz. Bu halimizi gördü ya sopa yemeden ağlamaya başladı. Hoca aç Mustafa elini dedi o idamlık mahkum gibi iyice korktu biz artık halimizi unuttuk Mustafaya bakıp gülüyoruz. Hoca sopayı bir kaldırdı ve indirdi sopa taaak diye sıraya değdi Mustafa elini korkup çekmişti. Bir iki dört beş kere sopa sıraya değdi. Taak taak. Biz artık sınıfça gülmekten bayıldık Hoca sonunda dayanamayıp Mustafa'ya vurmaktan vaz geçti. Afferin lan Mustafa. Herkes hakkını helal etsin sopaış getiren benim. şimdi kendimi af ettirmek için bir ödül koyuyorum. Eşer o kapağı atan çıkarsa ona bir John Faber mavi tükenmez armağan edeceşi hemde kapaklı. Tüm ismi geçenleri saygıyla anıyorum Selamlar
muharrem Üye
Dostum iyi yazmışsında kaçıncı sınıfta oldğunu yazmamışsın.Doğrusu ben hatırlayamadım.Ama benzer olayı "YAVRUMUN (H.P.)" Dersinde ezber yapmadığımız için yaşamıştık.Tahir H.,ağlamya başlayınca dayak yememişti.Sınıf olarak keşke biz de ağlasaydık demiştik.3.sınıfta olmuştu.Ayrıca seninle hep beraberdik hatırlıyorsan.Bilmem aklına gelir mi?Son sınıfta da Musa'nın sigarası yüzünden idareyle başımız belaya girmişti.Müdürün o zamanki fırçalarını unutmadım.Hepsinden ALLAH RAZI olsun.İnşallah haklarını bizlere helal etmişlerdir.Mustafaların soyadları ÇAPAN,AYDIN ve PAMUKidi M.Çapan' yazın gördüm İstanbulda imiş.Herkese kucaklar dolusu selamlar. muharrem

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim