Belediye nizibi süsledi yani dış görünüşe çok önem verdi ve başardıda kendilerini bu mevzuuda tebrik ederim.fakat Nizipte önemli bir sorun var o da özellikle fatih sultan mahallesi ve atatürk mahallesinde kanalizyasyon rezaleti belediye insanlardan seçimden önce söz aldı siz oy verin bu rezaletten kurtulacaksınız demişti hani ortada bir marifet yok.yanlış anlaşılmasın Nizip belediyesini kınamıyorum yanlız şunu söyleyeyimki belediye çok iyi çalışıyor yanlız biraz alt yapıya önem verirse bizi çok mutlu eder bunu sayın belediye başkanı hacı fevzi akdoğan yanlış anlamasın
SELAM VE DUA İLE
Sorunlarımız Önerilerimiz
Belediye Nizipi Süsledi Ama..
Kardeş altyapı çalışmaları 15 gün önce başladı. Hatta forumda bu konuyla ilgili bölüm bile var.
Nedense askerliktede böyleydi. Bir komutan gelecek diye mıntıka temizliği yapılırdı. Burdada halk için yapılan hiç bir şey yok. Bir vekil gelecek diye düzenliyorlar. Millet AÇ AÇ. sanayiyi neden göstermiyorlar, İşsiz insanları neden göstermiyorlar, Bana sanki kendi cebindeki para ile hizmet veriyor. Benim ödediğim vergi ile sağı solu yapmıyorlar bile hazır olan yerleri yıkıp yenisini yapıyorlar. Türkiyede hep böyle, Bir kahvenin resmini çekip işte Nizipin işsiz insanları demezler. güzel bir yeri seçip işte bakım derler.ben yapılan masrafa değilde babasının dedesinin parasını yiyip keyif çatarken birileri, diğer tarafta çocuğunun istediği bir yiyeceği alamayanlara üzülüyorum.
Örnek: Taşbaş düzenlenmiş. Fakat taşbaşta oturup kebap yellemeye Kaç kişinin maddi durumu el veriyor. Bunları yazdım diye ya admin silecek yada birileri çıkıp aksini idda edecek. O aksini idda edecek kişiler ise baba parasından adam gibi görünmeye çalışan kişilerdir.
.
Helal kardeş kim tutar seni görüşlerini sonuna kadar destekliyorum.....
- Bakın şimdi iskarpit ve haberg'ye. Şimdi bunlara vereceğimiz cevap yüzünden diyecekler ki belediyenin eleştirilmesine tahammül gösterilmiyor. Şimdi allah aşkına bu yazılan eleştiri mi yoksa başka bişey mı varın siz söyleyin. Efendi sen yazdıklarının ne olduğunu bilerek yazıyorsun değil mi. Benim beraber çalıştığım ve gayesi hak rızası olmaktan öte başka bişey olmayan insanlara sen manalı manalıtaş atamazsın. Siz önce belediyenin görevi nedir onu öğrenin işsiz insanlara iş vermek veya iş sahası açmak kimin görevi acaba. Hem haftasonu taşbaş'a ve Belkıs'a git bakim hele oturacak yer bulabilecekmisin. İnsaf insaf.
Çoşkun bey sende karıdan adam olmasını bekliyorsun.Karı karıdır nasıl adam olsun.Aslında bunlarla değil atışmak yazdıklarına cevap vermeyi bile kendime yakıştıramıyorum.Ama yazmak zorundada kalıyorum.Anlamanız sanırım kıt.Atatürk mahallesinde alt yapı çalışmaları başladı hatta orhançelik beyinde dediği gibi forumda ana başlık olarakta açıldı.Ayrıca kimse kimseye iftira atma gibi saçmalıkta bulunmasın.Bu kadar kendinizden eminseniz buyrun mahkemeye verin ıspatlı olarak orda anlatırsınız derdinizi.Yani her konuda belediyeyi karalamak zorundamısınız?Yoksa aklınızdan zorunuzmu var anlayamıyorum.Burda Mehmet Oğuz bey bir soru sormuş ve onunda doyurucu cevabını almıştır daha niye uzatıyorsunuz?
Kördüdüklere İnanmıyacaksınız!
kim Bunlarya ;
millet Aç ,aç Diyorlar Ya Siz Farkındamısınız .aç Olan Güzel Insanımın Her Birinin Evinin önünde Lüks Araba Evinde 1 Veya 2 Bazılarında 3 Tv.
anne Baba Ve Evdeki Sülalede Cep Telefonu Ayrıca Anne Babaki çift Telefon Bunuda Belirteyim .
sokaklar Araçtan Geçilmiyor Bu Arabalar Benim Değil Kimin Acaba
fakir Yokmu Var Ve Bunlarda Her Zaman Oldu Olacak önemli Olan Bir şehirde Genel Olarak Bak Gözlüğünü çıkar Ama
taşbaş,belkız Mesire Alanına Sen Gitmemişsin Herhalde Bir Git Hele Yer Varmı Oturmak Için Bırakın Bu Agızları Belediye Hizmet Yeridir Halka Hizmet.iş Ve Işçi Bulma Kurumu Değil
lütfen Biraz Insaflı Olalım Ama Zaten Sizin Gözleriniz Kör Olmuş Size Ne Söylesem Boşşşşşşşşşşşşşşşş.boş Verin Sizde Birşeyler Yazın Gönlünüz Hoş Olsun .
Yani eleştriye bak, bana sanki kendi cebinden para ile hizmet veriyor. Olur beyefendi adam işini gücünü bıraksın bütün vaktini memlekete hizmet için harcasın yok birde senin gibilerin keyfi olsun, memnun olsun diye cebindeki parayıda harcasın.
Burada eleştiri yapacaksanız bir konu hakkında bilginiz ve yapılan haksızlıkları ortaya koyabileceğiniz delilleriniz varsa adam gibi ortaya koyun ve eleştirin. Yoksa sırf iş olsun diye sallamayın.
İlginç bir durumda biri salladımı başka biri sazan gibi atlıyor hemen. Sırf çamurculuk olsun.
Adam gibi memleket faydasına konular ve yorumlar yapın. Yapmıyorsanızda yapanlara saygılı olun.
Veya bu fikirlerinizi adam gibi gerçek isminizle yapın bizde saygı duyalım. Yoksa öyle takma isimle sanal ortamda karı dedikoduları yapmayın. Kişilikli olun.
Belediye'den anlaşılan herhepiniz iyi maaş alıyor yada bir akrabanızı torpille iş sahibi etmişsinizdir. Ben yazıyorsam, birileri yazıyorsa,o yazıyorsa, şu yazıyorsa vardır birşey....
Ben bu arada belediye başkanını bile tanımıyorum, hatta Nizip'te değilim.... Ben sadece burada sorunlarını dile getirenlere destek veriyorum..... Bu da benim en doğal hakkım......
Mahmil ağzın laf yapamıyor, argoya başvuruyorsan söyle bizde öyle yapalım.... Lafını bilde yaz.... Karşındaki karı fln değil... Bunu bir başkasına desen sana söyleyeceği lafı tahmin edermisin.....
Dostlar,
Eleştrilerimizde kırıcı olmadan ve şahısları hedef gözetmeden yapıcı bir şekilde yapabilirsek daha uygun olacağı kanaatindeyim.
Selamlar Saygılar
ya harbiden ayıptır ama.madem ki burda bi konuyu tartışıyoz en azından birbirmizin kalbini kırmayalım konunun anafikrini değiştirmeyelim.herkesin görüşüne saygılı olalım ki bizim de görüşlerimize saygılı olunmsını bekleyelim.ben belediyenin iyi şeyler yaptığını düşünüyorum şu ana kadar.daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu:))
saygılar
Benim anlamadığım konu bu sitede bi konu açılsa hemen sataşma ve dadaşmalar oluyor.. Yav kardeşim elbette herkes memnun olmaz . Elbette herkes memnuniyetsizde olmaz..
Birileri muhalefet olmalı ki iktidar hatalarını görsün... Ama üsluplar çok düşük ...
Yani ben bi Nizipli olarak seviyesiz buluyorum bazı lafları...
Ayiptir yav yapmayın beyleee.... Bösböyük heriflersiniz...
Saygılarımla
bizzim buralarda meyve veren ağaç taşlanır arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz şahsım şimdiki çalışmalardan memnunum gecen gün bir gazetede okudum adamlar 40 küsür arac almışlar Nizip tarinde ben bu şekil calışma gömedim şuanki başkan dahil 6 tene başkan gördüm calışanı takdir etmeklazım
Arkadaşlar eleştiriyi gayet soğukkanlılıkla karşılamak gerekir. Çünkü eleştiri insana kendini kontrol etme imkanı sağlar. Kebap yelleyemeyen kardeşlerimiz de var doğrudur. Allah sabırlar versin toplumun bir kesimi aşırı lüks yaşayıp diğer kesimi açlık çekerse, yani fakirle zengin arasındaki uçurum çok büyükse ve her geçen gün biraz daha artıyorsa böyle seslerin çıkmasını çok normal karşılamak lazım. Hatta böyle seslerin çıkmamasını hoş karşılamamak lazım.Elbette belediyenin görevi insanlara iş sağlamak değil, merkezi idarenin sağlayamayacağı yerel hizmetleri taşrada bulunan vatandaşlara sunmaktır. Bunu bilmeyen kardeşlerimiz de olabilir. Ama şu bir gerçektir ki fakirle zengin arasındaki ekonomik fark her geçen gün katlanmaktadır. Yani kebap yelleyen insanların mangalında her geçen gün bir şiş daha artıyor ama fakir her geçen gün evine bir ekmek götürmekte biraz daha zorlanıyor. Bunu gözardı etmemek lazım. İskorpitx kardeşimin anlatmak istediği de buydu sanırım. Allah zenginlere; fakirlere yardım etme şuurunu, fakirlere de sabrı nasip eylesin. AMİN.
alıntı:
"quote" iskorpitx demişki:
Nedense askerliktede böyleydi. Bir komutan gelecek diye mıntıka temizliği yapılırdı. Burdada halk için yapılan hiç bir şey yok. Bir vekil gelecek diye düzenliyorlar. Millet AÇ AÇ. sanayiyi neden göstermiyorlar, İşsiz insanları neden göstermiyorlar, Bana sanki kendi cebindeki para ile hizmet veriyor. Benim ödediğim vergi ile sağı solu yapmıyorlar bile hazır olan yerleri yıkıp yenisini yapıyorlar. Türkiyede hep böyle, Bir kahvenin resmini çekip işte Nizipin işsiz insanları demezler. güzel bir yeri seçip işte bakım derler.ben yapılan masrafa değilde babasının dedesinin parasını yiyip keyif çatarken birileri, diğer tarafta çocuğunun istediği bir yiyeceği alamayanlara üzülüyorum.
Örnek: Taşbaş düzenlenmiş. Fakat taşbaşta oturup kebap yellemeye Kaç kişinin maddi durumu el veriyor. Bunları yazdım diye ya admin silecek yada birileri çıkıp aksini idda edecek. O aksini idda edecek kişiler ise baba parasından adam gibi görünmeye çalışan kişilerdir.
.
Aynen katılıyorum.....
alıntı:
"quote" iskorpitx demişki:
.
alıntı:
"quote" haberg demişki:
Helal kardeş kim tutar seni görüşlerini sonuna kadar destekliyorum.....
super walla iskorpitx ve haberg demişki çok guzel anlatmıslar olayı
haklısın kardeşşşş
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.