Tabiiki bir de Güzel Sehrimiz Nizipten Cok uzaklarda gercek Gurbet ellerde olan Hemsehrilerimiz var. Almanya Frankfurttan Aile olarak Izzet Deliaslan Ahmet Deliaslan Bekir Deliaslan Cemil Tabur Müslüm Tabur Mustafa Sen Zeynel Yorulmaz Ramazan Yorulmaz Mehmet Yorulmaz Yavuz Yorulmaz Hasan Kaplan Orhan Tokdemir Mahmut Karaca Sirin Karaca AHMET DELIASLAN
ben istanbuldan, akkuyu köyünden Dogan Çapan tüm köylülerime selam bekle benni Akkuyu geliyor. ve gurbetteki tüm köylülerim için bir uzun hava çalida diliyek
selam bende yeni uyelerden ben almanyadayim benim gibi yurt disinda yasayan yunus emre parkinda yildan yila ugramis olan tanidiklari cagiriyorum.gelin burda bulusalim...
De?erli Hem?ehrim ;
Sanır?m bu Nizip sitesi sizlerinde bizimde bu hasretli?imizi bir dercede ortadan kald?r?yor öyle de?ilmi ? Öyle ise bu siteye sahip çıkal?m ve onu daha iyi bir yere getirmek için çaba harcayal?m .
slm.
makin
Edited by - makin on 09/10/2002 14:24:01
Edited by - makin on 14/10/2002 11:37:01
uguru unuttun galiba o da Nizipli tama niye daha gelecek Niziplileri yazmin burayahi (geschäft fuehrer)deliaslan
quote:
Tabiiki bir de Güzel Sehrimiz Nizipten Cok uzaklarda gercek Gurbet ellerde olan Hemsehrilerimiz var.
Almanya Frankfurttan Aile olarak
Izzet Deliaslan
Ahmet Deliaslan
Bekir Deliaslan
Cemil Tabur
Müslüm Tabur
Mustafa Sen
Zeynel Yorulmaz
Ramazan Yorulmaz
Mehmet Yorulmaz
Yavuz Yorulmaz
Hasan Kaplan
Orhan Tokdemir
Mahmut Karaca
Sirin Karaca
AHMET DELIASLAN
UKYO Merhaba.
Size sunu söylemek isterim.Deliaslanlar olarak bir Nizipte bizler birde Nigdede bir sülale var.Galiba akrabayiz demenizi hic anlam veremedim.Eger Sülaleniz Nigdeye dayaniyorsa Sanal Alemdede olsa dediginiz gibi samimi ve dost olabiliriz.Ama Nizipli iseniz o zaman size göre bize uzakta olsaniz yakinda olsaniz akrabasinizdir ve hic bir zaman akrabaninda kötüsü olmaz sayin kardesim.Ama dediginiz altinda art niyet var ise oda sizi baglar zaten gercek hayatta samimi olamayan zannetmiyorumki Sanal alemdede dost olsunlar.
Hayat iyi gündede kötü gündede güzeldir.
Sevgilerimle.
AHMET DELIASLAN
al?nt?:
"quote" ukyo merhaba. size sunu söylemek isterim.deliaslanlar olarak bir Nizipte bizler birde nigdede bir sülale var.galiba akrabayiz demenizi hic anlam veremedim.eger sülaleniz nigdeye dayaniyorsa sanal alemdede olsa dediginiz gibi samimi ve dost olabiliriz.ama Nizipli iseniz o zaman size göre bize uzakta olsaniz yakinda olsaniz akrabasinizdir ve hic bir zaman akrabaninda kötüsü olmaz sayin kardesim.ama dediginiz altinda art niyet var ise oda sizi baglar zaten gercek hayatta samimi olamayan zannetmiyorumki sanal alemdede dost olsunlar. hayat iyi gündede kötü gündede güzeldir. sevgilerimle. ahmet deliaslan
selam
karde? benim ad?m ?akir del?aslan ni?deliyim.(bor - karacaören e?er herhangi bir yak?nl???m?z sözkonusu ise ask_bocekleri@hotmail.com adresinden bana ula?abilir misin.görü?mek bulu?mak tan??mak dile?imle...
arkadaşlar ben bir Nizipli olarak www.Nizip.com a emegi geçen tümNizipli hemşerilerimi takdir ediyorum kilometrelerce uzaktan Nizip in sesini duymak memlekette olanbitenden haberdar olmak cok güzel onların başarılarının devamını diliyorum
Nizipli1 bende size katılıyorum kardeş.
Nizip.comun sayesinde çoğu zaman Nizip'lilerden önce olanlardan haberimiz oluyor.sayın ADMİN'den ve diğer kardeşlerimizden ALLAH RAZI OLSUN.BAŞARILAR DİLİYORUZ
ORHAN ÇELİK,kardeşimide günlük vefat listesi için ayrıca teşekkür ederiz.