ARKADAŞLAR BEN DE 99 MEZUNUYUM.ŞİMDİ ÜNİ 3.SINIFA GEÇTİM.BİRAZ GEÇ KALDIM ÜNİYE GİTMEDE.AKLIM ASKERDEN SONRA GELDİ BAŞIMA.
ARANIZDA 99 MEZUNU OLAN VARSA GÖRÜŞELİM MSN ADRESİM PROFİLİMDE VAR
selam arkadaşlar sizlere buradan ulaşmak cok güzel hele dr.şaban kaya ve mehmet tüfekçi ye bu kadar yakın oldugumu bilmiyordum.ALİ TİKEN POLİS MEMURU Ş,URFA aramak isteyenler için0505 221 22 96 veya tikencan@hotmail.com
Arkadaşlar merhaba benEkrem PARMAKSIZşu an Ankarada Polis Memuru olarak görev yapmatayım.Bende 92-93 yılı Nizip Lisesi 6 Edebiyat A sınıfı mezunuyum. İnşallah burada yeniden birlikte eski günleri yad etme fırsatımız olur. Metin Marangoz beni tanımışsındır heralde sevgi ve sayglarımı sunuyorum.Hepinize selamlar
Ben Ali KARABACAK .Bende 1979 yılı Nizip lisesinden (6 edebiyat A sınıfı)mezun oldum , dönem arkadaşlarımla yeniden tanışmak ve görüşmek isterim. Telekomünikasyon sektöründe görev yapmaktayım.Selamlar.
merhaba ekrem tanımaz olur muyum hiç, polis olmuşsun ama hala müzikle ilgileniyormusun. vay be, hatırlıyormusun bizim bahçedeki pikniği ne günlerdi ya. .
ben kilisteyim köy hizmetlerinde çalışıyorum, görüşmek üzere.
SELAM BEN ERSİN OKŞAR NİZİP LİSESİ HIRÇINLARINDAN, HERKESE SELAMLAR.
BENİ DUVARLARDA S.D.K.K.Y.Y YAZILARI İLE TANIRSINIZ.
HALEN VAN İLİ MERKEZİNDE GÖREV YAPIYORUM.
TANER BEY SELAMLAR...........!