Zeugma Antik Kenti

Birecik Barajinin Isminin Zeugma Olmasi

suat sabuncu Üye
Yazan Topic suat sabuncu Sürükleyici Turkey 157 Posts Yazilma Tarihi - 26/01/2002 : 19:47:03 -------------------------------------------------------------------------------- SEVGILI NIZIPLI HEMSERILERIM BURNUMUZUN DIBINDEKI BARAJIN ISMI GITTI VE ZEUGMA'YIDA NIZIP TEN KOPARIYORLAR AMA VAKIT GEÇ DEGIL ZEUGMA KURTARILIRKEN Birecik barajinin isminin de kurtarilmasi gerektigi düsüncesinden yola çikarak bu ISIM DEGISTIRME KAMPANYA' si baslamistir. Biz gereken ilgili 20 resmi kuruma basvuruyu baslatiyoruz. SIZLERDEN RICAMIZ BIR IMZA KAMPANYASI GIBI BURAYA BU DÜSÜNCEYE KATILDIGINIZI BEYAN EDEN YAZINIZLA ALTINA AD SOYAD ADRES YAZARAK CEVAP VERMENIZ HALINDE BIRIKENLERI BASBAKANA VE ILGILI MAKAMLARA SUNARAK DEGISIKLIGIMIZIN KAMUOYU DESTEGINDE OLDUGUNU BELGELEYECEGIZ SAYGILARIMIZLA Nizip kültür ve dayanisma dernegi yönetim kurulu üyeleri FIKRET ALKAN HAKKI ÖZTÜRK S.MEHMET CANKESEN S.MÜSLÜM SÜMER SERIF GÖREN ALI AGIR SUAT SABUNCU suat sabuncu Edited by - suat sabuncu on 26/01/2002 19:48:37 Edited by - suat sabuncu on 26/01/2002 19:51:02 Edited by - suat sabuncu on 26/01/2002 19:54:45 Yeni Konu Cevap Ver Sayfa Seç: Forum Seç TURIZM VE TARIH KONULARI KARKAMIS'I MAYINLARDAN KURTARALIM ZEUGMA ANTIK KENTI(NIZIP) NIZIP (ZEUGMALI)NIZIP KÜLTÜR ve DAYANISMA DERNEGI FIKRA SIIR HIKAYE GÜNCEL KONULARDA YORUMLAR HASTAHANE ve SAGLIK MESAJLARI KIM BUNLAR ve BURASI NERESI SERBEST KÜRSÜ TARIM-yeni tarimsal ürünler --------------------Ana SayfaAktif BasliklarSik Sorulan SorularÜyelik BilgileriArama Sayfasi www.Nizip.com mesaj tahtasi © 2000 Snitz Communications suat sabuncu
cengizaslan Üye
zeugma nın sular altında kalmas?na göz yumduk ama en az?ndan ismini yap?lan baraja vererek binler ce y?llık tarihi hatırlayabilelim CENG?Z ASLAN ?STASYON MH CUMHUR?YET CD NO 59 NİZ?P/GAZ?ANTEP
mfyazgan Üye
ad? tüm dünya da zeugma diye anılan bir bölge de bulunan bir baraj?n isminin de do?al olarak zeugma olmas? en dogru isim olur herhalde Mehmet Fatih Yazgan konak mh 4 nolu sk no35/1GAZ?ANTEP
suat sabuncu Üye
SAYIN HEM?EHR?LER?M?Z BARAJ ?S?M DE????KL??? ?Ç?N CUMHR B?K,B? BAKANLIK DAH?L 26 RESM? KURUMA MÜRACAAT YAZILARI YAZILIP ?ADEL? TAAHÜTLÜ POSTALANMI?TIR CEVABINI MÜTEAK?P OLUMSUZ OLURSA ?MZA KAMPANYASI E?L???NDE MAHKEMEYE DAVA AÇILACAKTIR B?LG?LER?NİZE SUNARIM SUAT SABUNCU NİZ?P KÜL DAY DER B?K suat sabuncu
mehmet ali küçük Üye
Bu çalismaniz benni gerçekten çok sevindirdi suat bey.mücadelenizi gönülden destekliyorum efendim.Gerçekten Nizipi kendi baraj?na bile sahip olma basarisini gösterememisti.bu çalismaniz dilerim basariyla sonuçlanır ki gönülden arzu ediyorum bunu;o zaman bazi kiymetlerini baskalarina kaptimamayi ögrenir belki hemserilerim. istasyon mahallesi,mermer sokak,no:6/2 Sincan /Ankara NOT FOR YOURSELF;FOR NIZIP
Bilal Habeş Öztürk Üye
Bende bir NİZ?P evlad? olarak bu kampanyanıs? gönülden destekliyorum.Böyle NİZ?P'imizi yak?ndan ilgilendiren konulara göstermiş oldu?unuz bu ilgiden dolay? sizi ve bu kampanyay? destekleyen tüm NİZ?P'li HEM?ER?LER?M? CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM.HAYIRLI GÜNLER.ADRES:Orhaniye mah. 1 no'lu sok?. anfora sitesi kat:3 no:8 Mu?la bilal
makin Üye
Sn. Ba?kan ; Ben Mehmet Ak?n ; Evet baraj?n ismini mutlak ve mutlak de?i?tirmeliyiz ve bence bu senin benim de?il tüm Nizip'linin amacı olmal? , imza kampanyas?na bende dahilim lütfen benide ekleyin . Benim bir ba?ka önerim daha var Sn.Karde?imiz Haci Mehmet Akpek'in ?ahsi giri?imleri ile yaptı?? ve ya?atmaya çal??tı?? bu siteyi birçok yerlere ula?tırmam?z laz?m bugun birçok hem?ehrimizde biligsayar var ve onu kullanıyor onun için sesimizi daha fazla duyurmak barajımız?n ismini de?i?tirmek , ilçemize bir Müze kazand?rmak , Kiliseyi restore ettirmek , Nizip'imizi turistik bir ?ehir haline getirmemiz laz?m ve bence bunu bu site gibi sitelerin vas?tas?yla çok daha çabuk yapabiliriz. Sanır?m Mehmet Akpek'in yapm?? oldu?u bu site çok iyi hazırlanm?? onun için bu siteye destek verelim , sesimizi tüm dünyaya duyural?m , zaman medya zamanı , zaman ileti?im zamanı , haydi el ele verelim kampanya yapal?m ,ba?ar?ya ula?mamak için hiç bir neden yok . Sayg?lar selamlar makin makin
Hakan Ufuk Kirişci Üye
Sayg?de?er Suat abici?im ; Bu Çal??malara Katk?ları Olan Tüm Nizip'li Hem?ehrilerimi canı gönülden kutluyor ve destekliyoruz. Dünya gündeminde yeri olan Kültür varl???m?z ZEUGMA'ya sahip çıkal?m.Dü?ünün ki Zeugmanın Bir Açık Hava Müzesi Oldu?unu;Bu Ye?il Nizip'imize Çok Büyük Bir girdi sa?layacaktır.Ye?il Nizip'imize Sahip Ç?kal?m. E-90 Karayolu Üzeri Sekili Köyü Kav?a??(Bereket Organik Gübre Sanayi)Nizip/GAZ?ANTEP hakan ufuk
suat sabuncu Üye
RESM? YERLERDEN YAZIMIZA CEVAPLAR GELMEKTED?R BU ARADA B?ZZAT BEN SAYIN DEVLET BAKANI GEM?C? ?LE GÖRÜ?TÜM KÜLTÜR BAKANI,TUR?Z?M BAKANI VE ÇEVRE BAKANINA BU KONUDA BASKI YAPACA?INI BU PROJEY? DESTEKLEYECE??N? SÖZ VERD? ?N?ALLAH BUNU HALLEDECE??Z ?UNUDA SÖYLEYEY?M B?Z?M DOST,AKRABA,KOM?U DAYILARIMIZ OLAN B?REC?K VE B?REC?KL?LERE B?R KASTIMIZ YOKTUR BUNU SAYIN BELED?YE BA?KANI MAHMUT M?RKELAM ADA AÇIKLADIM AMACIMIZ NİZ?P-B?REC?K-HALFET? L?LER? B?R ARAYA GET?R?P BÖLGEDEK? ANT?K ZENG?NL??? TANITARAK BÖLGEYE KAREKET CANLILIK KAZANDIRARAK BEN ZEUGMALIYIM SLOGANINI YAYAMAKTIR SEVG?LER?MLE SUAT SABUNCU suat sabuncu Edited by - suat sabuncu on 19/03/2002 18:51:03

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim