Basından Nizip Haber

Güngören Nizipliler Derneği

kenan_karayilan Üye
"style15" Dernegimizin ilk genel kurul toplantısı 4 şubat 2007 pazar günü saat 12:00 de Dernek binamızda yapılacaktır sayın üyelerimizin katıl maları önemle rica olunur.. YÖNETİM .KURUL.ÜYESİ.. MEHMET KARABOĞA. . "style15" Dernek açılışı yapıldı. "style15" İstanbul’da yaşayan Nizipliler tarafından açılacak olan ’’Güngören Nizipliler Derneği’’ 3 Aralık Pazar günü açılıyor. Açılışa Nizipli hemşerilerini davet etmek için Nizip’e gelen Kurucu Başkan Ali Değirmenci ve Genel sekreter Ömer Korkmaz, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan’ıda yerinde ziyaret ettiler. Değirmenci burada gazetemize yaptığı açıklamada; böyle bir derneğin İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin ihtiyacı vardı. Dernekteki amacımız İstanbul’da yaşayan Niziplileri biraraya getirmek, onların sorunları ile ilgilenmek, İstanbul’a gelen Niziplilerle buluşmaktır. İnşallah faydalı oluruz. Ali Değirmenci; Güngören Nizipliler Derneği’nin 3 Aralık Pazar günü saat 12:00’da açılışı olduğunu, açılışa tüm halkımız davetlidir dedi. Bilgi için:GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEĞİ Adr:Merkez Mah.Tayfun Sok.No:4/4 Dutan Apt.Köyiçi-Güngören/İSTANBUL
arifmahircetin1 Üye
Nizip Eğitim ve Dayanışma Derneği olarak hayırlı olsun diyoruz. Yüreğinize sağlık . Allah sabrınızı ve metanetinizi güçlendirsin. Selam ve Dua ile. .
hsa Üye
Hayırlı ugurlu olsun . inşaallah gelmeye çalışacağız ancak. şu tespiti özellikle yapmak istiyorum güngören nohutçusundan kebapçısına berberinden kahkecisine kadar gerçekten Nizipi hatırlayabileceğimiz ender mekanlardan ayrıca bu çevrede mevcut hemşehrilerimizin çokluğu da yer tespitinin çok yerinde olduğu sonucunu gösteriyor . öncelikle bu dernegin açılışı için faaliyette bulunan arkadaşları kutlar dernegin tüm Nizipli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ederim.. Not: Telefon numarası yazsa idiniz anadolu yakasından gelebilecek arkadaşlara kolaylık olurdu.. SELAM VE HÜRMETLERİMLE.
atabey Üye
istanbul avrupa yakasında böyle bir dernek için herkese teşekkürler... bu dernekte hep beraber bulşacağımıza inanıyorum... hayırlı uğurlu olsun...
tikencan1 Üye
öncelikle hayırlı olsun der yararlı işlere imza atmanızı temenni eder yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim 7 yıl görev yaptığım ikamet ettiğim güngörende böyle bir derneğe gerçekten ihtiyaç vardı tanıyanlar bilir veyis dayı,mütahhit hakkı,boyacı mustafa ve daha bir çok hemşerimiz 1989-1994 arası çok çabaladık böyle bir dernek kurmaya ama başaramadık bundan dolayıda sizleri tebrik ederim.ALİ TİKEN POLİS MEMURU
cengizkrbck Üye
Abi derneğiniz hayırlı uğurlu olsun... Biz de istanbul da okuyan 4-5 arkadaşız fakat şu Nizip.com da olmasa Niziplileri ne tanırız ne görürüz.. Tüm arkadaşlımın arzusu bir dernek çatısı altında belirli periyotlar ile bir araya gelmek fakat malesef bu tür organizasyonlar açısından çok eksiğimiz var... Acaba diyorum sizinde gençlere yönelik aktiviteleriniz olursa her zaman elimizi taşın altına sokarız... saygılarımla.... cengiz600@yahoo.com
cumadagli Üye
derneginiz hayırlı ve ugurlu olsun tüm Nizipli hemserilerimizin kurban bayramını kutlar saglık ve esenlikler dilerim istanbul güngörenden mobilyacı cuma daglı :)
dabbe Üye
güzel oldu yavs. .
küçük mahmut Üye
KURBAN BAYRAMININ 3. GÜNÜ KUZENİM(SEVGİLİ FİLİZ VE MÜSLÜM ÖĞÜT’ ÜN BİRİCİK KIZLARI)ORADA NİŞANLANDI BEN KATILAMADIM AMA İNŞAALLAH DÜĞÜNE GİDECEĞİM İSTANBULDA HEMŞERİCİLİK BİRAZ DAHA KUVVETLİ DİYE BİLİYORUM.DERNEK ÇOK İYİ OLMUŞ ALİ DEĞİRMENCİ’ YİDE ÇOK İYİ TANIRIM.TEBRİK EDİYOR,BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLİYORUM.BY. BURSA MAHMUT KÜÇÜK.
musakaraboga Üye
dernegimizin ilk genel kurul toplantısı 4 şubat 2007 pazar günü saat 12:00 de Dernek binamızda yapılacaktır sayın üyelerimizin katıl maları önemle rica olunur.. YÖNETİM .KURUL.ÜYESİ.. MEHMET KARABOĞA. . .
ONURCEREN Üye
MERHABA ALİ ABİ YENİ YILINIZI KUTLAR SAĞLIKLI MUTLU VE BAŞARILI NİCE YILLAR GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDERKEN TÜRKİYE NİN HER YERİNDE VE DÜNYANIN HERHANGİ BİR YERİNDE YAŞAYAN NİZİP Lİ VE GAZİ ANTEPLİ HEMŞERİLERİMİN YENİ YILINI KUTLARIM BÜLENT SARIDAĞ :D:cool:
TMD Üye
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan ev eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. “ Topla Dağıt Bitsin Ağıt” adı altında dağıtımın yapıldığı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı Yardımlaşma ve Dayanışma Evi’ni ziyaret eden Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Muhtar Mermer’i tebrik etti. Çalışmaları oldukça beğendiğini söyleyen Kaymakam Güner Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer’i Örnek Muhtar olduğunu ve çalışmalarının devamını dilediğini ifade etti. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer ise 3 yıldan bu yana elimizden geldiği kadarıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak amacıyla bir iş yeri kiraladıklarını ve burada her türlü Kıyafet, Ayakkabı, Kırtasiye ve çeşitli Ev Eşyaları topladıklarını belirtti. Toplanan Malzemelerin ise tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını hatırlatan Mermer, herkesin bu tür konulara hassasiyet göstermelerini istedi.
TMD Üye
Giymediğiniz eski veya yeni giysi-ev eşyası -ayakkabılarınızı bize ulaştırın bizlerde ihtiyaç sahiplerine verelim gelin bu taşın altına hep birlikte elimizi koyalım .topla dağıt bitsin ağıt saygılarımla cumhuriyet mah.muhtarı m.temel mermer 05357670375 muh=0342 5181292 nizip/g.antep Eklenmiş Resmin önizlemesiResmi aç
karakus27 Üye
gungoren deki nizipli hemserilerimin yeni yilini en icten dileklerimle kutlar saglik ve esenlikler dilerim .buradan ILYAS PAMUK arkadasimda sevgilerimi gonderiyorum .belcikadan kadir karakus
müslüm akpek Üye
Sayın Karakuş sanırım Belçikada yaşıyorsunuz, sitemizi takip ederseniz, Nizip'ten uzak kalmamış olursunuz.
karakus27 Üye
müslüm akpek;221486 wrote:Sayın Karakuş sanırım Belçikada yaşıyorsunuz, sitemizi takip ederseniz, Nizip'ten uzak kalmamış olursunuz.
sayin muslum AKPEK msj icin cok tesekurler .ulkemden ayri memleketimden ayri yasamak en kotusu haberder olmamak cok uzucu genellikle internetten bu ozlemi gideriyordum .oyle saniyorum simdi dahada yakinlastik sevgili nizipli hemserilerimle burada olmak gecte olsa cok guzel.iyiki sizler gibi hemserileri bir cati altinda toplayan kisiler var buna emegi gecen herkesi kutluyorum.gungorendeki derneginize arkadasim ilyasla geldim o guzel caylarini ictim umarim hep beraberlik icinde olursunuz .sahsiniza ve uylerinize en icten sevgilerimi gonderiyorum.ILYAS pamuk ve BAPLI KARDESIMEDE SEVGILERIMI GONDERIYORUM.HER SEY GONLUNUZCE OLSUN.saygilar.kadir karakus balcika
ziya_eren27 Üye
aramıza hoşgeldin kadir abi,bu arada bende parisden katılıyorum..
karakus27 Üye
ziya_eren27;221501 wrote:aramıza hoşgeldin kadir abi,bu arada bende parisden katılıyorum..
cok teskurler ziya bey kardesim sizlerle olmak memleketimin guzel insanlari ile olmak guzel umarim bu birlik bu beraberlik bozulmaz.her sey gonlunuzce olsun belcikadan parise sevgiler
ziya_eren27 Üye
Allah razı olsun abii daha ilerki zamanda tanışma fırsatı buluruz inş...
admin Yönetici
karakus27;221500 wrote:sayin muslum AKPEK msj icin cok tesekurler .ulkemden ayri memleketimden ayri yasamak en kotusu haberder olmamak cok uzucu genellikle internetten bu ozlemi gideriyordum .oyle saniyorum simdi dahada yakinlastik sevgili nizipli hemserilerimle burada olmak gecte olsa cok guzel.iyiki sizler gibi hemserileri bir cati altinda toplayan kisiler var buna emegi gecen herkesi kutluyorum.gungorendeki derneginize arkadasim ilyasla geldim o guzel caylarini ictim umarim hep beraberlik icinde olursunuz .sahsiniza ve uylerinize en icten sevgilerimi gonderiyorum.ILYAS pamuk ve BAPLI KARDESIMEDE SEVGILERIMI GONDERIYORUM.HER SEY GONLUNUZCE OLSUN.saygilar.kadir karakus balcika
Abi şeref verdiniz. Nizipe gelirseniz mutlaka beklerim. yukarıdaki Neredesin ? linkine tıklayarak çevrende nizipli varmı bakabilirsin. Ayrıca güngören derneğinde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Sayın başkanı ve ekibinin çalışmalarına gıpta ile bakıyoruz.
müslüm akpek Üye
admin;221519 wrote:Abi şeref verdiniz. Nizipe gelirseniz mutlaka beklerim. yukarıdaki Neredesin ? linkine tıklayarak çevrende nizipli varmı bakabilirsin. Ayrıca güngören derneğinde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Sayın başkanı ve ekibinin çalışmalarına gıpta ile bakıyoruz.
Niziplilerin artık yerel yönetimlerde söz sahibi olma zamanı geldi, birlik ve beraberlikle, bu işide başaracağız.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim