Okul Arkadaşların Burada

NIZIP’in Üniversite Mezunları

suat sabuncu Üye
SEVGILI HEMSERILERIM BURAYA YAZILAN ARKADASLARDA YAS-HARF GIBI SIRALAMA YAPILMAMISTIR SU YAZILMIS BU YAZILMAMIS OLAYI YOKTUR AKLA GELIS SIRASINA GÖRE YAZILMISTIR DIGER SIZIN AKLINIZA GELENLERI HEMEN CEVAP KISMINI TIKLAYARAK YAZINIZ TESEKKÜRLR SUAT SABUNCU Ugur Uygur Dikbas Hukuk Faruk Oktay Hukuk M.Ali bozkurt Pilot Mustafa Sayin Antrapoloji Ali Dogan Sayin Isletme Saban Kaya Tip I.Halil Bozkurt Tip I.Temel Oguz Hukuk I.Halil Sirmali Tip Mustafa Kutlu Tip Aksin Sürmeli Tip-Psikolog I.Halil Sayin Hukuk Faruk Kahraman Hukuk Mehmet Seven Hukuk Akif Sönmez Hukuk Vedat Özelgün ODTÜ Fizik Serif Gören Isletme Ali Kaygisiz Ziraat Mehmet Can Yakar Insaat Savas Ali Alkan Endüstri Cevdet Alkan Insaat Ömer Pekmez Eczaci Ismail Erbay Kimya Atilla Duyar Isletme Coskun Özkaya Egt Fak LÜTFEN SIZLERDE BILDIKLERINIZI YAZINIZ NIZIP KÜL DAY DER BSK SUAT SABUNCU suat sabuncu
nadir Üye
Tuncay Öztekin (orman fak.) Ahmet Deniz (ecz.fak.) Kubilay Oguz (orman fak.) Selçuk Aslan(tıp fak.)
AV.FARUK KAHRAMAN Üye
Şerafettin Kahraman Siyasi Bilimler Ahmet Kahraman Siyasal Bilgiler Adil Kahraman Orman Fakültesi Müslüm Kahraman Eğitim Fakültesi Ayhan Kahraman Eskişehir Tarih Nazire Kahraman Malatya Matematik Ergün İnal Diyarbakır Tıp Bülent İnal ODTÜ inşaat Metin Diken İstanbul Hukuk Erdal Diken İTÜ inşaat İbrahim Özdemir Marmara Hukuk İzzet Oğuz İTÜ Elektrik Murat Kahraman Tekstil müh. Nihat Kahraman Tekstil müh. Muhsine Aslan Orman müh. Mahmut Alagöz ODTÜ Metallurji. Kalkay Özaslan Hukuk Salih Canpolat Hukuk Uğur Çevikbaş Tıp Orhan Çevikbaş Hukuk Nadir Birbilen Hukuk Yunus Dertli Hukuk Ata Aksoy Siyasal Bilgiler Turgut Polat Hukuk Ebru Kahraman Eczacılık Ruhsan Topçu Ege Tıp Mesut Akpek Hukuk Mustafa Tatar Hukuk Mehmet Demir Hukuk Ahmet Eroğlu hukuk İbrahim Eroğlu Hukuk Ali Alagöz Orman müh. Mahmut Uygur Hukuk Cahit Tanyol Prof. Arafat Beyaz Kur.Alb. F.KAHRAMAN
ibrahim caliskan Üye
Mustafa Çalışkan Fransız Filolijisi İbrahim H. Çalışkan işletme Ömer Faruk Yaşar Makine Mühendisi Murat Kılıçoğlu işletme Ahmet Alagöz işletme Metin Yıldız Tıp Gülay Bozkurt Tıp İhsan Bozkurt Eczacı Ayşegül Bozkurt Eğitim Fakültesi Kadir Kılıçparlar Basın-yayın Levent Alkan Elektronik Müh. Mehmet Said Kayaçağlayan Basın-Yayın İbrahim H. Çalışkan
Bilgin Üye
MEHMET MURAT AKPEK (ULUSLARARASI İLİŞKİLER) SÜLEYMAN AKPEK (MAKİNE ÖĞRETMENLİĞİ) NİHAT AKPEK (MİMARLIK) AHMET ÇETİN (TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ) FİLİZ KAYALI (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) BEDRİYE PEKMEZ (BİLGİSAYAR ENF.MÜHENDİSLİĞİ) GÖKHAN ARIKAN (KAMU YÖNETİMİ)
Atilla TAŞKIN Üye
Atilla TAŞKIN Ziraat Fakültesi
Atilla TAŞKIN Üye
Emine TAŞKIN ?ENER Sağlık Eğitim Fakültesi
mehmet karada? Üye
selam dostlar; ben karkamış için başlattığınız karkamışı mayınlardan temizleyelim kampanyasını bir karkamışlı olarak bir baraklı olarak canı gönülden destekliyorum. bu konuyu ilk karkamış ziyaretimde yetkili büyüklerimize konuyu ileteceğim ve elimden geleni yapmaya çalışacağım ve gelişmeleri sayfamda yayınlayacağım... https://karkamis27.sitemynet.com
mehmet karada? Üye
selamlarhemşerim ben mehmet karadağ; karkamışı mayınlardan kurtaralım adlı kampanyayı büyüterek geliştirmek için ki; konunun fikir babası sizsiniz bende karkamışın tanıtımı için hazırladığım https://karkamis27.sitemynet.com adlı siteme sitenizdeki gibi ziyaretçi defteri açarak bu kampanyaya kendi çapımda destek verip sitemi ziyaret edenlerden de destek almak istiyorum. bana nasıl ziyaretçi defteri yapılacağı konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkür ederim. frontpage2002'de yapmak istedim ancak aktifliyemiyorum...selamlarımla...... mk
admin Yönetici
değerli abicim, siteni ilgi ile takip ediyorum, istersen forum ana sayfasındaki eski görüşleriniz tahtasını aç ve oradaki forum aldığım siteye git karkamış diye bi sayfa açtır, gerekli bilgileri sana göndereceklerdir, sonrasında oraya sadece link vermen yeterli, kendine iyi bak sabırlı çalışmalar... herşey Nizip için
dryazgan Üye
İBRAHİM YAZGAN TIP MEHMET FATİH YAZGAN ZİRAAT MÜH. HATİCE FÜSUN (YAZGAN)EROL SİYASAL BİLGİLER FATİH ALAGÖZ ELEKTRONİK MÜH AYHAN KAPLAN ZİRAAT MÜH DAVUT KAPLAN ZİRAAT MÜH BEKİR ÇAPAN ZİRAAT MÜH NESRİ ÇAPAN VETERİER HASAN KİRKİZ MATEMATİK MÜH CUMA ÖZDEMİR HARİTA MÜH MEHMET SAİT OKAN TIP HACI ÖZMEN TIP ADNAN ÖZMEN TIP VEDAT ASLAN İŞLETME MAHİR DEMİREL TIP METE YURTYAPAN İŞLETME MÜH YILMAZ YURTYAPAN İNŞAAT MÜH KADİR ATEŞ MALİYE EMİN UYGUR İNŞAAT MÜH BİLAL UYGUR İNŞAAT MÜH EYÜP DAYI DİŞ HEKİMİ ALİ DAYI ECZACI H.KAZIM İMAMOGULLARI ECZACI CAHİT KORKUT TIP SACİT KORKUT MADEN MÜH FERİT KORKUT MİMARLIK TEOMAN YAZGAN SİYASAL BİLGİLER TANER YAZGAN MAKİNA MÜH KEMAL BUDAK HUKUK İBRAHİM GÖGEBAKAN ELEKTRİK MÜH MURAT EROĞLU ZİRAAT MÜH İSMİNİ HATIRLAYAMADIGIM BÜYÜKLERİMDEN VE ARKADASLARIMDAN ÖZÜR DİLERİM
orçun ok?ar Üye
AOrçun Okşar(Dil ve Tarih Coğrafya fakültesi) Mehmet Okşar(İktisadi ve İdari bilimler Akad.) A.Seda Okşar(Maliye-Muhasebe) Onur Ekmekçi(Çalışma Ekonomisi) Miraç Baz (Eğitim Fak.) Hasan Yükçeken(Eğitim Fak.) İ.Halil Öğüt (Eğitim Fak.)
semerkand Üye
ORHAN BUDAK-İNŞAAT MÜH. MUSTAFA ÇETİN-ÖĞRETMEN SEFER ÜMİT ASLAN-ÖĞR. LATİF KARADAĞ-İNŞAAT MÜH. NECATİ BİLGİN DANAOĞLU-DOKTOR İ.HALİL DANAOĞLU-MÜH. MEHMET DANAOĞLU-MİMAR M.ŞEFİK EKMEKÇİ-HARİTA MÜH. selam
suat sabuncu Üye
hanifi atik şeref sönmez GAZANTEP ENT fethi sönmez ODTÜ KAMU saygın sönmez BİLGi ULUSLARARASI suat sabuncu
aysar Üye
Mehmet SARI İşletme Osman SARI Kimya Ali GÖZEY Tıp
CENGE Üye
Ali Özyurt A.Ö.F. İktisat Hatice Kübra Özyurt Ege Üni. Taş ve metal işletmeciliği ve Celal Bayar Üni. Maliye(halen öğrenci) Şükran Özyurt(Turan) İst. Üni. İngiliz Dili ve Edebiyatı
suat sabuncu Üye
Mehmet Kaya Ege Makn Müh Ahmet yılmaz ANK Siyasal Blg Mehmet Akın ) Eylül İşletme Hakan Gümüştaş Ege Ünv Tarih Ömer akman 9 Eylül Eğitim Fak BEHRAM KAHRAMAN İZMİRDEN SEVGİLER suat sabuncu
alikizilirmak Üye
ALİ KIZILIRMAK SELÇUK ÜNİ. MAKİNE RESSAMLIĞI
muslum_koyuncu Üye
bizzat ben kendim... :):):) muslum koyuncu FIRAT ÜNİVERSİTESİ elektrik elektronik mühendisliği Muslum KOYUNCU Elek-Elektronik Müh.
suat sabuncu Üye
Ali Alagöz Orman Yük Müh ist suat sabuncu
MEHMET SAKIR BALCI Üye
MEHMET SAKIR BALCI (ISLETME FAKULTESI) MEHMET BALCI (IKTISADI VE IDARI BILIMLER FAK. / MALIYE) MEHMET BOZFIRAT (TEKSTIL MUHENDISI) MEHMET YASAR (INSAAT MUHENDISI)
zeki Üye
BÜTÜN NIZIPLILERE SELAMLAR NIZIPLI OLMANIN KÜLTÜREL BAZI AVANTAJLARI VAR BUNLARI BILMEK VE BUNLARDAN EN IYI SEKILDE YARARLANMAK GEREKIR HERKESE SELAM
Ahmet karadag Üye
Mehmet KARADAĞ İNŞAAT MÜH Tayyar KARADAĞ TIP Ahmet KARADAĞ TEKSTiL Ömer KARADAĞ TIP Muharrem TIKTIK TÜRK DİLİ EDEBİYATI İdris YILDIRIM TIP Mehmet ASLANOĞLU KİMYA Latif KARADAĞ İNŞ.MÜH İhsan AĞCAN EĞİTİM FAK
Ahmet karadag Üye
ŞIHMÜSLÜM ÖZDEMİR TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI M.ALİ YAŞAR TARİH HABİP ŞAHİN MÜH.
makin Üye
Tanıdığım ve hatırladığım Üniversite mezunu hemşehrilerimiz . MEHMET AKIN ELAZIĞ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ TEVFİK AKIN ERZURUM ATATÜRK ZİRAAT LALE AKIN KASTAMONU EĞİTİM ENST. EROL NİZİPLİ İST. ECZACILIK SERVER KILIÇPARLAR İST. ECZACILIK NURCAN KILIÇPARLAR İST. ECZACILIK SERDAR KILIÇPARLAR KONYA SELÇUK HARİTA YAŞAR ŞEKER ELAZIĞ VETERİNER EMİN UYGUR ELAZIĞ VETERİNER MAHMUT DERTLİ ELAZIĞ VETERİNER İLYAS ÇAPAN ELAZIĞ FIRAT JEOLOJİ ŞERİF ÖZTÜRK ÇUKUROVA İŞLETME MURAT ÇOŞKUN İSTANBUL SİYASAL MAHMUT KÜÇÜK MUHASEBE İSMET ARIKAN HUKUK MAHMUT ÖĞÜT BALIKESİR EĞİTİM ENS. CELAL MARANGOZ BALIKESİR EĞİTİM ENS. İ.HALİL SOYARIK BALIKESİR EĞİTİM ENS. NAZMİ YAZANOĞLU BALIKESİR EĞİTİM ENS. HAMİT BALKANOĞLU BALIKESİR EĞİTİM ENS. SAİM ÜNAL GAZİANTEP EĞİTİM ENS. FARUK AKPEK GAZİANTEP EĞİTİM ENS. Ö.FARUK ÖĞÜT GAZİANTEP EĞİTİM ENS. ŞAKİR DOKTOROĞLU ERZURUM ATATÜRK ÜN. TAHİR ÖZYURTSEVEN İST. GAZETECİLİK HALİL ÖZKÖSE MUĞA İŞLETME ALİ BOZAR FRANSA ELEKTRONİK MÜH. BAHRİ KAYAKIRAN ALMANYA ELEKTRONİK MÜH. OKTAY ÖĞÜT YILDIZ MAKİNE İSMAİL ERBAY YILDIZ MAKİNE AHMET KILIÇKIRAN İSTANBUL İŞLETME MELTEM ŞAHİN KONYA SELÇUK MEHPARE ŞAHİN BATMAN ÖMER ERDİL ECZACILIK HASAN BAKIR ÖĞRETMEN ERTUĞRUL ÇEVİKBAŞ İST.İŞLETME TUBA ÇEVİKBAŞ KONYA SELÇUK GÖKSEL (ÇEVİKBAŞ) AKÇİN İST. KİMYA ABDÜLKADİR KAPLAN İŞLETME AHMET KAPLAN KONYA MAKİNE MAZLUM AKSOY İŞLETME HANİFİ YALÇIN İST. BİYOLOJİ AHMET TOPAL BURSA İLAHİYAT FEVZİ AKDOĞAN BURSA İŞETME ASIM İMAMOĞULLARI BURSA EĞİTİM . ABDURRAHMAN BALKANOĞLU BURSA İŞLETME HASAN ERDEM BURSA İLAHİYAT YUSUF KAYA İST.HUKUK ÖMER KUZUDİŞLİ İST . İLAHİYAT AHMET ULUKUŞ ECZACI ALİ KUZUDİŞLİ İZMİR İLAHİYAT makin

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim