Nizip Meslek Yüksek Okulu

Yüksek Okul Öğrencilerinin Ev çilesi

romantix_prens Üye
Nizipte okuyan ögrencilerin çektigi çileleri önce yazalım: 1.)ev bulamıyorlar 2-)halkın ögrencilere olan tutumu ve tepkisi 3-)esnafın ögrencileri bir yolunacak bir tavuk gibi görmesi 4-)Nizip gibi büyük bir ilçenin nerdeyse hiçbir sosyal faliyetinin olmaması 5-)birazda kızlar için söyleyelim kızları kötü kadınlar gibi ğörmeleri birazda bunlara ilişkin konulara deginelim lütfen böyle bir site yapmışsınız ama bunlara hiç deginmiyorsunuz lütfen deginelim arkadaşlar............... SAYGILARIMLA NİZİP.COM ÜYELERİ PİRATEYİ BIRAKIN DA NİZİPİN SORUNLARIYLA İLGİLENİN
ahmetaksoy Üye
evet,prens bey,şimdi iyi oku? 1.ev verme konusu, sevgili kardeşim,bu konunun çok derinlemesine konuşulması ve tartışılması gerek,hemen vermiyorlar diye baştan atmakla olmaz? akıllı ve efendi olanlara,Niziplliler yüreğini bile açtığı gibi,kendi evinin kapısınıda açar, ama?sen yanında örf ve adetlerimize aykırı haraket yaparsan yer bulamasın?bu önemli,bir iki kızla gelirsen işte bu bizim Nizip te gitmez? 2.halkın öğrenciye tutumu konusu halkımız çok yardımsever ve sevecen dir.sen neysen,seni de o tip arkadaşlar bulur, şayet bir sorun yaşıyorsan burda ki çevrene ve gezdiğin insanlara bir göz at o zaman beni daha iyi anlarsın.unut ma ki,senin geldiğin memleket te de kötü insanlar mutlaka vardır.burada hiç birimiz yersiz ce tavır takınmayız,çünkü şöyle bir tabir var,kuyruk salayan itin arkasına düşerler 3.esnafın tutumu .rıca ederim,bu yakışmayi kınıyorum. 4.sosyal falliyetler işte burda biraz haklısın,ama yinede mevcut olan sosyal falliyetlerde de çok bi habersiniz? 5.kızların görünümü kızlarımız bir çiçektir.lütfen olayi farklı lanse etirmeyin. herkes anamız-bacımızdır.
OsMaN_27 Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Abi emeğine sağlık söyleyecek bi laf bırakmamışsın gayet güzel açıklamışsın!!! Resmi aç
Mustafa Bilici Üye
haklısın ahmet abi aynen katılıyorum söylenecek bişey kalmamış gerçekten... sosyal faaliyet oluyor üniversiteye haber veriliyor ama en fazla 5 bilemedin 10 kişi ilgi ve alaka gösteriyor... saygılarımla... Edited by - mustafabilici on 3/24/2007 4:31:43 PM
ahmetaksoy Üye
tespitlerim doğru ama?
KONT Üye
Ayrıca ev bulma konusu sadece Nizip de degil çogu yerlerde aynıdır(VAN gibi...).Kolay kolay her gelene ev verilmez... Ahmet Abi nin dedigi gibi sosyal aktivitelerde bazı sorunları olabilir......Bununlada yetkililer ilgileniyor zannediyorum...
ahmetaksoy Üye
evet,kont sen hariksın.bizde yalnış olmaz.
Gökhan Dokuyucu Üye
Bu sorun Nizip’in sorunu değil Ben Elazığda okuyorum ve Öğrencilere ev vermeyenlere kıl oluyorum çünkü bu öğrencilere şimdi güvenip evini vermeyenler zamanı gelecek torunları teslim edecekler!!!! İnsanlara güvenmek lazım.. kız arkadaşları ile eve geliyorlarmış arkadaşlar bahsettiğimiz kişiler Cumhuriyetin gençleri niye kalbinize kötü şeyler getiriyorsunuz " Siz kendinize mi güvenmiyorsunuz Yoksa Gençlerimize mi?" Tabii ki her insan gibi öğrencilerinde arasında Arko tabirle kopuklarda var ama toplum bu kişileri eğitmekle hükümlü DIŞLAMAKLA değil... Esnaf konusuna gelince ne gibi haksızlıklar yapıldığını bilmem ama bende esnaflık yaptım kısa bir süre biz öğrencileri hep sevdik tabii ki bazı esnaflarımız vardır ama sayısı az diye tahmin ediyorum.... Kızların görünümüne gelince Bu konu biraz bizim halkımızın böyle şeylere açık olmadığı anlamına geliyor ama zamanla alışılacaktır... Ülkemizde herkes özgürce hareket etme hakkı olduğuna hep inanmışımdır.Kimseye düşmez hiç Gençimizi yargılamak Giyimleri İle Konuyu açan arkadaşımızın canı yandığı için Bunları yazmakta haklı onu mazur görmek lazım... Kardeşim sıkma canını zamanla herkes alışacak.... Halkın öğrenciye tutumuna gelince halkımız Üniversitenin varlığının hala farkında değil bunun için neler yapılabilir ?? diye bi soru sorarsak... Öğrenciyle halkı bütünleştirecek Sosyal aktiviteler yapılabilir..... Edited by - Gökhan Dokuyucu on 24.03.2007 17:07:39
ahmetaksoy Üye
gökhancığım bizler bunları çok yaptık ama?öğrencilerimiz malesef ilgi göstermedi, sen Nizip te ki ,yüksek okul gençliğini benden iyi bilen bir kardeşimizsin.yazdıklarımda yanlışlık var mı,sence? burada namuslu ve edepli olan herkes baştacıdır.değil mi?
Gökhan Dokuyucu Üye
yazdıklarınızdan siz sorumlusunuz ben iyi yada kötü diyemem... Namus kime göre namus?? edep kime göre edep??? Herkes bir standart biçmiş kendine kesiyor, biçiyor...
ahmetaksoy Üye
gökhan ,yine kendini belli etmişin, çok resmisin? Resmi aç
Yesemek Üye
romantik abiciym, bu size özel sorunlarmı,yoksa tüm öqrencilerin sorunumu.okuldan başka arkadaşlarınızda katılırsa sıkıntılarını yazarsa sorunlar daha bi netlik kazanır. sıkıntıları burdan duyurursanız gerkli yerler mutlaka ilgilenir abiciym. ahmetabicym sende qüsel açıklamışın,bazı gerçekleride görmek lazım ama deyilmi abiciym
Tuğra Üye
EFENDİ OLAN ÖĞRENCİ, ADAM OLAN KİŞİ ,DEĞİL NİZİPTE EV BULAMAMAK; BİLHASSA NİZİPLİNİN BAŞININ ÜSTÜNDE DE YER BULUR.. DİĞER KONULARA GELİNCE.. AHMET BEY SÖYLENMESİ GEREKENLERİ İFADE ETMİŞ SAĞ OLSUN.. Edited by - Tuğra on 25.03.2007 18:58:21
ahbab Üye
Nizipli hemşeriler burda öğrencilere nasıl davranıyorsa onların çocukları başka şehir okumak için gittiğnde aynı durumla karşı karşıya kalacaklarını unutmayp burdakilere ılımlı yaklaşınlar. hepsi kardeşimiz evladmız gibi karşılanmalıdır. Nizip yani doğu misafirperverliğni unutmayalım...
Gökhan Dokuyucu Üye
alıntı: "quote" ahbab demişki: Nizipli hemşeriler burda öğrencilere nasıl davranıyorsa onların çocukları başka şehir okumak için gittiğnde aynı durumla karşı karşıya kalacaklarını unutmayp burdakilere ılımlı yaklaşınlar. hepsi kardeşimiz evladmız gibi karşılanmalıdır. Nizip yani doğu misafirperverliğni unutmayalım... Sİze katılmamak olmaz... İnsan ektiğini biçermiş...
romantix_prens Üye
AHMET BEY SİZİN GAZETECİ OLDUGUNUZU DUYDUM YAZILAR YAZIYORSUNUZ NE GÜZEL SİZİN BAŞKALARINDAN BİR FARKINIZ OLMALI VE GENİŞ DÜŞÜNMELİSİNİZ AMA SİZDE YAZDIKLARINIZDAN ANLASILACAGI ÜZERE DAR KAFALI BİRİSİNİZ. BEN KIZ ARKADAŞLARIMLA EVE GELİRİM DERS ÇALIŞIRIM BUNDA KÖTÜLÜK DÜŞÜNÜYORSANIZ OZAMAN BİR CAFENİZ OLSUN VE DÜZEYLİ KİŞİLERİN GİTTİGİ VE KIZLARA KÖTÜ KÖTÜ BAKANLAR OLMADAN DERS CALIŞALIM.BİRDE BEN EVE KIZ ARKADAŞIM MI GETİRİYORSAM BU BENİM NAMUSUMDUR VE BAŞKALRININ NAMUSUNA BAKMIYORSAM KİMSE KARIŞAMAZ.İŞTE AHMET BEY BURDA DÜŞÜNCE FARKI ORTAYA CIKIYOR GENİŞ DÜŞÜNÜN AT GÖZLÜKLERİYLE NE KADAR DÜNYAYA BÖYLE BAKACAKSINIZ.BENİM YAŞADIGIM YERDE BÖYLE İNŞALLAH BİR GÜN BURASIDA BÖYLE OLUR DERVİŞ ABİ GİBİ GÖKHAN DOKUYUCU GİBİ ARKADAŞLAR OLMASI DİLEGİYLE..... AHMET AKSOY A SEVGİLERLEROMANTİX_PRENS
fsoyarik Üye
AMA SİZDE YAZDIKLARINIZDAN ANLASILACAGI ÜZERE DAR KAFALI BİRİSİNİZ Romantik kardeşim,tartışmayı sevmem ama sırf sizin gibi düşünmüyor diye,hele hele insanlara bir çorap dahi verebilmenin sevincini yüreğinde duyan Aksoy kardeşimize bir özür borcun olduğunu hatırlatmak isterim. Selamlar
Gökhan Dokuyucu Üye
Romantik kardeş düşünçelerin çok güzel ama bunu uygun bir dille anlatma yolunu seçersen seviniriz...Sadece fikirleri eleştirerek başlayabilirsin kişileri değil...
Gökhan Dokuyucu Üye
Nizip'e Bir yurt yapılacak mı? Bunun hakkında bize bilgi verebilecek bir görevli olursa çok seviniriz. Gelecek sene ve şuan 1.sınıfta olan arkadaşlarımızın gelecek yılda bu sorunlardan karşılaşmasını istemeyiz. Eğer bir üniversite açılmışsa Yurtu da olmalı...
dervisdörtbudak Üye
Az daha mücadele edersek açılacak gökhan!.. Hatta geçtiğimiz günlerde kanunla yürürlüğe giren UYGULAMALI TEKNİK BİLİMLER FAKÜLTESİ çabalarımızla Nizip kampüsüne de kaydırılabilir. Ben mücadelesini sonuna kadar veriyorum, hatta sırf bunun için okula nizipmyo.com adında site bile kurduk, fakat şuradan biriside gelipte Nizipli olarak ne çözüm üretti nede sıkıntıları paylaştı. Tabi bizde yanlış anlaşılmasın diye site ismini hiçbir zaman için buradan telafuzda etmedik. Belkide yanlış mı yaptım bilemiyorum. Fakat adminden çok şey bekliyordum ve halada bekliyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim