o senin tanıştığın esas sahipleri değildi yani kurucuları o değildi.devraldıktan sonra isim değiştirmeden devam etmişti sinan oğuz....HakanSahin;66928 wrote:SAHİPLERİ ÇOK YAKIN DOSTLARIMIZDI. BEN 1987 YILINDA TANIŞTIM. YANİ AKLIM ERMEYE BAŞLADIĞINDA :))
Geleneklerimiz Anılarımız
''MAZLUM'' Kitapevi vardı bir zamanlar...
Maalesef ben hatırlayamıyorum
KARDEŞ ALINTI YAPMANA GEREK YOK. BENDE YANLIŞ BİŞEY YAZMAMIŞIMKİ.SAHİPLERİNİ TANIYORUM DEDİM.KURUCUSUNU DEĞİL.kelle;91084 wrote:o senin tanıştığın esas sahipleri değildi yani kurucuları o değildi.devraldıktan sonra isim değiştirmeden devam etmişti sinan oğuz....
ya benim babam herzaman yakışıklıydı zaten:))
gerçekten yıllar çok çabuk geçiyo
teldüzen babana söyle de aynaya baksın
FENERBAHÇE posteri için az sıraya girmemiştim
Mazlum kitapevinin ilk sahibi Mazlum Kurt abimiz olur. Kendisi eczacı kalfalığını bırakıp kozmetik, parfümeri yanındada kırtasiye malzemesi bulunan MAZLUM kitapevini açmıştır. Zamanla ticareteatılıp yerini Sinan Oğuz abimize devretmiştir. Sinan abide zamanla kırtasiyeyi bırakıp Gazete bayiine dönmüş ve sonradanda işi elemanlarından Rahmetli Ahmet ve kardeşi olan Mehmet beylere devretmiştir sonrada.....böyle elden ele değişmiş Mazlum kitapevinin adıda sanıda yokolmuştur...
Abimizin dediklerine katılıyorum.Başta sırf bu yazıyı gördüğüm için üye olmuştum.Kitapevinin kurucusu öz dayım olur.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.