Nizipden Fotograf ve Videolar

OSMANLI PARKININ SON HALİ

haberg Üye
Yahu hani buraya spor alanlarıda yapılacaktı ben göremedim fotoğraflarda spor alanlarını insan 3 tane basketbol potası kor değilmi yani!
admin Yönetici
Karakayalar var Taşbaş dağında, getirilip havuz içinin kenarlarına serilmesinde fayda var.. Çocuklara önlem bakımından...
cengizkrbck Üye
Orhan abi bak yine beni duymadın ha...
salkımlı27 Üye
yazın çocuklar havuz olarak kullanabilir.benden soylemesi.
Cali Üye
10 tane güvenlik var. snmıyorum kimsenın cesaret edipte girecegini.
salkımlı27 Üye
teh teh teh bizim Nizipin çocukları olacak ta girmeyecek?sen külahıma anlat cumali kardeş.girerler.asker koysan yine girereler..
amarozis Üye
süper olmuş işallah başka bir belediye başkanı gelip degiştirmez
Orhan Çelik Üye
25 Dönünmlük bu alan,ilgili bakanlıktan şartlı alındı,dolayısıyla değiştirmek gibi bir şey sözkonusu olamaz. O konu da sıkıntınız olmasın. Ayrıca 5-10 gün içerisinde cafe ve restaurant bölümü faaliyete geçecektir. İnşallah 3. Nizip.com gecesini orada yaparız.
Omer Copur Üye
Bundan sonra Ben Turizm servisine evi tarif ederken Osmanlı Parkı yanı derim artık.
nizipli_mehmet Üye
orhan abı elıne saglık walla bız dısarıdayız ama nızıpe gıttıgımızde senın bu fotoların sayeseınde yabancalık çekmıycegız tskler abı
keskinn Üye
ya bu site Nizip belediyesine mi ait neden belediyenin reklamı yapılıyor. sayın site yönetileri bu site belediyenin ise beni üyelikten atın.
admin Yönetici
Kardeş öncelikle Nizip.com'a hoşgeldin. Burası Nizip'lilerin sitesidir, yani paylaşmak istedikleri güzel konuları, resimleri, anıları gönderdikleri bir sitedir. Bu nedenle her güzel şeyi yayınlarız. Güzel olanı kim yaptıysa onu yayınlıyoruz. Senin paylaşmak istediğin varsa onuda yayınlarız. Güzel olanların yanında düzelmesini istediklerimizi de yayınlıyor ve halkın sesi olmaya gayret gösteriyoruz. Belediyeye yapılan birçok eleştiriyi yine bu sitede bulabilirsin. Selamlar...
kadir-27 Üye
keskinn bey,burada belediyenin yaptigi muhtesem bir eser var,Nizip tarihinde böyle bir eser gördünüzmü? neden bundan rahatsiz oluyorsunuz.biz disaridan,Nizip belediyesini basarili buluyoruz,ve yapilanlari buradan taktir ediyoruz.Hersey Nizip icin.
imported_alagoz27 Üye
İLK ÖNCE BU PARK İÇİN ARKADAŞLARİN DEDİKLERİ DOGRUU NİZİN UŞAGİNA DUR DİYEBİLİRMİ İNSAN HEMEN DALARLAR YÜZMEYE BİR DE GENÇLİK YENİ ÇAG DÖNEMİMDE SPOR YAPACAK BİR YER BULAMAYACAK SPOR ATAÜRKTÜN BİR ATASÖZÜ VAR Dİİ ONU DÜŞÜNSÜNLER BUGÜN DÜNYADA BAKİLİNCA ÖRNEGİN ÜNİVERSİTELERDE ÖGRENCİLER SPORCU BURS VERİYORLAR BUNUN BİR NEDENİ VARDİR ÇÜNKÜ SPOR YAPAN ADAM ZEKİ ÇEVİK OLURRR BENİM LÜGATİM BU KADAR DAHA FAZLA SÖYLEYEMİYORUMMM ... BELEDİYE BAŞKANİMİZDAN RİCAM NİZİPLİ ÇOÇUKLARİN SPOR İLE GELİŞMESİ İÇİN ONLARA UFAK Bİİ TESİS GİBİ Bİ ŞEY YAPSA YETERLİDİR KOSKACO SAHA ZATEN FAZLA İDİ.. ESSKİDEN TURNUVALAR DÜZENLERDİLER ESNAFLAR ARASİNDA GENÇLER ARASİNDA DÜZENLESİNLER MESELA alagöz .
kartal_27 Üye
görünce inanamadım ya süper farklı bir güzellik katmış Nizipimize.biran görünce sanki nevyork falan sandıım.emeği geçenlere teşekkürler.izmir.
talians Üye
Nizip’e ve sevgili Nizip halkına yakışır bir çalışma olmuş sevgili hemşerilerim her şeyin en ii sine layıktır .. Her ne kadar geç kalınmış bir çalışma olmasına rağmen yinede emeği geçenleri kutluyorum .. Ankara Keçiörendeki gökçek parkının küçük bir modeli olmuş .. Demekki isteyince böyle güzelliklere imza atılıyor .. Sayın sarıda kendisini düşündüğü kadar birazda hemşerilerini düşünse eminim çok daha güzel işler yapılır..
NİZİPLİ Üye
OSMANLI PARKI ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEGİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜRLER
kubiturk Üye
-Nizip kütüphanesi rezalet ve borç içinde.. -Nizip te köy yollarının % 90 ı düz toprak yoldan daha kötü. -Nizipimizin iç trafiği kontrol edilemez oldu. -Nizip in % 90 ı zar zor geçiniyor.. -Nizip otogarı,2 firma olmaz ise fıstık hali ambarı olacak nerdeyse. -o ziraat bankası önündeki yaşlılarımızın maaş çilesini görüpte-Nizipten gurur duyuyorum-demek size hak değildir ey büyükler... -Nizip gençliğinin %90 ı sürekli internete takılıyor.NİYE Mİ?...almandan şurdan burdan bir kız bula da kaçıp gide diye.... . O-S-M-A-N-L-I PARKI....OSMANLI nın adı parklara kaldı diyesiymiş.... yapanların eline sağlık.ÇOK GÜZEL OLMUŞ..
kırr Üye
ÇOK SÜPER ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MEMLEKETİMİZE BÖYLESİNE GÜZEL ESER BIRAKTIKLARI İÇİN AMA ÖNEMLİ OLAN SAHİPLENMEK 3- 5 TANE SERSERİYE MEYDANI BIRAKMAMAKTIR. UMARIM ÖZEL GÜVEMLİĞİ VARDIR, OLMASIDA GEREKİYOR
veyseldemir27@hotmail.com Üye
OSMAMLI parkını tüm Nizipli hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ederim. . VEYSEL DEMİR İSTANBUL . .
ANTEPLI 27 Üye
BENCE de super orhan sen devam et cekemeyenler olabilir saygilar
veyseldemir27@hotmail.com Üye
VEYSEL DEMİR HERKESE SELAM OLSUN OSMANLI PARKININ TÜM NİZİP HALKINA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM. UMARIM TEMİZ TUTARLAR.. .
admin Yönetici
Bugün pazar olduğu için ailecek gezelim dedik. Parka doğru gidince yeni parkı çocuklara gezdireyim dedim. Muazzam bir kalabalık vardı. Köprülerin üzerileri cıvıl cıvıl.. Hele çocuk alanını görmenizi isterdim, iğne atsanız yere düşmez. Aileleringelip oturduğu gibi birçok gençte geziniyordu parkta ve şahsen en ufak bir saygısızlık görmedim. Bir tarafta aileler oturup yazdan kalma güneşin tadını çıkarırken, bir tarafta çocuklar salıncaklara binmenin yarışı içerisindeydi. Gençler son derece kibar gezip çıkıyorlardı parkı. Bir küçük çocuk takıldı gözüme ağlıyordu, sonradan anladık ki yanındaki babası ve onu artık eve gitmek için ikna etmeye çalışıyordu. . Havuzun suları kış olduğu için olmalı ki boşaltılmıştı veya tamirat var bilemiyorum... Bence tek eksiklik kafenin işlemeyişi ve hizmete açılmayışı. Umarım orasıda iyi bir işletmeciye verilirde ailecek gidebileceğimiz içkisiz bir mekana kavuşuruz..
nizipli 1969 Üye
Bunu yapanlardan allah razi olsun sizdende razi olsun
nizipli 1969 Üye
Orhan seni takip ediyorum su resimlerden dolayi sana nekadar tesekür etsem azdir cünkü memleketen cok uzagim HARIKASIN

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim