ölüyordum yaaaaaa, midem ağzımdan çıkıyordu, hayatımda böyle başım dönmedi, ter akıtmadım yaaaaM.KÜÇÜK;274142 wrote:Acı çiyköfteyi yiyen İlker iptal oldu
Site ve Üyeler Hakkında
Nizip.com Çatalca Fotoromanı 2013
Bence Rezzan Tarhan bizi toptan yok edip bu kuzu mevzusunu kökten halledecekti ama biz Nizipliyik ağam. Bedenimize top değse bişey olmaz.. Acıcık acılı çi köftemi bizi yıkacak ;)ilkaytrade;274246 wrote:ölüyordum yaaaaaa, midem ağzımdan çıkıyordu, hayatımda böyle başım dönmedi, ter akıtmadım yaaaa
Aynen öyle bu Ramo'dan korkulurxxhidayet;274252 wrote:Bence Rezzan Tarhan bizi toptan yok edip bu kuzu mevzusunu kökten halledecekti ama biz Nizipliyik ağam. Bedenimize top değse bişey olmaz.. Acıcık acılı çi köftemi bizi yıkacak ;)
Bu kuzunun pişmiş resimlerini göremedik :) Belliki kuzuyu mındar ettiniz.Ramazan Tarhan sizi iyi tembihlemiş bu konu hakkında konuşmayın diye.Ama ben Müslüm Akpek'in bu konu hakkında bişeyler yazacağını seziyorum :)
Yüce Allaha şükürler olsun ben hiç bir şey hissetmedim, İlkerinki alışmadık şeyde don durmaza döndü... :D
Mehmet dört bacaklı kuzu başından kıçından geldi, malum resimlerde gözüküyor... 1. Kuzu geç geldi...2. Vakit çok geç olur diye oy birliği ile çevirmeden biz vazgeçtik... Oktay bize bir güzel kuşbaşı yapmıştıki çevirmeden hiçte geri kalmamıştı...Koca kuzudan bir butla kemikleri kaldı sadece...;):) Bizim için önemli olan kuzuyu yemekti çevirme olmuş olmamış hiç mühim değil.ha sen kardeşim çevirme öyle olmaz aha böyle olur diyorsan Eylüle doğru yaparsın bir kuzu çevirme biz onada geliriz yani.:D Hemde bu Nizipteki Nizip.Com'cuların boyu kaç metreymiş bir görmüş oluruz:)mehmet karakaş;274255 wrote:Bu kuzunun pişmiş resimlerini göremedik :) Belliki kuzuyu mındar ettiniz.Ramazan Tarhan sizi iyi tembihlemiş bu konu hakkında konuşmayın diye.Ama ben Müslüm Akpek'in bu konu hakkında bişeyler yazacağını seziyorum :)
Mındar etmeden yediyseniz iyi.Bir Nizip atasözü derki 'Yiyen yüz utanır' :)M.KÜÇÜK;274257 wrote:Mehmet dört bacaklı kuzu başından kıçından geldi, malum resimlerde gözüküyor... 1. Kuzu geç geldi...2. Vakit çok geç olur diye oy birliği ile çevirmeden biz vazgeçtik... Oktay bize bir güzel kuşbaşı yapmıştıki çevirmeden hiçte geri kalmamıştı...Koca kuzudan bir butla kemikleri kaldı sadece...;):) Bizim için önemli olan kuzuyu yemekti çevirme olmuş olmamış hiç mühim değil.ha sen kardeşim çevirme öyle olmaz aha böyle olur diyorsan Eylüle doğru yaparsın bir kuzu çevirme biz onada geliriz yani.:D Hemde bu Nizipteki Nizip.Com'cuların boyu kaç metreymiş bir görmüş oluruz:)
Aslında kuzu tandıra sığmadı :D
Aha bi söz daha verim..Nizip organizasyonunu yapın...bir kuzu daha keserim...ama organizasyona karışmam..
Nizip'liler de iş yok bunlar organizasyon falan yapamazlar.Ramazan Tarhan;274262 wrote:Aha bi söz daha verim..Nizip organizasyonunu yapın...bir kuzu daha keserim...ama organizasyona karışmam..
Katılıyorum..aç sefil oluruz oralarda...:cool::eek::eek::eek:müslüm akpek;274265 wrote:Nizip'liler de iş yok bunlar organizasyon falan yapamazlar.
Sen rahat ol biz utanmayız Mehmet, sen yeterki davran.:)mehmet karakaş;274259 wrote:Mındar etmeden yediyseniz iyi.Bir Nizip atasözü derki 'Yiyen yüz utanır'
Erikler çıktımı gidenn uşaklar...:DRamazan Tarhan;274262 wrote:Aha bi söz daha verim..Nizip organizasyonunu yapın...bir kuzu daha keserim...ama organizasyona karışmam..
Bir şey olmaz ya...Nohut dürümü 1,25 TL :p:Dxxhidayet;274266 wrote:Katılıyorum..aç sefil oluruz oralarda...:cool::eek::eek::eek:
Valla sabah akşam yerim ben onu..;):)M.KÜÇÜK;274273 wrote: Bir şey olmaz ya...Nohut dürümü 1,25 TL :p:D
Artık çıkan seside birecikliler duyar.:Dxxhidayet;274274 wrote:Valla sabah akşam yerim ben onu..;):)
Eee..tatlı talı yemek güzel de..İşte.. İlker ne hale geldi gördük. Tabi senin gece salvolarını söylemiyorum bile ;):eek::eek::rolleyes:M.KÜÇÜK;274286 wrote:Artık çıkan seside birecikliler duyar.:D
adama iftira atma..senin grizu patlamalarını sokaktan işittim de içeri geldim noluyo diye :)xxhidayet;274287 wrote:Eee..tatlı talı yemek güzel de..İşte.. İlker ne hale geldi gördük. Tabi senin gece salvolarını söylemiyorum bile ;):eek::eek::rolleyes:
iyiki Ramazan da kalmamışım
Ben en fazla azıcık horlamışımdır,seninki borazan gibi ötüyordu valla:p:D Benim gülmeme İlker uyandı :)Ramazan Tarhan;274290 wrote:adama iftira atma..senin grizu patlamalarını sokaktan işittim de içeri geldim noluyo diye :)
Esas çümbüş oradaydı sen kaçırdın :)müslüm akpek;274291 wrote:iyiki Ramazan da kalmamışım
Yok bence sen beceremedin o işi :Dmüslüm akpek;274260 wrote:Aslında kuzu tandıra sığmadı :D
Le yeri geriside benden ozaman... Benim bahçede de yaparız İnş.. Gününü belirleyin yeter.. Bir çoğunuzu benim evde ve Müslüm amminin evinde misafir edebiliriz. Daha nedim yorumRamazan Tarhan;274262 wrote:Aha bi söz daha verim..Nizip organizasyonunu yapın...bir kuzu daha keserim...ama organizasyona karışmam..
Nizip şart oldu...gün noktasında hem fikir olalım gerisi kolay..şöyle davullu zurnalı bi şenlik olsa...
şimdiden Müslüm amminin kafasına yapıştıracağım bahşişleri görür gibiyim.. :)
Di yeri bakım.Kim tutar sizi :)admin;274404 wrote:Le yeri geriside benden ozaman... Benim bahçede de yaparız İnş.. Gününü belirleyin yeter.. Bir çoğunuzu benim evde ve Müslüm amminin evinde misafir edebiliriz. Daha nedim yorum
yaw arkadaş o işi karakaş yapacaktı hemen ne diye atladınız ki. :)admin;274404 wrote:Le yeri geriside benden ozaman... Benim bahçede de yaparız İnş.. Gününü belirleyin yeter.. Bir çoğunuzu benim evde ve Müslüm amminin evinde misafir edebiliriz. Daha nedim yorum
Ramazan afferim yorum see.;):)Ramazan Tarhan;274408 wrote:Nizip şart oldu...gün noktasında hem fikir olalım gerisi kolay..şöyle davullu zurnalı bi şenlik olsa... şimdiden Müslüm amminin kafasına yapıştıracağım bahşişleri görür gibiyim.. :)
Kıvırma len sende.:)mehmet karakaş;274416 wrote:Di yeri bakım.Kim tutar sizi :)
Benim Nizip'teki ev bomboş kaç kişi isterse kalabilir, hatta sığmazlarsa altta bir oda daha var oraya da atarız 3 döşşek tamam işte , acilen gününü belirleyelim , has zamanı şimdi hemen olabilir.
Yok yok,şimdi olmaz acı aradan 1,2 ay geçsin yaw :)
Erikler falan bir çıksın da hele :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.