yalancıdan domates kabuğu çıksın mı :Dxxhidayet;274224 wrote:sizsiz kuzu bana kan şerbeti olur be bacanak!..:o
Nizipden Fotograf ve Videolar
6.Nizip.com buluşmamız istanbul'da yapıldı
Allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin.
ıyykkk....:p Bana dometez demeyin yaaaaaaaaaaa....:pyalancının .ötünden domates kabuğu çıksın mı
Valla bana bişey deme babacım.. Herşeyi bacanak Mküçük başlattı..;)Allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin.
Bundan sonraki buluşmada ben Maho'yu Ançeket'de çaya basacağım aklı başına gelsin.
Karakaş sürekli kuzuyu mındar ettiniz diyor, yapsında bir kuzu çevirme gelelim Nizibe haydin.:)
Bence bu sefer kuzu işini Karakaş'a yıkalım, kaşındı hahaaa:DM.KÜÇÜK;274272 wrote:Karakaş sürekli kuzuyu mındar ettiniz diyor, yapsında bir kuzu çevirme gelelim Nizibe haydin.:)
Ben büyüklerime saygısızlık etmem :) Ramazan Tarhan söz verdi kuzu için.Admininde bahçesi var.Senin amacın üzüm yemek değilmi Menes :)M.KÜÇÜK;274272 wrote:Karakaş sürekli kuzuyu mındar ettiniz diyor, yapsında bir kuzu çevirme gelelim Nizibe haydin.:)
Olacağına bak sen. ;)müslüm akpek;274279 wrote:Bence bu sefer kuzu işini Karakaş'a yıkalım, kaşındı hahaaa:D
Bu saygısızlık sayılmaz Mehmet,pintilik etme işte yap bir çevirmede millet kuzu nasıl çevrilir görsünde örnek alsın.Allah Allah ya.:rolleyes: Unutma benim nikim m.küçük.:)mehmet karakaş;274280 wrote:Ben büyüklerime saygısızlık etmem :) Ramazan Tarhan söz verdi kuzu için.Admininde bahçesi var.Senin amacın üzüm yemek değilmi M.Küçük :)
Ben tavaya da razıyım.
Yok, burdan oraya tavaya gitmem ben...İllada Mehmet kuzunun nasıl çevrildiğini bize gösterecek.:)müslüm akpek;274292 wrote:Ben tavaya da razıyım.
Mehmet kayboldu .
Menes nickli üye buradayım :)M.KÜÇÜK;274323 wrote:Mehmet kayboldu .
Mehmet şu yakın gözlüğünü bir tak bakalım benim nikimde ne yazıyor :D KOSKOCA M.KÜÇÜK yazıyor....;) Şu kuzunun adını koy bakalımda ona göre bizde kendimizi ayarlayalım.:)mehmet karakaş;274324 wrote:Menes nickli üye buradayım :)
menes adlı üye..hadi bakalım..kolay gelsin...voltayı attın suya :)
Biz seni MENES olarak tanıdık :) Kuzunun adını Ramazan abi koydu :)M.KÜÇÜK;274325 wrote:Mehmet şu yakın gözlüğünü bir tak bakalım benim nikimde ne yazıyor :D KOSKOCA M.KÜÇÜK yazıyor....;) Şu kuzunun adını koy bakalımda ona göre bizde kendimizi ayarlayalım.:)
Beni yanlız bırakmayın kardeşim sizde bastırın, sonra iş nasrettin hocanın fil fıkrasına dönmesin;):pRamazan Tarhan;274326 wrote:menes adlı üye..hadi bakalım..kolay gelsin...voltayı attın suya :)
Sende hafıza kaybıda başlamış Mehmet o nick menes değildi m.enes idi...Sen boşver Ramazanı o sırasını savdı,şimdi sıra Nizip ağalarında sende çingenelik yapma işte, Nizipte kuzu kaç parada kıvırtıyorsun...;) Ha, meneste ısrarcıyım deyip seni burada hırpalarım diyorsan o benim oğlumun ismi, o ismide ben koydum bununla anılmakta bana zül değil bilmiş ol.:)mehmet karakaş;274330 wrote:Biz seni MENES olarak tanıdık :) Kuzunun adını Ramazan abi koydu :)
Tama sana o gün yazdım'Yiyen yüz utanır'M.KÜÇÜK;274331 wrote:Beni yanlız bırakmayın kardeşim sizde bastırın, sonra iş nasrettin hocanın fil fıkrasına dönmesin;):p Sende hafıza kaybıda başlamış Mehmet o nick menes değildi m.enes idi...Sen boşver Ramazanı o sırasını savdı,şimdi sıra Nizip ağalarında sende çingenelik yapma işte, Nizipte kuzu kaç parada kıvırtıyorsun...;) Ha, meneste ısrarcıyım deyip seni burada hırpalarım diyorsan o benim oğlumun ismi, o ismide ben koydum bununla anılmakta bana zül değil bilmiş ol.:)
Karakaş fazla debelenme üstünde kalabilir kuzu meselesi.
Yaw arkadaş sen türkçeden anlamıyorsun galiba,Allah Allah.:) Utanırız utanmayız sen davran hele, utananı nedeceksin utanmayanı nedeceksin...Hadi hadi.:)mehmet karakaş;274335 wrote:Tama sana o gün yazdım'Yiyen yüz utanır'
Bence de Karakaş hele sen bi davran hareket görelim, kuzu fiyatları burada çok pahalı sen daha ucuza getirirsin.
Hele şu istanbulda kuzuyu boğanlara sıra gelsinde sonra bize de gelir :)M.KÜÇÜK;274349 wrote:Yaw arkadaş sen türkçeden anlamıyorsun galiba,Allah Allah.:) Utanırız utanmayız sen davran hele, utananı nedeceksin utanmayanı nedeceksin...Hadi hadi.:)
Cık cık cık, çok ayıp oldu, bu hiç yakışmadı sana...Kuzuyu boğanlarla ne işin var senin yaw.Biz onları görik tama ağam...Hele sen onları boşver yorum boşver.Mesele kuzu değil mesele bir araya gelmek ben istiyorumki bunu sen yap.Yap ki şanın yürüsün.Hadi uzatma da tarih ver bize ona göre bizde hazırlık yapak rejime falan girek fıkra araştırması yapak.;)mehmet karakaş;274352 wrote:Hele şu istanbulda kuzuyu boğanlara sıra gelsinde sonra bize de gelir :)
Benim araç dizel :)M.KÜÇÜK;274353 wrote:Cık cık cık, çok ayıp oldu, bu hiç yakışmadı sana...Kuzuyu boğanlarla ne işin var senin yaw.Biz onları görik tama ağam...Hele sen onları boşver yorum boşver.Mesele kuzu değil mesele bir araya gelmek ben istiyorumki bunu sen yap.Yap ki şanın yürüsün.Hadi uzatma da tarih ver bize ona göre bizde hazırlık yapak rejime falan girek fıkra araştırması yapak.;)
her türlü iddaya varım...bence karakaş kesecek :)
Mehmet boşa çırpınıyorsun arkadaşım,ben seni bu kadar bilmiyordum yaw.Ülen Nizipte kuzu kaç kuruşta pintilik ediyorsun...Sen adını koy parasını ben gönderecem sana hadi.:)mehmet karakaş;274354 wrote:Benim araç dizel :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.