Unutulmayan Simalarımız

Bir adam var Hizmete aşık

Harunn Üye
Hizmet edenden Allah razı olsun.Yanlız Nizip kaymakamının yaptığı hizmetleri gözardı etmemeliyiz.Nizip Kaymakamının tek farkı medyaya açıklama yapmamasıdır.Fakir fukaraya yaptığı yardımların rekor seviyede olduğunu duydum.
admin Yönetici
Paylaşmak isteriz. Nizip’de yapılan her etkinliği, yararlı işi paylaşmak ve duyurmak isteriz. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
coskun Üye
Harun kardeşime kesinlikle katılıyorum. Nizip ve Birecik böyle kaymakamlara sahip olduğu için gurur duymalıdır. Zaten Birecik Kaymakamının yaptıklarını söylemeye gerek yok çünkü bütün medya da yeralıyor. Fakat Nizip kaymakamı Mustafa Canarslan da bir çok fakirimize yardım elini uzatmıştır. Artı mesai hususunda gayet titiz olup mesai bitimine 5 dk ’da kalsa daireye gelip işleri takip etmektedir. Belediye başkanımız ile ortak hareket ederek bir çok dul ve yetimi ev sahibi etmişlerdir. Kendileri heralde prensip olarak bunları açıklamak istemiyor. Saygı duymak ve desteklemek lazım..
Mustafa KANAL Üye
Mübalasız her hafta en az bir haberi çıkıyor ulusal basında halkla iç içe sorunlarını paylaştığı için.Başarılarınızın devamını dileriz.
sütcühössün Üye
Tebrikler...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim