ÇOK KIYMETLİ ÇOCUKLUK ARKADAŞIM davut hocamın ölümünu yeni duydum. tüm dostlarımızn ve ailesine başsaglıgı dilyorum.. mekanı cennnet olsun... Rahat uyu canım arkadaşım Davut hocam
Din Büyüklerimiz
Davut ÖZGÜL Vefat Etti
Davut Hocamın evine Başsağlığı için gittik.
İhsan Ağcan
Adnan şahin
Salim Bilen
Hocanın Yakınları.

Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun can dostum çocukluk arkadşım Davut hocam sen rahat uyu
Osman niye haber vermedin bizde gitmek istiyorduk.
Ben, Davut'un Nizip'e gömülmemesine çok üzüldüm.Kendisi özel vasiyet bırakmış.
Kayınbabasının memleketinde yani Mersin'de gömülmesini istemiş.Cenaze İstanbul'dan
yola çıktığında Davut'un abisi ve kardeşleri Mersin'e itiraz ettiler.Yoğun bir munakaşadan
sonra Mersin'de karar kılındı.Nereye gömülme ile ilgili vasiyetleri yerine getirmek zorunlu
değildir.Ancak Davut'un Nizip'i istememsinin arkasında sanırım yaşadığı olumsuzluklar
ve o iğrenç kan davasının faktörü çok büyük.
Davut hocanın vefatından sonra eşi memleketine dönerse rahmetlinin Mersine gömülmesi mantıklı.Eşi ve çocukları Mersinde kendisinin mezarı Nizipte olması mantıksız bir şey zaten.Yok hanımı İstanbulda kalacaksa mezarıda mersinde olursa oda garip olur o zaman Nizipe gömülmesi evla idi.
Bende üzüldüm bu konuya
Rahmetli babannem sağlığımda sormadında öldüğümde yasımamı geldin derdi...
Hocam mekanın cennet olsun..
Şükrü şu resmini değiştir allahaşkına ya
He yaa..adam evlendi hala aynı foto.:omüslüm akpek;271698 wrote:Şükrü şu resmini değiştir allahaşkına ya
Mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.