Allah herkese dünyada eşit davranıyor.
Davut Hocamız bir süredir
rahatsız.
Şimdi Kemoterapi görmekte ve Allahın izni ve onu sevenlerin duası ile hastalığını yenecek tekrar aramıza dönecektir
Allah şifa ve sabır versin diye hep dua ediyorum. Sizlerinde duasını esirgemeyeceğini biliyorum.

Site ve Üyeler Hakkında
Sitemizin kıymetli yazarı ve değerli dostumuz Davut ÖZGÜL Hocamız Akcigerlerindeki problem
nedeni ile onkoloji tedavisi görmektedir.Adana Balcalı Hastanesinde yoğun bakımda olan
hocamıza acil şifalar diliyoruz.Ben bir ay önce İstanbul'da kendisine geçmiş olsun ziyaretine
gitmiştim.3 ay kendisine rapor verilmiş fiili olarak işi bırakmıştı.Ama durumun bu kadar hızlı
ve ciddi olacağını tahmin etmemiştim.Dün eşi ile görüştüm.Cigerlerinden 1.5 kilo su alındığını
onkoloji tedavisi (kemoterapi) gördüğünü ve halen yoğun bakımda olduğunu öğrendim.Dilegimiz
bu Mübarek günlerde kendisnin şifa görmesi ve bir an önce hayata dönmesidir.Malumunuz tüm
bu hastalıkların ana kaynağı aşırı sigaradır.Aman ha dikkat..kullananalar bir daha düşünsün...
DAVUT ÖZGÜL:0535.2384575
EŞİ:0539.8486150
Davut Özgül Hocamızın rahatsızlığı
Çok üzüldüm, bu gün kendisini arıyacağım, müsaitse ziyaretine gideceğim.
allahım şifa versin telefonunu bilen varsa yazsın hocamı bir arayıp hal hatır soralım inşallah
Hoca Mersinde ama telefonla ulaşılabiliyor.
Telefonuna ulaşamıyorum, birazdan tekrar arayacağım
RAbbim şifa versin. Şu mübarek günlerde hasta ağızla yapılan zikirler, şükürler ne kadar manalı olmalı..
Allah c.c şafi ismi şerifi ile hastalığının şifasını versin inşaallah.
sevgili felsefe kardeşim telefonunu yazan olsa ulaşmaya çalışacagımda tel nosu yok Selamlarfelsefefe;248428 wrote:Hoca Mersinde ama telefonla ulaşılabiliyor.
Rabbim acil şifalar versin. Hepimiz bir şekilde imtihan ediliyoruz. Telefonunu yazabilirseniz arayalım efendim..
Yahu bir telefon yazacak arkadaş yokmu iki gündür telefon nosu istiyoruz.
Davut hocamın telefon numarasını izni olmadan buraya yazmak doğru değil, özelden gönderiyorum.
teşekkürler ammi mesajınızı aldım Selamlar görüşebilen varmı durumu nasılmış
Selamlar
allah şifa versin
Davut hocamın tedavisi devam ediyor hocama çok çok dua edin rabbim a.s efendimizin yüzü suyu hürmetine ona acil şifa ihsan eylesin
Selamlar
Ben de eşiyle az önce görüştüm.
Ciğer su toplamış. Onu almışlar. Ve tüp takılacakmış sanırım.
Hocamız "akciğer kanseri" olmuş ama kemotarapi gördüğünden durumunda iyileşme varmış.
Dua buyrunuz...
Davut hocamıza Allahtan acil şifalar dilerim.
Bende az önce aradım, eşiyle görüştüm, Davut hocam şu an yoğun bakımdaymış, ciğerlerine toplanan suyu alıyorlarmış, ondan sonra asıl tedaviye başlanacakmış, sanırım daha sonra tedavisi evde devam edecek, dualarımız Davut hocam için, allah acil şifa versin, kendisi gerçekten çok değer verdiğim ve sevdiğim nadide bir şahsiyettir.
Rabbim bu ramazan günü yardımcısı olsun bol bol dua edelim hastalıgı verende şifayı verende yaradndır
Ümüt ederim hocam inşallah bu sıkıntıları atlatır tedaviye cevap verir
Acil şifalar dilerim.
Davut hocamıza , Allah tan acil şifalar dilerim
çok degerli aile dostum,çocukluk can arkadaşım, DAVUT ÖZGÜL'e çok geçmiç olsun dileklerimi suuanr,bir an önce meslegine dönmesi canı gönülden dilerim. Allah şifalıklar versin..
Davut hocamın son durumundan haberi olan var mı.
Davut hocam bu sabah halkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet etsin.Mekanı cennet olsun.