Artık karalar bağlar sineme taş basarım..Yanan yüreğimi ancak yaradana arz ederim...Metal elementide evlendi yuva kurdu,bu senede bekar kaldık... Yakında osman doğan denen ufaklığın evlendi haberini alırsam hiç şaşırmayacağım... Artık böğrüme taş basarım bundan kelli...
Genç Muhabbet
Artık karalar bağlarım...
Evlenecem Tabi :) Bu arada Hala ders Almamış gibisin Ufaklık diyosun Bende Huzi Fotobiyoğrafosisi 2.Bölümünü Çekmek Zorunda Kalcam Heralde :)
atışın çok güzel malzeme çıkıyo
iki yiğit çıktı meydane her biri birbirinden merdane.... hoppaa:)
abi sende katliam çıkartacan heralde :)
Huzi boşver yaw evlenenler pişanmış:)
HHuziii bak senin kız olma ihtimalini düşünür oldum ibo'ya aşık gibi gönül bahçesine konu açmışsın:D
Evlendik abi bu arada :)
allah mesud etsin
Allah pişman etmesin ama keşke geriye dönüş imkanı olsaydı asla evlenmezdim ben.:oGökhan Dokuyucu;140621 wrote:Huzi boşver yaw evlenenler pişanmış:) :D
Ağlayın ağlayın, Karaları bağlayın. Eğer Huzuyi görürseniz, Tutun bir yere bağlayın :)Huzi;140284 wrote:Artık karalar bağlar sineme taş basarım..Yanan yüreğimi ancak yaradana arz ederim...Metal elementide evlendi yuva kurdu,bu senede bekar kaldık... Yakında osman doğan denen ufaklığın evlendi haberini alırsam hiç şaşırmayacağım... Artık böğrüme taş basarım bundan kelli...
Hayırlı olsun. Çocuklarıda evlendiriyorlar mı :Dosmandogan;270488 wrote:Evlendik abi bu arada :)
Eyvallah abi Teşekkür ederim hepinize baba oluyoruz yakında biz evlendirecez :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.